Dešavanja u Srbiji

japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#37726 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by japin_mutapi »

srbija do administrativne linije
zilog

#37727 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zilog »

Miroslav Lazanski, poslanik SNS u skupstini Srbije, predlaze terorizam kako bi se otjerali Britanci iz BiH.
1:25:10 :roll:

Na 1:26:15 spominje i postavljanje mina u Neumu... :roll:
seln

#37728 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

zilog wrote:Miroslav Lazanski, poslanik SNS u skupstini Srbije, predlaze terorizam kako bi se otjerali Britanci iz BiH.

Kakvi likovi, kruhtejebo... pored ovakvih bi i Amir Zukic izgledao inteligentno.
SmokingMan

#37729 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Samo im još Alex Jones nedostaje. :D

Bože,da li oni sebe čuju šta pričaju... :-)
jazzer

#37730 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jazzer »

Ja bih poludio da sam izlozen ovakvom stanju drustva duze od 3 mjeseca.

Grob te jebo, pa oni njihovi reality, sa sve onim kurvama i nekim idiotima, djeluju kao
kulturno umjetnicki program u poredjenju sa onim sto se pise na njihovim portalima i gleda na tv kanalima.
seln

#37731 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

jazzer wrote:Ja bih poludio da sam izlozen ovakvom stanju drustva duze od 3 mjeseca.

Grob te jebo, pa oni njihovi reality, sa sve onim kurvama i nekim idiotima, djeluju kao
kulturno umjetnicki program u poredjenju sa onim sto se pise na njihovim portalima i gleda na tv kanalima.
Ali prica je uvijek: samo sto nisu pobedili.
Samo se jos malo strpite i ginite, i bice srbija do San Franciska.
spreca

#37732 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

zilog wrote:Miroslav Lazanski, poslanik SNS u skupstini Srbije, predlaze terorizam kako bi se otjerali Britanci iz BiH.

Kad ovo vidis onda tacno znas da je Srbija u kurcu sa ovakvim konjima koji je toboze vuku....a mogla bi biti fino mjesto za zivljenje
spreca

#37733 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

seln wrote:
jazzer wrote:Ja bih poludio da sam izlozen ovakvom stanju drustva duze od 3 mjeseca.

Ali prica je uvijek: samo sto nisu pobedili.
Samo se jos malo strpite i ginite, i bice srbija do San Franciska.
Za Vucica rat se nije jos zavrsio......samo naivni mogu vjerovati Vucku u jagnjecoj kozhi....jedino sto je dobro a to je da on za takvo sto neka hrabrosti a Seselj vise nemoze po ratistima da hoda udebljo se :mrgreen:
zilog

#37734 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zilog »

spreca wrote:

Kad ovo vidis onda tacno znas da je Srbija u kurcu sa ovakvim konjima koji je toboze vuku....a mogla bi biti fino mjesto za zivljenje
Mozes komotno, kompletan studio, zajedno sa publikom, smjestiti u ustanovu - dijagnoza SCH.

Kada bolje razmislim, lakse je ograditi cijelu drzavu i samo pustiti nekolicinu normalnih napolje.
Jbt, pa mi ovako shebani smo uljudjena drzava za njih.
Fudo387

#37735 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

opa,

pa eroticar,

kaS u Neum?
Maraschino

#37736 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Sace vama Erotica reci da se ovi nista ne pitaju i da su ovakvi manjima.
swanfilter

#37737 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by swanfilter »

Dijagnoza duga stoljeca. Ponekad, usljed agresivnog tretmana lijecenja, bolest se umiri. I kada pomislis da je tijelo ozdravilo, bolest iznenada napada ...
LBVIEW

#37738 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Maraschino wrote:Sace vama Erotica reci da se ovi nista ne pitaju i da su ovakvi manjima.
Ma ja, kriva dijaspora, sve ostrasceno, a "u Srbiji bre niko se vama ne bavi, sta ste paranoidni" i tako to. :D
Maraschino

#37739 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Tanjug
20.09.2018 14:13
BEOGRAD - Brisel će malo sačekati da ponovo vidi predsjednika Srbije Aleksandra Vučića s obzirom na to da je izostala svaka podrška njegovim idejama za rješenje pitanja Kosova i Metohije i odnosa Srba i Albanaca, rekao je danas šef vladine Kancelarije za KiM, Marko Ðurić.

Ðurić je to rekao na konferenciji za novinare odgovarajući na pitanje kada će biti nastavljen briselski dijalog.

Rekao je i da predsjednik Vučić neće putovati u Njujork krajem mesjeca na zasjedanje Generalne skupštine UN, te da tamo neće biti nikakvog sastanka u vezi sa Kosovom i Metohijom.

Podsjetio je da, kada je rukovodstvo Srbije započelo borbu za kompromisno i pronalaženje racionalnog puta za rješavanje odnosa Srba i Albanaca, "sručila lavina napada i kritike, prije svega na predsjednika Vučića".

Kako je rekao, predsjednik Vučić je založio svoj autoritet i znanje u borbi za kompromis, a na njega se srušila lavina napada i on je u tome ostao, praktično, potpuno sam.

Tada, kaže, ne da nije bilo podrške, nego je bilo ili ćutanje i "pranje ruku" ili "najstrašniji napadi iz dijela međunarodne zajednice".

"Zato će oni sada malo da sačekaju da vide Aleksandra Vučića i malo će sačekati na taj sastanak", rekao je Ðurić.

