Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Arteta

#3776 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Treba jos malo da se ekipa uigra,da se vrati ozlijedjeni igraci,da Wengere preseli Gervinha na klupu i da Giroud bude standardan.
Tek tada ce Arsenal biti ozbiljan kandidat za titulu.
miki.ba

#3777 Re: Arsenal F.C.

Post by miki.ba »

Arteta wrote:Treba jos malo da se ekipa uigra,da se vrati ozlijedjeni igraci,da Wengere preseli Gervinha na klupu i da Giroud bude standardan.
Fali im kalsicni spic, samo to i odlicna ekipa. Što li su kupili onog Podolskog, baš mi nije jasno?
nuki_cika

#3778 Re: Arsenal F.C.

Post by nuki_cika »

miki.ba wrote:
Arteta wrote:Treba jos malo da se ekipa uigra,da se vrati ozlijedjeni igraci,da Wengere preseli Gervinha na klupu i da Giroud bude standardan.
Fali im kalsicni spic, samo to i odlicna ekipa. Što li su kupili onog Podolskog, baš mi nije jasno?
Fakat i meni to nije jasno.Ako bude igrao tokom sezone kao što je danas nema hajra od njega i Dijabija nogirati
Johnny_x

#3779 Re: Arsenal F.C.

Post by Johnny_x »

miki.ba wrote: Fali im kalsicni spic, samo to i odlicna ekipa. Što li su kupili onog Podolskog, baš mi nije jasno?
On danas nije igro svoju klasicnu poziciju, trebo je igrati skroz lijevo gdje je Žervnijo igrao iako je na formaciji tako i zamisljeno.
Žervinjo puno pegla loptu, napravi on dobar potez ali onda kasnije sve zezne sa pretjeranim driblanjem. KAzorla odlican najbolji danas, Žiru ima potencijala onu loptu je trebo smjestit, sva sreca pa Sandrlend nije puno napada inace bi Mertesaker napravio dosta gresaka, definitivno nije tip za prve postave ne znam što nije Koščelnog ubacio, Đenkinsonu još treba pure al dobro je odigro. Falio je Song da bude zadnji vezni a da Arteta ide naprijed on je danas skroz povuceno igro i danas se vidilo da definitivno fali ideja u igri nema je nikako, ni lani je nije bas nesto bilo ali bio je Persi kojem bi samo gurnuli loptu i on bi nesto ucinio.
Arteta

#3780 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

nuki_cika wrote:
miki.ba wrote:
Fakat i meni to nije jasno.Ako bude igrao tokom sezone kao što je danas nema hajra od njega i Dijabija nogirati
Giroud bi mogao biti dobar igrac,samo da malo popravi zavrsnicu,vidi se da se covjek zna kretati u napadu.
Arteta

#3781 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Johnny_x wrote:
miki.ba wrote: Fali im kalsicni spic, samo to i odlicna ekipa. Što li su kupili onog Podolskog, baš mi nije jasno?
On danas nije igro svoju klasicnu poziciju, trebo je igrati skroz lijevo gdje je Žervnijo igrao iako je na formaciji tako i zamisljeno.
Žervinjo puno pegla loptu, napravi on dobar potez ali onda kasnije sve zezne sa pretjeranim driblanjem. KAzorla odlican najbolji danas, Žiru ima potencijala onu loptu je trebo smjestit, sva sreca pa Sandrlend nije puno napada inace bi Mertesaker napravio dosta gresaka, definitivno nije tip za prve postave ne znam što nije Koščelnog ubacio, Đenkinsonu još treba pure al dobro je odigro. Falio je Song da bude zadnji vezni a da Arteta ide naprijed on je danas skroz povuceno igro i danas se vidilo da definitivno fali ideja u igri nema je nikako, ni lani je nije bas nesto bilo ali bio je Persi kojem bi samo gurnuli loptu i on bi nesto ucinio.
Koscielny je povrijedjen.

Song je izgleda potpisao za Barcelonu.
skafiskafsnjak

#3782 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

fali im Van Persie :P

Sent from my cigla using Tapatalk 2
aveos

#3783 Re: Arsenal F.C.

Post by aveos »

Arsenal and Barcelona have confirmed that a deal has been agreed for the transfer of Alex Song for €19 million [£15m].

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... l-for-song
Riddle

#3784 Re: Arsenal F.C.

Post by Riddle »

Cuj 15 miliona funti za Songa. :lol:
Arteta

#3785 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Riddle wrote:Cuj 15 miliona funti za Songa. :lol:
Sve ispod 25 je malo.
Chuckie

#3786 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Mvilla i Sahin bi trebali biti predstavljeni u ponedjeljak.
alijagoro

#3787 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

ultima_palabra wrote:Song ima odlične fizičke predispozicije i dobru pas igru, ali je taktički strašno nedisciplinovan... ostavlja odbranu nezaštićenu. Mislim da bi im M'Vila bio pravi izbor za zamjenu, Sahin je previše sličan onome što već imaju u Arteti i Wilshereu.
Slazem se u vezi Songa,jos bih dodao da je Song imao naviku da previse zadrzava loptu.Sahin i Arteta su blizanci :D,ali mislim da je Wilshere malo drugaciji igrac,jer mu je glavno oruzje brz dribling,brza dodavanja i odigravanje duplih pasova u malom prostoru ili u velikoj brzini(kad se zaleti).Dakle on je nesto kao Messi,samo sto nije neki golgeter,nema bas dobar sut.Nadam se da ce se sto prije vratiti,jer mali ima lavovsko srce,pravi je borac.
Muhamed Đakmić

#3788 Re: Arsenal F.C.

