Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A Allegri najvjerovatnije dobi otkaz ni kriv ni duzan, jest da i nije trener vrijedan zaljenja ali mislim da za ovu situaciju u Milanu uopste nije kriv. Ona dva celavca mu sjebase ekipu a sad ce sjebati i njega.
p.s.
Mislim da ce i Strama uskoro da leti
nek leti jebo mu ja mater koja ga okoti retardirana
A Allegri najvjerovatnije dobi otkaz ni kriv ni duzan, jest da i nije trener vrijedan zaljenja ali mislim da za ovu situaciju u Milanu uopste nije kriv. Ona dva celavca mu sjebase ekipu a sad ce sjebati i njega.
p.s.
Mislim da ce i Strama uskoro da leti
Strama je retardiran. Zašto Moratti ne posegne za nekim divljim trenerom iz Južne Amerike ili Španije, nikako mi nije jasno. Samo će oni imati hrabrosti da maršnu iz ekipe tri zadnja vezna.
Boga mi, jeste malo rano suditi, ali prema trenutnom stanju, Juve i Napoli su u Ligi prvaka sto posto, a i Lazio djeluje prilično ozbiljno u odnosu na Romu, Inter i Milan. Može li se desiti da ne odu ni Inter ni Milan u Ligu prvaka?
Sarajevo1946 wrote:Boga mi, jeste malo rano suditi, ali prema trenutnom stanju, Juve i Napoli su u Ligi prvaka sto posto, a i Lazio djeluje prilično ozbiljno u odnosu na Romu, Inter i Milan. Može li se desiti da ne odu ni Inter ni Milan u Ligu prvaka?
Zavisi ko preuzme Milan i Inter jer mislim da su ova dvojica potpuno pogubila.
Napoli ce vjerovatno puno oscilirati kao i prethodnih sezona, Roma sa Zemanom i onakvom odbranom Lazio je dobra za sada pravo, eto Udinesea opet u LP
hypko_nurko wrote:zasto je odgodjena utakmice cagliari - roma
A zato sto su talijani retardiraniji od nas. Predsjednik Cagliaria hoce da gradi stadion od svojih para, grad mu ne da, nadje neko drugo mjesto da izgradi stadion, okrenu se svi protiv njega, ne daju mu dozvole, bune se... savez zabrani posjetu na tribinama dok stadion ne prodje sigurnosnu kontroli onda predsjednik Cagliaria pozove sve navijace da se ipak pojave na stadionu uprkos zabrani i ljudi odgode utakmicu Ludnica ureziji talijana
Ništa, prošetat ce se Juve ove sezone bez konkurencije.
Nije da mi smeta, ovi ne ulažu dinara u ekipe (Inter i Milan), osim Juvea naravno.
Sve nešto jebali bi se da im ne uđe, sve ce manje biti navijaca na utakmicama serije A, a to je šteta.
odesveuhonduras wrote:Milanski klubovi bi trebali zamoliti savez da im omogući igranje svih utakmica u gostima.. izgubit će pokoju ko milan danas, ali će nešto i dobit
Novo ime stadiona u Milanu: San Zero
Gleda li ko Lazio - Genoa, trci Lula gore dole ali slabo sta konkretno
Onaj prodao sve igrace i krivi trenera...pa ne moze ih niko izvaditi iz govana... steta fakat, Milan je trenutno jedna prosjecna ekipa u Italiji.. boriti ce se za ligu prvaka....
Trenutno su 15. ako ovako nastave..onda i za opstanak