El-bosniaco wrote:ljudi ja vam kazem da su oni srbi i hrvati
pljuni te me u oba dva oka ako nije tako
jer niko normalan nebi sad istorijsku sansu za bosnu propustio , pa i ako ne bude piramide opet ce turisti dolazit da vide brdo, jer ono je samo po sebi fenomem jer izgleda kao piramida
kad bi pito kekeca, prenja, ludost, znanje , macusera (posebno) kako se zovu rekli bi vam ,ante, ilija, rudolf, slobo
jer to su frustrirani osobe, jer to nije njihovo, jer oni ne pripadaju tome samo kazem ono sto juce rece iranski predsjednik
"ako vam je krivo, e crknite od muke "
jer pogledaj te te peticije, niko nikad od nas bosnjaka nije nekog bosnjaka nazvao talibanom, jest u sali mozda iz sprdnje to je to
to je cist dokaz da se protive ovome srbi ili hrvati
cast oni srbi i hrvatima , koje vole svoju zemlju BiH , na njih se ovo ne odnosi sto pisem, to su dobri ljudi

El_bosniaco, da ti kazem, onako po "narodski": "Ne seri".
Napisao sam mnogo postova sa konkretnim stvarima koji, po mom misljenju, negiraju "dokaze" kojima se tvrdi postojanje piramida.
Nisi ni ti, a ni druge "pristalice" nista na njih konkretno odgovorio, da ih dovedes u sumnju.
Najlakse je nekoga proglasiti jal´srbinom, jal´hrvatom, jal´vakim, jal´nakim, zato sto ne puse u istu tikvu kao ti i tebi slicni.
Da postoji, odnosno da je brdo Visocica, stvarno piramida, ja bih licno bio sretan i zadovoljan iz stotinu razloga.
Ali covjece, ne padam na price bez osnove. Hocu konkretne podatke i dokaze. Nisam dijete da se odusevljavam bajkama, a takodje nisam ni vjernik da vjerujem u ukazanja. Sasvim realan, cvrsto na zemlji i vjerujem onome sto vidim ili sto mi neko moze pokazati, dokazati konkretnim, a ne predpostavkama.
A kada vec pominjes imena, mogao bih uzeti "Slobodan", jer sam slobodan, zelim zakljucke donositi svojom SLOBODNOM voljom, a ne pod uticajem drugog ili drugih, a zatim ih prenositi kao vlastite.
Ja rekoh svoje ime, a kada ces ti svoje. U spisak imena ubaci "papagaj", mozda ce ti odgovarati.
"NEMA PIRAMIDE, PA CRKNITE OD MUKE"