Ovim majmunima je malo i batina i odlicno im je rekao...dok im je davao po cvaju vlajo im je a cim im nije dao odma je olos!!!mO k3 wrote:Divis mu se .....hrasno38 wrote:mO k3 wrote:Ako se pita hrasno bio je i najbolji i u Japanu
Samo da mi je znati koji li si ti od ovih "patriota"
Moj hrasno
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#37726 Re: Edin Džeko
- mO k3
#37727 Re: Edin Džeko
Ponekad ti izgubiš kontrolu nad tastaturom , drzi se teme nisam ja niti ti tema , nego Edin
Ps. Pokaži vise tolerancije prema drugima
- hrasno38
#37728 Re: Edin Džeko
hahahahah ti napises rijec "tolerancija" uuuuhhhhhh majko moja!!!! Sta treba da tolerisem kako redovno serete po rijetko kvalitetnim i dobrim ljudima nase grude. Po ljudima koji imaju milione ali vole podjednako svoju zemlju kao i kad ih nisu imali....po ljudima koji su cijelom svijetu sportske gromade samo BH izbjeglici iz Pariza i nekom strucnjaku sa mjesta gdje bog kornere izvodi nisu. Sta treba da pljujem po covjeku zato sto ima prelijepu zenu, ima pare koje sam kravavo zaradio, ima svjetsku karijeru, ima dobru dusu i uvijek kada je potrebno ima neki gol iz rukava za nasu reprezentaciju bio on glavom Belgiji sa 16 metara ili istoj reprezenatciji "suhim listom". Samo zato jer mislite da ste vazniji od igraca mislite da igraci nemaju pravo na svoj stav, nemaju pravo na odmor, na svoju pordicu, na svoje praznike ma na svoj privatni zivot.mO k3 wrote:Ponekad ti izgubiš kontrolu nad tastaturom , drzi se teme nisam ja niti ti tema , nego Edin
Naso se BH francuz srati po Dijamantu i dizati u visine Zlatana koji igra tamo za neku Svedsku. Ma ja sve je bolje iz Francuske nego iz BiH sto mi je poznato na bezbroj primjera nase dijaspore.
Ma u stvari u pravu si vi niste jednostavno sagovornici na koje treba trositi prste....vi ste nista...magla....
- Muhamed Đakmić
#37729 Re: Edin Džeko
Na primjeru Pjanića i Juventusa će se vidjeti šta znači prava šansa u prvom timu, za razliku od onog monstruoznog Cityja.
- mO k3
#37730 Re: Edin Džeko
Iskreno , naporan si mi čisto se vidi da provociraš i tražiš konflikt !
Čudi me da nisi još hrakno po miralemu
- hrasno38
#37731 Re: Edin Džeko
Ja nikada u zivotu nisam hraknuo niti po jednom nasem sportisti jer za razliku od tebe i francuza znam na vlastitom primjeru sta znaci biti sportista. Kritikovao jesam i uvijek cu i Edina i Miralema i Vedada ali svi oni predstavljaju druzinu koja brani boje moje zemlje...zemlje za koju sam se borio. I ne pada mi na pamet da spominjem u toj kritici Miralemovu suprugu, Vedinu suprugu ili njihove roditelje i generalno njihov privatrni zivot jer je to odvratrno i prljavo. I da kad govorim nesto to je vrlo lako statisticki i dokazati...zato dovidjenja i prijatno!!!!mO k3 wrote:Iskreno , naporan si mi čisto se vidi da provociraš i tražiš konflikt !
