Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E moj Fergie...odrijesi kesu, majka mu stara, sta si se stisko. Uzece ti City i ova preostala takmicenja, pa dogodine u pohod na Trophy Cup. Samo nek' proda Nanija i Chicarita, da namakne koji dinar. Koja je to cicija
Al' eto, ima kredita, zaduzio je Manchester UTD sa svim sto je napravio.
Altsa wrote:od govana se ne pravi pita...kolko je sir ulozio toliko je i dobio
Pa , vrlo realno . Pa i zadnjih godina, kada je bivao u finalu ili polufinalu, to je bilo tu i tamo. Barselona ih dva puta ponizila.... Jednostavno, doslo je takvo vrijeme da, ako zelis biti uspjesan, moras i kesu odrijesiti ...
East_side wrote:Pa spominje se nešto da bi Wesley Sneijder mogao doći u United i mislim da bi im on baš legao ko budali šamar. Tip igrača koji bi komotno mogao (makar donekle) nadomjestiti Scholesa.
Evo samo da usput prenesem nešto što napisah na jednoj drugoj temi:
Manchester United solidno kotira na tabeli u EPL samo zahvaljujući Fergusonu koji, kao nijedan drugi trener na svijetu, zna izvući maksimum iz igrača, koliko god oni bili prosječni ili loši...
A takvih u zadnje vrijeme zaista ima u United-u, uz one koji su već (pre)stari i (pre)zasićeni. Shodno tome, uz dužno poštovanje Fergusonu, ipak su negdje morali pasti. To se desilo večeras u LP. A pitanje je koliko će trajati ova serija - 1:0, 2:1 - pobjeda u EPL s kojom još uvijek drže priključak za City-em...
Bez obzira što fakat hejtam Man.Utd. oduvijek (što mi, nadam se, ne oduzima pravo da se javim na ovoj temi ) ovo je zaista bilo objektivno
a Boga mi, ako bude ovo istina da je 9 mjeseci out, utaljivanja nema najmanje do slijedećeg Januara. A i tad o tom, potom, neće trčati mušterije da puno plate nakon takve pauze
problem je sigurno, i to veliki, sad je li ujedno i ogroman postoji mala doza sumnje dok ne bude službeno, mada ni njegov agent nije predaleko od službenog.
U svakom slučaju ovo vam je belaj žešći, Vidić je, uz rooneya, za mene daleko najbolji igrač Uniteda. Vjerovatno i još važniji igrač od rooneya.
odesveuhonduras wrote:a Boga mi, ako bude ovo istina da je 9 mjeseci out, utaljivanja nema najmanje do slijedećeg Januara. A i tad o tom, potom, neće trčati mušterije da puno plate nakon takve pauze
zbog toga sam ja uvijek za prodaju bilo kojeg igraca ako je cifra enormna, nikad ne znas kad ce se povrijedit. Jedna propala sezona nije bauk, ja volim da gledam United i kad nisu prvi i kada igraju bilo koju tekmu pa i carling kup a kamoli euroligu.
da ti budem iskren, ja se ne slažem da je riječ o jednoj propaloj sezoni jer sam ubijeđen da je ovo početak vašeg pada na nivo liverpoola otprilike, i jer ne vidim način na koji se možete brzo vratiti na stanje od zadnjih 10 godina, ali znam da se ti nećeš složiti sa mnom
Ferguson je starac, nema on više vremena da od ove ekipe Uniteda ponovo izgradi generaciju koja će opet biti ono što je bila u većini njegovog mandata. A i ako postavi dobre temelje što je, vjerovatno, još sposoban učiniti mada ne vjerujem da jeste kvalutetno kao što je činio dosad, neko će to nakon njega zas*at
odesveuhonduras wrote:da ti budem iskren, ja se ne slažem da je riječ o jednoj propaloj sezoni jer sam ubijeđen da je ovo početak vašeg pada na nivo liverpoola otprilike, i jer ne vidim način na koji se možete brzo vratiti na stanje od zadnjih 10 godina, ali znam da se ti nećeš složiti sa mnom
Ferguson je starac, nema on više vremena da od ove ekipe Uniteda ponovo izgradi generaciju koja će opet biti ono što je bila u većini njegovog mandata. A i ako postavi dobre temelje što je, vjerovatno, još sposoban učiniti mada ne vjerujem da jeste kvalutetno kao što je činio dosad, neko će to nakon njega zas*at
Nije SAF jedini dobar menadzer na svijetu, ako Murinjo dodje za nekih 7-8 godina na mjesto SAF-a ja vidim onda Liverpul na jedno minus 10 u titulama, samo ne znam hocel Murinjo moci cekati toliko dugo na SAF-ovu penziju. Svi su oni dobri treneri al kad se moze kupit sta se pozeli al jedan je jedino Jürgen Klop koji sa zanemarivim ulozima klepa Bayerna kad mu se digne
Jedan je Jurgen! Mlad, talentovan, volio bih njega vidjeti u nekoj od ekipa koja ima "neogranicen" budjet, inace mu od ruke ide razvijanje mladih igraca, sto u Mainzu sto u DOrtmundu, fakat bih ga volio vidjeti u nekom jakom klubu kako bi se snaso, ali slabo su Svabe vani trazene sto se angazmana tice, jest da je recimo Jurgena trazio Liverpool, ali nije to to, mada niko sretniji od mene da u "moj" Pool dodje!