Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Arteta
#3776 Re: Arsenal F.C.
Treba jos malo da se ekipa uigra,da se vrati ozlijedjeni igraci,da Wengere preseli Gervinha na klupu i da Giroud bude standardan.
Tek tada ce Arsenal biti ozbiljan kandidat za titulu.
-
miki.ba
#3777 Re: Arsenal F.C.
Fali im kalsicni spic, samo to i odlicna ekipa. Što li su kupili onog Podolskog, baš mi nije jasno?Arteta wrote:Treba jos malo da se ekipa uigra,da se vrati ozlijedjeni igraci,da Wengere preseli Gervinha na klupu i da Giroud bude standardan.
-
nuki_cika
#3778 Re: Arsenal F.C.
Fakat i meni to nije jasno.Ako bude igrao tokom sezone kao što je danas nema hajra od njega i Dijabija nogiratimiki.ba wrote:Fali im kalsicni spic, samo to i odlicna ekipa. Što li su kupili onog Podolskog, baš mi nije jasno?Arteta wrote:Treba jos malo da se ekipa uigra,da se vrati ozlijedjeni igraci,da Wengere preseli Gervinha na klupu i da Giroud bude standardan.
-
Johnny_x
#3779 Re: Arsenal F.C.
On danas nije igro svoju klasicnu poziciju, trebo je igrati skroz lijevo gdje je Žervnijo igrao iako je na formaciji tako i zamisljeno.miki.ba wrote: Fali im kalsicni spic, samo to i odlicna ekipa. Što li su kupili onog Podolskog, baš mi nije jasno?
Žervinjo puno pegla loptu, napravi on dobar potez ali onda kasnije sve zezne sa pretjeranim driblanjem. KAzorla odlican najbolji danas, Žiru ima potencijala onu loptu je trebo smjestit, sva sreca pa Sandrlend nije puno napada inace bi Mertesaker napravio dosta gresaka, definitivno nije tip za prve postave ne znam što nije Koščelnog ubacio, Đenkinsonu još treba pure al dobro je odigro. Falio je Song da bude zadnji vezni a da Arteta ide naprijed on je danas skroz povuceno igro i danas se vidilo da definitivno fali ideja u igri nema je nikako, ni lani je nije bas nesto bilo ali bio je Persi kojem bi samo gurnuli loptu i on bi nesto ucinio.
- Arteta
#3780 Re: Arsenal F.C.
Giroud bi mogao biti dobar igrac,samo da malo popravi zavrsnicu,vidi se da se covjek zna kretati u napadu.nuki_cika wrote:Fakat i meni to nije jasno.Ako bude igrao tokom sezone kao što je danas nema hajra od njega i Dijabija nogiratimiki.ba wrote:Fali im kalsicni spic, samo to i odlicna ekipa. Što li su kupili onog Podolskog, baš mi nije jasno?Arteta wrote:Treba jos malo da se ekipa uigra,da se vrati ozlijedjeni igraci,da Wengere preseli Gervinha na klupu i da Giroud bude standardan.
- Arteta
#3781 Re: Arsenal F.C.
Koscielny je povrijedjen.Johnny_x wrote:On danas nije igro svoju klasicnu poziciju, trebo je igrati skroz lijevo gdje je Žervnijo igrao iako je na formaciji tako i zamisljeno.miki.ba wrote: Fali im kalsicni spic, samo to i odlicna ekipa. Što li su kupili onog Podolskog, baš mi nije jasno?
Žervinjo puno pegla loptu, napravi on dobar potez ali onda kasnije sve zezne sa pretjeranim driblanjem. KAzorla odlican najbolji danas, Žiru ima potencijala onu loptu je trebo smjestit, sva sreca pa Sandrlend nije puno napada inace bi Mertesaker napravio dosta gresaka, definitivno nije tip za prve postave ne znam što nije Koščelnog ubacio, Đenkinsonu još treba pure al dobro je odigro. Falio je Song da bude zadnji vezni a da Arteta ide naprijed on je danas skroz povuceno igro i danas se vidilo da definitivno fali ideja u igri nema je nikako, ni lani je nije bas nesto bilo ali bio je Persi kojem bi samo gurnuli loptu i on bi nesto ucinio.
