Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote:Ja sam mislio da je u pitanju ona nova verzija dior eau savage, tamno plava il' crna bocica, on je meni fantastican.
poslano sa Sonija Ze
mirise isto ko sprej protiv komaraca
prije je on postavljo sliku eau sauvage, tj eau je onaj zeleni, ovaj moderni je samo sauvage
Ne znam, meni je novi sauvage premocan i na listi zelja je definitivno. Probao sam i stariju, al' nekako mi ne lezi, al' ima u njemu odredjenih kvaliteta, da se razumijemo. Ovaj novi je nekako mladalacki, a ja se jos uvijek tako i osjecam.[emoji1]
malo citrusa i malo vise drvenih nota, dosadan da dosadniji ne moze bit, mnogo je takvih u ponudi i definitivno treba imat jedan takav u kolekciji al sumnjam da bi izbor trebo bit bas ovaj
jasko__ wrote:Može li mi ko preporučiti kakav dobar miris za auto..da nije previše jak, ali da je malo kvalitetniji...sit sam onog smeća koje se inače prodaje
da li neko ima ovaj? potrebna misljenja i dojmovi iz prve ruke
Nisam probao, ali ne vrijedi ti i ako ti neko ko je probao napiše nešto. Previše je to love or hate tip mirisa i dosta je unikatan. Može se jeftino nabaviti pa ako si već toliko zagrizao, nije velika greška.
Nisam probao, ali ne vrijedi ti i ako ti neko ko je probao napiše nešto. Previše je to love or hate tip mirisa i dosta je unikatan. Može se jeftino nabaviti pa ako si već toliko zagrizao, nije velika greška.
ma kupit cu ja njega i ne sumnjam da ce mi se svidit al onako reko da nema ko slucajno da bi mogo napisat sta
ma kupit cu ja njega i ne sumnjam da ce mi se svidit al onako reko da nema ko slucajno da bi mogo napisat sta [emoji38]
Dobar parfem skroz, i pomalo zapostavljen, neopravdano. Mislim da mu najbolje lezi jesen, bar kod mene je tako.
Šta ste se ušutili Je li se šta probalo ili još bolje kupilo ? Meni ujutro stižu Versace Eros i CH Men Prive. Ali bit će još jedna velika kupovina uskoro. Red je da se prebaci broj 40 kad su u pitanju parfemi
Dr Baltazar wrote:Šta ste se ušutili [emoji38] Je li se šta probalo ili još bolje kupilo ? Meni ujutro stižu Versace Eros i CH Men Prive. Ali bit će još jedna velika kupovina uskoro. Red je da se prebaci broj 40 kad su u pitanju parfemi [emoji38]
Ja jucer kupio za jesen i zimu, Ck one shock 100 ml . Koristio sam ga prije par godina, kad je tek izasao, jako dobar i kvalitetan miris i jeftin, a siguran sam da je dosta bolji od mnogih razvikanîh parfema.
Dr Baltazar wrote:Šta ste se ušutili [emoji38] Je li se šta probalo ili još bolje kupilo ? Meni ujutro stižu Versace Eros i CH Men Prive. Ali bit će još jedna velika kupovina uskoro. Red je da se prebaci broj 40 kad su u pitanju parfemi [emoji38]
Ja jucer kupio za jesen i zimu, Ck one shock 100 ml . Koristio sam ga prije par godina, kad je tek izasao, jako dobar i kvalitetan miris i jeftin, a siguran sam da je dosta bolji od mnogih razvikanîh parfema.
poslano sa Sonija Ze
On je meni na listi godinu već i uvijek mi izmakne iz ne znam kojeg razloga. I pojavila se priča da je reformulisan i dosta oslabljen. Možeš li provjeriti kakvo mu je trajanje i iz koje je godine taj tvoj ?
Eros i Prive stigli. Oba izvrsna. Eros mi je prije par mjeseci bio onako, ali nešto se sa mnom valjda promjenilo pa mi je sad izuzetno dobar. Prive je u fazonu YSL La Nuit bar meni, ali je dosta mračniji, bez neke svježine velike. Baš kakva je i kutija crna, tako i on ide za noć pretpostavljam
poslano sa Sonija Ze
On je meni na listi godinu već i uvijek mi izmakne iz ne znam kojeg razloga. I pojavila se priča da je reformulisan i dosta oslabljen. Možeš li provjeriti kakvo mu je trajanje i iz koje je godine taj tvoj ?
Eros i Prive stigli. Oba izvrsna. Eros mi je prije par mjeseci bio onako, ali nešto se sa mnom valjda promjenilo pa mi je sad izuzetno dobar. Prive je u fazonu YSL La Nuit bar meni, ali je dosta mračniji, bez neke svježine velike. Baš kakva je i kutija crna, tako i on ide za noć pretpostavljam
Provjerim za Ck, al' na prvu mi se cinio malo slabiji, pa je moguce da sam naletio na reformulisani. Originalni je bio predobar, i postojan u svakom slucaju.
ck shock je odlican, tacnije presavrsen za svoju cijenu, znam da sam prije 2-3 godina za 50 maraka kupio 200ml, potrosio sam za to vrijeme pola (ako i to)
eros je isto tako odlican, u hrpi party parfema vjerovatno najbolji koji je izaso, prive mi se ne svidja dovoljno da bi ikad dao pare za njega, MiB je daleko bolji od spicebomba koji je bas nekako tinejdzerski
KB9 wrote:ck shock je odlican, tacnije presavrsen za svoju cijenu, znam da sam prije 2-3 godina za 50 maraka kupio 200ml, potrosio sam za to vrijeme pola (ako i to)
eros je isto tako odlican, u hrpi party parfema vjerovatno najbolji koji je izaso, prive mi se ne svidja dovoljno da bi ikad dao pare za njega, MiB je daleko bolji od spicebomba koji je bas nekako tinejdzerski
Jesi probao SB Extreme ? To mi je na radaru. Vjerovatno krajem septembra uzimam to sa još par komada . Slabo ga gdje ima i za probati i za nabaviti.
KB9 wrote:ck shock je odlican, tacnije presavrsen za svoju cijenu, znam da sam prije 2-3 godina za 50 maraka kupio 200ml, potrosio sam za to vrijeme pola (ako i to)
Jesi probao SB Extreme ? To mi je na radaru. Vjerovatno krajem septembra uzimam to sa još par komada . Slabo ga gdje ima i za probati i za nabaviti.
nisam al kako sam cuo jedina je razlika u bas primjetnoj noti duhana uz malo, skoro pa neprimjetno, duze trajanje sreca pa mi se ne svidjaju jer ne dobijes ni blizu kolko platis
To sam i ja pročitao za notu duhana i bit će da su to te razlike. U svakom slučaju je precijenjen, al šta da se radi jedan je život Moći će pretpostavljam dugo potrajati jer nije parfem za svaki dan (svakako ne za toplije dane).