Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insomnia78
#37701 Re: Edin Džeko
Zanimljivo je to sto Mesa kaze da Dzeko svakako nije trebo ni ici a talijanske novine su pisale o pozivu za Kirin kup Dzeki, Pjanicu i Zukanovicu
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#37702 Re: Edin Džeko
Taman kad covjek ocekuje da ti ne mozes nize ti se bas onako sagnes dibidus! Gdje su bili Pjanic, Begovic, Ibisevic i ostale zdrave i nepovrijedjene zvijezde za koje vrlo interesantno ne pitas.insomnia78 wrote:hrasno38 wrote:Bitan je ucinak zbog koga je placen 30 MIL EUR i taj ucinak se ugradio u dvije titule koje su kao i Wolfsubrgu dosle Edinovim dolaskom i Edinovim golovima.Dvije prve godine dok je Edin uglavnom igrao MC je osvojio dvije titule za redom a poslije toga je osvoji cunu isto kao i Wofsburg. Niko ne spori ociti pad forme Edina Dzeke ali isto tako je bilo i strasnih nepravdi prema nasem igracu koji u utakmici PL zabije 4 gola Totenhemu pa onda ostane na klupi.insomnia78 wrote:Svaku igro od pocetka?
Ali ponovit cu jos jednom za sve ove dusebriznike koji se "sekiraju" oko Edinove karijere "SVE DOK ZA REPREZENTACIJU REDOVNO ZABIJA I NAJBOLJI JE IGRAC ZABOLI NACIJU DA LI SJEDI NA NEKOJ KLUPI ILI IGRA" Tako razmisljaju pravi navijaci reprezentacije a ne oni kojima je Zlatan drazi od Edina!!!!insomnia78 wrote:Pa dje biJo u Japanu da zabije?
Ah da, povrijedio se
- insomnia78
#37703 Re: Edin Džeko
Pa isto ko i Dzeko
Po kafanama, iftarima i bejzbol utakmicama
Zbog takvih stvari nas, izmedjuostalog ni nema na EP niti ce nas biti za dugo
Uciti od Albanije veceras. Nek im Mesa pripremi kasete
- hrasno38
#37704 Re: Edin Džeko
Aha a novine su nesto cemu se slijepo vjeruje!!! Iste te talijanske novine su svaki treci dan selile Edina i Pjanica u drugi klub. Zasto bi ja vjerovao talijanskim novinama a ne izjave Mese da nisu uopste bili u kombinaciji da idu. Ali takvima kao sto si ti treba zivog mesa za verbalno izivljavanje nad nekim tko to uopste nije zasluzio.insomnia78 wrote:Zanimljivo je to sto Mesa kaze da Dzeko svakako nije trebo ni ici a talijanske novine su pisale o pozivu za Kirin kup Dzeki, Pjanicu i Zukanovicu
-
Crvena Tifoza
#37705 Re: Edin Džeko
Jel nas ovo sad hrasno pokušava da ubijedi da je Džeko bio standardan igrač MC?
Odvadi malo živ bio. Džeko je bio klupa u MC i bio je u prvoj postavi MC samo jednu polusezonu kad je Aguero bio povrijeđen.
Odvadi malo živ bio. Džeko je bio klupa u MC i bio je u prvoj postavi MC samo jednu polusezonu kad je Aguero bio povrijeđen.
