Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Potpuno nepotrebno pored Cousinsa i back up Looney - Bell.
Možda žele osiguranje..možda Cousins ne mogne izdržati jači ritam...ili ako se ozlijedi netko
evo npr. neka dobiju Philadelphiju ili čak s Utah...sa jačim centrima...se može samo Cousins nostiti
možeš zamisliti Looneya da čuva Embida..pa i na deset minuta
Tomahawk11 wrote:Potpuno nepotrebno pored Cousinsa i back up Looney - Bell.
Možda žele osiguranje..možda Cousins ne mogne izdržati jači ritam...ili ako se ozlijedi netko
evo npr. neka dobiju Philadelphiju ili čak s Utah...sa jačim centrima...se može samo Cousins nostiti
možeš zamisliti Looneya da čuva Embida..pa i na deset minuta
To svakako nije opcija. Mislio sam na rotaciju.
Ima još do kraja sezone, ući će DMC u ritam.
Gortat ništa ne gubi, ionako je malo igrao, a smiješi mu se prsten.
Curry > Kyrie
Klay > Brown
Durant > Hayward ili Tatum
Green > Morris
Cousins > Horford
GSW ce se opet prosetati u finalu, ko god da izadje sa istoka. 5 utakmica max, ako budu sudije i Silver zapeli da produze seriju zbog para od TV prava.
Hajde pređi na ostalih 10 igrača, svi su jači od GSW, svi složili petorke, samo Celticsi imaju dvi petorke...a što se tiče kako se prohodaju sa celticsima pogledaj rezultate zadnjih 3 godine nisi ni jednom dobili tekmu prije zadnje minute, s tim da su ih Celticsi uzimali kod kuće...pogledaj uostalom intervjue Curryja i KD...pogotovo ovo glupo Cousins preko Horforda pogledaj zadnju tekmu idu na cousinsa namjerno u pick n rollu..iskorištavaju ga do beskonačnosti, ne može pokrivati tricu...teže će Celticsima biti do finala nego u finalu..
Jesi li uopste gledao GSW u playoffu prosle sezone ? Prva petorka prosjecno guli 40tak min, ukoliko ne zavrse posao ranije, s tim da su uvijek 2 od tada 4 najbolja igraca na terenu. Imati bolju klupu nista ne znaci protiv GS, jer ce uvijek imati neko iz prve postave na terenu da trpa rezerve drugog tima. Pogotovo sad kada je Cousins dosao.
Tony Soprano wrote:Jesi li uopste gledao GSW u playoffu prosle sezone ? Prva petorka prosjecno guli 40tak min, ukoliko ne zavrse posao ranije, s tim da su uvijek 2 od tada 4 najbolja igraca na terenu. Imati bolju klupu nista ne znaci protiv GS, jer ce uvijek imati neko iz prve postave na terenu da trpa rezerve drugog tima. Pogotovo sad kada je Cousins dosao.
Gledam samo utakmice Celticsa....da je bila još jedna pobjeda gledao bi ih i ssa GSW...al sam gledao svaku zadnjih 5 10 godina sa GSW
Celticsi jesu slozili dvije petorke, al nezz kolko to znaci kad kod GSW sama prva petorka trpa ko na igrici kad ih isprovociras. A onda gledano konstitucije igraca, Celticsi nemaju s kim cuvat ni DMC ni KD kad su on fire.
A i Kerr uvijek moze prepolovit prvu petorku i kombinovat ih na parketu i trpanju nemaju kraja a svi osim Currya i odbranu igraju il se makar trude, da stvar bude gora
Boston ima šanse protiv Golden Statea, naravno mislim na jednu pobjedu. Biće to vjerovatno 4:0 ali nada posljednja umire, tako da je moguć scenarij od 4:1.
Gordon nakon povrede na nivou Aba lige i upravo zbog njega ispaštaju jer imaju sasvim dobar tim.
Gordon podsjeća na Wesleya kada je došao u Dallas. Preplaćen da šutira 39% iz igre a kao dobar šuter.
jbg zajebana povreda, ali eno george se vratio i bolji je nego ikada. bez obzira da hayward igra u najboljoj formi ikada nemaju nikakve sanse protiv gsw. kao sto je neko napisao po talentu su cetvrta ekipa istoka, tako da ce tesko i do finala, mada imaju najboljeg trenera.
“Those top teams in the East, yeah, they’re going for it. Toronto is going for it, Milwaukee’s going for it, Philly. Boston believes they can do it, too. They know they ain’t gotta go through Cleveland anymore.
“Everybody in the East thinks they can get to the Finals because they ain’t gotta go through me.” […]
“Shit, I was excited seeing all the moves they made in the East today,” James said. “Those matchups in the second round, in the Eastern Conference finals, that shit is gonna be crazy. It’s gonna be fun to watch.”
Celticsi imaju 2 petorke nemojte buncat, da nema ovakvih GSW ne bi ih niko u PO u obje konfederacije mogao izbacit
Bez obzira na seed i na kvote u kladarama
Boston ima super tim, vjerovatno top 3 za budućnost. Da nije bilo povrede Gordona, top 3 u favoritima bi bilo. I ovako će u PO biti mnogima neugodan protivnik.
Niko nema izbalansiraniju ekipu, a Boston kao Boston mi je uvijek antipatičan bio, od NBA do NHla ali mora se pohvaliti ekipa.
Kyrie se jako potcijenjuje, posebno u POu, gdje igra vrhunsku košarku. Šteta pa moji u Illinoisu veze nemaju kako sklopiti tim.
“Those top teams in the East, yeah, they’re going for it. Toronto is going for it, Milwaukee’s going for it, Philly. Boston believes they can do it, too. They know they ain’t gotta go through Cleveland anymore.
“Everybody in the East thinks they can get to the Finals because they ain’t gotta go through me.” […]
“Shit, I was excited seeing all the moves they made in the East today,” James said. “Those matchups in the second round, in the Eastern Conference finals, that shit is gonna be crazy. It’s gonna be fun to watch.”