:lol: :lol:
Young Erotica

#37740 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

U tajnosti smo vas okruzili tenkovima, samo čekamo povoljan momenat. :lol:

Moraju zadovoljiti glasačko telo raznim pričama, ne znam sta očekujete da pričaju izgubili smo sve ratove sad vas pljačkamo dokle god budemo mogli na foru.

@lbview nije kriva dijaspora ali vi se najviše prsite nekim kvazi patriotizmom dok se lade jaja po Stockholmu, ma idi druze.
insomnia78

#37741 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Ovi koji utekose od komsija. Ostale, manje srecne jos otkopavamo
Young Erotica

#37742 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

insomnia78 wrote:Ovi koji utekose od komsija. Ostale, manje srecne jos otkopavamo
Nisam tebe stavio u tu kategoriju no dobro.

Ako me sećanje sluzi ti si otišao dosta posle rata pa me molim te prosvetli od koga si ti pobegao.
Young Erotica

#37743 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Uostalom rat je stao,slobodni ste da se vratite u bilo kom momentu prodisaćete ponovo ako ništa :thumbup:
insomnia78

#37744 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Nismo o meni ni pricali.
Maraschino

#37745 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Vidimo se u Nisu

kaze Veseli. :D
LBVIEW

#37746 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Young Erotica wrote:U tajnosti smo vas okruzili tenkovima, samo čekamo povoljan momenat. :lol:

Moraju zadovoljiti glasačko telo raznim pričama, ne znam sta očekujete da pričaju izgubili smo sve ratove sad vas pljačkamo dokle god budemo mogli na foru.

@lbview nije kriva dijaspora ali vi se najviše prsite nekim kvazi patriotizmom dok se lade jaja po Stockholmu, ma idi druze.
Naravno da nije, kriva je Srbija.
A ukazivati na bolesnika u susjedstvu nije nikakav kvazipatriotizam vec gradjanska duznost, vrlo dobro se sjecamo do cega je srpski sovinizam 90-tih doveo.
Bili dijaspora ili ne, svakako imamo pravo promisljati i pisati o posljedicama srbijanskog loodila na nasu zemlju, a ako se ne nekom iz Srbije ne svidja, sta cu mu ja, ovdje je svakako gost.
Young Erotica

#37747 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Kako okreneš priču to je neverovatno, ti si spomenuo dijasporu, ja samo konstatujem da se vi pitate rat ne bi ni prestajao do konačne pobede ma koju stranu zastupate a u slobodno vreme se razmislja o nekim laganim stvarima npr sta uraditi sa 13tom platom.
daddy-kool

#37748 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by daddy-kool »

Maraschino wrote:
Tanjug
BEOGRAD - Brisel će malo sačekati da ponovo vidi predsjednika Srbije Aleksandra Vučića s obzirom na to da je izostala svaka podrška njegovim idejama za rješenje pitanja Kosova i Metohije i odnosa Srba i Albanaca, rekao je danas šef vladine Kancelarije za KiM, Marko Ðurić.

Ðurić je to rekao na konferenciji za novinare odgovarajući na pitanje kada će biti nastavljen briselski dijalog.

Rekao je i da predsjednik Vučić neće putovati u Njujork krajem mesjeca na zasjedanje Generalne skupštine UN, te da tamo neće biti nikakvog sastanka u vezi sa Kosovom i Metohijom.

Podsjetio je da, kada je rukovodstvo Srbije započelo borbu za kompromisno i pronalaženje racionalnog puta za rješavanje odnosa Srba i Albanaca, "sručila lavina napada i kritike, prije svega na predsjednika Vučića".

Kako je rekao, predsjednik Vučić je založio svoj autoritet i znanje u borbi za kompromis, a na njega se srušila lavina napada i on je u tome ostao, praktično, potpuno sam.

Tada, kaže, ne da nije bilo podrške, nego je bilo ili ćutanje i "pranje ruku" ili "najstrašniji napadi iz dijela međunarodne zajednice".

"Zato će oni sada malo da sačekaju da vide Aleksandra Vučića i malo će sačekati na taj sastanak", rekao je Ðurić.

Srbija mora biti svjesna da je izvan svojih granica posmatrana kao kažnjeni delikvent.
Iako je prošao jedan period (neuspjele) rehabilitacije, svijest elite nije promijenjena nego se i dalje, doduše stidljivo i prikriveno, iskazuju najgore nacionalističke ideje.
Čovjek ne zna da li da se smije ili plače.
LBVIEW

#37749 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Pa na svako prozivanje pacijenata poput Lazanskog, Marica i sl. koji formiraju javno mijenje u Srbiji, slijede optuzbe za "ostrascenost", "paranoju" i sl.
A, nije dijaspora, druze, odlucivala o ratu, vec upravo ovi sto konzumiraju medijsko smece u Srbiji, pomocu kojeg ih se zadnjih 30 godina uvjerava kako su im svi neprijatelji.
Sto je jos poraznije, birackog tijelo, kako i sam kazes, moraju zadovoljiti ovakvim pricama. :-)
megaman4

#37750 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

daddy-kool wrote:
Maraschino wrote:
Tanjug

Srbija mora biti svjesna da je izvan svojih granica posmatrana kao kažnjeni delikvent.
Iako je prošao jedan period (neuspjele) rehabilitacije, svijest elite nije promijenjena nego se i dalje, doduše stidljivo i prikriveno, iskazuju najgore nacionalističke ideje.
Čovjek ne zna da li da se smije ili plače.
Ovaj Vucic i njegov kabinet su jadni i smijesni u istom trenutku. :lol:

Sad k'o oni prijete nekome? :-)

Ako budu i dalje ovako bezobrazni, Veliki brat ce rascerupati Srbiju u tren oka.
Post Reply