P.S Miralem se pise velikim slovom
- mO k3
#37732 Re: Edin Džeko
Niko ne spominje njihove roditelje ili bolju polovicu , bez zezancije sta nije u redu sa tobom ovo ti nije prvi put da petljaš nesto
- insomnia78
#37733 Re: Edin Džeko
I struka je to prepoznala. Pljuste ponude sa svih strana. Sunderland i Galata su poprilicno zainteresovani za ugraditi naseg dijamanta u svoju krunuhrasno38 wrote:hahahahah ti napises rijec "tolerancija" uuuuhhhhhh majko moja!!!! Sta treba da tolerisem kako redovno serete po rijetko kvalitetnim i dobrim ljudima nase grude. Po ljudima koji imaju milione ali vole podjednako svoju zemlju kao i kad ih nisu imali....po ljudima koji su cijelom svijetu sportske gromade samo BH izbjeglici iz Pariza i nekom strucnjaku sa mjesta gdje bog kornere izvodi nisu. Sta treba da pljujem po covjeku zato sto ima prelijepu zenu, ima pare koje sam kravavo zaradio, ima svjetsku karijeru, ima dobru dusu i uvijek kada je potrebno ima neki gol iz rukava za nasu reprezentaciju bio on glavom Belgiji sa 16 metara ili istoj reprezenatciji "suhim listom". Samo zato jer mislite da ste vazniji od igraca mislite da igraci nemaju pravo na svoj stav, nemaju pravo na odmor, na svoju pordicu, na svoje praznike ma na svoj privatni zivot.mO k3 wrote:Ponekad ti izgubiš kontrolu nad tastaturom , drzi se teme nisam ja niti ti tema , nego Edin
Naso se BH francuz srati po Dijamantu i dizati u visine Zlatana koji igra tamo za neku Svedsku. Ma ja sve je bolje iz Francuske nego iz BiH sto mi je poznato na bezbroj primjera nase dijaspore.
Ma u stvari u pravu si vi niste jednostavno sagovornici na koje treba trositi prste....vi ste nista...magla....
Idi begaj
- hrasno38
#37734 Re: Edin Džeko
Pa malo li je ponuda od 11 miliona GBP ili 14 miliona EUR ili 26-27 miliona KM i povratak u najjacu ligu na svijetuinsomnia78 wrote:I struka je to prepoznala. Pljuste ponude sa svih strana. Sunderland i Galata su poprilicno zainteresovani za ugraditi naseg dijamanta u svoju krunuhrasno38 wrote:hahahahah ti napises rijec "tolerancija" uuuuhhhhhh majko moja!!!! Sta treba da tolerisem kako redovno serete po rijetko kvalitetnim i dobrim ljudima nase grude. Po ljudima koji imaju milione ali vole podjednako svoju zemlju kao i kad ih nisu imali....po ljudima koji su cijelom svijetu sportske gromade samo BH izbjeglici iz Pariza i nekom strucnjaku sa mjesta gdje bog kornere izvodi nisu. Sta treba da pljujem po covjeku zato sto ima prelijepu zenu, ima pare koje sam kravavo zaradio, ima svjetsku karijeru, ima dobru dusu i uvijek kada je potrebno ima neki gol iz rukava za nasu reprezentaciju bio on glavom Belgiji sa 16 metara ili istoj reprezenatciji "suhim listom". Samo zato jer mislite da ste vazniji od igraca mislite da igraci nemaju pravo na svoj stav, nemaju pravo na odmor, na svoju pordicu, na svoje praznike ma na svoj privatni zivot.mO k3 wrote:Ponekad ti izgubiš kontrolu nad tastaturom , drzi se teme nisam ja niti ti tema , nego Edin
Idi begaj
- insomnia78
#37735 Re: Edin Džeko
Pa za jednu sportsku gromadu to je nista
A, eto pravicemo se da je isto doci u Sanderland k'o u Chelsea npr
A, eto pravicemo se da je isto doci u Sanderland k'o u Chelsea npr
- Pismonosa
- jethro
#37737 Re: Edin Džeko
U svakom slucaju je u timu "Najboljih 11 koji neigraju na Euru 2016".

-
Crvena Tifoza
#37738 Re: Edin Džeko
jethro wrote:U svakom slucaju je u timu "Najboljih 11 koji neigraju na Euru 2016".![]()
Treba biti ponosan na ovo.
- hrasno38
#37739 Re: Edin Džeko
A je li to Edin krivac sto su nasi igraci u ovom sastavu???Crvena Tifoza wrote:jethro wrote:U svakom slucaju je u timu "Najboljih 11 koji neigraju na Euru 2016".![]()
![]()
-
Crvena Tifoza
#37740 Re: Edin Džeko
hrasno38 wrote:A je li to Edin krivac sto su nasi igraci u ovom sastavu???Crvena Tifoza wrote:jethro wrote:U svakom slucaju je u timu "Najboljih 11 koji neigraju na Euru 2016".![]()
![]()
Nije. On je heroj što nismo na EP.
