I sa tim rodjendanima se pretjerivalo ali eto nesto se desavalo. Recimo meni je bio OK da se radi neka velika koreografija i da se na nju prikace recimo OUTL. imas jednu sliku koreografije kao Hz i imas drugu sliku koreografije sa setalicom OUTL. To se medjusobno dopunjuje. Ali ako ces ti staviti rodjendan ispred grupe onda je to totalno izgubilo smisao jer svi smo mi Hz ali svi nismo neka podgrupa.
Lako je kenjati ovdje na forumu zasto ne uciniti nesto dobro za dobrobiti grupe. Najlakse je kao povuci se zbog necega. Logicnije je da ostanes i boris se da bude bolje.
Zamislite svi sad da smo osustali od one same zelje da navijas na utakmici. Jer dok se radjala ideja "zapada" islo se na sjever sjedilo i sutilo se. Pa se onda samo lomilo i kljucalo u nama i dobijes Arifa - Brku na sipki protiv Sartida i onda u tebi sve prokljuca da uradis nesto da bude bolje. I lagano se krenulo sa idejom sa pricom, sa vrbovanjem, sa tajnim sastancima, raznim cudima koja smo radili a nemate pojma kako je sve to islo sporo, kakve su to sujete bile, kakav ego smo morali istrpiti ali se uvijek nesto radilo i smisljalo. Sam bum na zapadu se nije desio tek tako mnogo se znoja prosulo dok se dobilo ono sto smo htjeli. Zato je i kasnije i sam povratak na sjever bio onako spektakularan i radile su se super stvari kao bi se granica pomjerala sama po sebi. Dosegli smo neki zeniti kao recimo i prva generacija Hz i logicki je da kasnije sljedi neki pad. Marketing grupe je totalno propao kad smo bili najjaci trebao je da donese najvise a on se raspao.
A ako dozvole da droga hara tribinom izgubicemo i podmaladak i onda nece imati ko da zamjeni ove trenutne

New generation, ili beybi Hz kako su se vec zvala ona djeca, pa im fino das za zaaple baklju... mi smo svoju djecu odgajali da nas jedan dan zamjeni. Recimo FGR je bila daleko najmladja podgupa u BiH uopste zato danas recimo vuce veci teret cijelog sjevera.
Ne zeza vas jedan stari vuk sa tribine beze zato sto nemamo web sajt

a profesionalac zna i zasto ga nemamo ali nece da kaze