Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Cherry-Cherry

#3776 Re: Žene pitaju žene

Post by Cherry-Cherry »

dobar osjecaj wrote:
Goldyna wrote:Drage žene, najlakše mi je vama postaviti ovo pitanje.
Naime, ne znam da li je neka od vas čula za Vintage market koji se jučer održao na vrhu zgrade gdje je Klub slovenaca. Zanima me da li su svi mogli da izlažu svoju robu i prodaju, i zanima da je li negdje u gradu postoji takvo dešavanje koje je poznato svuda u svijetu, u Njemačkoj "Flohmarkt"?
Probaj im poslati upit preko FB-a

Code: Select all

www.facebook.com/events/1420851744902438
U gradu ima vise buvljaka ali malo drugacije prirode.
Gdje su ti buvljaci? :zoka:
Ja sam luda za vintage stvarima, svašta bih kupila od odjeće, obuće do nakita i raznih sitnica. Ponekad nešto nađem u Azelu, Harisu i tako tim prodavnicama, al nema uvijek... Je li bio neko na Č. Vili? :) Kakvih ima stvari, kakve su cijene, zna li iko... :)
Goldyna

#3777 Re: Žene pitaju žene

Post by Goldyna »

Cherry-Cherry wrote:
dobar osjecaj wrote:
Goldyna wrote:Drage žene, najlakše mi je vama postaviti ovo pitanje.
Naime, ne znam da li je neka od vas čula za Vintage market koji se jučer održao na vrhu zgrade gdje je Klub slovenaca. Zanima me da li su svi mogli da izlažu svoju robu i prodaju, i zanima da je li negdje u gradu postoji takvo dešavanje koje je poznato svuda u svijetu, u Njemačkoj "Flohmarkt"?
Probaj im poslati upit preko FB-a

Code: Select all

www.facebook.com/events/1420851744902438
U gradu ima vise buvljaka ali malo drugacije prirode.
Gdje su ti buvljaci? :zoka:
Ja sam luda za vintage stvarima, svašta bih kupila od odjeće, obuće do nakita i raznih sitnica. Ponekad nešto nađem u Azelu, Harisu i tako tim prodavnicama, al nema uvijek... Je li bio neko na Č. Vili? :) Kakvih ima stvari, kakve su cijene, zna li iko... :)
I mene isto zanima:) da nam neko obavjesti kada bude sljedeći.
m@gm@

#3778 Re: Žene pitaju žene

Post by m@gm@ »

A gdje ima kod nas vintage..onaj na cvili....nidje veze, ovo sto je bilo kao neki vintage market...iskreno nista posebno.To raja prodavala svoje stvari koje vise ne nose. Ja volim vintage, ali jako rijetko naletim na nesto, pa onda prepravljam :)
muha_sa

#3779 Re: Žene pitaju žene

Post by muha_sa »

m@gm@ wrote:A gdje ima kod nas vintage..onaj na cvili....nidje veze, ovo sto je bilo kao neki vintage market...iskreno nista posebno.To raja prodavala svoje stvari koje vise ne nose. Ja volim vintage, ali jako rijetko naletim na nesto, pa onda prepravljam :)
ima kod mene u stanu skladište, obilazak do 15:00----dok mi je hanuma na poslu :lol:
m@gm@

#3780 Re: Žene pitaju žene

Post by m@gm@ »

muha_sa wrote:
m@gm@ wrote:A gdje ima kod nas vintage..onaj na cvili....nidje veze, ovo sto je bilo kao neki vintage market...iskreno nista posebno.To raja prodavala svoje stvari koje vise ne nose. Ja volim vintage, ali jako rijetko naletim na nesto, pa onda prepravljam :)
ima kod mene u stanu skladište, obilazak do 15:00----dok mi je hanuma na poslu :lol:
mrŠ
muha_sa

#3781 Re: Žene pitaju žene

Post by muha_sa »

m@gm@ wrote:
muha_sa wrote:
mrŠ, mada si me dao u razmišljanje
Image
:kiss:
m@gm@

#3782 Re: Žene pitaju žene

Post by m@gm@ »

:pisnula: ...ne zacatavaj budalo
sheilak

#3783 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

berenice wrote:Drage kolezinice forumašice, mislite li da postoji ona jedna velika, nebeska, ogromna, presvijetla ljubav, koja se takva više nikada ni sa kim ne osjeti ili mislite da to ne postoji i da se svaka vremenom umlači?!

Evo ja vjerujem da postoji ta velika god-like ljubav.
joj, nemoj umlacavanja, pliz. :D to je bolnije cak od nekih hirurskih rezova. u vezama. no, onda to nije ta god-like- gubim se u tebi-o moja svjetlosti i dahu mog zivota-ljubav.(sorry na blagoj ironiji) onda je to neka manja, isto lijepa, al ona sto te vodi ka velikoj. za koju takodjer mislim da postoji.

i da postoje ljubavi koje izvlace najgore iz nas i postoje ljubavi koje podsticu ono najbolje u nama. iskreno, ne znam koja mi je bolja. ove prve su svakako inzenzivnije, ove druge, smirenije, al ljepse. no, ja imam skorpionske osobine tako da volim mracne osjecaje. s vremena na vrijeme... :D

i da, ne jedem salamu nit hrenovke. nije neko cistunsko prenemaganje, vec osjecaj gadjenja nakon sto sam saznala sastav i nacin proizvodnje. (i meso vrlo malo konzumiram, osim ako nije od provjerenog dobavljaca). svome djetetu iz istih razloga ne bih dala da jede to.
Gabrielo

#3784 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Drage dame, mozete li mi dati savjet kako se rijesiti dlaka sa prsa? Sad ce more, majice na V izrez i tako, pa bi volio da ih nemam. :D
Secer_033

#3785 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

A sto bi se rijesavao dlacica? Sad je IN liciti na drvosjecu. Brada, duza kosa, dlacice svugdje i svuda, karirana kosulja, kacket itd.

