http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=336748
Zamislite kako bi to izgledalo u BiH Parlamentu
Bila je članica Radikala Srbije, delegat u Skupštini Srbije. Ne znam je li ona sada s Nikolećem, ili i dalje s Šešeljemkaranana wrote:ja bih volio da pocupam malo onu violetu popadic iz boljeg zivota. ona njena vuna na glavi dusu dala za cupanje.
"Pesak",molim te reci da se šalite.pesak wrote:
ovo je nasa proslost i buducnost i.. ko ce to izdrzati. kontinuitet.
karanana wrote:ja bih volio da pocupam malo onu violetu popadic iz boljeg zivota. ona njena vuna na glavi dusu dala za cupanje.

prije je ovo;pici wrote:karanana wrote:ja bih volio da pocupam malo onu violetu popadic iz boljeg zivota. ona njena vuna na glavi dusu dala za cupanje.
Violeta:E samo kad se setim oni noči sa picijem,ja kako je radikalno seksi i muževan...mmmmmmmhhhh
Vjerica Radeta : A gde zaturi karananin broj mobilnog ????? cccc pa moram na seansu kod njega....uhhhhhh
pici wrote:karanana wrote:ja bih volio da pocupam malo onu violetu popadic iz boljeg zivota. ona njena vuna na glavi dusu dala za cupanje.
Violeta:E samo kad se setim oni noči sa picijem,ja kako je radikalno seksi i muževan...mmmmmmmhhhh
Vjerica Radeta : A gde zaturi karananin broj mobilnog ????? cccc pa moram na seansu kod njega....uhhhhhh
zavrzlama wrote:prije je ovo;pici wrote:karanana wrote:ja bih volio da pocupam malo onu violetu popadic iz boljeg zivota. ona njena vuna na glavi dusu dala za cupanje.
Violeta: E moja Vjerice jesmo se izjebale..
vjerica: sto draga Violeta..
Violeta: kad se Nikolic odvajao od SRS-a mi ostadosmo sa ovim senilnim Todorovicem, a juce cujem da je Otadzbinska uprava i sav novac cetnicke dijaspore sad pod kontrolom Nikolica..
Vjerica: nemoj zajebavati..sta cemo sad..
Violeta: plan "B"
Vjerica: a sta je plan "B"
Violeta: sto si pusila Todorovicu sad pusi Nikolicu,nebil nas primio sebi u stranku..
vjerica: znaci da raskinem sa Picijem...

jel stvrano istina da je pesak banovanavee-jay wrote:nema ni jedan dan da nam zoomke posla @pesak u banovice a vi ko tinejdzerski misevi...
![]()
![]()
![]()
Svi smo mi Sasa Pesak!vee-jay wrote:je je, true true...
onaj prgavi zoomkeje izbacio vanka
![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=100
nije da nije zasluzila, al nam ipak nedostaje
StLouis wrote:Sta se to dogadja u Mitrovici, nekakvi nemiri, zboden djecak, pale se poslovni objekti...napeto
Kosovo Izboden Srbin, hicem pogođen Albanac
Kosovska Mitrovica
30.12.2008
Anamari Repić
Policija je uhapsila dve osobe albanske nacionalnosti zbog sumnje da su danas nožem izbola jednog mladog Srbina u Mitrovici. U južnom delu iz vatrenog oružja ranjen jedan Albanac. Mostovi su blokirani. Stanje je mirno ali napeto.
Incident se dogodio oko 16 sati kada su u blizini glavnog mosta na Ibru, u kvartu Bošnjačka mahala, dva Albanca izbola nožem Nikolu Božovića (15) koji je odmah prebačen u bolnicu.
Prema rečima zamenika direktora zdravstvenog centra u severnoj Mitrovici Milana Ivanovića dečak je u predelu slabine dobio dve ubodne rane metalnim predmetom i posle operacionog zahvata njegovo zdravstevno stanje je stabilno.
Kosovska policija je saopštila da je sukob počeo oko 15:30 kada su dva Albanca prelazila most sa južnog u severni deo grada. “U tom trenutku pod još nerazjašnjenim okolnostima u sukob se uključilo još nekoliko osoba sa severa Mitrovice”, saopštila je policija.
Prema izveštajima sa terena, Srbi koji su se zatekli na licu mesta revoltirani zbog incidenta tražili su od Kosovske policije da krene u potragu za napadačima. Zatim je prema izveštačima iz Mitrovice, u severnom delu grada zapaljeno ili oštećeno nekoliko lokala i jedna kuća čiji su vlasnici Albanci, te polupano nakoliko vozila sa kosovskim registracijama, KS. Gradom je odjekivala paljba iz automatskog oružja.
Regionalni portparol Kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je policija uhapsila dvojicu osumnjičenih za napad nožem.