Song je izgleda potpisao za Barcelonu.
- skafiskafsnjak
#3782 Re: Arsenal F.C.
fali im Van Persie 
Sent from my cigla using Tapatalk 2
- aveos
#3783 Re: Arsenal F.C.
Arsenal and Barcelona have confirmed that a deal has been agreed for the transfer of Alex Song for €19 million [£15m].
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... l-for-song
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... l-for-song
- Riddle
#3784 Re: Arsenal F.C.
Cuj 15 miliona funti za Songa. 
- Arteta
#3785 Re: Arsenal F.C.
Sve ispod 25 je malo.Riddle wrote:Cuj 15 miliona funti za Songa.
-
Chuckie
#3786 Re: Arsenal F.C.
Mvilla i Sahin bi trebali biti predstavljeni u ponedjeljak.
- alijagoro
#3787 Re: Arsenal F.C.
Slazem se u vezi Songa,jos bih dodao da je Song imao naviku da previse zadrzava loptu.Sahin i Arteta su blizanciultima_palabra wrote:Song ima odlične fizičke predispozicije i dobru pas igru, ali je taktički strašno nedisciplinovan... ostavlja odbranu nezaštićenu. Mislim da bi im M'Vila bio pravi izbor za zamjenu, Sahin je previše sličan onome što već imaju u Arteti i Wilshereu.
- Muhamed Đakmić
#3788 Re: Arsenal F.C.
25 za Songa? Za onakvu ublehu 25? Ovo je strašan iznos, ovih 15, on je smiješan igrač.
- alijagoro
#3789 Re: Arsenal F.C.
Ja sam govorio da Arsenal nije Unitedov feeder club,jer su im prodali samo jednog igraca.sarajevomd wrote:Da da, jedan u United, 4 u City, 2 u Barcelonu i evo sada ce i treci u barcelonu. Sve su vam to bili vazni igraic koji su mogli donjeti titulu, ali su vidjeli da je uzalud i otisli su negdjegdje je lakse. Sto je najgore (ili najbolje za njih) svi su oni osvojili ono zasto su dosli...jos fali RvP u Unitedu, ali i to ce doci aBd.alijagoro wrote:Jedan igrac prodan u Manure,i odmah je Arsenal feeder club.Vecina tih igraca su se bas proslavila,pa zar nisi rekao da je Persie placen 15 miliona,otkud sad 20,inace 24 miliona je i nekih 200 hiljada(mozda i vise)sedmicno.
Inace ocekujem od Citya da uspjesno odbrani titulu.Ima da vas Dzeko opet isterorise
![]()
.
- alijagoro
#3790 Re: Arsenal F.C.
Nije bas ubleha,ali kao sto sam govorio na polusezoni,njegove asistencije prikrivaju njegove mane sto se tice discipline,pa se dosta puta nadze u nicijoj zemljiSarajevo1946 wrote:25 za Songa? Za onakvu ublehu 25? Ovo je strašan iznos, ovih 15, on je smiješan igrač.
- skafiskafsnjak
#3791 Re: Arsenal F.C.
pa jel moguce...kojeg god igraca proda, ispada da je taj bezze i nepotreban . Jao jao... Song i RVP. Bezzzzzee
- Muhamed Đakmić
#3792 Re: Arsenal F.C.
Je l' moguće da se Wengeru zamjera da je okupio nesposoban sastav i kad se počinje rješavati jednog po jednog ( isključujem Robina iz ovog nesposoban ) onda mu se zamjera što se rješava nesposobnih?
- skafiskafsnjak
#3793 Re: Arsenal F.C.
meni je Song igracina...al pravo dobar. I cudi me ova mala cifra....
