Dobar Bayern, mogla bi ovo biti njihova godina.
Champions League 2012-13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zmijuga loma
#3776 Re: Champions League 2012-13
Đoviniko 
-
Verocious
#3777 Re: Champions League 2012-13
Ima jos 90 minuta da se igra, ako je Arsenal mogao da dobije Bayern 2 - 0 moze i Juventus. Nece biti lako ali je itekako moguce.
- Idemedosumom
#3778 Re: Champions League 2012-13
Evo moje viđenje utakmice PSG - Barselona:
Barsa bila nekako, blijeda, neuvjerljiva (ako uzmemo u obzir da su manje-vise uspjeli nametnuti svoju igru). Osim one odlicne akcije kada su i postigli prvi pogodak, od Barse nista vrijedno spomena nisam vidio.
Penal jest bio, golman je nasjeo, nije bilo potrebe da ga dira po nogama. Također se vidi da je igrac Barse isao s ciljem da se baci, da pokusa dobit penal. Nista novo.
PSG igrao mnogo bolje nego ocekivano. Barsa imala mnogo srece na pocetku. Stativa i jos jedna ili dvije dobre akcije PSG-a, nisu imali srece. Da li je Ibrin gol bio iz ofsajda nisam uspio dobro vidjeti, mozda i jeste. Stark je poznat kao los/kontraverzan sudac, tako da ovakve situacije nisu nista neuobicajeno za njega.
Iznenadila me odbrana PSG-a, koja je onako kulerski odigrala. Nema panike, iako Barsa pritisce, ljudi se lagano dodaju.
Nisam gledao Bayern vs Juve, zao mi je Juventusa
Barsa bila nekako, blijeda, neuvjerljiva (ako uzmemo u obzir da su manje-vise uspjeli nametnuti svoju igru). Osim one odlicne akcije kada su i postigli prvi pogodak, od Barse nista vrijedno spomena nisam vidio.
Penal jest bio, golman je nasjeo, nije bilo potrebe da ga dira po nogama. Također se vidi da je igrac Barse isao s ciljem da se baci, da pokusa dobit penal. Nista novo.
PSG igrao mnogo bolje nego ocekivano. Barsa imala mnogo srece na pocetku. Stativa i jos jedna ili dvije dobre akcije PSG-a, nisu imali srece. Da li je Ibrin gol bio iz ofsajda nisam uspio dobro vidjeti, mozda i jeste. Stark je poznat kao los/kontraverzan sudac, tako da ovakve situacije nisu nista neuobicajeno za njega.
Iznenadila me odbrana PSG-a, koja je onako kulerski odigrala. Nema panike, iako Barsa pritisce, ljudi se lagano dodaju.
Last edited by Idemedosumom on 02/04/2013 23:24, edited 1 time in total.
- Artest
#3779 Re: Champions League 2012-13
Dosadna, želetinasta masa... Veze on nema ko je Giovinco...Kaze 'vjerovatno izlazi Marchisio ili Vidal'....Onda osta ko posran.Lakat Jebić wrote:al spaho i đoviniko... nit on zna ko je đovinko, ni sta igra, ni ko je kvaljarela. nek me za muda objese za sebilj ako on zna u kojoj formaciji juventus igra
KuaRaljera me posjetio na njegov stari gaf sa Turu FRolesom.
Osakati jezik dok izgovori....
Ali trejdmark je
Nema golaaaaaaaaaaaaaaa
Najiritantnija javna licnost, na moj rang listi, psoljednjih 15 g.
- Muhamed Đakmić
#3780 Re: Champions League 2012-13
Kuaraljera 
Kako me to iznerviralo, ne da se čovjeku da se spremi za utakmicu, da nauči ona imena.
Na PTPC-u je isto ogavan komentator bio, ja gledao radi bolje slike. Ali pada gol, kaže frajer, mislim da je ovo najbrži gol u historiji Lige prvaka.
Meni odmah pade na um gol Makaaya, kada mu je asistirao Salihamidžić protiv Reala, kad je oteo loptu Robertu Karlosu. 11 sekunda. Ali što bi to znao komentator na PTPC-u
Kako me to iznerviralo, ne da se čovjeku da se spremi za utakmicu, da nauči ona imena.
Na PTPC-u je isto ogavan komentator bio, ja gledao radi bolje slike. Ali pada gol, kaže frajer, mislim da je ovo najbrži gol u historiji Lige prvaka.
