nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
direstraits0078

#3776 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by direstraits0078 »

kloniran wrote:
undefined007 wrote:show :mrgreen:

Image

:lol: :lol: :lol:

Nije smjesno druze, ova nana svaki da iz Osijeka ide na javnu kuhinju na Ilidzi i tako prezivljava. Dosta puta sam je vidio kako pjesaci, doduse nikad na brzoj cesti. :sad:
:(

Za ovakve stvari služe Taxi udruženja. Jedan uvijek može otići i odraditi vožnju, na račun firme.
zateznistub

#3777 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zateznistub »

direstraits0078 wrote:
Za ovakve stvari služe Taxi udruženja. Jedan uvijek može otići i odraditi vožnju, na račun firme.
Teško da ćeš taj film ovdje viditi...
direstraits0078

#3778 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by direstraits0078 »

zateznistub wrote:
direstraits0078 wrote:
Umro merhamet, ubili ga? Da treba blokirati ulice, ne bi bilo problema...
zateznistub

#3779 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zateznistub »

direstraits0078 wrote:
zateznistub wrote:
direstraits0078 wrote:
Umro merhamet, ubili ga?
Davnih dana...nazalost...Al' je kretenizam u dobrom porastu...lakse je nanu slikati (i ismijavati) nego joj pomoci...
holowey

#3780 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by holowey »

zateznistub wrote:
direstraits0078 wrote:
ja dozivio na carsiji... otac mi je tesko pokretan a trebala mi voznja od standa na carsiji do jelica ulice... pitao prvog taksistu hoce li voziti tako kratku relaciju i koliko ce naplatiti... pristao je da vozi i rekao da nece nista naplatiti... dao sam mu petaka uz zahvalu do neba... nisam zapamtio broj ali taksista ima problem sa govorom, radi na standu na carsiji
zateznistub

#3781 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zateznistub »

holowey wrote: ja dozivio na carsiji... otac mi je tesko pokretan a trebala mi voznja od standa na carsiji do jelica ulice... pitao prvog taksistu hoce li voziti tako kratku relaciju i koliko ce naplatiti... pristao je da vozi i rekao da nece nista naplatiti... dao sam mu petaka uz zahvalu do neba... nisam zapamtio broj ali taksista ima problem sa govorom, radi na standu na carsiji
Jako mi je drago da ima i takvih, ali priznaces, rijetkost je. I nemas ih sta pitati da li ce voziti...radi-ima da vozi...jasamo sjednem i kazem adresu...
holowey

#3782 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by holowey »

zateznistub wrote:
holowey wrote: ja dozivio na carsiji... otac mi je tesko pokretan a trebala mi voznja od standa na carsiji do jelica ulice... pitao prvog taksistu hoce li voziti tako kratku relaciju i koliko ce naplatiti... pristao je da vozi i rekao da nece nista naplatiti... dao sam mu petaka uz zahvalu do neba... nisam zapamtio broj ali taksista ima problem sa govorom, radi na standu na carsiji
Jako mi je drago da ima i takvih, ali priznaces, rijetkost je. I nemas ih sta pitati da li ce voziti...radi-ima da vozi...jasamo sjednem i kazem adresu...
rijetkost, istina, unucima cu prepricavati dozivljaj :lol:
seoBIH

#3783 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by seoBIH »

Cuj sta je cudno. Pa cudno je sto ide cestom, unutar dijela odakle idu vozila! Neka je neko pokupi, kriv vozac.
tempuser

#3784 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Bez to obzira na tragicnu sliku starice postoji ta druga strana price, ko ce oprati vozaca ako je potkaci zato sto se kretala tamo gdje nije smjela....
esso_sa

#3785 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

relax11 wrote:Ima jos drajverica neka u q3 narandzastom drajva opasno :D
Ta izgleda zivi u onoj kucetini na ulazu u tunel Ciglane, preko puta AutoMaher-a. Neki dan mi izleti iz avlije, ko da je sama na cesti. Ni pogledala nije... Ne znam ni odakle ona kuca i jos prikljucak na cestu na onako nezgodnom mjestu
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#3786 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

cuj odakle ?? legalizovana :D
johntra

#3787 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by johntra »

Zar nije izgorila ta narandžasta Q3-ca?
tempuser

#3788 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Maloprije vidim narandzastog Q3 kako izlazi iz pasaza kod Sarejevo osiguranja u Titovoj
Kataklinger

