BHF_Manijak wrote:ascari wrote:
Edit: meni je jaca stvar sto je najboljeg golmana danasnjice lobovao 'slabijom' nogom

Hajde Boga ti, znao ga je i Kahn kroz usi primiti, a meni je najbolji golman u posljednjih 25 godina! (zajedno sa Buffonom)
I opet kazem, meni nije fora sto ga je Messi napravio smijesnim (Boatenga), vec kako je onako retardirano pao... Razumijem izgubis ravnotezu, ali isto djeca u pjetlicima jbt!

Messijeva genijalnost.
Bio je danas klip na netu 50fp, 1080HD usporeni snimak iz 5-6 razlicitih uglova od trena kad Messi primi loptu do momenta kada ona zavrsi u mrezi. 7-8 minuta dug. Trazio sam maloprije, izbrisan zbog prava UEFE ali bice negdje opet.
Elem na snimku vidis kako ga je Messi navukao i pratio svaki njegov korak. Svaki put kad je Boateng desnom nogom stao na zemlju, Messi je lijevom nogom dodirnuo loptu, u trenu kad Boateng spusta nogu na zemlju Messi ga izvrn'o ko foku jer je prebacio loptu na desnu nogu u milisekundi.
Mislim jedno je sjebati stopera Getafea drugo je to uraditi
diskutabilno najboljem stoperu trenutno na planeti.
I Neuera je zajebal pogledom, jer je gledao u desni cosak dok je znao vec napamet da ce mu je pospremiti kroz usi, lik nikada nije pogledao prema gore. Gledao dole u cosak i prebacio je na suprotnu stranu.
Mislim znamo svi da je genijalan mali, ali kada gledas usporeno i svaki detalj mozes da vidis to je nesto drugo fkt. Lik je znal da ce je onako zavrsiti prije nego sto je primio loptu onaj potez, toliko je koraka ispred ostalih na terenu.