koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#3776 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

KB9 wrote:
konektovan wrote:Ja sam mislio da je u pitanju ona nova verzija dior eau savage, tamno plava il' crna bocica, on je meni fantastican.

poslano sa Sonija Ze
mirise isto ko sprej protiv komaraca :mrgreen:

prije je on postavljo sliku eau sauvage, tj eau je onaj zeleni, ovaj moderni je samo sauvage
Ne znam, meni je novi sauvage premocan i na listi zelja je definitivno. Probao sam i stariju, al' nekako mi ne lezi, al' ima u njemu odredjenih kvaliteta, da se razumijemo. Ovaj novi je nekako mladalacki, a ja se jos uvijek tako i osjecam.[emoji1]

poslano sa Sonija Ze
Adoxxx

#3777 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Adoxxx »

KB9 wrote:
konektovan wrote:Ja sam mislio da je u pitanju ona nova verzija dior eau savage, tamno plava il' crna bocica, on je meni fantastican.

poslano sa Sonija Ze
mirise isto ko sprej protiv komaraca :mrgreen:

prije je on postavljo sliku eau sauvage, tj eau je onaj zeleni, ovaj moderni je samo sauvage

Ipak sam se za ADG essenzu odlucio, na mojoj kozi 12+ sati postojanost :)
Mea_parvitas

#3778 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Mea_parvitas »

Da li je neko imao ovaj "parfem", kakav je, kojem slici?

Image
KB9

#3779 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

malo citrusa i malo vise drvenih nota, dosadan da dosadniji ne moze bit, mnogo je takvih u ponudi i definitivno treba imat jedan takav u kolekciji al sumnjam da bi izbor trebo bit bas ovaj
Mea_parvitas

#3780 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Mea_parvitas »

15 eura 50 ml :mrgreen:
Dr Baltazar

#3781 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

Mea_parvitas wrote:15 eura 50 ml :mrgreen:
Uzmi, moći ćeš ga koristiti u svim prilikama :D A i ako ti se ne svidi (u šta čisto sumnjam), neće ti biti žao jer nije skup bio.
KB9

#3782 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

http://www.fragrantica.com/perfume/Jean ... 12711.html

da li neko ima ovaj? potrebna misljenja i dojmovi iz prve ruke :mrgreen:
jasko__

#3783 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by jasko__ »

Može li mi ko preporučiti kakav dobar miris za auto..da nije previše jak, ali da je malo kvalitetniji...sit sam onog smeća koje se inače prodaje :run:
KB9

#3784 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

jasko__ wrote:Može li mi ko preporučiti kakav dobar miris za auto..da nije previše jak, ali da je malo kvalitetniji...sit sam onog smeća koje se inače prodaje :run:
http://forum.klix.ba/auto-kozmetika-t136161.html
Dr Baltazar

#3785 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

KB9 wrote:http://www.fragrantica.com/perfume/Jean ... 12711.html

Nisam probao, ali ne vrijedi ti i ako ti neko ko je probao napiše nešto. Previše je to love or hate tip mirisa i dosta je unikatan. Može se jeftino nabaviti pa ako si već toliko zagrizao, nije velika greška.
KB9

#3786 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

Dr Baltazar wrote:

Nisam probao, ali ne vrijedi ti i ako ti neko ko je probao napiše nešto. Previše je to love or hate tip mirisa i dosta je unikatan. Može se jeftino nabaviti pa ako si već toliko zagrizao, nije velika greška.
ma kupit cu ja njega i ne sumnjam da ce mi se svidit al onako reko da nema ko slucajno da bi mogo napisat sta :lol:
konektovan

#3787 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

KB9 wrote:
Dr Baltazar wrote:

ma kupit cu ja njega i ne sumnjam da ce mi se svidit al onako reko da nema ko slucajno da bi mogo napisat sta [emoji38]
Dobar parfem skroz, i pomalo zapostavljen, neopravdano. Mislim da mu najbolje lezi jesen, bar kod mene je tako.

poslano sa Sonija Ze
Dr Baltazar

#3788 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

@konektovan

Jesi li probao Kokorico Night pa da uporediš malo ?
konektovan

#3789 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Dr Baltazar wrote:@konektovan

Jesi li probao Kokorico Night pa da uporediš malo ?
Nisam, nazalost.

poslano sa Sonija Ze
Dr Baltazar

#3790 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

Šta ste se ušutili :lol: Je li se šta probalo ili još bolje kupilo ? Meni ujutro stižu Versace Eros i CH Men Prive. Ali bit će još jedna velika kupovina uskoro. Red je da se prebaci broj 40 kad su u pitanju parfemi :lol:
konektovan

#3791 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Dr Baltazar wrote:Šta ste se ušutili [emoji38] Je li se šta probalo ili još bolje kupilo ? Meni ujutro stižu Versace Eros i CH Men Prive. Ali bit će još jedna velika kupovina uskoro. Red je da se prebaci broj 40 kad su u pitanju parfemi [emoji38]
Ja jucer kupio za jesen i zimu, Ck one shock 100 ml . Koristio sam ga prije par godina, kad je tek izasao, jako dobar i kvalitetan miris i jeftin, a siguran sam da je dosta bolji od mnogih razvikanîh parfema.

