Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- babaroga1x
#3776 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
find explicit content na clixu, udri, gomila taskova!!!
- AhmetShabo
#3777 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
i ovi na neobuxu mogu raditbabaroga1x wrote:find explicit content na clixu, udri, gomila taskova!!!
- dobojlija81
#3778 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
+1
ja tri taska odjednom,jel moze to
ja tri taska odjednom,jel moze to
-
Merengues
#3779 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
mrsko mi ga i radi kad nista ne uplacuju 
- dobojlija81
#3780 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
upste ne dodaje zaradu niti prikazuje da si radio task na clixu,a na job history ima 
- AhmetShabo
#3781 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
doci ce kasnijedobojlija81 wrote:upste ne dodaje zaradu niti prikazuje da si radio task na clixu,a na job history ima
-
golff
#3782 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja imam profil na clixsense-u i na crowdflower-u i sada pokuasavam registrovati suprugu na clixsense-u ali mi nikako ne dozvoljava.na pocetnom prozoru gdje se unose podaci,ispod toga stoji crvenim slovima kao upozorenje: To protect the integrity of the ClixSense advertising system only one account per household is permitted. This is strictly enforced. vjerovatno od necega vuce informacije da li od modema,ip adrese, ili samog laptopa.pokusavao sam sa usb wifi stikom se konektovati ali i dalje stoji upozorenje i ne dozvoljava mi novu registraciju,da li zna neko moze li se ovo zaobici.
- AhmetShabo
#3783 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ne moze, i ne pokusavaj dzaba, samo jedan akaunt u domacinstvugolff wrote:Ja imam profil na clixsense-u i na crowdflower-u i sada pokuasavam registrovati suprugu na clixsense-u ali mi nikako ne dozvoljava.na pocetnom prozoru gdje se unose podaci,ispod toga stoji crvenim slovima kao upozorenje: To protect the integrity of the ClixSense advertising system only one account per household is permitted. This is strictly enforced. vjerovatno od necega vuce informacije da li od modema,ip adrese, ili samog laptopa.pokusavao sam sa usb wifi stikom se konektovati ali i dalje stoji upozorenje i ne dozvoljava mi novu registraciju,da li zna neko moze li se ovo zaobici.
-
golff
#3784 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
znas li mozda na osnovu cega prepoznaje lokaciju,jel do naziva racunara ili ip adrese ili modema?AhmetShabo wrote:ne moze, i ne pokusavaj dzaba, samo jedan akaunt u domacinstvugolff wrote:Ja imam profil na clixsense-u i na crowdflower-u i sada pokuasavam registrovati suprugu na clixsense-u ali mi nikako ne dozvoljava.na pocetnom prozoru gdje se unose podaci,ispod toga stoji crvenim slovima kao upozorenje: To protect the integrity of the ClixSense advertising system only one account per household is permitted. This is strictly enforced. vjerovatno od necega vuce informacije da li od modema,ip adrese, ili samog laptopa.pokusavao sam sa usb wifi stikom se konektovati ali i dalje stoji upozorenje i ne dozvoljava mi novu registraciju,da li zna neko moze li se ovo zaobici.
- dobojlija81
#3785 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
duvajga sam sebivajduga wrote:Na sljedećem linku nalazi se mogučnost zarade na netu,projekat je u beta fazi i u ovom momentu se zainteresovani mogu prijaviti.Ime na kraju linka tj nick je glavni admin ovog projekta.
http://clixbuilder.com/bhs/index.php?refid=turcinovic90
- mrva/mrve
#3786 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Vec legle pare na raiffeisen racun, mjera 
- Deriguz
#3787 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jedno pitanje raja, tek sam poceo i logovao sam se na neobux, pa me prebacilo da radim ovo s autorima na crowdfloweru, i evo radim vec peti taj zadatak s autorima, ali kao nemam nikakvog pomaka? gdje grijesim?
- kloniran
#3788 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
moras uraditi 5 razlicitih poslovaDeriguz wrote:Jedno pitanje raja, tek sam poceo i logovao sam se na neobux, pa me prebacilo da radim ovo s autorima na crowdfloweru, i evo radim vec peti taj zadatak s autorima, ali kao nemam nikakvog pomaka? gdje grijesim?
- dobojlija81
#3789 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
imas dva ova sa autorima,zapocni oba,svaki sat se to sumira,klikni na dashbordDeriguz wrote:Jedno pitanje raja, tek sam poceo i logovao sam se na neobux, pa me prebacilo da radim ovo s autorima na crowdfloweru, i evo radim vec peti taj zadatak s autorima, ali kao nemam nikakvog pomaka? gdje grijesim?
