Nisam jos igrao Bloodborne nakupilo se igara, tako da ne znam, vjerovatno je i on tu negdje.
Probao god druga malo, mescini dosta brzi combat od soulsa
Moderator: Benq
DEMO VERZIJA
FIFA-u 19 moći ćete besplatno isprobati 13. septembra na Xboxu One i PlayStationu 4
Tomahawk11 wrote:DEMO VERZIJA
FIFA-u 19 moći ćete besplatno isprobati 13. septembra na Xboxu One i PlayStationu 4
I koliko izađe tih 60$ na Amazonu?ifus wrote:Raja, na američkom Amazonu je opet moguće kupovati vaučere!A ja prije nekoliko dana poslah havera po ćevape, kupio 60$ na g2a i obračunala mu banka na kraju 120 KM.
puno ako uzimas 3put po 20$Tomahawk11 wrote:I koliko izađe tih 60$ na Amazonu?ifus wrote:Raja, na američkom Amazonu je opet moguće kupovati vaučere!A ja prije nekoliko dana poslah havera po ćevape, kupio 60$ na g2a i obračunala mu banka na kraju 120 KM.
Mene je od 100 dolara izašao 93 čini mi se.beni-bu-man wrote:puno ako uzimas 3put po 20$Tomahawk11 wrote:I koliko izađe tih 60$ na Amazonu?ifus wrote:Raja, na američkom Amazonu je opet moguće kupovati vaučere!A ja prije nekoliko dana poslah havera po ćevape, kupio 60$ na g2a i obračunala mu banka na kraju 120 KM.
![]()
evo upravo kontam uzet 75$ preko G2A za 69.11$
ma ima tu vise faktora, ako ne pratis one gluposti da iskljucis, zavisi u kojoj si US drzavi napravio ACC pa ti porezi......Tomahawk11 wrote:
Mene je od 100 dolara izašao 93 čini mi se.
Sad je druga stvar što je kurs dolara otišao, pa u KM izađe koliko izađe.
Ma, on izgleda nije skrolao do najjeftinije ponude, vec kupio prvu koja je bila na listi, pa mu je toliko izaslo.Tomahawk11 wrote:I koliko izađe tih 60$ na Amazonu?ifus wrote:Raja, na američkom Amazonu je opet moguće kupovati vaučere!A ja prije nekoliko dana poslah havera po ćevape, kupio 60$ na g2a i obračunala mu banka na kraju 120 KM.
Sto su ti razliciti ukusi... ja sam tu igricu kupio uz konzolu, znaci prva u zivotu sto bi rekli. Rijesio je se nakon par dana, toliko mi je isla na zivce, smorila meferratilis wrote:Zasad Bloodborne smatram ubjedljivo najboljom igrom na konzoli i jednom od najboljih igara ikad uopce. Cekam da GoW pojeftini, ali mislim da je i ona tu negdje po kvalitetu.
sve ukidaj sto ti dodatno nude, i nemoj uvijek uzimati onaj prvi koji ti na samom vrhu izbaci, kad skrolas dole zna biti i jeftinije.spooky_bn wrote:Kad kupujete gift card preko G2A, uzimate li sa onim G2A shield-om ili ga deaktivirate ? Vidim da se to naplacuje dodatnih 3,5 dolara.
Zar ima Gift card od 60$ ?ifus wrote:Ma, on izgleda nije skrolao do najjeftinije ponude, vec kupio prvu koja je bila na listi, pa mu je toliko izaslo.Tomahawk11 wrote:I koliko izađe tih 60$ na Amazonu?ifus wrote:Raja, na američkom Amazonu je opet moguće kupovati vaučere!A ja prije nekoliko dana poslah havera po ćevape, kupio 60$ na g2a i obračunala mu banka na kraju 120 KM.
Na Amazonu je 60$ onoliko koliko je kurs u banci cija je kartica, plus 1% provizije koju banka obračuna na konverziju strane valute.
I pazi koji uzimaš, ako imaš US Acc, nemoj uzeti funte ili ovaj za arapsko tržištebeni-bu-man wrote:sve ukidaj sto ti dodatno nude, i nemoj uvijek uzimati onaj prvi koji ti na samom vrhu izbaci, kad skrolas dole zna biti i jeftinije.spooky_bn wrote:Kad kupujete gift card preko G2A, uzimate li sa onim G2A shield-om ili ga deaktivirate ? Vidim da se to naplacuje dodatnih 3,5 dolara.
Nema, uzeo je tri gift carda, mislim da je uzeo 2x25 i 1x10 ili je 3x20.beni-bu-man wrote: Zar ima Gift card od 60$ ?
Pa to, bolje da je uzeo 75$ifus wrote:Nema, uzeo je tri gift carda, mislim da je uzeo 2x25 i 1x10 ili je 3x20.beni-bu-man wrote: Zar ima Gift card od 60$ ?

Ne znam je li ti to dodatni popust https://www.sancta-domenica.ba/gaming/i ... nzole.aspx ovo je trenutno stanje.Mustang1 wrote:Na izvodu iz banke mi doslo da u sancta domenici ima popust 10% na konzole. Zna li neko koja je cijena sada bez tog popusta, jer na stranici nema toga.. Treba mi za poklon pa da ne uzimam preko pika onda..