Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
sumirprimus

#3776 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

General War wrote:
sumirprimus wrote:Pa po niihovim komentarima ovo tumace ko napad na rs.
Da ali "Njihovim" ne njihovim...saraj malo po portalima, niko nije budala. Napd na PC je i kad snijeg zapada u decembru.
Znqci ne pada mi napamet
Nista me na tim portalima ne privlaci nit interesuje.
Politika rs i srbija zdraoo.da me kakav budalitis preko ekrana zarazi.
General War

#3777 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

sumirprimus wrote:
General War wrote:
sumirprimus wrote:Pa po niihovim komentarima ovo tumace ko napad na rs.
Da ali "Njihovim" ne njihovim...saraj malo po portalima, niko nije budala. Napd na PC je i kad snijeg zapada u decembru.
Znqci ne pada mi napamet
Nista me na tim portalima ne privlaci nit interesuje.
Politika rs i srbija zdraoo.da me kakav budalitis preko ekrana zarazi.
Pa ne znam, samo si rekao...znas i sam moc medija.
zavrzlama

#3778 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

Nije to problem istorijski fakat, koji se jos gradi..

Kasican primjer salonskog cetnikovanja...Istorijski fakt koji se jos gradi...u prevodu Haske presude,masovne grobnice,milioni dokaza,video filmova,stotine hihljada ocevidaca i svjedoka nisu dovoljni da se konstatuje istina o agresiji na BIH...negoi ce to nama @general i slicni tokom vrermena dokazati da postoji drugacija i prava istina...the end. 8)
LBVIEW

#3779 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote:
General War wrote: E, necemo tako majstore spina - jedno su presude suda, a gradjanska hrabrost i solidarnost sa zrtvom, o kojoj je ovdje cijelo vrijeme rijec i, koja zraci svojim odsustvom kad ista nije srpske nacionalnosti, nesto sasvim drugo. Sto, naravno i ne cudi, s obzirom da se, kako kolega rece gore, radi o ljudima koji su nijemo posmatrali kako nastaje "drzava" u koju se i danas kunu i koju slave.
Dakle, boli ih kurko i danas kao sto ih je i juce i za Bosnjacima i za njihovom djecom, i to vrlio dobro znas, samo se pravis blesav.
Pa ne znam pocetnice u spinu onda, ovdje je bunt protiv nepravde i lopovije koliko ja shvatam sve ovo, a ne ubistvo "srbskog ili bosnjackog" djeteta.
Zato i kazem sto mi nije cudno sto se s njim slazes.
Da su svi ko ti, insomnia, i jos nekoliko ovdje...sad bi bio vatromet.
A Dzenanov otac i setra mati...neka se snadju...
Samo, kako taj bunt izostane kad je rijec o nepravdi/zlocinu protiv nesrba? Gdje se djenuse ti silni humanisti kad treba odati pocast djeci Prijedora npr. ,ili, sto je jos 100 puta gore, gdje je pijetet, razum, moral i stomak u susret prezivjelima iz Omarske, na dan komemoracije, poslati svadbenu povorku? :evil:
Roditeljsku jubav, bol i borbu za saznavanjem istine o sudbini djeteta niko ni ne dovodi u pitanje, vec tu navodnu gradjansku hrabrost i solidarnost u manjem entitetu.
General War

#3780 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

zavrzlama wrote:

Kasican primjer salonskog cetnikovanja...Istorijski fakt koji se jos gradi...u prevodu Haske presude,masovne grobnice,milioni dokaza,video filmova,stotine hihljada ocevidaca i svjedoka nisu dovoljni da se konstatuje istina o agresiji na BIH...negoi ce to nama @general i slicni tokom vrermena dokazati da postoji drugacija i prava istina...the end. 8)
Uzmi persen
:-) :roll:
zavrzlama

#3781 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

General War wrote:
zavrzlama wrote:

Uzmi persen
sve spade na dva smajlija :D ..nastavit sa gutanjem krastavih zaba i na krivi subaru :D ... :bih:
Last edited by zavrzlama on 28/12/2018 19:13, edited 1 time in total.
hAZNADAR

#3782 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

General War wrote:
Laktaskom krmetu moraju bosanjci zacepiti gubicu da dodam samo, jos odavno---i ne samo to vec i za njegove gnusne lazi i za kapiju kojim me je i licno uvrijedio, ali eto koalicioni partner.
Bas si ubjedljiv,... nema sta. Prince charming.

