Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- stakasa
#3776 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne bi me zacudilo za Sven Görana. Potuca se po Tajlandu, nece ga niko
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3777 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
radostan dan wrote:imam dojavu da su i dva forumaša u igri...Kat wrote:Ko je sljedeci?
možda za uži izbor, al za ovih heftičnih ložiona raje sumnjam da su dovoljno zvučna imena u pitanju
-
markomilanov
#3778 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Svojim radom i zalaganjem na ovom forumu, zaslužio sam da budem pomoćnik izbornika ispred srpskog narodaCrvena Tifoza wrote:radostan dan wrote:imam dojavu da su i dva forumaša u igri...Kat wrote:Ko je sljedeci?
-
radostan dan
#3779 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
nemoŠ...kipranin zauzeo oba mjesta, obzirom da se radi o podvojenoj ličnosti.
-
Banja Luka
#3780 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Prvi potez-dovesti Okuku za savjetnika...markomilanov wrote: Svojim radom i zalaganjem na ovom forumu, zaslužio sam da budem pomoćnik izbornika ispred srpskog naroda
-
markomilanov
#3781 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Možda bi bilo bolje da me predložite u izršni odbor nogometnog saveza,prvi moj korak bi bio afiramcija bih repke na cjelukupnoj teritoriji bih,ulaganje u infrastrukturu klubova i mladje kategorije,ukino bi glomazan birokartski aparat,zaposlio mlade i sposobne ljude u administraciji svi naroda i narodnosti,organizovo bi seminare za bh stručnjake i pozvao eminetne trenere da drže predavanja.Utakmice i kampovi mladjih kategorija oraganizovao bi u bijeljini,zvorniku,livnu,vitezu,pripreme reprezentacije u banja luci,medjugorju,izrada navijačke zastave sa motiva sa sva tri konstitutivna,da ne bude majorizacije.Imam ja još dobrih ideja.Banja Luka wrote:Prvi potez-dovesti Okuku za savjetnika...markomilanov wrote: Svojim radom i zalaganjem na ovom forumu, zaslužio sam da budem pomoćnik izbornika ispred srpskog naroda
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3782 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Može, priloži svjedočanstvo ilitiga diplomu, kopiju lične karte, cips prijavu, uvjerenje o nekažnjavanju i obavezno, nalaz tvrde stolice.da me predložite
-
markomilanov
#3783 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
markomilanov wrote:Možda bi bilo bolje da me predložite u izršni odbor nogometnog saveza,prvi moj korak bi bio afirmacija bih repke na cjelukupnoj teritoriji bih,ulaganje u infrastrukturu klubova i mladje kategorije,ukino bi glomazan birokartski aparat,zaposlio mlade i sposobne ljude u administraciji svi naroda i narodnosti,organizovo bi seminare za bh stručnjake i pozvao eminetne trenere da drže predavanja.Utakmice i kampovi mladjih kategorija oraganizovao bi u bijeljini,zvorniku,livnu,vitezu,pripreme reprezentacije u banja luci,medjugorju,izrada navijačke zastave sa motivima sva tri konstitutivna naroda,da ne bude majorizacije.Imam ja još dobrih ideja.Banja Luka wrote:Prvi potez-dovesti Okuku za savjetnika...markomilanov wrote: Svojim radom i zalaganjem na ovom forumu, zaslužio sam da budem pomoćnik izbornika ispred srpskog naroda
-
markomilanov
#3784 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
NIje ovo za sprdnju moj administratore,kad bi svi razmišljali kao ja,bih bi bila normalna i uredjena zemlja,šta bi mi radili ovi iz rs ,kad me ti ovako lomiš.Tomahawk11 wrote:Može, priloži svjedočanstvo ilitiga diplomu, kopiju lične karte, cips prijavu, uvjerenje o nekažnjavanju i obavezno, nalaz tvrde stolice.da me predložite
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3785 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja sam u potpunosti ozbiljan.markomilanov wrote:NIje ovo za sprdnju moj administratore,kad bi svi razmišljali kao ja,bih bi bila normalna i uredjena zemlja,šta bi mi radili ovi iz rs ,kad me ti ovako lomiš.Tomahawk11 wrote:Može, priloži svjedočanstvo ilitiga diplomu, kopiju lične karte, cips prijavu, uvjerenje o nekažnjavanju i obavezno, nalaz tvrde stolice.da me predložite
Ako nemaš papir, onda si u rangu kao i svi ostali forumski selektori.