Meni odmah pade na um gol Makaaya, kada mu je asistirao Salihamidžić protiv Reala, kad je oteo loptu Robertu Karlosu. 11 sekunda. Ali što bi to znao komentator na PTPC-u
-
sistematski pregled
#3781 Re: Champions League 2012-13
Najobjektivniji post do sada.Idemedosumom wrote:Evo moje viđenje utakmice PSG - Barselona:
Barsa bila nekako, blijeda, neuvjerljiva. Osim one odlicne akcije kada su i postigli prvi pogodak, od Barse nista vrijedno spomena nisam vidio.
- Logovan
#3782 Re: Champions League 2012-13
Bayern pravo dobro odigrao. Trče, otvaraju se, bore se, grizu teren, imaju volju i želju za pobjedom a oni Italijani malo gledaju, pa se malo bore, pa onda ni tamo ni vamo. Očekivao sam remi, tj. da Juve bolje odigra pa da bude remi ali razočaraše me posebno ona njihova odbrana. Pa šta je ono majko moja? Mogli su duplo više golova primiti i onda bi revanš imao revijalni karakter.
Čestitke Messiju. Koliko znam, fali mu još 10 golova da stigne velikog Raula. Po komentarima koje čitam, PSG bolji, zaslužio pobjedu, tako da bi oni mogli izbaciti Barcu samo tako. Jedino ako se Katalonci naljute kao prošli put, tj. protiv Milana, onda ne bi imali šanse.
Čestitke Messiju. Koliko znam, fali mu još 10 golova da stigne velikog Raula. Po komentarima koje čitam, PSG bolji, zaslužio pobjedu, tako da bi oni mogli izbaciti Barcu samo tako. Jedino ako se Katalonci naljute kao prošli put, tj. protiv Milana, onda ne bi imali šanse.
- izgrebano
#3783 Re: Champions League 2012-13
Bio sam ubijeđen da će Juventus bolje proć, mada go u prvoj minuti, te go iz ofsajda... Eh 
- tendzera
#3784 Re: Champions League 2012-13
Djes' to cit'o ??_terminaš_ wrote:Po komentarima koje čitam, PSG bolji, zaslužio pobjedu
- Muhamed Đakmić
#3785 Re: Champions League 2012-13
Juventus ne može parirati Bayernu, a i ovaj Bayern nije Bayern iz prethodnih sezona. Mislim da sad rade i bolji presing nego što je Barcelona ranije radila, imaju najbolje bočne pozicije na svijetu sa Lahmom, Alabom, Ribery-em i Robbenom, i imaju najbolji vezni red, odmah iza Barcelone. Da imaju ubicu u napadu, bržeg i okretnijeg špica smio bih staviti milion maraka da osvajaju, ali i ovako mogu osvojiti jer Mandžukić nije uopšte toliko loš igrač.
Ribery mi se zgadio zbog onog gaženja, nadam se makar dvije utakmice suspenzije.
Ribery mi se zgadio zbog onog gaženja, nadam se makar dvije utakmice suspenzije.
- MOSALJOZE
#3786 Re: Champions League 2012-13
A nije ni Vidal zlatan.Mislim da je i Bilalu ondje prekipilo,ono je samo jedan faul za razliku od Vidalovih nekolikoSarajevo1946 wrote:Juventus ne može parirati Bayernu, a i ovaj Bayern nije Bayern iz prethodnih sezona. Mislim da sad rade i bolji presing nego što je Barcelona ranije radila, imaju najbolje bočne pozicije na svijetu sa Lahmom, Alabom, Ribery-em i Robbenom, i imaju najbolji vezni red, odmah iza Barcelone. Da imaju ubicu u napadu, bržeg i okretnijeg špica smio bih staviti milion maraka da osvajaju, ali i ovako mogu osvojiti jer Mandžukić nije uopšte toliko loš igrač.
- BHF_Manijak
#3787 Re: Champions League 2012-13
UIspravio se kasnije, spomenuo je Makaaya!Sarajevo1946 wrote:Kuaraljera
Inace, Roy je dao gol u 7- sekundi
- MOSALJOZE
#3788 Re: Champions League 2012-13
10sec i 20-tih dijelova sekunde tačan podatakBHF_Manijak wrote:UIspravio se kasnije, spomenuo je Makaaya!Sarajevo1946 wrote:Kuaraljera
Inace, Roy je dao gol u 7- sekundi
- Muhamed Đakmić
#3789 Re: Champions League 2012-13
Ma nije stvar faula, nego gaženja đonom. Vidal je njega svaki put faulirao u žaru borbe.