Bosnjaci ili Bosanci?
tandmand

#3783 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by tandmand »

LBVIEW wrote:Roditeljsku jubav, bol i borbu za saznavanjem istine o sudbini djeteta niko ni ne dovodi u pitanje, vec tu navodnu gradjansku hrabrost i solidarnost u manjem entitetu.
:thumbup:
General War

#3784 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

zavrzlama wrote:
General War wrote: Uzmi persen
sve spade na dva smajlija :D ..nastavit sa gutanjem krastavih zaba i na krivi subaru :D ... :bih:
Ma jok, uzivam te gledati u tom zanosu :wink:
insomnia78

#3786 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

hAZNADAR wrote:
General War wrote:
Laktaskom krmetu moraju bosanjci zacepiti gubicu da dodam samo, jos odavno---i ne samo to vec i za njegove gnusne lazi i za kapiju kojim me je i licno uvrijedio, ali eto koalicioni partner.

Bosnjaci ili Bosanci?
Bosnjaci. I to u samoubilackoj akciji kako kolega vec neki dan navede
zavrzlama

#3787 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

Laktaskom krmetu moraju bosanjci zacepiti gubicu
Opet pogresno....srbi trebaju dodiku zacepit gubicu..gora je srpska podrska dodiku,nego bosanski otpor istom..

Neda ti se @ generale nikako. :D ..nastavi ne odustaj,valjda jednom i potrefis pravu tezu.
General War

#3788 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
General War wrote:

Bosnjaci ili Bosanci?
Image
iz sVecka ili iz Bosne?
General War

#3789 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

zavrzlama wrote:
Opet pogresno....srbi trebaju dodiku zacepit gubicu..gora je srpska podrska dodiku,nego bosanski otpor istom..

Neda ti se @ generale nikako. :D ..nastavi ne odustaj,valjda jednom i potrefis pravu tezu.
samo nastavi, nedaj se omest :thumbup:

Image
Point.

#3790 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Point. »

Evo ga, krenuo je o dijaspori. Bilo je pitanje vremena.
hAZNADAR

#3791 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

General War wrote:
hAZNADAR wrote:
General War wrote:

Bosnjaci ili Bosanci?

iz sVecka ili iz Bosne?
Ne smijes napisati sto te pitam?
hAZNADAR

#3792 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

Point. wrote:Evo ga, krenuo je o dijaspori. Bilo je pitanje vremena.
Krenuo je jos ranije koji post. Pitam se sta je sljedece?
A ovo tick-tock, otkucavanje,... negdje sam to jos vidio na ovom podforumu,.. ranije.
General War

#3793 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
General War wrote:
hAZNADAR wrote: Bas si ubjedljiv,... nema sta. Prince charming.

Bosnjaci ili Bosanci?

iz sVecka ili iz Bosne?
Ne smijes napisati sto te pitam?
Jesil corav?
hAZNADAR

#3794 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

General War wrote:
Jesil corav?
:D
Ama ko su ti bosanjci?
Bosnjaci ili Bosanci? Nema bjezanja.
zavrzlama

#3795 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

General War wrote:
zavrzlama wrote:

samo nastavi, nedaj se omest :thumbup:

Image

odlicno :thumbup: ..od prosipanje salonskog cetnikovanja,preslo se na zajebanciju :D ..tako ti je kad pokusas da izvrsnes cinjenice i istinu...baka s akolacima prosla davno,ne prolazi vise 8-)
General War

#3797 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
General War wrote:
Jesil corav?
:D
Ama ko su ti bosanjci?
Bosnjaci ili Bosanci? Nema bjezanja.
Image
zavrzlama

#3799 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

hAZNADAR wrote:Sad on trazi kakav smijesan gif da ga metne
nije se tastaura ni ohladila on to uradi :D :D :D :D :D :D
Post Reply