Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
quasar

#3776 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

Auuuu,vidi nocas sjela ovdje. :mrgreen:

... pa se srce pita moje,
bez nje zivjeti,
kako li je, kako li je?
Idi idi, nesanice,
da ne vidim tvoje lice,
da mi zora bol ne stvara...
Tomahawk11
Globalni moderator

#3777 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

:lol: E moj Fergie...odrijesi kesu, majka mu stara, sta si se stisko. Uzece ti City i ova preostala takmicenja, pa dogodine u pohod na Trophy Cup. Samo nek' proda Nanija i Chicarita, da namakne koji dinar. Koja je to cicija :oops:
Al' eto, ima kredita, zaduzio je Manchester UTD sa svim sto je napravio.
Partijaner

#3778 Re: Manchester United FC

Post by Partijaner »

L00d wrote:
Partijaner wrote:Dabogda ispali veceras. :D
Hahahahah puuusstee zeljeee ...
:lol: :lol: :lol: :lol:
frngla

#3779 Re: Manchester United FC

Post by frngla »

od škota izvući pare za pojačanje :lol: :lol:
Altsa

#3780 Re: Manchester United FC

Post by Altsa »

od govana se ne pravi pita...kolko je sir ulozio toliko je i dobio :roll:
skafiskafsnjak

#3781 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Altsa wrote:od govana se ne pravi pita...kolko je sir ulozio toliko je i dobio :roll:
Pa , vrlo realno . Pa i zadnjih godina, kada je bivao u finalu ili polufinalu, to je bilo tu i tamo. Barselona ih dva puta ponizila.... Jednostavno, doslo je takvo vrijeme da, ako zelis biti uspjesan, moras i kesu odrijesiti ...
simonese

#3782 Re: Manchester United FC

Post by simonese »

Altsa wrote:od govana se ne pravi pita...kolko je sir ulozio toliko je i dobio :roll:

http://www.manutd.com/en/Players-And-St ... -Team.aspx

prosijecni igraci
East_side

#3783 Re: Manchester United FC

Post by East_side »

odesveuhonduras wrote:
East_side wrote:Pa spominje se nešto da bi Wesley Sneijder mogao doći u United i mislim da bi im on baš legao ko budali šamar. Tip igrača koji bi komotno mogao (makar donekle) nadomjestiti Scholesa.
http://www.wesleysneijdertomufccountdown.com/

link je pravi, nije šega nikakva

:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :thumbup:

Evo samo da usput prenesem nešto što napisah na jednoj drugoj temi:
Manchester United solidno kotira na tabeli u EPL samo zahvaljujući Fergusonu koji, kao nijedan drugi trener na svijetu, zna izvući maksimum iz igrača, koliko god oni bili prosječni ili loši...

A takvih u zadnje vrijeme zaista ima u United-u, uz one koji su već (pre)stari i (pre)zasićeni. Shodno tome, uz dužno poštovanje Fergusonu, ipak su negdje morali pasti. To se desilo večeras u LP. A pitanje je koliko će trajati ova serija - 1:0, 2:1 - pobjeda u EPL s kojom još uvijek drže priključak za City-em...
Bez obzira što fakat hejtam Man.Utd. oduvijek :oops: (što mi, nadam se, ne oduzima pravo da se javim na ovoj temi :razz: :mrgreen: ) ovo je zaista bilo objektivno :roll:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3784 Re: Manchester United FC

Post by Chmoljo »

ni ja nikad nisam volio MANU. nisam ni Fergusona. ali imam beskrajno poštovanje prema tom čovjeku.

institucija. eod.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3785 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

Chmoljo wrote:ni ja nikad nisam volio MANU. nisam ni Fergusona. ali imam beskrajno poštovanje prema tom čovjeku.

institucija. eod.
definitivno... može mi babo biti pa da ne govorim kakvo imam mišljenje o njemu kao ličnosti ali neponovljiv je trener.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3786 Re: Manchester United FC

za vidića, izgleda, sezona završena. Sad ste tek u belaju
skafiskafsnjak

#3787 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:za vidića, izgleda, sezona završena. Sad ste tek u belaju
gdje to procita ? :?
odesveuhonduras

#3788 Re: Manchester United FC

skafiskafsnjak

#3789 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

puuu ! Sad ga nece moc' ni talnut' ! aahahah .
odesveuhonduras

#3790 Re: Manchester United FC

a Boga mi, ako bude ovo istina da je 9 mjeseci out, utaljivanja nema najmanje do slijedećeg Januara. A i tad o tom, potom, neće trčati mušterije da puno plate nakon takve pauze
skafiskafsnjak

#3791 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Mah to su spekulacije . Zna guardian da "lupa" , kao i mnogi drugi ... Kada bude pisalo na oficijelnoj stranici onda je problem :D
odesveuhonduras

#3792 Re: Manchester United FC

problem je sigurno, i to veliki, sad je li ujedno i ogroman postoji mala doza sumnje dok ne bude službeno, mada ni njegov agent nije predaleko od službenog.