- insomnia78
#37706 Re: Edin Džeko
A vjerujes nekom portalu da se Dzeko povrjedio?hrasno38 wrote:Aha a novine su nesto cemu se slijepo vjeruje!!! Iste te talijanske novine su svaki treci dan selile Edina i Pjanica u drugi klub. Zasto bi ja vjerovao talijanskim novinama a ne izjave Mese da nisu uopste bili u kombinaciji da idu. Ali takvima kao sto si ti treba zivog mesa za verbalno izivljavanje nad nekim tko to uopste nije zasluzio.insomnia78 wrote:Zanimljivo je to sto Mesa kaze da Dzeko svakako nije trebo ni ici a talijanske novine su pisale o pozivu za Kirin kup Dzeki, Pjanicu i Zukanovicu
- hrasno38
#37707 Re: Edin Džeko
Fuj stid i sram da te je....... sta bi ljudima uskratio da imaju godisnji, da vjeruju u sta hoce, da iftare, da budu sa svojim porodicama u mjesecu Ramazanu....zbog koga nismo na EP....zbog Dzeke sigurno ne ali zbog Pjanica koji ne zna dati gol iz penala, zbog tvrdoglavosti Papeta, zbog losih odbrana Begovica....e zbog toga nismo na EP......ali takve kao ti i ne interesuje BiH jer takvi kao ti su pobjegli (ne izbjegli) nego pobjegli iz BiH i sad iz prve Pariske proleterske drzite predavanja lmjudima koji cine koliko god mogu da se ova zemlja podigne iz pepela.insomnia78 wrote:Pa isto ko i Dzeko
- hrasno38
#37708 Re: Edin Džeko
Matere ti???? Daj me malo prosvjetli ziv bio!!!Crvena Tifoza wrote:Jel nas ovo sad hrasno pokušava da ubijedi da je Džeko bio standardan igrač MC?![]()
- insomnia78
#37709 Re: Edin Džeko
A dje to zive i dje su napravljeni igracima ovi nabrojani?hrasno38 wrote:Fuj stid i sram da te je....... sta bi ljudima uskratio da imaju godisnji, da vjeruju u sta hoce, da iftare, da budu sa svojim porodicama u mjesecu Ramazanu....zbog koga nismo na EP....zbog Dzeke sigurno ne ali zbog Pjanica koji ne zna dati gol iz penala, zbog tvrdoglavosti Papeta, zbog losih odbrana Begovica....e zbog toga nismo na EP......ali takve kao ti i ne interesuje BiH jer takvi kao ti su pobjegli (ne izbjegli) nego pobjegli iz BiH i sad iz prve Pariske proleterske drzite predavanja lmjudima koji cine koliko god mogu da se ova zemlja podigne iz pepela.insomnia78 wrote:Pa isto ko i Dzeko
Tvog Dzeku u tvom Sarajevu i tvom Zelji proglasise klocom
Pa eto ih, nek odmaraju. Jedino oni su umorni, poste i imaju porodice
Ali ih onda nemojmo gurati u elitu i profesionalce
-
Crvena Tifoza
#37710 Re: Edin Džeko
Tomahawk11 wrote:Igra covjek 10+ sezona. Nadavao se golova, naosvajao trofeja, zaradio ne moze potrositi za 3 zivota.
Ma ja na njegovom mjestu ne bih vise nikako igrao. 30 mu godina, treba uzivati u zivotu kad moze.
Mnogi od nas komentatora na forumu ce citav zivot raditi da bi na kraju dobio neku jadnu penziju.
Jbg, ja nemam obraza reci bilo sta za covjeka, bilo kakvu kritiku. Uspio, sto mnogi s ovih prostora nece.
Uredu, niko ne osporava koliko je para zaradio. Ali kad vidiš da jedan Ibrahimović sa 35/6 godina treba da pređe u Manchester United (zaradio je i Zlatan dosta toga), ili jedan Ronaldo, Messi, stalno teže da svake sezone uspiju što više nego prethodne, onda se treba zapitati zašto Džeko tako ne razmišlja.
-
Crvena Tifoza
#37711 Re: Edin Džeko
hrasno38 wrote:Matere ti???? Daj me malo prosvjetli ziv bio!!!Crvena Tifoza wrote:Jel nas ovo sad hrasno pokušava da ubijedi da je Džeko bio standardan igrač MC?![]()
Izgleda nisi bio u toku. Desi se.
- Edin H.
#37712 Re: Edin Džeko
Desilo se, nekoliko puta su ga izostavili, ali su to vjerni navijaci Manchester City-ja primjetili, te izglasali Manchinija za najgoreg pojedinca, cak I kada su pobjedjivali.Crvena Tifoza wrote:hrasno38 wrote:Matere ti???? Daj me malo prosvjetli ziv bio!!!Crvena Tifoza wrote:Jel nas ovo sad hrasno pokušava da ubijedi da je Džeko bio standardan igrač MC?![]()
Izgleda nisi bio u toku. Desi se.
Dzeko top
Manchini flop.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37713 Re: Edin Džeko
Pa mozda treba razlog traziti u tome da i nije imao status kakav imaju pobrojani igraci, tj. da prozivljava teske momente sto se tice fudbalskog terena i sve se to odrazava na formu.Crvena Tifoza wrote:Tomahawk11 wrote:Igra covjek 10+ sezona. Nadavao se golova, naosvajao trofeja, zaradio ne moze potrositi za 3 zivota.
