omar little wrote:ljut nerko pravo sto ga izvadi.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Saian
#37726 Re: FC Barcelona
- Saian
#37727 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Nije njemu zbog izmjene vec sto je njegova izmjena uvijek prvaomar little wrote:ljut nerko pravo sto ga izvadi.![]()
Ali sta da radi? Nece Suareza izvaditi jer je jos uvijek labilan. Samo jos izmjene da ga sjebu. Neymar raste, napreduje puno brze od ocekivanog. E sad, mlad je, hoce sve od jednom.
ama zamijenio ga je jer je bilo samo pitanje vremena kad ce mu opet kichmicu savit preko ibera, dobro mu je chavi i rek'o, duze ce mu karijera trajat, nego bocu vina EnriKetu
- skenderija04
#37728 Re: FC Barcelona
Malo pretjerujemo sa Neymarom i Atleticom
Taj Neymar se krpio sa 18 godina protiv Penarola i onih Paragvajaca . A ti ljudi su tada, protiv Neymara, slali C.V. za Atletico
Atleticovi su situirani ljudi i paze na detalje
Iskreno, vise me nervira ono udaranje u poluvremenu od kondicionog trenera Atletica (Jebote, cova ima preko 5 banki
) Nego startovi
Taj Neymar se krpio sa 18 godina protiv Penarola i onih Paragvajaca . A ti ljudi su tada, protiv Neymara, slali C.V. za Atletico
Atleticovi su situirani ljudi i paze na detalje
Iskreno, vise me nervira ono udaranje u poluvremenu od kondicionog trenera Atletica (Jebote, cova ima preko 5 banki
-
sizifinho
#37729 Re: FC Barcelona
Jedini skenderija ovdje ima razuma da shvati da ima nas koji ne znamo jezik, pa nam prevede. Šta drugi rade:
"evo vidi ovaj link kako neymar nešto tersa čaviju na španskom, jest, znam jezik, mogu ići po tim stranicama i razumijem šta pričaju- šta me briga što ti ne znaš."
svašta.
Evo ja sam sad išao, prije nego je skenderija napisao šta je Neymar govorio, na google translate da vidim šta znači "A tomar por culo" i dobio sam značenje "fuck you" pa sam pomislio da psuje xaviju ili L.E.
"evo vidi ovaj link kako neymar nešto tersa čaviju na španskom, jest, znam jezik, mogu ići po tim stranicama i razumijem šta pričaju- šta me briga što ti ne znaš."
svašta.
Evo ja sam sad išao, prije nego je skenderija napisao šta je Neymar govorio, na google translate da vidim šta znači "A tomar por culo" i dobio sam značenje "fuck you" pa sam pomislio da psuje xaviju ili L.E.
-
5 0 5
#37730 Re: FC Barcelona
u prvoj utakmici strategija atletica je bila da se sto vise intimidiraju suarez i neymarinho (ja mislim). sto je djelimicno bilo uspjesno, jer u trenucima obojica su se vise bavili atleticom nego svojim poslom. ovaj put je bilo isto, samo sto se suarez nije dao isprovocirati (mora da ima dobrog psihologa
). cak je na poluvremenu smirivao messija dok se ovaj raspravljao sa sudijom. neymar koji ima svoj nacin da se s tim bavi. srecom postigao je dva odlicna gola pa je ovaj put imao "upper hand" sto bi se reklo. proslavljanje gola s plesanjem nije njegov izum. ako se sjecate, puyol to nije dozvoljavao, zbog postovanja prema protivniku. i upravu je. plesanje bi neymar trebao izbaciti kod proslavljanja. kao i alves.
jutros gledam zadnjih 5 neymarovih golova protiv atletica, i za svaki je kriv juanfran. tako da razumijem sto je covjek isfrustriran. neymarovo ljubljenje u bradu samo dolijeva ulje na vatru. no, meni to ne smeta. sami su postavili takva pravila igre. na atletico mislim.
jutros gledam zadnjih 5 neymarovih golova protiv atletica, i za svaki je kriv juanfran. tako da razumijem sto je covjek isfrustriran. neymarovo ljubljenje u bradu samo dolijeva ulje na vatru. no, meni to ne smeta. sami su postavili takva pravila igre. na atletico mislim.
-
5 0 5
#37731 Re: FC Barcelona
ja mislim da je to kao kod nas, "do vraga" ili "u pm". ne mislim da je upuceno ikome.sizifinho wrote: Evo ja sam sad išao, prije nego je skenderija napisao šta je Neymar govorio, na google translate da vidim šta znači "A tomar por culo" i dobio sam značenje "fuck you" pa sam pomislio da psuje xaviju ili L.E.
