Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dialer

#3776 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

Sve se vidi po broju stranica :lol: :lol:
vs84sa

#3777 Re: FK Sarajevo

Post by vs84sa »

aerosa wrote:
vs84sa wrote:@aerosa, vidi, ja odem na utakmicu, nekad na trening, nekad na gostovanje, tu se zavrsava moja filozofija o fudbalu, a veliko taktiziranje, slaganje formacija, koga ce kupit koga prodat, ko ce biti na ovom ili onom mjestu u klubu nije moj "teren" pa mozda malo manje laprdam od drugih. meni derbi nije najvaznija utakmica u sezoni, ni blizu toga, tako da ne spadam u one derbi navijace.

p.s. nisam znao da se vjernost klubu pokazuje na sa-x forumu, al eto nesto novo da naucim.
Nisi znao ali je iznenada primjenjuješ.....
Ma mahom ste svi isti, derbi navijači bilo naši bilo vaši mi samo idu na živac tako da se bez veze i raspravljam....
Hajde na svoju temu...
a ovo si ti otvorio temu samo za svoju raju :) ok necu vise... uostalom popravljam vam prosjek, posto na zeljinoj temi ima duplo vise stranica reko da se ne osjetite zapostavljenim :D

p.s. u svakom slucaju moram ti odg. kad me prozoves u postu, nekad je bolje biti derbi navijac jer i vi ste meni svi isti "strucnjaci" Mourinho vam nije ravan.
Dialer

#3778 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

@vs84sa

sam sebi u suta skache :lol: :lol: vidi vasih stranica vidi nashih i ti naso nekom prichat ko kako iskazuje ljubav :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oplakah. Komlexi 8-)
todd_smith

#3779 Re: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

e jeb ga sad, mjeris broj stranica na temema, ajde prosetaj...
aerosa

#3780 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Pa vidiš, dok su neki imali i ovakvih tema da nabijaju stranice, neki "nisu pratili ovu ligu"
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 14&t=63453
vs84sa

#3781 Re: FK Sarajevo

Post by vs84sa »

kompleksi? koga, cega? :), vidim da se znas od "srca" nasmijati, a ovo za broj stranica je u sali receno kao konstatacija na aerosin post da nas nema nigdje 5-6 god. (nije valjda da sam vas i time bocno)? :D ne smije vam covjek nista reci...
aerosa

#3782 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

vs84sa wrote:kompleksi? koga, cega? :), vidim da se znas od "srca" nasmijati, a ovo za broj stranica je u sali receno kao konstatacija na aerosin post da nas nema nigdje 5-6 god. (nije valjda da sam vas i time bocno)? :D ne smije vam covjek nista reci...
Pošto očito ne kontaš kad je link stavljen za šta to služi, evo da ti ponovim:
aerosa wrote:Pa vidiš, dok su neki imali i ovakvih tema da nabijaju stranice, neki "nisu pratili ovu ligu"
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 14&t=63453
vs84sa

#3783 Re: FK Sarajevo

Post by vs84sa »

odgovarao sam kolegi Dialer, aerosa pogledao sam link ne sekiraj se, cestitam dobar broj stranica ali mi oci zapara zadnji post na temi, citiram:

"Očekujem da će ova tema biti aktuelna na kraju sezone, kad budemo ponovo izborili pretkola evropske lige ;-)" :D :lol: :-D

p.s. Hvala za link
Alkos

#3784 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

mrchinho wrote:non stop govorite o smjeni trenutne uprave kluba, ok slazem se oko toga u potpunosti...ali bih isto tako volio da mi kazete koga biste voljeli u upravi kluba?
Koga bi voljeli? Svaki navijac ce ti odgovoriti ljude koje prije svega vole klub, obrazovani su i uspjesni u onome cime se bave, imaju "viska" novca da uloze u klub, kao i plan i viziju dugorocnog razvoja kluba. A upravo ljudi iz UG "Bordo prijatelji" imaju takva imena, koja su spremna uci i uloziti svoje novce u FKS, kao i spreman projekat, tj plan razvoja kluba u narednih 4 godine. Eto, takve ljude zelim, ne samo ja, nego i svi navijaci FKS. I iskreno se nadam, da ce upravo takvi ljudi i preuzeti klub na narednoj skupstini, a da ce razni uhljupi i preveranti biti istjerani i otjerani sto dalje od FKS, jer sa njima nam nema napretka.

Baljak, Alihodzic i Merdanovic su paraziti i carsijaneri koji ne rade nista, samo profitiraju od FKS i sve ga vise srozavaju i uvlace u dugove. Oni su tu od poslije rata, uhljebili su se i klub je postao njihova privatna prcija!! Mars iz kluba stoko!!!
Last edited by Alkos on 17/05/2010 13:18, edited 1 time in total.
mrchinho

#3785 Re: FK Sarajevo

Post by mrchinho »

ja sam mislio konkretno imenom i prezimenom
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#3786 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Konkretno imenom i prezimenom do skupštine ti nikad ne bih rekao, jer su moje želje jednake željama BP1946, a kad bi ta imena izašla u javnost bila bi izložena pritisku ovih govnara, uhljupa i lezihljebovića iz uprave.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3787 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Image
DZONPI

#3788 Re: FK Sarajevo

Post by DZONPI »

