Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vs84sa
#3777 Re: FK Sarajevo
a ovo si ti otvorio temu samo za svoju rajuaerosa wrote:Nisi znao ali je iznenada primjenjuješ.....vs84sa wrote:@aerosa, vidi, ja odem na utakmicu, nekad na trening, nekad na gostovanje, tu se zavrsava moja filozofija o fudbalu, a veliko taktiziranje, slaganje formacija, koga ce kupit koga prodat, ko ce biti na ovom ili onom mjestu u klubu nije moj "teren" pa mozda malo manje laprdam od drugih. meni derbi nije najvaznija utakmica u sezoni, ni blizu toga, tako da ne spadam u one derbi navijace.
p.s. nisam znao da se vjernost klubu pokazuje na sa-x forumu, al eto nesto novo da naucim.
Ma mahom ste svi isti, derbi navijači bilo naši bilo vaši mi samo idu na živac tako da se bez veze i raspravljam....
Hajde na svoju temu...
p.s. u svakom slucaju moram ti odg. kad me prozoves u postu, nekad je bolje biti derbi navijac jer i vi ste meni svi isti "strucnjaci" Mourinho vam nije ravan.
-
Dialer
#3778 Re: FK Sarajevo
@vs84sa
sam sebi u suta skache
vidi vasih stranica vidi nashih i ti naso nekom prichat ko kako iskazuje ljubav
Oplakah. Komlexi
sam sebi u suta skache
Oplakah. Komlexi
-
todd_smith
#3779 Re: FK Sarajevo
e jeb ga sad, mjeris broj stranica na temema, ajde prosetaj...
- aerosa
#3780 Re: FK Sarajevo
Pa vidiš, dok su neki imali i ovakvih tema da nabijaju stranice, neki "nisu pratili ovu ligu"
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 14&t=63453
-
vs84sa
#3781 Re: FK Sarajevo
kompleksi? koga, cega?
, vidim da se znas od "srca" nasmijati, a ovo za broj stranica je u sali receno kao konstatacija na aerosin post da nas nema nigdje 5-6 god. (nije valjda da sam vas i time bocno)?
ne smije vam covjek nista reci...
- aerosa
#3782 Re: FK Sarajevo
Pošto očito ne kontaš kad je link stavljen za šta to služi, evo da ti ponovim:vs84sa wrote:kompleksi? koga, cega?, vidim da se znas od "srca" nasmijati, a ovo za broj stranica je u sali receno kao konstatacija na aerosin post da nas nema nigdje 5-6 god. (nije valjda da sam vas i time bocno)?
ne smije vam covjek nista reci...
aerosa wrote:Pa vidiš, dok su neki imali i ovakvih tema da nabijaju stranice, neki "nisu pratili ovu ligu"
-
vs84sa
#3783 Re: FK Sarajevo
odgovarao sam kolegi Dialer, aerosa pogledao sam link ne sekiraj se, cestitam dobar broj stranica ali mi oci zapara zadnji post na temi, citiram:
"Očekujem da će ova tema biti aktuelna na kraju sezone, kad budemo ponovo izborili pretkola evropske lige
"

p.s. Hvala za link
"Očekujem da će ova tema biti aktuelna na kraju sezone, kad budemo ponovo izborili pretkola evropske lige
p.s. Hvala za link
-
Alkos
#3784 Re: FK Sarajevo
Koga bi voljeli? Svaki navijac ce ti odgovoriti ljude koje prije svega vole klub, obrazovani su i uspjesni u onome cime se bave, imaju "viska" novca da uloze u klub, kao i plan i viziju dugorocnog razvoja kluba. A upravo ljudi iz UG "Bordo prijatelji" imaju takva imena, koja su spremna uci i uloziti svoje novce u FKS, kao i spreman projekat, tj plan razvoja kluba u narednih 4 godine. Eto, takve ljude zelim, ne samo ja, nego i svi navijaci FKS. I iskreno se nadam, da ce upravo takvi ljudi i preuzeti klub na narednoj skupstini, a da ce razni uhljupi i preveranti biti istjerani i otjerani sto dalje od FKS, jer sa njima nam nema napretka.mrchinho wrote:non stop govorite o smjeni trenutne uprave kluba, ok slazem se oko toga u potpunosti...ali bih isto tako volio da mi kazete koga biste voljeli u upravi kluba?
Baljak, Alihodzic i Merdanovic su paraziti i carsijaneri koji ne rade nista, samo profitiraju od FKS i sve ga vise srozavaju i uvlace u dugove. Oni su tu od poslije rata, uhljebili su se i klub je postao njihova privatna prcija!! Mars iz kluba stoko!!!
Last edited by Alkos on 17/05/2010 13:18, edited 1 time in total.
-
mrchinho
#3785 Re: FK Sarajevo
ja sam mislio konkretno imenom i prezimenom
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#3786 Re: FK Sarajevo
Konkretno imenom i prezimenom do skupštine ti nikad ne bih rekao, jer su moje želje jednake željama BP1946, a kad bi ta imena izašla u javnost bila bi izložena pritisku ovih govnara, uhljupa i lezihljebovića iz uprave.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
-
DZONPI
#3788 Re: FK Sarajevo
Halo pite.Sta ste se ufatili tih 5 godina.pa gdje ste vi bili prije tih 5 godina.Prica vam je truba.Znate li sta je vas problem.Vi osim Hordi Zla nemate navijaca.Znam 100 pitara koji nisu nikad bili na tekmi a o poznavanju igraca i ostalog da nepricam nego eto onako navijaju za sarajevo.Naravno da cemo ispast najvjerovatnije u 1 krugu ali trenutno mi imamo vise navijaca,bolji smo od vas osvojicemo najvjerovatnije 2 trofeja i boli nas taki sta je bilo prije 5 godina,Sad smo bolji i to su cinjenice.Vozdra pitari pa kad bude vase vrjeme bujrum podjebajite ali sad ste donji i to je to.Ipak sretno ove 2 tekme i nadam se da ce te i vi u evropu.
