Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#3776 Re: Liverpool FC
Klinac posudba .. Hoce da ga daju za 15 miliona .. Majke mi postat ce smijurija od kluba ako to urade ..
- Gandalf
#3777 Re: Liverpool FC
Fabio Borini prvo pojačanje Brendana Rodgersa
Ovaj transfer veliki je udarac za Andyja Carrolla, koji prema svemu sudeći neće ostati u Liverpoolu, a u posljednje vrijeme povezivao se sa povratkom u Newcastle.
The Sun piše da će Borini biti prvo pojačanje Brendana Rodgersa, nakon što su Redsi pristali platiti Rimljanima 12 miliona funti.
Mladi talijanski napadač trebao bi stići na Anfield u narednih 48 sati, gdje će biti zvanično predstavljen kao novi igrač Liverpoola.
Ovaj transfer veliki je udarac za Andyja Carrolla, koji prema svemu sudeći neće ostati u Liverpoolu, a u posljednje vrijeme povezivao se sa povratkom u Newcastle.
Izvor : SC
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ovo sam u formi trača već pročitao prije dva dana, mada izgleda da je tačno, Borini je dobar igrač, mlad je i može još napredovati ali kao i obično platili smo igrača preskupo - vjerovatno će sada gledati dovući i Sturridgea kako bi stvorili pokretljiv ofanzivan trio sa Suarezom, tako da me ne bi čudilo da za Sturidgea izvale 15 miliona funti.
The Sun piše da će Borini biti prvo pojačanje Brendana Rodgersa, nakon što su Redsi pristali platiti Rimljanima 12 miliona funti.
Mladi talijanski napadač trebao bi stići na Anfield u narednih 48 sati, gdje će biti zvanično predstavljen kao novi igrač Liverpoola.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ovo sam u formi trača već pročitao prije dva dana, mada izgleda da je tačno, Borini je dobar igrač, mlad je i može još napredovati ali kao i obično platili smo igrača preskupo - vjerovatno će sada gledati dovući i Sturridgea kako bi stvorili pokretljiv ofanzivan trio sa Suarezom, tako da me ne bi čudilo da za Sturidgea izvale 15 miliona funti.
-
Lucas Leiva
#3778 Re: Liverpool FC
Brandon Rodgers ce da napravi toliko pokretljiv tim da ce se igraci sudarati medjusobno na terenu kao cestice jona u rastvoru visoke koncentracije!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3780 Re: Liverpool FC
Nek prodaju Carrolla za 15 miliona, eto para za Sturridgea
Doduse, dace im West Ham pride narednih godina jos koji milioncic, naravno, ako im se investicija isplati (dabogda).
Najveca mi je shega kad se kaze da Carroll vrijedi 35 miliona
, cega? Druga je stvar sto ga je Liverpool toliko platio, ne mora znaciti da on toliko vrijedi 
Doduse, dace im West Ham pride narednih godina jos koji milioncic, naravno, ako im se investicija isplati (dabogda).
Najveca mi je shega kad se kaze da Carroll vrijedi 35 miliona
- vaučer
#3781 Re: Liverpool FC
Ja bih ga objektivno procjenio na 20tak miliona eura, a i to dobrim dijelom jer je mlad.
Drago mi je da u klubu razmišljaju o prodaji, ne jer mislim da je Carroll tolika katastrofa od igrača, već jer definitivno nije za pass&move igru i ponajviše jer je spor. Ako iskemijaju preko 15m funti mogu biti presretni i od tog novca kupiti igrača koji jeste za novi stil igre.
Sturridge je pred kraj ugovora kakvih 15 miliona, šta vam je.
Drago mi je da u klubu razmišljaju o prodaji, ne jer mislim da je Carroll tolika katastrofa od igrača, već jer definitivno nije za pass&move igru i ponajviše jer je spor. Ako iskemijaju preko 15m funti mogu biti presretni i od tog novca kupiti igrača koji jeste za novi stil igre.
