ne znam odakle ti te pogresne cinjenice...i sve te predrasude ali to gdje te tudje ceska
svrbi tebe zapravo
ne mene
mozda se vidimo na temi o vocnjacima pa da udisemo cist zrak
naravno nakon teme o paljenju niskog rastinje
ajd zivio i ne smaraj vise
Moderator: _BataZiv_0809
Labude ako ne mozes odjednom dulum trave pokosit kosom (rucnom, podrazumjeva se) nisi covjek. Isto ako nemas bar 15ak oraha novog zasadaBlack swan wrote:e moj pasa to ti je odgovor iz 1999. kad su se forumima i kompjutrima sluzili samo odabrani koje si mogao tako opisati
ne znam odakle ti te pogresne cinjenice...i sve te predrasude ali to gdje te tudje ceska
svrbi tebe zapravo
ne mene
![]()
mozda se vidimo na temi o vocnjacima pa da udisemo cist zrak
naravno nakon teme o paljenju niskog rastinje![]()
ajd zivio i ne smaraj vise
Kod mene kosa stara 40ak godina, nikad se nista nije mjenjalo i radi ko zmaj. Ima i dobra belegija (otac naslijedio od svog oca) samo treba voljaBlack swan wrote:ne mogu
kosa stara teren neravan
zato i palim travu kad pozuti
Ovaj mjesec je pravo bogat kada su serije u pitanju, barem za mene.triconja wrote:Kakvi ste sa serijama, pratite li sta? Meni odgovara "Attack on titan" i "Rick and Morty".
pametan čoekBlack swan wrote:nisam gledo film ali tako je moj tata
bacili mu pusku da ga mobiliziraju
a on se izmakao pade puška
pa je kopao rovove 4 godine
Dobro je prosao, mogli su ga streljati kao izdajicuJoseMujica wrote:pametan čoekBlack swan wrote:nisam gledo film ali tako je moj tata
bacili mu pusku da ga mobiliziraju
a on se izmakao pade puška
pa je kopao rovove 4 godine
I ja poletio ko sivonja i na kraju corak.nema me tamo wrote:http://www.imdb.com/title/tt2072233/
Auuu ja licno jedva cekao da dođe pravi snimak...
Nevjerovatno kako je loše urađeno..
Znaci od glume do...
Kombinacija bljuv, bljuv, zbljuv i na kraju pušenje nije baš najbolja za koristitiDonnie Smith wrote:Sunshine (2007)
Bljuv, zbljuv, bljuv, zbljuv...
znam da je to tvoj stav i ukus, ali film je predobarDonnie Smith wrote:Sunshine (2007)
Bljuv, zbljuv, bljuv, zbljuv...
Ja sam poslušao (čini mi se tvoj) savjet da ne hranim trolove.Tito_i_Partija wrote:Sunshine je odlican film. Treci cin je slabiji od prva dva, al' to ne umanjuje cinjenicu da je jedan od boljih i uticajnijih sci-fi filmova u zadnjih 20 godina.
A trol ostaje trol.
dale cooper wrote:Ja sam poslušao (čini mi se tvoj) savjet da ne hranim trolove.Tito_i_Partija wrote:Sunshine je odlican film. Treci cin je slabiji od prva dva, al' to ne umanjuje cinjenicu da je jedan od boljih i uticajnijih sci-fi filmova u zadnjih 20 godina.
A trol ostaje trol.