- hrasno38
#37741 Re: Edin Džeko
Pa da su svi ostali odradili posao kao sto je on sasvim sigurno ne bi bili u ovom sastavu tako da nemoj ziv bio vise bez veze da laprdas! Nisu on i Djuric krivi sto ne mogu da nadaju golova koliko nasa odbrana moze da primi. Dakle iako nije odigrao sve susrete radi povreda prvi je strijelac zajedno sa Baleom u grupi i cetvrti strijelac kompletnih kvalifikacija...on je svoje odradio sto je trebalo i zadnja adresa na koju se treba obratiti sa pitanjem "zasto nismo prosli kvalifikacije". Mozda radi ljubimaca koji nikad nisu krivi?Crvena Tifoza wrote:Nije. On je heroj što nismo na EP.

-
Crvena Tifoza
#37742 Re: Edin Džeko
Takve izraze sačuvaj za svoju avliju.hrasno38 wrote:Pa da su svi ostali odradili posao kao sto je on sasvim sigurno ne bi bili u ovom sastavu tako da nemoj ziv bio vise bez veze da laprdas! Nisu on i Djuric krivi sto ne mogu da nadaju golova koliko nasa odbrana moze da primi. Dakle iako nije odigrao sve susrete radi povreda prvi je strijelac zajedno sa Baleom u grupi i cetvrti strijelac kompletnih kvalifikacija...on je svoje odradio sto je trebalo i zadnja adresa na koju se treba obratiti sa pitanjem "zasto nismo prosli kvalifikacije". Mozda radi ljubimaca koji nikad nisu krivi?Crvena Tifoza wrote:Nije. On je heroj što nismo na EP.
Niko ne krivi samo Edina za to što se nismo kvalifikovali, ali njega i ostale reprezentativce neću ni slaviti kao neke heroje.
-
lordy00
#37743 Re: Edin Džeko
Advokat dominira
haj odoh dalje

- Warashii
#37744 Re: Edin Džeko
Gledam neku noc onaj Portugal, i sve zamisljam sliku da je umjesto njih nasa rep. a da je Dzeko na mjestu Ronalda, sa svim Ronaldovim uspjesima, koja bi to hajka bila sada po forumu.
- hrasno38
#37745 Re: Edin Džeko
vjerovatno tolika da bi mu se kompletna porodica morala iseliti iz BiH.....Warashii wrote:Gledam neku noc onaj Portugal, i sve zamisljam sliku da je umjesto njih nasa rep. a da je Dzeko na mjestu Ronalda, sa svim Ronaldovim uspjesima, koja bi to hajka bila sada po forumu.
- hrasno38
#37746 Re: Edin Džeko
a bio bi i ti advokat da ima neki vrstan reprezentataviac koji potice iz kluba za koji navijas....a ovako to mozes biti samo advokat ispodprosjecnom Duljeviculordy00 wrote:Advokat dominirahaj odoh dalje
![]()
![]()
- mO k3
#37747 Re: Edin Džeko
Oplakah , daleko je on od advokatalordy00 wrote:Advokat dominirahaj odoh dalje
![]()
![]()
- insomnia78
#37749 Re: Edin Džeko
On bi pokazo Mesi da ga mjenja, kasnije bi sport. ba napi'o da se radilo o povredi a mozda bi i 'sov'o majku publiciWarashii wrote:Gledam neku noc onaj Portugal, i sve zamisljam sliku da je umjesto njih nasa rep. a da je Dzeko na mjestu Ronalda, sa svim Ronaldovim uspjesima, koja bi to hajka bila sada po forumu.
-
lordy00
#37750 Re: Edin Džeko
Samo ti nastavihrasno38 wrote:a bio bi i ti advokat da ima neki vrstan reprezentataviac koji potice iz kluba za koji navijas....a ovako to mozes biti samo advokat ispodprosjecnom Duljeviculordy00 wrote:Advokat dominirahaj odoh dalje
![]()
![]()
![]()
![]()