Ma ja na njegovom mjestu ne bih vise nikako igrao. 30 mu godina, treba uzivati u zivotu kad moze.
Mnogi od nas komentatora na forumu ce citav zivot raditi da bi na kraju dobio neku jadnu penziju.
Jbg, ja nemam obraza reci bilo sta za covjeka, bilo kakvu kritiku. Uspio, sto mnogi s ovih prostora nece.
Uredu, niko ne osporava koliko je para zaradio. Ali kad vidiš da jedan Ibrahimović sa 35/6 godina treba da pređe u Manchester United (zaradio je i Zlatan dosta toga), ili jedan Ronaldo, Messi, stalno teže da svake sezone uspiju što više nego prethodne, onda se treba zapitati zašto Džeko tako ne razmišlja.
Znali su biti i Messi i Ronaldo izvan forme, ali ih niko nije posadio na klupu. Istrpilo ih se.
- jeza u ledja
#37714 Re: Edin Džeko
Koja si ti nula od covjeka. Kako takvo nesto mozes i posmisliti, a kamo li napisati??Muhamed Đakmić wrote:Nije vala puno fulio. Ne slažem se da je Džeko sam po sebi bio problem, ali 27 miliona funti jeste bio teg koji je prevagnuo da ne napravi karijeru kakvu je mogao napraviti.
Nije nikad konstantno bio nosilac igre u Cityju. Da je onda uspio preći u Bayern, drugim bi tokom išla njegova karijera bez ikakve sumnje.
Zavist ti viri iz ociju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37715 Re: Edin Džeko
Kako nije, je li ono onu drugu titulu cijeli napad bio povrijedjen, Dzeks proljece izdominirao 
- jeza u ledja
#37716 Re: Edin Džeko
Ma ne, mislio sam na ovo sto je insomnia ranije rekao, a Djakmic (i cijeli normalan svijet potvrdio sto puta), da je Wolfsburg onomad bio nabio preveliku cijenu za njega koju je samo mogao platiti City koji se razbacivao parama.
hrasno mu rekao da je nula od covjeka.
A Dzekina karijera u Citiju je bila toplo-hladno. Imao je i zvjezdane trenutke, a dotakao je i dno (dobro, nije bas dno, u Romi je dotakao dno, s obzirom na reputaciju
). Sigurno je pokazao vise od svih napadaca koji su se provrtili tamo zadnjih 4-5 godina...osim, khm, jel, jednog. 
hrasno mu rekao da je nula od covjeka.
A Dzekina karijera u Citiju je bila toplo-hladno. Imao je i zvjezdane trenutke, a dotakao je i dno (dobro, nije bas dno, u Romi je dotakao dno, s obzirom na reputaciju
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37717 Re: Edin Džeko
A taj jedan ima status nedodirljivog. Dobro, jeste odlican napadac, ali nije isto kad ne znas kad igras, kad ne igras. Finte Mr. Rotacije se nikad nece zaboraviti, a cesto je to radio iz neobjasnjivih razloga. To se odrazi na svakog igraca, a na napadaca posebno. Uvuce se nesigurnost i ode sve niz vodu.
Doduse, u Romi je to islo obrnuto, dosao je sa kreditom, ali nije islo. Onda ga je Spalletti stavio na led, ali evo izgleda ostaje. Hoce li napraviti reset i okrenuti list, vidjecemo.
Doduse, u Romi je to islo obrnuto, dosao je sa kreditom, ali nije islo. Onda ga je Spalletti stavio na led, ali evo izgleda ostaje. Hoce li napraviti reset i okrenuti list, vidjecemo.
- jeza u ledja
#37718 Re: Edin Džeko
Aguero je po mom skromnom misljenju cetvrti najbolji napadac danasnjice, mislim zadnjih 5-6 godina u globalu, tako da je to bila jebena konkurencija.
- ljevoruki
#37719 Re: Edin Dže
Dosta stvari se poklopilo za vrijeme Edinovog igranja za MC.