poslano sa Sonija Ze
Dr Baltazar

#3792 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

konektovan wrote:
Dr Baltazar wrote:Šta ste se ušutili [emoji38] Je li se šta probalo ili još bolje kupilo ? Meni ujutro stižu Versace Eros i CH Men Prive. Ali bit će još jedna velika kupovina uskoro. Red je da se prebaci broj 40 kad su u pitanju parfemi [emoji38]
Ja jucer kupio za jesen i zimu, Ck one shock 100 ml . Koristio sam ga prije par godina, kad je tek izasao, jako dobar i kvalitetan miris i jeftin, a siguran sam da je dosta bolji od mnogih razvikanîh parfema.

poslano sa Sonija Ze
On je meni na listi godinu već i uvijek mi izmakne iz ne znam kojeg razloga. I pojavila se priča da je reformulisan i dosta oslabljen. Možeš li provjeriti kakvo mu je trajanje i iz koje je godine taj tvoj ?

Eros i Prive stigli. Oba izvrsna. Eros mi je prije par mjeseci bio onako, ali nešto se sa mnom valjda promjenilo pa mi je sad izuzetno dobar. Prive je u fazonu YSL La Nuit bar meni, ali je dosta mračniji, bez neke svježine velike. Baš kakva je i kutija crna, tako i on ide za noć pretpostavljam :)
konektovan

#3793 Re: RE: Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Dr Baltazar wrote:
konektovan wrote:

poslano sa Sonija Ze
On je meni na listi godinu već i uvijek mi izmakne iz ne znam kojeg razloga. I pojavila se priča da je reformulisan i dosta oslabljen. Možeš li provjeriti kakvo mu je trajanje i iz koje je godine taj tvoj ?

Eros i Prive stigli. Oba izvrsna. Eros mi je prije par mjeseci bio onako, ali nešto se sa mnom valjda promjenilo pa mi je sad izuzetno dobar. Prive je u fazonu YSL La Nuit bar meni, ali je dosta mračniji, bez neke svježine velike. Baš kakva je i kutija crna, tako i on ide za noć pretpostavljam :)
Provjerim za Ck, al' na prvu mi se cinio malo slabiji, pa je moguce da sam naletio na reformulisani. Originalni je bio predobar, i postojan u svakom slucaju.

poslano sa Sonija Ze
Mea_parvitas

#3794 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Mea_parvitas »

Meni je taj CK katastrofa
permanentan

#3795 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by permanentan »

Sta mislite o Bvlgari Man in black?
Dr Baltazar

#3796 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

permanentan wrote:Sta mislite o Bvlgari Man in black?
Odličan miris. Ako si malo mlađi onda bolje uzmi V&R Spicebomb koji ima bolje performanse, a mirisi su dosta slični.

Ima dobra ponuda na piku za Bvlgari, 40 KM 30 ml. Pa ako ti se i ne svidi miris, nisi mnogo dao za njega :)
KB9

#3797 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

ck shock je odlican, tacnije presavrsen za svoju cijenu, znam da sam prije 2-3 godina za 50 maraka kupio 200ml, potrosio sam za to vrijeme pola (ako i to)

eros je isto tako odlican, u hrpi party parfema vjerovatno najbolji koji je izaso, prive mi se ne svidja dovoljno da bi ikad dao pare za njega, MiB je daleko bolji od spicebomba koji je bas nekako tinejdzerski
Dr Baltazar

#3798 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

KB9 wrote:ck shock je odlican, tacnije presavrsen za svoju cijenu, znam da sam prije 2-3 godina za 50 maraka kupio 200ml, potrosio sam za to vrijeme pola (ako i to)

eros je isto tako odlican, u hrpi party parfema vjerovatno najbolji koji je izaso, prive mi se ne svidja dovoljno da bi ikad dao pare za njega, MiB je daleko bolji od spicebomba koji je bas nekako tinejdzerski
Jesi probao SB Extreme ? To mi je na radaru. Vjerovatno krajem septembra uzimam to sa još par komada :lol: . Slabo ga gdje ima i za probati i za nabaviti.
KB9

#3799 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

Dr Baltazar wrote:
KB9 wrote:ck shock je odlican, tacnije presavrsen za svoju cijenu, znam da sam prije 2-3 godina za 50 maraka kupio 200ml, potrosio sam za to vrijeme pola (ako i to)

Jesi probao SB Extreme ? To mi je na radaru. Vjerovatno krajem septembra uzimam to sa još par komada :lol: . Slabo ga gdje ima i za probati i za nabaviti.
nisam al kako sam cuo jedina je razlika u bas primjetnoj noti duhana uz malo, skoro pa neprimjetno, duze trajanje :-D sreca pa mi se ne svidjaju jer ne dobijes ni blizu kolko platis :mrgreen:
Dr Baltazar

#3800 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

To sam i ja pročitao za notu duhana i bit će da su to te razlike. U svakom slučaju je precijenjen, al šta da se radi jedan je život :D Moći će pretpostavljam dugo potrajati jer nije parfem za svaki dan (svakako ne za toplije dane).
Post Reply