Halo pite.Sta ste se ufatili tih 5 godina.pa gdje ste vi bili prije tih 5 godina.Prica vam je truba.Znate li sta je vas problem.Vi osim Hordi Zla nemate navijaca.Znam 100 pitara koji nisu nikad bili na tekmi a o poznavanju igraca i ostalog da nepricam nego eto onako navijaju za sarajevo.Naravno da cemo ispast najvjerovatnije u 1 krugu ali trenutno mi imamo vise navijaca,bolji smo od vas osvojicemo najvjerovatnije 2 trofeja i boli nas taki sta je bilo prije 5 godina,Sad smo bolji i to su cinjenice.Vozdra pitari pa kad bude vase vrjeme bujrum podjebajite ali sad ste donji i to je to.Ipak sretno ove 2 tekme i nadam se da ce te i vi u evropu.
Rauber

#3789 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

DZONPI wrote:Halo pite.Sta ste se ufatili tih 5 godina.pa gdje ste vi bili prije tih 5 godina.Prica vam je truba.Znate li sta je vas problem.Vi osim Hordi Zla nemate navijaca.Znam 100 pitara koji nisu nikad bili na tekmi a o poznavanju igraca i ostalog da nepricam nego eto onako navijaju za sarajevo.Naravno da cemo ispast najvjerovatnije u 1 krugu ali trenutno mi imamo vise navijaca,bolji smo od vas osvojicemo najvjerovatnije 2 trofeja i boli nas taki sta je bilo prije 5 godina,Sad smo bolji i to su cinjenice.Vozdra pitari pa kad bude vase vrjeme bujrum podjebajite ali sad ste donji i to je to.Ipak sretno ove 2 tekme i nadam se da ce te i vi u evropu.
Ti nam bas dusman :mrgreen:
dobar,ti?

#3790 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

Erzsebet wrote:Odakle je ovo FK Sarajevo?
nemoj vise molim te, nek zakljucaju temu, stavrno ste najjaci
:-)
biće_šta_bude

#3791 Re: FK Sarajevo

Post by biće_šta_bude »

Plavih_11 wrote:Nadjoh ovo pa ko hoce neka pogleda:

Povodom priča o prodaji i namještanju utakmice Velež – Željezničar odigrane 01.05.2010. godine, ekipa FKVelezLive je odlučila pustiti besplatno reprizu cijele utakmice i demantovati sve navodne glasine
Klikom na sliku pogledajte utakmicu i uvjerite se u trud i zalaganje igrača obje ekipe.

NAPOMENA : gledanje iskljucivo preko internet explorera

Srdačan pozdrav

FkVelezLive team

Ima na fkvelezlive.com, desno!
S tim da da masa, vas, priča da je tekma namještena a da su neki od nas bili na taj utakmici i nisu baš stekli takav dojam(iako je dio nas čuo istu priču pa se u drogom poluvremenu sjebavao i čekao da fasujemo gol koji je vidio u zraku) evo gdje se tekma može pogledati.
Vjerujem da barem nekima neće biti mrsko :D
strong69

#3792 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Erzsebet wrote:Odakle je ovo FK Sarajevo?
Sarajevo je, da prostis, odnekuda gdje ti nikada stici neces i gdje nisi bio. Mozda fizicki hoces ali to nikada Sarajliju nije cinilo Sarajlijom.

A sad ako treba da se smijem ovom tvom "komentaru" :lol: :lol: :lol:

Sta ovi navijaci Zeljeznicara rade na ovoj temi? Nemojte da raspravljate s njima. Ima "Add foe" opcija ili report spam i dovidenja.
JThomas

#3793 Re: FK Sarajevo

Post by JThomas »

kad su želju pljačkali četiri sezone na svakom gostovanju, tad je sve bilo pošteno i potaman, i tad ste likovali i naslađivali se.

hoću samo reći - nije mi vas žao, ni najmanje.
dobar,ti?

#3794 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

ama ko sta trazi od vas vi sami dolazite i pisete ovdje, nije ni meni bilo zao zeljeznicmara do sad cak naprotiv bilo mi je drago sto je u takvoj situaciji i nadam se da ce se opet naci u istoj, a mi cemo svoje probleme rjesiti
haj sad zdra'o
Obuca9

#3795 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

JThomas wrote:kad su želju pljačkali četiri sezone na svakom gostovanju, tad je sve bilo pošteno i potaman, i tad ste likovali i naslađivali se.

A za šta ste se vi to jadni borili, pa vas neko oštetio? Jedina stvar, mimo sredine tabele, za koju ste se vi borili u zadnjih 5 godina je bio opstanak, ali je bilo puno lošijih ekipa koje su morale ispasti, pa vas nisu mogli ni oštetiti.
bordo gandalf

#3796 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

don_emir wrote:Image
:D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3797 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

JThomas wrote:

Meni je vas zao,i to iskreno,zbog odabira kluba za koji navijate.
Obuca9

#3798 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Vidim tebi je odgoj na nivou, a i sline su još u nosu. Priča o ocu i majci, to se u mojoj mahali prevaziđe još u petom osnovne.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#3799 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

biće_šta_bude wrote:Reći nekome da je jadan jeste nedostatak elementarne kulture. Ocu i majci pogotovo :D Doduše, sline još nisi obrisao, možda skontaš.

Sve u svemu, fin odgoj od strane očuha :skoljka: fgr :lol:
I tako ti dokaza sav svoj jad :)
bordo gandalf

#3800 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

1946 wrote:
biće_šta_bude wrote:Reći nekome da je jadan jeste nedostatak elementarne kulture. Ocu i majci pogotovo :D Doduše, sline još nisi obrisao, možda skontaš.

Sve u svemu, fin odgoj od strane očuha :skoljka: fgr :lol:
I tako ti dokaza sav svoj jad :)
Al' nije jos skon'to nego da nam ne stave temu pod kljuc da prekinemo sa ovim :D i vratimo se temi...ima li kakvih novosti nisam u toku ovo par dana poslije derbija :D
Locked