- Gandalf
#3782 Re: Liverpool FC
transfer politika kluba je već godinama " što bi mi džaba doveli slobodnog prosjeka od igrača kada možemo platiti 10-15 miliona istog takvog pod ugovorom "
smiješno ali istinito, oni ne pregovaraju, oni plaćaju koliko god drugi klub zatraži - Borini se trebao kupiti za 8 miliona funti maximalno, Sturidge ne vrijedi ništa više, ali ako za njega zatraže i 15, što bi se Liverpool bezze cjenkao, oni kupuju odma'
Milan dovede Montoliva džaba, Schalke za Barnetu ne plati ništa, igrače istog kvaliteta Liverpoolovi klocevi bi platili bar po 10 miliona - što'š se cjenjkat' i tražiti slobodnog igrača kad na mrtvi prosjek možeš izvalit 10-15 miliona, koji će ti igru unaprijedit' za čitavih 0'1%. Nek su Kuyta prodali za čitav milion eura
Sad da im ga Fenerbahče ponudi na prodaju ovi bi ga balvani molili da pređe a Feneru bi dali para koliko hoće
Liverpool kad dovodi igrače, oni to rade
Milan dovede Montoliva džaba, Schalke za Barnetu ne plati ništa, igrače istog kvaliteta Liverpoolovi klocevi bi platili bar po 10 miliona - što'š se cjenjkat' i tražiti slobodnog igrača kad na mrtvi prosjek možeš izvalit 10-15 miliona, koji će ti igru unaprijedit' za čitavih 0'1%. Nek su Kuyta prodali za čitav milion eura

- Muhamed Đakmić
#3783 Re: Liverpool FC
Pa Borinija je Roma platila osam miliona otprilike, mislim da je Liverpool i dobro prošao sa njegovom kupovinom s obzirom da je, po mom mišljenju bar, imao jako dobru sezonu u Romi.Gandalf wrote:transfer politika kluba je već godinama " što bi mi džaba doveli slobodnog prosjeka od igrača kada možemo platiti 10-15 miliona istog takvog pod ugovorom "smiješno ali istinito, oni ne pregovaraju, oni plaćaju koliko god drugi klub zatraži - Borini se trebao kupiti za 8 miliona funti maximalno, Sturidge ne vrijedi ništa više, ali ako za njega zatraže i 15, što bi se Liverpool bezze cjenkao, oni kupuju odma'
![]()
Milan dovede Montoliva džaba, Schalke za Barnetu ne plati ništa, igrače istog kvaliteta Liverpoolovi klocevi bi platili bar po 10 miliona - što'š se cjenjkat' i tražiti slobodnog igrača kad na mrtvi prosjek možeš izvalit 10-15 miliona, koji će ti igru unaprijedit' za čitavih 0'1%. Nek su Kuyta prodali za čitav milion euraSad da im ga Fenerbahče ponudi na prodaju ovi bi ga balvani molili da pređe a Feneru bi dali para koliko hoće
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3784 Re: Liverpool FC
Ove sezone ganjajte da uzmete i Carling kup 
- Quaresma
#3785 Re: Liverpool FC
pa uzeli su, pretpostavljam da sad idu u odbranu naslova
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3786 Re: Liverpool FC
Pardon, FA kup 
- vaučer
#3787 Re: Liverpool FC
Bolje dva finala nego i jedan kup nego ništa na svim frontovima kao neki.
-
sarajevomd
#3788 Re: Liverpool FC
Sjoo....zato se i borite sa Aston Vilom i Evertonom..to je plafonvaučer wrote:Bolje dva finala nego i jedan kup nego ništa na svim frontovima kao neki.
-
tgod
#3789 Re: Liverpool FC
Liverpool i The SunGandalf wrote:Fabio Borini prvo pojačanje Brendana Rodgersa
-
tgod
#3790 Re: Liverpool FC
Nadji mi samo bilo kojeg igraca koji ima gradju i fizicke predispozicije klasicnog engleskog centarfora njegovih godinavaučer wrote:Ja bih ga objektivno procjenio na 20tak miliona eura, a i to dobrim dijelom jer je mlad.
- Dugi nožni nokti
#3791 Re: Liverpool FC
A šta je to tako dobro kod klasičnih engleskih centarfora?
Precijenjeni, prevaziđeni i bukvalno neupotrebljivi. Fudbal se ne igra više na ho-ruk sistem, već se od centralnog napadača traži da što više sudjeluje u igri kako bi omogućio i igračima iz drugog plana da postižu golove. Carroll? Izvlači ga samo skok, a s obzirom na činjenicu da je i KK igrao taj neki brži fudbal (neki pokušaj pass&move), onda tu Conan nema šta tražiti. On može igrati samo u timu gdje će se sve vrtiti oko njega; timu koji igru bazira na dugim loptama, prekidima i sličnim sranjima. Recimo Stoke City.