Post by Muhamed Đakmić »

25 za Songa? Za onakvu ublehu 25? Ovo je strašan iznos, ovih 15, on je smiješan igrač.
alijagoro

#3789 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

sarajevomd wrote:
alijagoro wrote:Jedan igrac prodan u Manure,i odmah je Arsenal feeder club.Vecina tih igraca su se bas proslavila,pa zar nisi rekao da je Persie placen 15 miliona,otkud sad 20 :D,inace 24 miliona je i nekih 200 hiljada(mozda i vise)sedmicno.
Inace ocekujem od Citya da uspjesno odbrani titulu :dance: .Ima da vas Dzeko opet isterorise :dance: :dance:.
Da da, jedan u United, 4 u City, 2 u Barcelonu i evo sada ce i treci u barcelonu. Sve su vam to bili vazni igraic koji su mogli donjeti titulu, ali su vidjeli da je uzalud i otisli su negdjegdje je lakse. Sto je najgore (ili najbolje za njih) svi su oni osvojili ono zasto su dosli...jos fali RvP u Unitedu, ali i to ce doci aBd.
Ja sam govorio da Arsenal nije Unitedov feeder club,jer su im prodali samo jednog igraca.
alijagoro

#3790 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Sarajevo1946 wrote:25 za Songa? Za onakvu ublehu 25? Ovo je strašan iznos, ovih 15, on je smiješan igrač.
Nije bas ubleha,ali kao sto sam govorio na polusezoni,njegove asistencije prikrivaju njegove mane sto se tice discipline,pa se dosta puta nadze u nicijoj zemlji :D .Veliki gubitak za Arsenal definitivno,ali sta se moze.
skafiskafsnjak

#3791 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

pa jel moguce...kojeg god igraca proda, ispada da je taj bezze i nepotreban . Jao jao... Song i RVP. Bezzzzzee

Muhamed Đakmić

#3792 Re: Arsenal F.C.

Post by Muhamed Đakmić »

Je l' moguće da se Wengeru zamjera da je okupio nesposoban sastav i kad se počinje rješavati jednog po jednog ( isključujem Robina iz ovog nesposoban ) onda mu se zamjera što se rješava nesposobnih?
skafiskafsnjak

#3793 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

meni je Song igracina...al pravo dobar. I cudi me ova mala cifra....

Max Bunker

#3794 Re: Arsenal F.C.

Post by Max Bunker »

Meni ovaj Arsenal, isto Nike shop u Titovoj pred zatvaranje.
Sezam

#3795 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

Smijesan klub. Onaj Giroud je levat kakvog nema, Podolski da je ista valjao ne bi ga otjerali iz bajerna, a Cazorola iako dobar, debeo je ko krmak i treba smrsati barem 10 kila da bi licio na nesto. kako stvari stoje, Bentner je najbolji napadac u klubu :lol:

Sve u svemu, sramota od prelaznog roka, ali opet ce zavrsiti u profitu.
Riddle

#3796 Re: Arsenal F.C.

Post by Riddle »

Do kraja prelaznog roka ima jos 2 sedmice. Samo zadnji dan je dovoljan da se dosta toga ucini.

Ali prodaja Songa za ovako male pare meni jeste bizarna odluka. Htio je ici i pravio je probleme u zadnje vrijeme, ali bez obzira, 15 miliona je premalo za takvog igraca. Ako mu fali discipline, to se nauci vremenom kako igrac sazrijeva, a njemu je tek 24 godine. Igrac na njegovoj poziciji ima jos bar 10 godina karijere.

Cazorla je juce bio odlican. Lako ce postati glavni igrac tima.
Arteta

#3797 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Sezam wrote:Smijesan klub. Onaj Giroud je levat kakvog nema, Podolski da je ista valjao ne bi ga otjerali iz bajerna, a Cazorola iako dobar, debeo je ko krmak i treba smrsati barem 10 kila da bi licio na nesto. kako stvari stoje, Bentner je najbolji napadac u klubu :lol:

Giroud je dobar napadac,zna se otvoriti,jos samo da ga krenu golove,a hoce sigurno ako bude igrao.
endtner mora biti makar na klupi.
Podolski je doveden bez potrebe,jedino mozda da igra na lijevom krilu umjesto Gervinha.
Cazorla kada bi smrsao 10 kilograma nebi se mogao gurati jer je dosta nizak.
Arteta

#3798 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Chuckie wrote:Mvilla i Sahin bi trebali biti predstavljeni u ponedjeljak.
Sahin nije potreban Arsenalu,a M'vila ako dodje mislim da ce Arteta preseliti na klupu.
Sezam

#3799 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

Arteta wrote:
Sezam wrote:Smijesan klub. Onaj Giroud je levat kakvog nema, Podolski da je ista valjao ne bi ga otjerali iz bajerna, a Cazorola iako dobar, debeo je ko krmak i treba smrsati barem 10 kila da bi licio na nesto. kako stvari stoje, Bentner je najbolji napadac u klubu :lol:

Giroud je dobar napadac,zna se otvoriti,jos samo da ga krenu golove,a hoce sigurno ako bude igrao.
endtner mora biti makar na klupi.
Podolski je doveden bez potrebe,jedino mozda da igra na lijevom krilu umjesto Gervinha.
Cazorla kada bi smrsao 10 kilograma nebi se mogao gurati jer je dosta nizak.
Nema tu igraca koji ce dati vise od 10, u vrh glave 15 golova po sezoni. To je sramota za klub koji se pretvara da je veliki.
Chuckie

#3800 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Pojedinci ovdje imaju komplex od Arsenala.
Post Reply