Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
belfy

#3776 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by belfy »

SaraFina wrote:...Trulo bosanskohercegovačko društvo...
da li ti spadas u to BH drustvo?
Smrcak15 wrote:...ucmala bosanska raja...
Smrcak15 wrote:...polumrtvi dzaferovic...dzferovic je olicinje bosanskog naroda...
da li ti spadas u bosansku raju ili bosanski narod?
Nadzorna_ploca

#3777 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Nadzorna_ploca »

Profa zivio 100 godina. Ima li neko da poznaje doktora da ga registruje na forum?! :bih:
mrjasmin

#3778 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by mrjasmin »

Hadzikadic maloprije na Facebooku najavio osnivanje stranke i osnivacku skupstinu u Sarajevo u roku od 4-6 sedmica.

Toliko o tome da ce se vratit u Ameriku i pricama da je SDA igrac.
Smrcak15

#3779 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

belfy wrote:
SaraFina wrote:...Trulo bosanskohercegovačko društvo...
Smrcak15 wrote:...ucmala bosanska raja...
Smrcak15 wrote:...polumrtvi dzaferovic...dzferovic je olicinje bosanskog naroda...
ne

da
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3780 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by _BataZiv_0809 »

Jedina svijetla tacka ovih izvora :thumbup: ima znaci 50 milja ljudi koji glasaju slobodno i bez interesa
Smrcak15

#3781 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

FB stranica Hadzikadica opet gorila tokom obracanja live nocas, preko 1000 pratilaca direktno pratilo obracanje, nikad toliko nije pratilo prije izbora , rekord bio oko 700, a sad preko 1000
https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/
neon-x

#3782 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

Smrcak15 wrote:FB stranica Hadzikadica opet gorila tokom obracanja live nocas, preko 1000 pratilaca direktno pratilo obracanje, nikad toliko nije pratilo prije izbora , rekord bio oko 700, a sad preko 1000
Live tek zavrsen a video vec ima 18k pregleda. Apsolutno je ovo pokret koji ima ozbiljan potencijal ako se ispravno kanalise.
Smrcak15

#3783 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

neon-x wrote:
Smrcak15 wrote:FB stranica Hadzikadica opet gorila tokom obracanja live nocas, preko 1000 pratilaca direktno pratilo obracanje, nikad toliko nije pratilo prije izbora , rekord bio oko 700, a sad preko 1000
Live tek zavrsen a video vec ima 18k pregleda. Apsolutno je ovo pokret koji ima ozbiljan potencijal ako se ispravno kanalise.
covjek je krenuo ko uragan...za 4 godine ce da pomete sve redom ako bude ovako radio ko do sad.
Smrcak15

#3784 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Nocasnje obracanje, i odgovaranje na pitanja
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... 396687314/
Kikibombona

#3785 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

Smrcak15 wrote:covjek je krenuo ko uragan...za 4 godine ce da pomete sve redom ako bude ovako radio ko do sad.
Polako Smrle. Ne ide nista lako i preko noci.

Nas nekolicina je ovdje pisala da je realnost 50 000. I bili smo u pravu. Ti si bio neosnovano preoptimistican. Ne zivis ovdje i ne razumijes polticku scenu.

Pred Mirsom je dug i tezak put. Tek slijedi zajebancija. Osnovati i voditi stranku nije lagan posao.

Ako za dvije godine uzme 100 000 glasova bice to ogroman uspjeh.

Potencijala definitivno ima.
MarlboroGold

#3786 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by MarlboroGold »

Hadžikadić će biti sve jači ako ovako nastavi. Pa skoro je Fahru stigao sa brojem glasova...

Nego offtopic - kažu eksplodirala rafinerija nafte u B. Brodu.
Last edited by MarlboroGold on 09/10/2018 21:52, edited 1 time in total.
Smrcak15

#3787 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Kikibombona wrote:
Smrcak15 wrote:covjek je krenuo ko uragan...za 4 godine ce da pomete sve redom ako bude ovako radio ko do sad.

Nas nekolicina je ovdje pisala da je realnost 50 000. I bili smo u pravu. Ti si bio neosnovano preoptimistican. Ne zivis ovdje i ne razumijes polticku scenu.