-
Max Bunker
#3794 Re: Arsenal F.C.
Meni ovaj Arsenal, isto Nike shop u Titovoj pred zatvaranje.
- Sezam
#3795 Re: Arsenal F.C.
Smijesan klub. Onaj Giroud je levat kakvog nema, Podolski da je ista valjao ne bi ga otjerali iz bajerna, a Cazorola iako dobar, debeo je ko krmak i treba smrsati barem 10 kila da bi licio na nesto. kako stvari stoje, Bentner je najbolji napadac u klubu
Sve u svemu, sramota od prelaznog roka, ali opet ce zavrsiti u profitu.
- Riddle
#3796 Re: Arsenal F.C.
Do kraja prelaznog roka ima jos 2 sedmice. Samo zadnji dan je dovoljan da se dosta toga ucini.
Ali prodaja Songa za ovako male pare meni jeste bizarna odluka. Htio je ici i pravio je probleme u zadnje vrijeme, ali bez obzira, 15 miliona je premalo za takvog igraca. Ako mu fali discipline, to se nauci vremenom kako igrac sazrijeva, a njemu je tek 24 godine. Igrac na njegovoj poziciji ima jos bar 10 godina karijere.
Cazorla je juce bio odlican. Lako ce postati glavni igrac tima.
Ali prodaja Songa za ovako male pare meni jeste bizarna odluka. Htio je ici i pravio je probleme u zadnje vrijeme, ali bez obzira, 15 miliona je premalo za takvog igraca. Ako mu fali discipline, to se nauci vremenom kako igrac sazrijeva, a njemu je tek 24 godine. Igrac na njegovoj poziciji ima jos bar 10 godina karijere.
Cazorla je juce bio odlican. Lako ce postati glavni igrac tima.
- Arteta
#3797 Re: Arsenal F.C.
Giroud je dobar napadac,zna se otvoriti,jos samo da ga krenu golove,a hoce sigurno ako bude igrao.Sezam wrote:Smijesan klub. Onaj Giroud je levat kakvog nema, Podolski da je ista valjao ne bi ga otjerali iz bajerna, a Cazorola iako dobar, debeo je ko krmak i treba smrsati barem 10 kila da bi licio na nesto. kako stvari stoje, Bentner je najbolji napadac u klubu![]()
endtner mora biti makar na klupi.
Podolski je doveden bez potrebe,jedino mozda da igra na lijevom krilu umjesto Gervinha.
Cazorla kada bi smrsao 10 kilograma nebi se mogao gurati jer je dosta nizak.
- Arteta
#3798 Re: Arsenal F.C.
Sahin nije potreban Arsenalu,a M'vila ako dodje mislim da ce Arteta preseliti na klupu.Chuckie wrote:Mvilla i Sahin bi trebali biti predstavljeni u ponedjeljak.
- Sezam
#3799 Re: Arsenal F.C.
Nema tu igraca koji ce dati vise od 10, u vrh glave 15 golova po sezoni. To je sramota za klub koji se pretvara da je veliki.Arteta wrote:Giroud je dobar napadac,zna se otvoriti,jos samo da ga krenu golove,a hoce sigurno ako bude igrao.Sezam wrote:Smijesan klub. Onaj Giroud je levat kakvog nema, Podolski da je ista valjao ne bi ga otjerali iz bajerna, a Cazorola iako dobar, debeo je ko krmak i treba smrsati barem 10 kila da bi licio na nesto. kako stvari stoje, Bentner je najbolji napadac u klubu![]()
endtner mora biti makar na klupi.
Podolski je doveden bez potrebe,jedino mozda da igra na lijevom krilu umjesto Gervinha.
Cazorla kada bi smrsao 10 kilograma nebi se mogao gurati jer je dosta nizak.
-
Chuckie
#3800 Re: Arsenal F.C.
Pojedinci ovdje imaju komplex od Arsenala.