Što se tiče Borinija, BR ga najbolje poznaje. Trenirao ga je u Swanseu i zna koliko mladi Talijan može pružiti. Ono što je pokazao u Romi je pristojno. Odlično se kreće, sjajno prati ofsajd zamke (slabija verzija Inzaghija), dobar je u šesnaestercu, ima dobar pas... Vjerujem da će pokazati puno više u odnosu na Carrolla. Dobro, to i nije teško.
Nego, evo i Downing je haman na transfer listi. Toliko o još jednom pojačanju Liverpoola. Premijerligaška sezona bez golova i asistencija je ipak prevagnula. 
Precijenjeni, prevaziđeni i bukvalno neupotrebljivi. Fudbal se ne igra više na ho-ruk sistem, već se od centralnog napadača traži da što više sudjeluje u igri kako bi omogućio i igračima iz drugog plana da postižu golove. Carroll? Izvlači ga samo skok, a s obzirom na činjenicu da je i KK igrao taj neki brži fudbal (neki pokušaj pass&move), onda tu Conan nema šta tražiti. On može igrati samo u timu gdje će se sve vrtiti oko njega; timu koji igru bazira na dugim loptama, prekidima i sličnim sranjima. Recimo Stoke City.
Što se tiče Borinija, BR ga najbolje poznaje. Trenirao ga je u Swanseu i zna koliko mladi Talijan može pružiti. Ono što je pokazao u Romi je pristojno. Odlično se kreće, sjajno prati ofsajd zamke (slabija verzija Inzaghija), dobar je u šesnaestercu, ima dobar pas... Vjerujem da će pokazati puno više u odnosu na Carrolla. Dobro, to i nije teško.
-
Lucas Leiva
#3792 Re: Liverpool FC
Zasto sada prodati superpokretljivoga Downinga, a ne prosle godine kada sam ja apelovao!?
Downing je toliko pokretljiv da ga je nemoguce uociti na terenu!
Downing je toliko pokretljiv da ga je nemoguce uociti na terenu!
- Gandalf
#3793 Re: Liverpool FC
odlazak downinga bi definitivno bio pojačanje
-
tgod
#3794 Re: Liverpool FC
Pa isto ko da on ne moze skok igrom spustat lopte drugim igracima :S ne znam hajde ja bih volio da ostane pa ako ne bude islo neka ga daju na posudbuDugi nožni nokti wrote:A šta je to tako dobro kod klasičnih engleskih centarfora?![]()
Precijenjeni, prevaziđeni i bukvalno neupotrebljivi. Fudbal se ne igra više na ho-ruk sistem, već se od centralnog napadača traži da što više sudjeluje u igri kako bi omogućio i igračima iz drugog plana da postižu golove. Carroll? Izvlači ga samo skok, a s obzirom na činjenicu da je i KK igrao taj neki brži fudbal (neki pokušaj pass&move), onda tu Conan nema šta tražiti. On može igrati samo u timu gdje će se sve vrtiti oko njega; timu koji igru bazira na dugim loptama, prekidima i sličnim sranjima. Recimo Stoke City.![]()
Što se tiče Borinija, BR ga najbolje poznaje. Trenirao ga je u Swanseu i zna koliko mladi Talijan može pružiti. Ono što je pokazao u Romi je pristojno. Odlično se kreće, sjajno prati ofsajd zamke (slabija verzija Inzaghija), dobar je u šesnaestercu, ima dobar pas... Vjerujem da će pokazati puno više u odnosu na Carrolla. Dobro, to i nije teško.Nego, evo i Downing je haman na transfer listi. Toliko o još jednom pojačanju Liverpoola. Premijerligaška sezona bez golova i asistencija je ipak prevagnula.
- BHF_Manijak
#3795 Re: Liverpool FC
Ne razumijem takav strmoglav pad u igri Downinga. Frajer se godinama tu vrtio kao jako dobar igrac PL-a, a u Liverpoolu meda nije mogao. Ili je i prije karina bio, samo u slabom timu u kojem je iskakao, ili se u Liverpoolu jednostavno nije snasao, trece nema!
-
Haj_Halve
#3796 Re: Liverpool FC
Downing je uvijek bio igrac koji je puno obecavao a malo od tog obecanja ostvario. Prica se da na treninzima radi stvari koje su nevjerovatne ali mozda je u pitanju samopouzdanje pred publikom jer je cesto bio meta navijaca. Mozda se preporodi pod Rodgersom, cudnije su se stvari desile.
