BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

TvrtkoTreci

#3776 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by TvrtkoTreci »

Vizionar 1985 wrote:
avaks wrote:A svi operateri mogu tako ponuditi da im je umjesto super profita na prvom mjestu krajnji korisnik.
Profitiraju svi na nama ali daju na kapaljku :run:
Ma jos da puknu flat nakon sto se potrosi bonus i kupljeni net, moze i 32 da kredit ne izvuce nakon potrosenog neta.
Odkako mi je 2,5 km krede izvuklo stalno provjeravam bonus, postavke itd. i pucam ristrikciju.

Ovo je go uveo flat net al mane ga kupit u Zenici, mane dopuna po Ze za njega. Nije problem kupit broj u Sa ili negdje drugo, al su problem dopune.
Što ne čitaš redom postove

Logosoft
Prodajna mjesta

SARAJEVO
Logosoft Sarajevo
radno vrijeme
pon.-pet. 8.00-20.00
sub. 9.00-14.00
Igmanska br. 9
033/931-900
033/931-908
Podružnica LOL Dobrinja
radno vrijeme
pon.-pet. 8.00-20.00
sub. 9.00-14.00
Hamdije Kapidžića 6
033/931-139
033/931-908

TUZLA
Logosoft Tuzla
radno vrijeme
pon.-pet. 8.30-17.00
ZAVNOBiH-a 15
Hotel Tuzla
035/921-999
035/247-802

ZENICA
Logosoft Zenica

radno vrijeme
pon.-pet. 8.30-17.00
Mehmedalije Tarabara bb
biznis centar Aksa
032/921-999
032/921-908

Imaš li Hifa pumpu u Zenici
Sanjarko

#3777 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

TvrtkoTreci wrote:
ZENICA
Logosoft Zenica

radno vrijeme
pon.-pet. 8.30-17.00
Mehmedalije Tarabara bb
biznis centar Aksa
032/921-999
032/921-908

Imaš li Hifa pumpu u Zenici
Pa ne mogu Ja ganjat gdje cu dopunit kredit.

PS. ovo za Zenicu si prvi put postavio.
Stavljo si za Sarajevo. Samo. Dosad.
Moze bit da grijesim, da nisam vidio.
Ak nisam halali mi.

Hvala na inputu.
TvrtkoTreci

#3778 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by TvrtkoTreci »

Postavio ti na prethodnoj stranici

http://forum.klix.ba/bhtelekom-vs-erone ... #p13237903

Nazoveš i pitaš ko radi dopune u Zenici
A na Hifa pumpama ima 100% jer oni rade za njih
Sanjarko

#3779 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

TvrtkoTreci wrote:Postavio ti na prethodnoj stranici

http://forum.klix.ba/bhtelekom-vs-erone ... #p13237903

Nazoveš i pitaš ko radi dopune u Zenici
A na Hifa pumpama ima 100% jer oni rade za njih
Ma kad se ne citira ne obratim paznju dobro na napisano.
Necu zvat vidjet cu kad skrsim ovo halo sve bonus i kredit mozda predzem na go.
Mozda dotad bude svuda dopuna pristupacna.

Pozdrav.
Benq

#3780 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

Vizionar 1985 wrote: Necu zvat vidjet cu kad skrsim ovo halo sve bonus i kredit mozda predzem na go.
Pozdrav.
Vjerujem da ce ovo uvesti i haloo , neki odgovor mora biti.
mariobl

#3781 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mariobl »

Pa haloo je vec odgovorio sa ovim http://www.haloo.ba/mobilni-internet-s62
Jedino sto im je obracunska jedinica losija 60sekundi naspram 1sekunde plus na gofree niza cijena minute.

Poslano sa mog Le X620 koristeći Tapatalk
Sanjarko

#3782 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Benq wrote:
Vizionar 1985 wrote: Necu zvat vidjet cu kad skrsim ovo halo sve bonus i kredit mozda predzem na go.
Pozdrav.
Vjerujem da ce ovo uvesti i haloo , neki odgovor mora biti.
Pa uduplo je sve do 2 mjeseca do 16 valjda, danas mi javilo porukom. Ne sjecam se.
Jos flat da uvede barem 32 da kredit ne izvuce, bilo bi dobro.
TvrtkoTreci

#3783 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by TvrtkoTreci »

mariobl wrote:Pa haloo je vec odgovorio sa ovim http://www.haloo.ba/mobilni-internet-s62
Jedino sto im je obracunska jedinica losija 60sekundi naspram 1sekunde plus na gofree niza cijena minute.