- Rauber
#3789 Re: FK Sarajevo
Ti nam bas dusmanDZONPI wrote:Halo pite.Sta ste se ufatili tih 5 godina.pa gdje ste vi bili prije tih 5 godina.Prica vam je truba.Znate li sta je vas problem.Vi osim Hordi Zla nemate navijaca.Znam 100 pitara koji nisu nikad bili na tekmi a o poznavanju igraca i ostalog da nepricam nego eto onako navijaju za sarajevo.Naravno da cemo ispast najvjerovatnije u 1 krugu ali trenutno mi imamo vise navijaca,bolji smo od vas osvojicemo najvjerovatnije 2 trofeja i boli nas taki sta je bilo prije 5 godina,Sad smo bolji i to su cinjenice.Vozdra pitari pa kad bude vase vrjeme bujrum podjebajite ali sad ste donji i to je to.Ipak sretno ove 2 tekme i nadam se da ce te i vi u evropu.
-
dobar,ti?
#3790 Re: FK Sarajevo
nemoj vise molim te, nek zakljucaju temu, stavrno ste najjaciErzsebet wrote:Odakle je ovo FK Sarajevo?
-
biće_šta_bude
#3791 Re: FK Sarajevo
S tim da da masa, vas, priča da je tekma namještena a da su neki od nas bili na taj utakmici i nisu baš stekli takav dojam(iako je dio nas čuo istu priču pa se u drogom poluvremenu sjebavao i čekao da fasujemo gol koji je vidio u zraku) evo gdje se tekma može pogledati.Plavih_11 wrote:Nadjoh ovo pa ko hoce neka pogleda:
Povodom priča o prodaji i namještanju utakmice Velež – Željezničar odigrane 01.05.2010. godine, ekipa FKVelezLive je odlučila pustiti besplatno reprizu cijele utakmice i demantovati sve navodne glasine
Klikom na sliku pogledajte utakmicu i uvjerite se u trud i zalaganje igrača obje ekipe.
NAPOMENA : gledanje iskljucivo preko internet explorera
Srdačan pozdrav
FkVelezLive team
Ima na fkvelezlive.com, desno!
Vjerujem da barem nekima neće biti mrsko
- strong69
#3792 Re: FK Sarajevo
Sarajevo je, da prostis, odnekuda gdje ti nikada stici neces i gdje nisi bio. Mozda fizicki hoces ali to nikada Sarajliju nije cinilo Sarajlijom.Erzsebet wrote:Odakle je ovo FK Sarajevo?
A sad ako treba da se smijem ovom tvom "komentaru"
Sta ovi navijaci Zeljeznicara rade na ovoj temi? Nemojte da raspravljate s njima. Ima "Add foe" opcija ili report spam i dovidenja.
- JThomas
#3793 Re: FK Sarajevo
kad su želju pljačkali četiri sezone na svakom gostovanju, tad je sve bilo pošteno i potaman, i tad ste likovali i naslađivali se.
hoću samo reći - nije mi vas žao, ni najmanje.
-
dobar,ti?
#3794 Re: FK Sarajevo
ama ko sta trazi od vas vi sami dolazite i pisete ovdje, nije ni meni bilo zao zeljeznicmara do sad cak naprotiv bilo mi je drago sto je u takvoj situaciji i nadam se da ce se opet naci u istoj, a mi cemo svoje probleme rjesiti
haj sad zdra'o
haj sad zdra'o
- Obuca9
#3795 Re: FK Sarajevo
A za šta ste se vi to jadni borili, pa vas neko oštetio? Jedina stvar, mimo sredine tabele, za koju ste se vi borili u zadnjih 5 godina je bio opstanak, ali je bilo puno lošijih ekipa koje su morale ispasti, pa vas nisu mogli ni oštetiti.JThomas wrote:kad su želju pljačkali četiri sezone na svakom gostovanju, tad je sve bilo pošteno i potaman, i tad ste likovali i naslađivali se.
- bordo gandalf
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3797 Re: FK Sarajevo
JThomas wrote:
Meni je vas zao,i to iskreno,zbog odabira kluba za koji navijate.
- Obuca9
#3798 Re: FK Sarajevo
Vidim tebi je odgoj na nivou, a i sline su još u nosu. Priča o ocu i majci, to se u mojoj mahali prevaziđe još u petom osnovne.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#3799 Re: FK Sarajevo
I tako ti dokaza sav svoj jadbiće_šta_bude wrote:Reći nekome da je jadan jeste nedostatak elementarne kulture. Ocu i majci pogotovoDoduše, sline još nisi obrisao, možda skontaš.
Sve u svemu, fin odgoj od strane očuhafgr
- bordo gandalf
#3800 Re: FK Sarajevo
Al' nije jos skon'to nego da nam ne stave temu pod kljuc da prekinemo sa ovim1946 wrote:I tako ti dokaza sav svoj jadbiće_šta_bude wrote:Reći nekome da je jadan jeste nedostatak elementarne kulture. Ocu i majci pogotovoDoduše, sline još nisi obrisao, možda skontaš.
Sve u svemu, fin odgoj od strane očuhafgr