“Kod njih je pronadjen jedan oštar predmet, nož, kojim je napad počinjen. Čekamo lekarski izveštaj o zdravstvenom stanju povredjenog mladića i radi se na utvrdjivanju motiva ovog incidenta”, rekao je Hoti.
Hoti potvrdjuje da je grupa Srba koja je protestovala u Bošnjačkoj mahali oštetila nekoliko vozila sa KS tablicama. On je dodao da su revoltirani gradjani Mitrovice srpske nacionalnosti zapalili nekoliko lokala čiji su korisnici kosovski Albanci, u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Mitrovici i jedan lokal u blizini naselja Tri solitera kod glavnog mosta na Ibru.
Hoti je potrvdio da je jedan Albanac koji se nalazio u parku u južnom albanskom delu Mitrovice pogodjen sa dva hica iz vatrenog oružja. Kako saznajemo student R. B (22) je prebačen u Kliničko-bolnički centar, KBC, u Prištini.
Direktor Urgentnog centra KBC u Prištini Basri Ljenjani izjavio je da je ‘lice pogodjeno u predelu abdomena i posle operacije nalazi se van životne opasnosti’.
“Pacijent je prebačen iz Mitrovice kao posledica današnjih sukoba izmedju Srba i Albanaca. On je hitno operisan. Zadobio je rane iz vatrenog oružja u predelu želuca,dok ostali vitalni organi nisu oštećeni”, rekao je Ljenjani.
Nakon incidenta u severnoj Mitrovici je stanje veoma napeto. U blizini mosta i naselja Tri solitera okupljeno je oko 200 Srba koji mirno prate razvoj dogadjaja.
Skoro dva sata od izbijanja incidenta u severni deo Mitrovice pristigli su i pripadnici Euleks policije koji su stacionirani na glavnom Ibarskom mostu koji nije prohodan za saobraćaj niti za pešake. Mostovi na Ibru su zatvoreni a Kfor je blokirao sve glavne prilaze koji čine linije razdvajanja grada.
Lokalni nediji izveštavaju da je došlo do još jednog incidenta, kada je zamenika predsednika opštine Mitrovica Ljubišu Petroviću, oko 17:45 sati, fizički napala nekolicina Albanaca, u blizini istočnog mosta u severnom delu Mitrovice. Petrović je u nameri da stiša situaciju pokušao da razgovara sa Albancima koji su tom prilikom fizički nasrnuli na njega i na njegov automobil.
U Mitrovici je i u ponedeljak zabeležen incident kada su trojica pripadnika Kosovske policijske službe povredjena prilikom napada lokalnih Albanaca. Napadnuta policijska patrola je bila mešovitog sastava - jedan Albanac, jedan Srbin i jedan Bošnjak.
cisto politicko pitanje : jel ono violeti prava kosa na glavi ili neka fola perika, nesto mi previse vune tu imakaranana wrote:pici wrote:karanana wrote:ja bih volio da pocupam malo onu violetu popadic iz boljeg zivota. ona njena vuna na glavi dusu dala za cupanje.
Vjerica Radeta : A gde zaturi karananin broj mobilnog ????? cccc pa moram na seansu kod njega....uhhhhhh![]()
da budem iskren: radje bi s vojvodom. barem bi znao sta da ocekujem a kod vjerice me mnogo sto sta moze iznenaditi.
eto vooojeeeeeeee, drzite se srbi (a ostali nek se naoruzaju)Специјално за „Политику” од дописника Бете из Хага
Суђење Војиславу Шешељу пред Хашким трибуналом убрзано се ближи крају, а пресуда би могла да буде изречена у наредних неколико месеци. Скраћивање поступка последица је неочекиване одлуке лидера СРС-а да одустане од изношења одбране. Тужилаштву је остало још 18 радних сати за изношење доказа, али то не значи и да ће судско веће, којим председава Жан-Клод Антонети, одмах изрећи пресуду. Рок у коме то треба да се обави није дефинисан, али је извесно да се не мери годинама него месецима.
На изрицање пресуде ће се чекати и због бројних процедуралних компликација које суђење прате од самог почетка. Тужилаштво је прошлог четвртка успорило процес изневши захтев за прекид поступка због тврдњи једног заштићеног сведока да је „добио претње” од Шешељевих људи. Премда је председавајући судија Антонети на захтев тужилаца за прекид суђења сместа одговорио да се „поступак мора наставити”, овонедељна расправа је отказана без јавности доступног образложења. Да ли ће суђење бити настављено идуће седмице у овом тренутку непознато је.
Од када се добровољно предао трибуналу, 24. фебруара 2003, Шешељ је у хашкој судници поручивао да му време проведено у притвору, а ни евентуална дуга казна не значе ништа наспрам циља да „растури трибунал”. Одлука да се практично не брани и тако скрати поступак је, како оцењују посматрачи у Хагу, израз његовог уверења да тужиоци у протеклих годину дана ништа нису ни доказали, али и пословичне самоуверености. Одлука се, такође, тумачи као прва назнака Шешељевог нестрпљења у очекивању да ће се, по изрицању пресуде, тријумфално вратити у Србију и помоћи својој уздрманој партији.