Pred Mirsom je dug i tezak put. Tek slijedi zajebancija. Osnovati i voditi stranku nije lagan posao.

ma znao sam ja u podsvijesti da ce tesko do pobjede, kad sam bio u Bosni pitam familiju znate li ko je hadzikadic, niko nista nezna... :-) ja bolje poznajem politicku situaciju u Bosni od njih :-) :-) :-) sta reci na to.

tesko da covjek iz anonimnosti uzme prvo mjesto i jos ga medijski blokiraju i diskriminiraju...pa ovih preko 50 000 ja vise nego dobro sobzirom na okolnosti.
Bloo
Globalna šefica

#3788 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

Smrcak15 wrote:
ma znao sam ja u podsvijesti da ce tesko do pobjede, kad sam bio u Bosni pitam familiju znate li ko je hadzikadic, niko nista nezna... :-) ja bolje poznajem politicku situaciju u Bosni od njih :-) :-) :-) sta reci na to.

tesko da covjek iz anonimnosti uzme prvo mjesto i jos ga medijski blokiraju i diskriminiraju...pa ovih preko 50 000 ja vise nego dobro sobzirom na okolnosti.
Pa umjesto da si nas ovdje peglao, bolje da si misionario sa HAdzikadicem po familiji...ha ja.
Ja_Ja

#3789 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Ja_Ja »

Sve sto smrcak kaze pola odvadi :). Samo nek nastavi ovu pozitivu.
Boemica

#3790 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Boemica »

Ovo je prvi put u životu da ozbiljno planiram priključiti se nekoj stranci. To jest, ako je profa osnuje. :o
Dosadno mii

#3791 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dosadno mii »

Smrcak15 wrote:

ev prva ja sam čula za Hadžikadića 10-tak dana pred izbore, inače politiku uopće ne pratim, i to od onih botovskih komentara na klixu toliko su smarali da sam na kraju istražila ko je i šta je
Smrcak15

#3792 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Boemica wrote:Ovo je prvi put u životu da ozbiljno planiram priključiti se nekoj stranci. To jest, ako je profa osnuje. :o
veceras je na obracanju rekao da se danas registrovala politicka organizacija , ubrzo ce skupstina i clanstvo u platformu za progres
evo video nocasnjeg obracanja i odgovaranje na pitanja.
Boemica

#3793 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Boemica »

Smrcak15 wrote:
Boemica wrote:Ovo je prvi put u životu da ozbiljno planiram priključiti se nekoj stranci. To jest, ako je profa osnuje. :o
veceras je na obracanju rekao da se danas registrovala politicka organizacija , ubrzo ce skupstina i clanstvo u platformu za progres
evo video nocasnjeg obracanja i odgovaranje na pitanja.
:thumbup:
Idemedosumom

#3794 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Idemedosumom »

Kikibombona wrote:

Da se Komšić nije kandidovao, Mirsad bi sigurno 15-20k glasova više dobio. To su ljudi koji bi vjerovatno prije podržali platformu za progres nego DF.
Kikibombona

#3795 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

Idemedosumom wrote:Da se Komšić nije kandidovao, Mirsad bi sigurno 15-20k glasova više dobio. To su ljudi koji bi vjerovatno prije podržali platformu za progres nego DF.
Apsolutno.

Ima veliki potencijal. Vazno je da ima kapacitet uzimati glasove od lijevih i desnih.

Gledam ovo obracanje sto je Smrle iznad postavio. Fakat covjek zraci dobrotom i pozitivnom energiju. Lijepo slusati i gledati. :thumbup:

Kada gledam ostale kandidate, osjecam snaznu, neizdrivu odvratnost, da moram prebaciti nakor par minuta.
Smrcak15

#3796 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Ko nije gledao gostovanje neka pogleda i neka sporedi sa onim kandidatima za koga su glasali :-) Hadzikadic je space shuttle za sve ostale bh politicare
Boemica

#3797 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Boemica »

Kikibombona wrote:
Idemedosumom wrote:Da se Komšić nije kandidovao, Mirsad bi sigurno 15-20k glasova više dobio. To su ljudi koji bi vjerovatno prije podržali platformu za progres nego DF.
Apsolutno.

Ima veliki potencijal. Vazno je da ima kapacitet uzimati glasove od lijevih i desnih.

Gledam ovo obracanje sto je Smrle iznad postavio. Fakat covjek zraci dobrotom i pozitivnom energiju. Lijepo slusati i gledati. :thumbup:

Kada gledam ostale kandidate, osjecam snaznu, neizdrivu odvratnost, da moram prebaciti nakor par minuta.
Mislim da je ovaj čovjek neko ko može okupit bukvalno ljude iz svih sfera, ljude svih vjera, različitih obrazovanja i zanimanja, i to mu je velika prednost.
MarlboroGold

#3798 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by MarlboroGold »

Da bi dobio izbore mora njegova faca i govor doći i do penzionera... dok se to ne desi neće nikad biti izabran.
Boemica

#3799 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Boemica »

MarlboroGold wrote:Da bi dobio izbore mora njegova faca i govor doći i do penzionera... dok se to ne desi neće nikad biti izabran.
Tačno tako. :lol: :lol:
Idemedosumom

#3800 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Idemedosumom »

Da hoće ti peMzioneri više pomrt. :oops:
Locked