Jod modernije je imati 'daddy body', stomacic, dlakava prsa i moobs.
annoy

#3786 Re: Žene pitaju žene

Post by annoy »

Gabrielo wrote:Drage dame, mozete li mi dati savjet kako se rijesiti dlaka sa prsa? Sad ce more, majice na V izrez i tako, pa bi volio da ih nemam. :D
Kao prvo, nemoj to radit.
Kao drugo, nemoj to radit, molim te. Ne znam šta je u vašim glavama ali nema ništa gore od izdepiliranog muškarca.
Ako već toliko silno želiš, nemoj koristiti žilet. Možda radije kremu za depilaciju, ali to je kratkotrajno i moraš provjerit prije kako ti koža reagira na to.
Možeš otići u kozmetički salon da te počupaju voskom, kad budeš gotov možeš sredit i vaginu :D
Aurelia Bronski

#3787 Re: Žene pitaju žene

Post by Aurelia Bronski »

Gabrielo wrote:Drage dame, mozete li mi dati savjet kako se rijesiti dlaka sa prsa? Sad ce more, majice na V izrez i tako, pa bi volio da ih nemam. :D
Ako su ti dlake na prsima 30 cm i slicno onda trimer u ruke i malo podsisaj.

Za ostale scenarije ovo :D :
annoy wrote:Kao prvo, nemoj to radit.
Kao drugo, nemoj to radit, molim te. Ne znam šta je u vašim glavama ali nema ništa gore od izdepiliranog muškarca.
Ako već toliko silno želiš, nemoj koristiti žilet. Možda radije kremu za depilaciju, ali to je kratkotrajno i moraš provjerit prije kako ti koža reagira na to.
Možeš otići u kozmetički salon da te počupaju voskom, kad budeš gotov možeš sredit i vaginu :D
Gabrielo

#3788 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

To da ne volite depilirane muskarce je suplja prica kao i da ne volite bildere. :razz:
Urednije je i meni ljepse izgleda. :P
Aurelia Bronski

#3789 Re: Žene pitaju žene

Urednije mozes postici i trimerom, ako neces da ti dlake strce iz majice i golicaju ti nos. :)

Bilderi i depilirani - bljuc. :run:
Gabrielo

#3790 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Aurelia Bronski wrote:Urednije mozes postici i trimerom, ako neces da ti dlake strce iz majice i golicaju ti nos. :)

Bilderi i depilirani - bljuc. :run:
Trimerom opet ostaju dlake.

http://beastmotivation.com/wp-content/u ... 1925_7.jpg

Bas je bljuc. :-)
annoy

#3791 Re: Žene pitaju žene

Post by annoy »

Nema gore od depiliranih bildera :D

Bilderi mi djeluju suviše agresivno i narcisodino.
Umjereno istrenirano tijelo - :thumbup:
Gabrielo

#3792 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

annoy wrote:Nema gore od depiliranih bildera :D

Bilderi mi djeluju suviše agresivno i narcisodino.
Umjereno istrenirano tijelo - :thumbup:
Oni koji treniraju uglavnom su depilirani.
Ti slobodno trazi debelog i dlakavog. :razz:
Kona__

#3793 Re: Žene pitaju žene

Post by Kona__ »

Nemoj molim te majicu na V izrez :(
Aurelia Bronski

#3794 Re: Žene pitaju žene

StraOta :shock:

I nije ili bilder/depilirani/nauljeni ili debeli/dlakav/zapusten. Ima tu mali milion varijacija.
Radije dlakavog (ok, bez sume na ledjima) sa stomacicem nego ovog sa slike. :-)
annoy

#3795 Re: Žene pitaju žene

Post by annoy »

Gabrielo wrote:
Oni koji treniraju uglavnom su depilirani.
Ti slobodno trazi debelog i dlakavog. :razz:
Nisu svi koji treniraju bilderi, a još manje izdepilirani.

Zašto odma ideš u krajnost, postoji puno nijansi između bildera i debelog. :P Meni su obe krajnosti neprivlačne, srećom pa se između nađe puno dobrog materijala. Dlakavog. :D
ZenaZbrkovima

#3796 Re: Žene pitaju žene

Post by ZenaZbrkovima »

Gabrielo wrote:To da ne volite depilirane muskarce je suplja prica kao i da ne volite bildere. :razz:
Urednije je i meni ljepse izgleda. :P
Nabildana, jaca ramena, vako :thumbup:
Ramena za koja vlasnik istih misli da su nabildana pa se rasiri ko... (dodaj po zelji)... su presmijesna.
Sad jos zamislih izdepilirana, wannabe sexy ramena/prsa, u onoj uskoj majici na V izrez.. Fak.
Gabrielo

#3797 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Pod bilder ne mislim da one ogromne koji idu na takmicenja.
Ovako nesto: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/23 ... de437e.jpg
Bas je za odbiti. Sramota sto je depiliran.
ZenaZbrkovima

#3798 Re: Žene pitaju žene

Post by ZenaZbrkovima »

sto se ono kaze, ne bih ga briferom.
Gabrielo

#3799 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

ZenaZbrkovima wrote:sto se ono kaze, ne bih ga briferom.
Ma ja :zzzz:
vjesticanametli

#3800 Re: Žene pitaju žene

Post by vjesticanametli »

Aurelia Bronski wrote:
Ako su ti dlake na prsima 30 cm i slicno onda trimer u ruke i malo podsisaj.

Za ostale scenarije ovo :D :
annoy wrote:Kao prvo, nemoj to radit.
:D :thumbup: odlicni savjeti za ĐŽ :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Post Reply