Dakle, tvoja se samo na forumu pika.
Ako imaš, to je druga priča.
Ili ako si dobar sa ovima iz saveza.
Srediće brzi kurs fizičkog u Jablanici.
- cyprus
#3786 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja bih samo da demantiram glasine... Nisam zainteresiran za poziciju selektora, niti je bilo ikakvih kontakata.
- Tito_i_Partija
#3787 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Cyprus mora jos da se kali na forumu, nema on kuveta da vodi repku.Crvena Tifoza wrote:Cyprusradostan dan wrote:imam dojavu da su i dva forumaša u igri...Kat wrote:Ko je sljedeci?
Al' zato ovaj momak:
sigurno ima, i vjerujem da cemo sa njim daleko dogurat'. Ako nista drugo, kvalitet kafe u repki ce se znatno poboljsat', sto znaci da cemo igrat' sa puno vise energije.supercali wrote:Ko je zlatan nalic u pm
Onda daj da i ja predam aplikaciju za mjesto selektora
- supercali
#3788 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne garantujem za musku selekciju al za zensku bili bi na svakom svjetskom prvenstvu 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3789 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ti zaboravio da je to potrošeno.Tito_i_Partija wrote: Ako nista drugo, kvalitet kafe u repki ce se znatno poboljsat', sto znaci da cemo igrat' sa puno vise energije.
Sjeti se Enisa B. i reklame za kafu na foru reprezentacije
-
radostan dan
#3790 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
a onaj drugi -ti-?cyprus wrote:Ja bih samo da demantiram glasine... Nisam zainteresiran za poziciju selektora, niti je bilo ikakvih kontakata.
- Raigor Stonehoof
#3791 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Iz džezve u Brazil, o o o o oTomahawk11 wrote:Ti zaboravio da je to potrošeno.Tito_i_Partija wrote: Ako nista drugo, kvalitet kafe u repki ce se znatno poboljsat', sto znaci da cemo igrat' sa puno vise energije.
Sjeti se Enisa B. i reklame za kafu na foru reprezentacije
- Dino Djurbuzovic
#3792 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nisam zainteresovan, maksimalno posvećen Olimpicu. Sve hvalospjevke svima i čestitke za naredne utakmice.
- Muhamed Đakmić
#3793 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Može li Vehudin Alešević postati dobra lažna devetka Dino?Dino Djurbuzovic wrote:Nisam zainteresovan, maksimalno posvećen Olimpicu. Sve hvalospjevke svima i čestitke za naredne utakmice.
- Radio Sarajevo
#3794 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Gotovo je dragi moji.
Sada svi navijajte za SuperBrku i povucite ružne riječi koje ste imali o njemu.
- luckylaka
#3795 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dobro jutro KolumboRadio Sarajevo wrote:Gotovo je dragi moji.
Sada svi navijajte za SuperBrku i povucite ružne riječi koje ste imali o njemu.
-
RtrnOfSalisbury
#3796 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
taman sam stio predlozit plavookog bombardera 
- Point.
#3797 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Babo Ivica opet placa clanke za sina na duplom kvazisportu
- ultima_palabra
#3798 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kud nije i tebi platio, da se ne blamiras vise.
- Point.
#3799 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Spomenes Ivicu, pale se ko kandilji.
Nadam se da ce Prosinecki uskoro reci da. Ukoliko ne iskrsne jos jedno zvucno ime. Van Gaal ne radi nista, Mile ce se sigurno sjetiti Capella, pitanje je vremena a cudi me da predstavnici hercegovackih klubova nisu spomenuli Cicu Kranjcara.
Nadam se da ce Prosinecki uskoro reci da. Ukoliko ne iskrsne jos jedno zvucno ime. Van Gaal ne radi nista, Mile ce se sigurno sjetiti Capella, pitanje je vremena a cudi me da predstavnici hercegovackih klubova nisu spomenuli Cicu Kranjcara.
-
markomilanov