hhaarree wrote:Glaj ovog s tenkovima, jebo majku tacno sve ludo
Ma nista pusti, nije to opasno
hhaarree wrote:Glaj ovog s tenkovima, jebo majku tacno sve ludo
DuckZz wrote:Vratio se prije 40 minuta iz Lukavice, gore na tranzitu ne znam šta im ovo znaci.
Ovo se fakat pretvorilo u ludilo...ja najmanje 3-4 puta dnevno promjenim stranu za koju navijamultima_palabra wrote:Policijski komesari siju paniku, profesori doktori pričaju bapske priče... pusti strah za stečene pozicije
Pa dobro to bi bio prvi korak, samo ne znam da li bi se ispostovala tradicija i koristili rekviziti zvani balvan ili ne.stamenatjeraste wrote:Jesam. U ovom trenutku sam vam se duboko uvukao u pozadinu.madner wrote:Odmah priznaj da si petokolonas koji je isao po instrukcije, koji nas treba zavarati da mirno spavamo.stamenatjeraste wrote:Ja se u ove sitne sate moram jebati da bi se registrirao na ovaj forum.![]()
Stupska Bitanga, Corto, su poprilicno pametni ljudi. Cudno mi je da su popusili ovu pricu. Danas sam prolazio preko Vraca i bilo je prasinara dva koja stoje bukvalno po cesti i smrzavaju se. Nikakve duge cijevi. Jedna patrola tamo kod one pumpe. Na prelazu u RS kod Dobrinje bukvalno niko. Nikog ne zaustavljaju nego paradiraju tu i glume neku sigurnost. Sizofrenija i debilizam - DA. Otcijepljenje?![]()
Jedino ako su nuklearku u gepeku imali. Ne nasjedajte na gluposti. Ima li pitanja prije nego nesto oSujem da me banujete?
![]()
![]()
![]()
Citam ovaj forum, pa reklo bi se redovno. Hocu da se s njega skinem i jbg sad kad su protesti aktiviram se. Moradoh se registrovat da zaustavim rat.
Corto tvrdi da je u Mensi i padne na ovom.Lafo neko legitimisanje dovoljno da se razidjemo.
![]()
Jos da mi nisu tamo poslije rata pored zgrade haman pokusali napraviti onaj zid, pa im ono zensko rukom razvali taj zid, ja bih shvatio.
Prema informacijama do kojih je došao BHRT-e iz izvora Ministarstva obrazovanja Federacije BiH sutra će u Zenici biti održana redovna nastava, ali će tokom dana biti održani i sastanci s roditeljima s kojima će biti dogovarane mjere za smirivanje stanja.
Prema informacijama koje je BHRT dobio od ministra za prostorno uređenje i okoliš u Vladi Kantona Sarajevo Zlatka Petrovića Vlada je odlučila da se nastava u Kantonu Sarajevo ne prekida. Učenici sutra treba da budu u svojim klupama, a direktorima škola je data mogućnost da u skladu s procjenom stanja na terenu i u komunikaciji s policijskim upravama prekinu nastavu i učenike puste kući.
Pri tome je Vlada vodila računa da su se protesti prethodnih dana uglavnom odvijali na teritoriji općine Centar Sarajevo, pa u drugim dijelovima grada i Kantona nije bilo sigurnosnih smetnji za odvijanje nastave.
U Tuzli, prema odluci kolegija Skupštine Tuzlanskog kantona, nastave u osnovnim i srednjim školama neće biti do daljnjeg.
U ostalim kantonima nastava će biti redovna, a na nivou kantonalnih vlasti bit izvršene procjene sigurnosnog stanja i u slučaju pogoršanja izdate odgovarajuće preporuke.
Prije 40 min a na slici nije ni mrak pao kako treba, haj ako cemo trolat da se bar malo potrudimoDuckZz wrote:Vratio se prije 40 minuta iz Lukavice, gore na tranzitu ne znam šta im ovo znaci.

hhaarree wrote:Brata mi niste normalni etx_lecter wrote:jel se ovo cuje snajper iz pravca Zlatista ili mi se ucinilo ???
VjecitiStudent wrote:A da neko skokne do aerodroma da provjeri da Bakir večeras ne đogira pistom?
jel krenuloJanjicar wrote:Chmoljo daj ovo trolanje makni s teme jbt ???
Sjedina USK se pravo zakomplikovala ...
Zar ce nas i sa tim napast, tim stukamaBasvod wrote:hhaarree wrote:Brata mi niste normalni etx_lecter wrote:jel se ovo cuje snajper iz pravca Zlatista ili mi se ucinilo ???![]()
Ja cujem letu stuke.
u po zime jos lisca ... pregusto jehhaarree wrote:Prije 40 min a na slici nije ni mrak pao kako treba, haj ako cemo trolat da se bar malo potrudimoDuckZz wrote:Vratio se prije 40 minuta iz Lukavice, gore na tranzitu ne znam šta im ovo znaci.
DuckZz wrote:Vratio se prije 40 minuta iz Lukavice, gore na tranzitu ne znam šta im ovo znaci.