U svakom slučaju ovo vam je belaj žešći, Vidić je, uz rooneya, za mene daleko najbolji igrač Uniteda. Vjerovatno i još važniji igrač od rooneya.
missko

#3793 Re: Manchester United FC

Post by missko »

odesveuhonduras wrote:a Boga mi, ako bude ovo istina da je 9 mjeseci out, utaljivanja nema najmanje do slijedećeg Januara. A i tad o tom, potom, neće trčati mušterije da puno plate nakon takve pauze
zbog toga sam ja uvijek za prodaju bilo kojeg igraca ako je cifra enormna, nikad ne znas kad ce se povrijedit. Jedna propala sezona nije bauk, ja volim da gledam United i kad nisu prvi i kada igraju bilo koju tekmu pa i carling kup a kamoli euroligu.
odesveuhonduras

#3794 Re: Manchester United FC

da ti budem iskren, ja se ne slažem da je riječ o jednoj propaloj sezoni jer sam ubijeđen da je ovo početak vašeg pada na nivo liverpoola otprilike, i jer ne vidim način na koji se možete brzo vratiti na stanje od zadnjih 10 godina, ali znam da se ti nećeš složiti sa mnom :D

Ferguson je starac, nema on više vremena da od ove ekipe Uniteda ponovo izgradi generaciju koja će opet biti ono što je bila u većini njegovog mandata. A i ako postavi dobre temelje što je, vjerovatno, još sposoban učiniti mada ne vjerujem da jeste kvalutetno kao što je činio dosad, neko će to nakon njega zas*at
skafiskafsnjak

#3795 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Ma ako odrijese kesu pa kupe par kvalitetnih igraca, nije nista propalo ... Ali je pitanje hoce li ... :D
odesveuhonduras

#3796 Re: Manchester United FC

L00d wrote:Ma ako odrijese kesu pa kupe par kvalitetnih igraca, nije nista propalo ... Ali je pitanje hoce li ... :D
neće, jer ne mogu, u tom i jeste problem
skafiskafsnjak

#3797 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:
L00d wrote:Ma ako odrijese kesu pa kupe par kvalitetnih igraca, nije nista propalo ... Ali je pitanje hoce li ... :D
neće, jer ne mogu, u tom i jeste problem
E kad se nesto mora onda .... nadje se nacin . Ne treba njima neki veliki novac, kao Citiju . Dosta je 70mil za 2 igraca :D
missko

#3798 Re: Manchester United FC

Post by missko »

odesveuhonduras wrote:da ti budem iskren, ja se ne slažem da je riječ o jednoj propaloj sezoni jer sam ubijeđen da je ovo početak vašeg pada na nivo liverpoola otprilike, i jer ne vidim način na koji se možete brzo vratiti na stanje od zadnjih 10 godina, ali znam da se ti nećeš složiti sa mnom :D

Ferguson je starac, nema on više vremena da od ove ekipe Uniteda ponovo izgradi generaciju koja će opet biti ono što je bila u većini njegovog mandata. A i ako postavi dobre temelje što je, vjerovatno, još sposoban učiniti mada ne vjerujem da jeste kvalutetno kao što je činio dosad, neko će to nakon njega zas*at
Nije SAF jedini dobar menadzer na svijetu, ako Murinjo dodje za nekih 7-8 godina na mjesto SAF-a ja vidim onda Liverpul na jedno minus 10 u titulama, samo ne znam hocel Murinjo moci cekati toliko dugo na SAF-ovu penziju. :evil: Svi su oni dobri treneri al kad se moze kupit sta se pozeli al jedan je jedino Jürgen Klop koji sa zanemarivim ulozima klepa Bayerna kad mu se digne :lol:
BHF_Manijak

#3799 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Jedan je Jurgen! :mrgreen: 8-) Mlad, talentovan, volio bih njega vidjeti u nekoj od ekipa koja ima "neogranicen" budjet, inace mu od ruke ide razvijanje mladih igraca, sto u Mainzu sto u DOrtmundu, fakat bih ga volio vidjeti u nekom jakom klubu kako bi se snaso, ali slabo su Svabe vani trazene sto se angazmana tice, jest da je recimo Jurgena trazio Liverpool, ali nije to to, mada niko sretniji od mene da u "moj" Pool dodje! 8-)
Mistik_

#3800 Re: Manchester United FC

Post by Mistik_ »

nemanja: alexe, alexe mogul sad uc u igru

alex: nemanja vidicu

:D
Post Reply