-
5 0 5
- Logovan
-
5 0 5
-
5 0 5
-
kory_galaktikos
#37737 Re: FC Barcelona
Tako je
Asistencija isto, golova vise
- Zeljoooo
#37739 Re: FC Barcelona
Onaj Neymar.... koji je to padavicar brate mili. To samo treba djonom u cjevanicu!
- ODB
#37741 Re: FC Barcelona
Driblinzi
Sve je jasno ko je igrač za svakog momenta (kompletan),a ko samo kad tim igra za njega
Sve je jasno ko je igrač za svakog momenta (kompletan),a ko samo kad tim igra za njega
-
sizifinho
#37742 Re: FC Barcelona
Neymar padavičar naravno, jašta nego da je padavičar. Al šta ćeš. Pravi Realovcima kompleks. 22 godine, došao iz Santosa, i hara španijom. Kad ga uporede s Baleom koji je ove sezone frula, a haman 30 miliona skuplji... plus je došao iz premiershipa haha i ja bih srao da je Ney padavičar (da sam Realov navijač)
Hajd vi madridiste gledajte svog zalizanog barnja stinsona kako maši prazan gol pustite našeg padavičara na miru
P.S. ovo za Messija...meni je više fascinantno da su haman jednako po golovima glavom ahahah
I ovo je starije, možda dvije hefte...sad je to još veća razlika xD
Hajd vi madridiste gledajte svog zalizanog barnja stinsona kako maši prazan gol pustite našeg padavičara na miru
P.S. ovo za Messija...meni je više fascinantno da su haman jednako po golovima glavom ahahah
- TheHound
#37743 Re: FC Barcelona
Ne zovu ga djaba Penaldokory_galaktikos wrote:Tako je![]()
-
5 0 5
#37744 Re: FC Barcelona
Successful dribbles per Liga game:
Messi 4.5
Neymar 3.4
Deulo 3.3
Cuenca 2.9
Iniesta 2.4
Suarez 2.1
D.Suarez 2
Sandro 1.9
Rafinha 1.7
(Ronaldo 1.6)
Messi 4.5
Neymar 3.4
Deulo 3.3
Cuenca 2.9
Iniesta 2.4
Suarez 2.1
D.Suarez 2
Sandro 1.9
Rafinha 1.7
(Ronaldo 1.6)
- Zeljoooo
#37746 Re: FC Barcelona
Cuj padavicar harasizifinho wrote:Neymar padavičar naravno, jašta nego da je padavičar. Al šta ćeš. Pravi Realovcima kompleks. 22 godine, došao iz Santosa, i hara španijom. Kad ga uporede s Baleom koji je ove sezone frula, a haman 30 miliona skuplji... plus je došao iz premiershipa haha i ja bih srao da je Ney padavičar (da sam Realov navijač)
Hajd vi madridiste gledajte svog zalizanog barnja stinsona kako maši prazan gol pustite našeg padavičara na miru![]()
Jedini koji hara je Ronaldo.
Pa Zubonja je placen slicno kao i Bale pa ne vidim nesto da se naigeao
Padavicara uporedi sa Jamesom i to je to
-
sizifinho
#37747 Re: FC Barcelona
Ma nije tebi logika jaca strana, to se vidi i u nicku ti.Zeljoooo wrote: Cuj padavicar hara
Bale je sto miliJona placen, zubonja 70. Ma ja, tu je to negdje cifra manje visr.
Sta imam porediti Jamesa i Neymara, to je bezvrijedno. Za jednog zna cijeli svijet, drugom pola planete ne zna ime izgovorit haha
- Zeljoooo
#37748 Re: FC Barcelona
Pa Bale placen 100 miliona a Zubonja 70 miliona s tim sto zubonja nije mogao igrati 3-4 mjeseca i kad zbrojis stetu zbog toga dodje ti ga na oko stotinjak miliona.sizifinho wrote:Ma nije tebi logika jaca strana, to se vidi i u nicku ti.Zeljoooo wrote: Cuj padavicar hara
Bale je sto miliJona placen, zubonja 70. Ma ja, tu je to negdje cifra manje visr.
Sta imam porediti Jamesa i Neymara, to je bezvrijedno. Za jednog zna cijeli svijet, drugom pola planete ne zna ime izgovorit haha
Slazem se da Neymara zna citav svijet.
Ali kao padavicara
-
5 0 5
#37749 Re: FC Barcelona
ove usporedbe messija i ronalda postaju dosadne. mislim da sada ovako stvari stoje, po tom pitanju:
messi
.....
neymarinho/ronaldo
suarez/pedro/bale/benzema
- ascari
#37750 Re: FC Barcelona
Prati li neko Arsenal, tj. Bellerina konkretno? Vidim da je danas bio i strijelac. Negdje sam procitao da mu ugovor istice na kraju sezone. Eto prilike da se vrati nakon bana.