SDP ne dobija izbore iz više razloga, od kojih su 2 najbitnija:Murisno1 wrote:Ma štaš me buditReal Khan wrote: Ma, jašta (jarane), sve je to "teorija zavjere" i "pi#kin dim"....ne znam samo kako to da nas ovako "nebitne" zadesi rat, genocid i ostalo...
Mirno spavaj, jer te i onako ne mogu probuditi...budan ja ... samo ja ne čekam ba vlast, jebo vlast. Volio bih da dođe neko pametan da mi olakša rad koliko može ... inače, ja radim s ovim što imam .. a imam, fala Bogu, dovoljno. Inače, najvrijednije što čovjek posjeduje i jedino što je bitno, dobio je džaba (pa ti kontaj šta je to)
![]()
Neće Fahro, a ni Zlatko, a ni Alija ... ni Haris biti krivi ili su krivi što ti ili ja nemamo. To je priča za malu djecu. Ti si kriv sebi, ja sebi .. samo tebi je možda lakše kada vjeruješ da te neko vodi prema dnu i da ti protiv toga ne možeš ništa...
Da su SDPovci vrijedni i organizovani onoliko koliko oni misle... problema ne bi bilo ni na mapi ... za njih. Uvijek bi dobili izbore. I možda pokazali na djelu to što palamude u praksi. Ovako je to samo palamuđenje. A Šekspir, inače moj dobar prijatelj reče: dobar govornik je loš radnik
![]()
Ili ti/vi ovdje imate neko drugo objašnjenje što SDP ne dobija izbore
1. Previše se furaju na tekovine komunističke partije i Tita (&Tarantule
2. Narcisoidan doživotni Predsjednik kome se svi moraju uvlačiti u guzove poput vazelina da bi imali ikakvog hajra od politike
Tvoj Fahro je vjeruj mi još gori despot i njegovi podređeni se moraju mnogo više uvlačiti "gazdi"...e, ja ne želim biti podređeni ni u kom slučaju...
I da dodam na kraju, ja uopće ne živim loše i sve sam sam zaradio (nije mi niko dao početni kapital)