#3789 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Kataklinger »

johntra wrote:Zar nije izgorila ta narandžasta Q3-ca?
Taj pokojni Q3 je bio vazda parkiran kod OŠ u Hrasnom...i to nikad na parkingu nego na samom prolazu do parkinga iza zgrade...
Ovaj je vjerovatno drugi...a kako je krenuo izgleda da će i njega na lomaču :/
supercali

#3790 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

kloniran wrote:

Image

Nije smjesno druze, ova nana svaki da iz Osijeka ide na javnu kuhinju na Ilidzi i tako prezivljava. Dosta puta sam je vidio kako pjesaci, doduse nikad na brzoj cesti. :sad:
Ima put iza ove bankine ne znam sto ne ide tim puteljkom
supercali

#3791 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

esso_sa wrote:
Ta izgleda zivi u onoj kucetini na ulazu u tunel Ciglane, preko puta AutoMaher-a. Neki dan mi izleti iz avlije, ko da je sama na cesti. Ni pogledala nije... Ne znam ni odakle ona kuca i jos prikljucak na cestu na onako nezgodnom mjestu
Onda ima vise narandzastih q3-ca jer jednu vidjam na dobrinji od kruznog desno odmah
supercali

#3792 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

vješalica wrote:dosta mu je škoda
osim toga ne bi imali mečke jer njih 90% nije nikad pošteno kažnjeno za kretenluk koji su napravili
znači da ga odvali dobro da mu više ne padne na pamet da sere
osim toga ni one koji daju vozačke svi u lancu kad puštaju imbecile koji se osjećaju uvijek sami i da niko ne postoji osim njih dok su za volanom
Koliko razumijem bosanski imali bi mecku se odnosilo valjda na policiju koliko bi novca imali kad bi sve ove kaznjavali
530i

#3793 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

tempuser wrote:Bez to obzira na tragicnu sliku starice postoji ta druga strana price, ko ce oprati vozaca ako je potkaci zato sto se kretala tamo gdje nije smjela....
Slažem se.
esso_sa

#3794 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

supercali wrote:
esso_sa wrote:
Onda ima vise narandzastih q3-ca jer jednu vidjam na dobrinji od kruznog desno odmah
Jel isto neka drajverica vozi ? Ovog kod tunela vozi drajverica. Onako mladja. Dobra ! :mrgreen:
supercali

#3795 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

Po danu vidim neki cikica ga vozi a navec3 nekad neki momcic a nekad djevojka e sad je li to 2-3 razlicita ili jedan ne znam nikad ne upratim tablice da vidim je li isti voze to troje
kloniran

#3796 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

supercali wrote:
kloniran wrote:

Image

Ima put iza ove bankine ne znam sto ne ide tim puteljkom
Vidis druze da je bankina do pola nje kako da je prekoraci, a taj putic je do mosta i dalje nema, meni nije jasno odakle na tom dijelu ceste, jer je uvijek starom cestom isla.
Mene ovo pravo ljuti, vozaci autobusa cigane redovno pustaju bez karte a nana mora pjeske :twisted:
zdruzdjo

#3797 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

tempuser wrote:Bez to obzira na tragicnu sliku starice postoji ta druga strana price, ko ce oprati vozaca ako je potkaci zato sto se kretala tamo gdje nije smjela....
niko ne kaze kako ce vozac zivjeti sam sa sobom ako ubije nekoga totalno ne svojom krivicom.

danas u grbavickoj vozi ispred mene golf 5 i ja iza. puno je reci da smo vozili 40. u jednom trnutku doslovno sa strane pretrcava djecak cca 6-7 godina ali tik ispred auta. covjek je jedva zakocio. mislim da ga je cak i kucnuo po stopalu karambolkom i pretrca na drugu stranu i stade. ja sam se uhvatio za usta i cekao da djete padne na drugoj strani trotoara. u to hladno prelazi cestu deda uzima djete za rukicu i ode bez okretanja. frajer sa golfom je stajao sigurno jedno pola minute izbezumljen. doslo mi je bilo da izadjem i prebijem dedu. ali ono bas seljacki kljucem za tockove. nakon toga je golf nastavio ali fakat vidis da vozacu nije bilo dobro.
hladno bih svjedocio na sudu u korist vozaca golfa da je udario djete. a dobro bih se potrudio da roditelji saznaju da je deda kriv.
Znam djete je djete ali tu smo mi da pazimo. Kad vidim da neko vodi djete za rukicu a djete na strani blizoj cesti, najezim se. dovoljno je 1/1000 sec da zapne djete za kamen ili rupu i eto ga pod tockovima.
kloniran