- Janjicar
#3790 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nigdje samo drzi dobar procenat prolaznosti i deri, u pocetku kasne s prikazom u Dashboardu ali kasnije bude sve napisano (Y)Deriguz wrote:Jedno pitanje raja, tek sam poceo i logovao sam se na neobux, pa me prebacilo da radim ovo s autorima na crowdfloweru, i evo radim vec peti taj zadatak s autorima, ali kao nemam nikakvog pomaka? gdje grijesim?
- babaroga1x
#3791 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
pozz. dobro došao...Deriguz wrote:Jedno pitanje raja, tek sam poceo i logovao sam se na neobux, pa me prebacilo da radim ovo s autorima na crowdfloweru, i evo radim vec peti taj zadatak s autorima, ali kao nemam nikakvog pomaka? gdje grijesim?
trebaš riješiti 100 takvih
pogledaj prvu stranicu ove teme, tamo pišu uvjeti za prvi level....
znači 100 taskova, na 5 različitih jobova. s vrlo dobrom točnošću...
- mrva/mrve
#3792 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ne kontam cemu toliko reklamiranja.. postavis jednom link i dosta.. zamisli sad svi kad stavljali linkove..
- ODB
#3793 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ova tema malo postaje spam i dosadna...
Imate li vi stariji radnici kakav chat na netu bilo gdje da tu nekada nešta priupitam instant ako zatreba ???
Imate li vi stariji radnici kakav chat na netu bilo gdje da tu nekada nešta priupitam instant ako zatreba ???
-
Merengues
#3794 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Slažem se s tobom u potpunosti. Nemamo nažalost još uvijek ništa, bilo je pokušaja sa IRC-om ali neuspjelo ... ako žlite zatvorenu grupu na facebooku ja sada pristajem na toODB wrote:Ova tema malo postaje spam i dosadna...
- ODB
#3795 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ma ima onih sajtova po netu za instant chat koji se ne spašava samo im ne znam ime.
Kada neki zadatk izađe glupo je ovdje da svako pitanje svoje piše i tako za te trenutne nedoumice bolji je neki chat.
Plus što vidim zloupotrebe tuđeg sadržaja bez pitanja što nekome i nije neki problem možda ali je vrlo nekulturno i nisko.
Nisam htio svoju zaradu da postavljam iz čistog razloga što mi treba za moj sajt i što šaljem nekim ljudima tako dokaze,a onda oni mogu naletiti na isti taj screeshot negdje drugo i ispašće da ja lažem,to mi ne treba.
Kada neki zadatk izađe glupo je ovdje da svako pitanje svoje piše i tako za te trenutne nedoumice bolji je neki chat.
Plus što vidim zloupotrebe tuđeg sadržaja bez pitanja što nekome i nije neki problem možda ali je vrlo nekulturno i nisko.
Nisam htio svoju zaradu da postavljam iz čistog razloga što mi treba za moj sajt i što šaljem nekim ljudima tako dokaze,a onda oni mogu naletiti na isti taj screeshot negdje drugo i ispašće da ja lažem,to mi ne treba.
-
Merengues
#3796 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Evo npr ovaj :
http://webchat.freenode.net/
Channel: #ZARADA
vec je ovo postavljano ali nije bilo većeg odziva kolko se sjecam
http://webchat.freenode.net/
Channel: #ZARADA
vec je ovo postavljano ali nije bilo većeg odziva kolko se sjecam
- ODB
#3797 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
http://bloochat.com/ghji8
Evo ovako nešta.
Šifra je : task
Ne treba se prijavljivati niti prijatelje dodavati,praviti profile i sl. pa je mnogo lakše.
Probajte samo da vidimo da li funkcioniše,možda ima i boljih...
Evo ovako nešta.
Šifra je : task
Ne treba se prijavljivati niti prijatelje dodavati,praviti profile i sl. pa je mnogo lakše.
Probajte samo da vidimo da li funkcioniše,možda ima i boljih...
- glitch
#3798 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
jel se odmorilo šta ste se uozbiljili
jesu bili dealovi večeras?
-
Merengues
#3799 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Stas taki smo svukudak'glitch wrote:jel se odmorilo šta ste se uozbiljili![]()
Nisu jebem im
- IcedMFEarth
#3800 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Sviđaju mi se ove ankete i eksperimenti u zadnje vrijeme. Bilo bi dobro da češće toga ima