Poslano sa mog Le X620 koristeći Tapatalk
uduplavanje je akcija na 2 mjeseca i opet nije ni blizu opcije flat koju daje GOfree

A cijena minute 0,15 spram 0,18 kod haloo

Ajmo ponovit gradivo

Image
pepeljara

#3784 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by pepeljara »

Koja je najbolja solucija tv+internet trenutno za internet u Tuzli ?

txtv je blago receno katastrofa.
Moju tv pljuju ?
nema trece solucije ?
Kiki_Musampa

#3785 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Kiki_Musampa »

pepeljara wrote:Koja je najbolja solucija tv+internet trenutno za internet u Tuzli ?

txtv je blago receno katastrofa.
Moju tv pljuju ?
nema trece solucije ?
Nema nista,Moja TV nije losa,Telemach pokriva 3 ulice u Tz[emoji3]

Sent from mTalk
febo_acm

#3786 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by febo_acm »

Tesko onom ko mora na MojuTV...

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
pepeljara

#3787 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by pepeljara »

febo_acm wrote:Tesko onom ko mora na MojuTV...

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
U sa moju tv bi samo djaba uzeo al u tz ej kolikonvidim najbolji izbor i to.mojatb net plus paket 1

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
merkato

#3788 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by merkato »

kako ide sa netom u Eronetu tko je na bonovima? Ili preporuka za neku tarifu u kojoj bi imala minute i net
Dosad sam naišla na savršenu..jel ima jos kakva :?
Jel se može u savršenoj Radit dokup neta kao na Pretplati ono 3 km giga 5 dana

Za par dana se skidam sa eronet pretplate ..imala sam ogromnu volju Ostat,ali platiti telefon 300 km (109 km plus 8 kmsvaki mjeseci),bit vezan ugovorom u tarifi 25 ne pada mi napamet ..
purgatorio

#3789 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by purgatorio »

merkato wrote:kako ide sa netom u Eronetu tko je na bonovima? Ili preporuka za neku tarifu u kojoj bi imala minute i net

Za par dana se skidam sa eronet pretplate ..imala sam ogromnu volju Ostat,ali platiti telefon 300 km (109 km plus 8 kmsvaki mjeseci),bit vezan ugovorom u tarifi 25 ne pada mi napamet ..
Ako prebacis prepaid broj u eronet, dobijas godinu dana po 500MB mjesecno neovisno od dopunjavanja, a sad ako se prebacis s njihove pretplate mislim da ne dobijas.....
Na savrsenoj 10 dobijes 200MB
Dokup 3KM 2GB 7 dana.
getriba

#3790 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by getriba »

merkato wrote:kako ide sa netom u Eronetu tko je na bonovima? Ili preporuka za neku tarifu u kojoj bi imala minute i net

Pa zašto se skidati sa pretplate jer telefon košta 300KM ?!?
Jednostavno ne kupiš telefon i ostaneš koristiti tarifu bez potpisa bilo kakvog ugovora za 29,95KM mjesečno.

Ako kupiš telefon negdje drugo onda možeš potpisati SIM ONLY ponudu na Super 25 i plaćati 23,40KM umjesto 29,95KM, ili uzeti SIM ONLY Super 35 i plaćati 29,95KM kao što si do sada plaćala.
merkato

#3791 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by merkato »

getriba wrote:

Jednostavno ne kupiš telefon i ostaneš koristiti tarifu bez potpisa bilo kakvog ugovora za 29,95KM mjesečno.

Ako kupiš telefon negdje drugo onda možeš potpisati SIM ONLY ponudu na Super 25 i plaćati 23,40KM umjesto 29,95KM, ili uzeti SIM ONLY Super 35 i plaćati 29,95KM kao što si do sada plaćala.