Dva najsebicnija igraca na svijetu, Aguero i Silva, tri ako dodas idiota Nasrija, objektivno los i bez autoriteta trener, ogromno ocekivanje da se uzmu svem oguce titule, bukvalno preko noci, nerazumno trosenje i dovodjenje nekakvih Sinclaira, Rodwella, mog ljubimca Navasa
i slicnih poluigraca.....
Hrasno kaze da je za reprezentaciju uvijek bio odlican, u zvanicnim utakmicama je vecinu odigrao onako kako smo ocekivali od njega, prijateljske utakmice su i zadnjih 3-4 godine bile uvijek problem.
Sjecate li se utakmice protiv Brazila u Svicarskoj, par dobrih sansi je zapuco na tribine i poslije utakmice kaze da je problem jer ne igra u timu i da mu treba utakmica. To je bio jedan jedini put da sam ga cuo da je tako nesto izjavio.
sto se Rome tice mislim da se zajebo sto je tamo otisao i da je trebao ostati u Engleskoj, makar i u Southamptonu
i da nije trebao ici u Italiju.
Imam neku suhvu da ce vec ovo ljeto se vratiti tamo i licno bih ga volio vidjeti u Liverpool ili Everton.
Ako ostane i ne bude igro, sam je kriv.
Dva najsebicnija igraca na svijetu, Aguero i Silva, tri ako dodas idiota Nasrija, objektivno los i bez autoriteta trener, ogromno ocekivanje da se uzmu svem oguce titule, bukvalno preko noci, nerazumno trosenje i dovodjenje nekakvih Sinclaira, Rodwella, mog ljubimca Navasa
Hrasno kaze da je za reprezentaciju uvijek bio odlican, u zvanicnim utakmicama je vecinu odigrao onako kako smo ocekivali od njega, prijateljske utakmice su i zadnjih 3-4 godine bile uvijek problem.
Sjecate li se utakmice protiv Brazila u Svicarskoj, par dobrih sansi je zapuco na tribine i poslije utakmice kaze da je problem jer ne igra u timu i da mu treba utakmica. To je bio jedan jedini put da sam ga cuo da je tako nesto izjavio.
sto se Rome tice mislim da se zajebo sto je tamo otisao i da je trebao ostati u Engleskoj, makar i u Southamptonu
Imam neku suhvu da ce vec ovo ljeto se vratiti tamo i licno bih ga volio vidjeti u Liverpool ili Everton.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37720 Re: Edin Džeko
To je to. Na ovo nije imun ni jedan fudbaler. Kontinuitet igara. Nema toga, forma down.poslije utakmice kaze da je problem jer ne igra u timu i da mu treba utakmica
- hrasno38
#37721 Re: Edin Džeko
Da li bi ti igraca koji u utakmici PL zabije cetiri gola sljedecu utakmicu stavio na klupu????jeza u ledja wrote:Aguero je po mom skromnom misljenju cetvrti najbolji napadac danasnjice, mislim zadnjih 5-6 godina u globalu, tako da je to bila jebena konkurencija.
- hrasno38
#37722 Re: Edin Dže
Kako su problem prijateljske kad je protiv Svicarske bio opet najbolji igrac na terenu?ljevoruki wrote:Dosta stvari se poklopilo za vrijeme Edinovog igranja za MC.
Dva najsebicnija igraca na svijetu, Aguero i Silva, tri ako dodas idiota Nasrija, objektivno los i bez autoriteta trener, ogromno ocekivanje da se uzmu svem oguce titule, bukvalno preko noci, nerazumno trosenje i dovodjenje nekakvih Sinclaira, Rodwella, mog ljubimca Navasai slicnih poluigraca.....
sto se Rome tice mislim da se zajebo sto je tamo otisao i da je trebao ostati u Engleskoj, makar i u Southamptonui da nije trebao ici u Italiju.
- mO k3
#37723 Re: Edin Džeko
Ako se pita hrasno bio je i najbolji i u Japanu 
- hrasno38
#37724 Re: Edin Džeko
mO k3 wrote:Ako se pita hrasno bio je i najbolji i u Japanu
Samo da mi je znati koji li si ti od ovih "patriota"
- mO k3
#37725 Re: Edin Džeko
Divis mu se .....hrasno38 wrote:mO k3 wrote:Ako se pita hrasno bio je i najbolji i u Japanu
Samo da mi je znati koji li si ti od ovih "patriota"
Moj hrasno