#3798 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

zdruzdjo wrote:
niko ne kaze kako ce vozac zivjeti sam sa sobom ako ubije nekoga totalno ne svojom krivicom.

danas u grbavickoj vozi ispred mene golf 5 i ja iza. puno je reci da smo vozili 40. u jednom trnutku doslovno sa strane pretrcava djecak cca 6-7 godina ali tik ispred auta. covjek je jedva zakocio. mislim da ga je cak i kucnuo po stopalu karambolkom i pretrca na drugu stranu i stade. ja sam se uhvatio za usta i cekao da djete padne na drugoj strani trotoara. u to hladno prelazi cestu deda uzima djete za rukicu i ode bez okretanja. frajer sa golfom je stajao sigurno jedno pola minute izbezumljen. doslo mi je bilo da izadjem i prebijem dedu. ali ono bas seljacki kljucem za tockove. nakon toga je golf nastavio ali fakat vidis da vozacu nije bilo dobro.
hladno bih svjedocio na sudu u korist vozaca golfa da je udario djete. a dobro bih se potrudio da roditelji saznaju da je deda kriv.
Znam djete je djete ali tu smo mi da pazimo. Kad vidim da neko vodi djete za rukicu a djete na strani blizoj cesti, najezim se. dovoljno je 1/1000 sec da zapne djete za kamen ili rupu i eto ga pod tockovima.
bruku puta sam tako vidio da roditelji vode djecu, oni setaju po trotoaru ili prosirenju a djeca bukvalno u traci za automobile
vješalica

#3799 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

Teferiči od juče:
Dana 25.02.2016.godine oko 14,45 sati, na parking prostoru u ulici Zmaja od Bosne, općina Novo Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda. Prilikom vožnje unazad putničkog motornog vozila marke "VW Golf 6", reg. oznake T29-M-382, kojim je upravljao vozač T.E., rođen 1990.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka S.A., rođen 1956. godine u Kiseljaku, nastanjen u Hadžićima. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je pješak S.A., a ljekarska pomoć mu je ukazana u KCU u Sarajevu, gdje je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju zadržan na daljem liječenju. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo.
Dana 25.02.2016.godine oko 16,20 sati, na kolovozu kraka ulice Džemala Bijedića, općina Ilidža, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka G.M., rođena 1945. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, od strane putničkog motornog vozila marke “Škoda Oktavia”, reg. oznake M70-J-121, kojim je upravljao vozač H.A. rođen 1990. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila je pješakinja G.M., a ljekarska pomoć joj je ukazana u Općoj bolnici Prim.dr. Abdulah Nakaš". O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo.
Dana 25.02.2016.godine oko 20,30 sati, na kolovozu ulice Hermana Gmajnera, općina Novi Grad Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila marke “VW Golf 4”, reg. oznake M67-A-273, kojim je upravljao vozač A.S.D., rođen 1996.godine u Njemačkoj, nastanjen u Sarajevu, putničkog motornog vozila marke “VW Touran”, reg. oznake E64-T-151, kojim je upravljao vozač S.R., rođen 1973.godine u Gacku, nastanjen u Sarajevu i putničkog motornog vozila marke “VW Golf 2”, reg. oznake T62-T-629, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao M.B., rođen 1994.godine u Visokom, gdje je i nastanjen, sa privremenim boravkom u Sarajevu. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, teške tjelesne povrede opasne po život zadobio je putnik iz vozila "Golf 4" mldb. M.A., rođrn 1999.godine, nastanjen u Sarajevu, a ljekarska pomoć mu je ukazana u KCU u Sarajevu, gdje je na Klinici za neurohirurgiju zadržan na daljem liječenju. Lakše tjelesne povrede su zadobili vozači A.S.D. i S.R. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.
vješalica

#3800 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

kloniran wrote:
bruku puta sam tako vidio da roditelji vode djecu, oni setaju po trotoaru ili prosirenju a djeca bukvalno u traci za automobile
samo da dodam na ovo i konstataciju kako mame uvijek isture kolica sa djetetom na semaforima skoro na kolovoz gdje postoji mogućnost da neko zakači kolima kolica, ili jednostavno izađu sa njima na isti...
Post Reply