Ne želim se vezati ugovorom bezveze..
Imam wifi kući,na poslu, net mi ne treba,i ovo minuta mi je ostajalo uvijek..ova savršena 10 mi je sasvim dovoljna
A htjela sam kupiti i bas sam se bila zagrijala Ali uhvatila sam se u jednom trenu da ja zovem okolo da vidim jel ima telefona na stanju ,umjesto da oni mene zovu.. :oops:
E pa nećeš ..
Možda se vratim opet ali sad trenutno ne
darko151

#3793 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by darko151 »

Poštovanje narode.
Jedno pitanje ako neko zna: Ako prenesem broj u drugu mrežu, kad me neko zove javlja li mu onu poruku - broj je prenesen... ako želite nastaviti poziv pritisnite 0... blablabla...
To mi se dešavalo u Hr mreži kad sam prenio broj iz VIPa u Tele2, i pola bi ljudi u tom trenutku prekinulo ili jednostavno nebi znalo nastaviti poziv.
getriba

#3794 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by getriba »

merkato wrote:
getriba wrote:

Ne želim se vezati ugovorom bezveze..
Imam wifi kući,na poslu, net mi ne treba,i ovo minuta mi je ostajalo uvijek..ova savršena 10 mi je sasvim dovoljna
A htjela sam kupiti i bas sam se bila zagrijala Ali uhvatila sam se u jednom trenu da ja zovem okolo da vidim jel ima telefona na stanju ,umjesto da oni mene zovu.. :oops:
E pa nećeš ..
Možda se vratim opet ali sad trenutno ne
To je drugo ako ti ne treba pretplata. Onda je savršena odlična opcija.

Također vidim da su na "moj portal" dodali WEBSHOP preko kojeg se izgleda može produžiti ugovor a da ne letaš okolo i tražiš da li ima telefona ili ne
O'zone
Globalni moderator

#3795 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by O'zone »

darko151 wrote:Poštovanje narode.
Jedno pitanje ako neko zna: Ako prenesem broj u drugu mrežu, kad me neko zove javlja li mu onu poruku - broj je prenesen... ako želite nastaviti poziv pritisnite 0... blablabla...
To mi se dešavalo u Hr mreži kad sam prenio broj iz VIPa u Tele2, i pola bi ljudi u tom trenutku prekinulo ili jednostavno nebi znalo nastaviti poziv.
Ja koliko znam nema.
Benq

#3796 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

O'zone wrote:
darko151 wrote:Poštovanje narode.
Ja koliko znam nema.
Nema, ja sam prenio broj iz telecoma u haloo i kad me ljudi zovu normalno je sve kao da nisam ni prenosio broj. To kod nas svakako ni ne treba jer je cijena poziva prema svim mobilnim operaterima ista.
darko151

#3797 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by darko151 »

Nema, ja sam prenio broj iz telecoma u haloo i kad me ljudi zovu normalno je sve kao da nisam ni prenosio broj. To kod nas svakako ni ne treba jer je cijena poziva prema svim mobilnim operaterima ista.
Ma nije jer dosta ljudi oko mene je u eronetu i ima onu "full tarifu" (za 10 KM imaš unutar eroneta 150 min) a ja bi se prebacio na hallo.

Ma ovo sve je tuga i jad jer paralelno koristim HR BONBON i za 44 kn (11KM) imam 1000 min unutar + 1000 min van mreže bez naplate uspostave poziva.
Benq

#3798 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

darko151 wrote: Ma nije jer dosta ljudi oko mene je u eronetu i ima onu "full tarifu" (za 10 KM imaš unutar eroneta 150 min) a ja bi se prebacio na hallo.

Ma ovo sve je tuga i jad jer paralelno koristim HR BONBON i za 44 kn (11KM) imam 1000 min unutar + 1000 min van mreže bez naplate uspostave poziva.
Izvini , to za razgovore u mrezi nisam uzimao u obzir , mislio sam na ultru.
Dozivit cemo i mi valjda nekad da nam budu paketi kao sto je BONBON.. za nekih 150 godina otprilike ovim tempom..
darko151

#3799 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by darko151 »

Dobro i ja skačem s teme na temu. Al eto, frustriran kao i većina pa... :-)
I onda neko kaže "ne privatizaciji", ili "zaštitimo državne interese"!
Odmah prodati eronet i da se zove Tele2.
BH telekom da je od sutra Vodafone.
Osloboditi se nacionalnih predznaka.
Odmah osloboditi LTE područje od ovih glupih TV.
Uf, maštam i ja gluposti.... :zzzz:
avaks

#3800 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

A nisu gluposti, zeznuće se neko već pa pustiti nekog jačeg u opticaj da malo konkurenciju prodrma :thumbup:
Haloo i GoFree su na dobrom putu da raja hoće te opcije. Razgovori u mreži uz uspostavu poziva i relativno jeftin internet pa udri ali kad smo naopak narod :lol:
Post Reply