- vaučer
#3798 Re: Liverpool FC
Carroll izgleda na posudbi u West Hamu za 2 miliona funti + dodatnih 17 ako WH ostane u Premiershipu.
Žali bože para kad ih Liverpool troši.
Žali bože para kad ih Liverpool troši.
- PrtiBeeGee
#3799 Re: Liverpool FC
Liverpool prihvatio ponudu West Hama za Carrolla, čeka se odluka igrača
Kako javlja britanski BBC Sport, Liverpool je prihvatio ponudu West Hama za posudbu engleskog reprezentativnog napadača Andya Carrolla, koji nije u ozbiljnim planovima novog menadžera Brendana Rodgersa.
West Ham će Liverpoolu za jednogodišnju posudbu isplatiti dva i pol milijuna eura, a na kraju sezone će moći otkupiti njegov ugovor za odštetu od 21 milijun eura.
Prije realizacije ovog transfera ipak treba vidjeti kakva će biti reakcija samog igrača, koji bi se radije vratio na St. James Park, kako bi imao priliku igrati u Europi.
Kako javlja britanski BBC Sport, Liverpool je prihvatio ponudu West Hama za posudbu engleskog reprezentativnog napadača Andya Carrolla, koji nije u ozbiljnim planovima novog menadžera Brendana Rodgersa.
West Ham će Liverpoolu za jednogodišnju posudbu isplatiti dva i pol milijuna eura, a na kraju sezone će moći otkupiti njegov ugovor za odštetu od 21 milijun eura.
Prije realizacije ovog transfera ipak treba vidjeti kakva će biti reakcija samog igrača, koji bi se radije vratio na St. James Park, kako bi imao priliku igrati u Europi.
- PrtiBeeGee
#3800 Re: Liverpool FC
I Newcastle ponudio 23 milijuna za Andyja Carrolla
Engleski ligaš Newcastle službeno je ponudio 23 milijuna eura za 23-godišnjeg Andyja Carrolla, engleskog reprezentativca i nogometaša Liverpoola...
Cijelo se ljeto spominje mogućnost odlaska Carrolla s Anfielda. Iz početka se govorilo samo o odlasku na posudbu u neki klub (najčešće su spominjani West Ham i Newcastle), no Liverpool je odbio opciju s posudbom. Ipak, Liverpool nije prekrižio mogućnost da Carrolla proda, te je objavio da će rado pogledati svaku ponudu.
Prvotno je West Ham ponudio 23 milijuna eura, a u ponedjeljak je navodno i Newcastle poslao istu ponudu za igrača koji je još donedavno bio u njihovoj svlačionici. No, tada je Newcastle istog igrača prodao Liverpoolu za daleko veću cifru - skoro dvostruko veću (45 milijuna).
Nakon West Hama se iz Liverpoola nisu oglašavali, što bi u prevedenom smislu trebalo značiti da nisu zadovoljni cifrom. Engleski mediji navode da pogotovo neće biti zadovoljni s 23 milijuna ponuđenih od strane Newcastle, jer su tom klubu dali skoro dvostruko više nedavno za istog igrača.
Engleski ligaš Newcastle službeno je ponudio 23 milijuna eura za 23-godišnjeg Andyja Carrolla, engleskog reprezentativca i nogometaša Liverpoola...
Cijelo se ljeto spominje mogućnost odlaska Carrolla s Anfielda. Iz početka se govorilo samo o odlasku na posudbu u neki klub (najčešće su spominjani West Ham i Newcastle), no Liverpool je odbio opciju s posudbom. Ipak, Liverpool nije prekrižio mogućnost da Carrolla proda, te je objavio da će rado pogledati svaku ponudu.
Prvotno je West Ham ponudio 23 milijuna eura, a u ponedjeljak je navodno i Newcastle poslao istu ponudu za igrača koji je još donedavno bio u njihovoj svlačionici. No, tada je Newcastle istog igrača prodao Liverpoolu za daleko veću cifru - skoro dvostruko veću (45 milijuna).
Nakon West Hama se iz Liverpoola nisu oglašavali, što bi u prevedenom smislu trebalo značiti da nisu zadovoljni cifrom. Engleski mediji navode da pogotovo neće biti zadovoljni s 23 milijuna ponuđenih od strane Newcastle, jer su tom klubu dali skoro dvostruko više nedavno za istog igrača.