Nisam upratio da se ispravio, dobro je onda
- Logovan
#3790 Re: Champions League 2012-13
Na ovoj temi ima par komentara kako je PSG bolji bio i još na nekim stranicama.tendzera wrote:Djes' to cit'o ??_terminaš_ wrote:Po komentarima koje čitam, PSG bolji, zaslužio pobjedu
- MOSALJOZE
#3791 Re: Champions League 2012-13
Ne vjerujem da će Bilal zaraditi kaznu.Sarajevo1946 wrote:Ma nije stvar faula, nego gaženja đonom. Vidal je njega svaki put faulirao u žaru borbe.
- tendzera
#3792 Re: Champions League 2012-13
Nemaju oni pojma,al' halal im bilo,njima je Barca trn u oku._terminaš_ wrote:Na ovoj temi ima par komentara kako je PSG bolji bio i još na nekim stranicama.tendzera wrote:Djes' to cit'o ??_terminaš_ wrote:Po komentarima koje čitam, PSG bolji, zaslužio pobjedu
-
Crvena Tifoza
#3793 Re: Champions League 2012-13
Po cemu je najobjektivniji? Zato sto tvrdi da nije bio penal?sistematski pregled wrote:Najobjektivniji post do sada.Idemedosumom wrote:Evo moje viđenje utakmice PSG - Barselona:
Barsa bila nekako, blijeda, neuvjerljiva. Osim one odlicne akcije kada su i postigli prvi pogodak, od Barse nista vrijedno spomena nisam vidio.
Na ovoj temi da bi bio objektivan moras biti kontra Barce.
Uhvatili ste se penala k'o pjan plota, a ne spominjete gol iz ofsajda, jer ga lafo niste vidjeli.
Penal je cist k'o suza.
- DonVito
#3794 Re: Champions League 2012-13
Verocious wrote:Ima jos 90 minuta da se igra, ako je Arsenal mogao da dobije Bayern 2 - 0 moze i Juventus. Nece biti lako ali je itekako moguce.

Jeste Bajern ne moze dati gol, dva u gostima.
- MOSALJOZE
#3795 Re: Champions League 2012-13
Joj Vito po prvi put mi se svidjaju tvoji postoviDonVito wrote:Verocious wrote:Ima jos 90 minuta da se igra, ako je Arsenal mogao da dobije Bayern 2 - 0 moze i Juventus. Nece biti lako ali je itekako moguce.
Jeste Bajern ne moze dati gol, dva u gostima.
- Dugi nožni nokti
#3796 Re: Champions League 2012-13
Ibrahimovićev gol iz kilometarskog ofsajda. Penal čist k'o suza. Ali, treba biti realan i reći kako se PSG nadigravao sa Barcelonom, kako su imali nekoliko odličnih prilika i kako su zaslužili koliko-toliko aktivan rezultat pred revanš. Žao mi je zbog povrede Messija, a kako stvari stoje odsustvovaće oko 3 sedmice zbog povrede zadnje lože.
- MOSALJOZE
#3797 Re: Champions League 2012-13
Ma od kud to 3 sedmice.Čak ni pomoćni trener Roura ne zna tačnije izjavio je da će sutra znati više
- Dugi nožni nokti
#3798 Re: Champions League 2012-13
Ma ovi moji facebook navijači Barcelone tako vele. Poznavajući Messija, on će već prekosutra biti na treningu (sjetim se starta Ujfalusija), ali ovi moji rekoše da je u pitanju zadnja loža i da je 3 sedmice out. Samo prenesoh ono što pročitah. Usput da priupitam, što ovo nema smajlića s desne strane?
-
5 0 5
#3799 Re: Champions League 2012-13
mislim da predpostavljaju, s obzirom na tip povrede. niko ne zna.MOSALJOZE wrote:Ma od kud to 3 sedmice.Čak ni pomoćni trener Roura ne zna tačnije izjavio je da će sutra znati više
- MOSALJOZE
#3800 Re: Champions League 2012-13

Zanimljiva slika.Hajde sad forum stručnjaci gleda li se i tijelo ili samo noge?