„Суд је, наравно, свестан да Војислав неће пристати на браниоца, он се за право да се брани сам изборио 2006. године. Ако му наметну браниоца, што је најгора варијанта, он ће сигурно кренути у штрајк глађу”, каже члан Шешељевог правног тима Зоран Красић. На оптужбе да застрашује сведоке Шешељ је одговорио противоптужбом да му тужиоци притисцима преотимају сведоке који желе да сведоче у његову одбрану.
Прећутни утисак из холова трибунала јесте да се тужиоци не могу надати пресуди којом би Шешељ био осуђен на дугогодишњи затвор. Проблеми са којима се више пута промењене екипе тужилаца суочавају од почетка суђења, ако се по страни оставе Шешељеве неретко увредљиве провокације, проистичу из саме оптужнице коју је против
њега подигла бивша главна тужитељка Карла дел Понте.
Шешељ је оптужен да је „говором мржње”, али и регрутовањем, опремањем и слањем на ратишта добровољаца СРС-а, које је наводно контролисао, учествовао у прогону, истребљењу, вишеструким убиствима, затварању, мучењу и окрутном поступању, безобзирном разарању и пљачки Хрвата и Муслимана у Хрватској и БиХ. Такође,
оптужен је и за депортацију и присилно премештање Хрвата из војвођанског села Хртковци 1992.
У судници се до сада показало да је, као и у неким другим хашким поступцима, оптужницу много лакше написати него доказати. Већина сведока оптужбе, укључујући и жртве тешког злостављања попут садашњег председника Странке демократске акције
БиХ Сулејмана Тихића, у судници није могла, а често није ни покушавала да успостави јасну везу, а још мање командни однос, између српских паравојника, починилаца злочина, и самог Шешеља. Шешељ је такве исказе редовно називао „поштеним”, често
потврђујући да су злодела почињена, али негирајући своју одговорност, уз тврдњу да је добровољце слао у ЈНА или Војску Републике Српске које су им командовале на ратиштима.
Красић каже да правни тим готово пет месеци нема такозвану привилеговану комуникацију са Шешељем, да је суд пре месец дана дозволио ову врсту комуникације са једним чланом тима Борисом Алексићем. „Он не користи ту привилеговану комуникацију. Ми се с њим чујемо, али о предмету се не прича, зато што се све прислушкује, па може да се користи против њега. Војислав је тамо сам, користи своју интелигенцију, знање и неке податке које смо му ми раније доставили и он изузетно добро води поступак”, наводи он.
Dobre ti te kasike!zavrzlama wrote:Kasike kazu da ce Srbija izruciti dzenerala u zamjenu da Hag zadrzi Seselja u Hagu..jer ako Seselj dodje u Srbiju nece biti dobro po salonce....Seselj ce im poskidati bijele rukavice i ogolit politiku
Pa ispasce da ce vise dobiti za nepostivanje suda nego za ratne zlocine.
Zbog iznošenja imena zaštićenih svedoka
ŠEŠELJ OPTUŽEN ZA NEPOŠTOVANJE SUDA
Objavljeno: Čet, 22. 01. 2009. 11:20
Kako je u utorak saopštio Tribunal, posebno sudsko veće usvojilo je zahtev Tužilaštva da šešelja optuži za nepoštovanje suda, podnet krajem oktobra prošle godine.
Šešelj je optužen da je u knjizi, čiji naslov u saopštenju nije naveden, namerno objavio informacije na osnovu kojih se može utvrditi identitet trojice svedoka, kojima je prethodno sudsko veće Tribunala odredilo zaštitne mere - pseudonime i skrivanje lika, uz izmenu glasa.
Kako navodi sudsko veće, šešelj je objavio profesije, imena članova porodica i druge podatke o zaštićenim svedocima.
„Pošto je pregledalo materijale dostavljene od Tužilaštva, sudsko veće je zaključilo da ima razloga da veruje da je Šešelj, kao navedeni autor knjige, možda počinio delo nepoštovanja Tribunala tako što je otkrio informacije koje mogu dovesti do identifikacije zaštićenih svedoka“, navodi se u odluci.
Datum izjašnjavanja Šešelja o krivici biće naknadno utvrđen. Za nepoštovanje suda zaprećena je kazna do sedam godina zatvora, do 100.000 evra ili obe. Šešelj je prvi optuženi za ratne zločine pred Tribunalom, koji je tokom suđenja optužen i za nepoštovanje suda.
http://www.e-novine.com/sr/srbija/clanak.php?id=21567