FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

omar little

#37701 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

skenderija04 wrote:
ascari wrote:Imas na ovom hejbet snimaka od sinoc http://www.cuatro.com/_732870a6, mada su oni sa El Día Después bolji (nema jos nikakv snimak) :-D
Ti su :D

Ima i ovo

Alba objasnjava Leu kako je odbranio :-D

https://vine.co/v/OTY7Xem6Oag

ima i kad juanfran pokazuje 7 nejmaru :D samo ne berem gdje tu logika kad su njegovi bili kanta, grupe nisu prosli. :D
ascari

#37702 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

omar little wrote:ontopic :D vidjelo se sinoc fino i kako se messi smije, kez od uha do uha, i s nekim domundjava kad je onaj budalas bacio kopacku.
Mislim da je to ta reakcija sto je Skender spomenuo. Pri kraju negdje Leo i Pikac pricaju o tome: http://www.cuatro.com/_732870bb
suncica24

#37703 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

ascari wrote::lol: :lol: :lol:

Image
Na temu kopackarenja, ova mi je hit :D
Point.

#37704 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

LSD wrote:
Point. wrote:
LSD wrote:Point je stari patološki hejter Neymara, tako da ne treba puno ulaziti u raspravu sa njim :wink: ....sjetimo se da je molio Boga mu Zuniga slomi kičmu na SP i kad je bio nezadovoljan rezultatima nalaza (samo napuknuce pršljena)....neki je psiho-poremecaj u pitanju, jer ta mržnja nije normalna prema nekome koji mu ništa nije uradio u životu
Kolega, mislim da si me zamjenio sa nekim drugim. Ako nisi, onda neznam zasto izmisljas ovakve gluposti.
Kolega, poštujem te kao forumaša....ali moraš znati da si došao na temu Barce sa hejtersko-pljuvackim postovima na konto Neymara i onda još ocekuješ da ce neko imati razumjevanja za to :shock: mislim, probaj malo razmisliti koliko je to glupo raditi na temi Barce....nije frka ako (iz nekih svojih privatnih razloga) mrziš brazilca, ali možeš to zadržati za sebe....ne moraš to dijeliti sa drugima i to još na temi Barce, gdje nikako to ne ide i gdje neces sigurno dobiti pozitivan rispons

a sjeti se da si priželjkivao da Zuniga osakati Neymara na SP ;-) ...ne trebam valjda kopati po arhivi
Pa forum je valjda za razmjenu misljenja, to sto meni ide na zivce njegovo padanje, valjda mogu iznijeti na ovoj temi. Ne zivcira mene to sto ja njega mrzim (nemogu mrziti nekog koga i neznam jel), nego zato sto je dobar igrac i sto mu to ne treba uopste. Kao ni Ronaldu npr.
ODB

#37705 Re: FC Barcelona

Post by ODB »

Ocekujem igricu uskoro "Hit the lineman" s Ardom kao glavnim junakom
omar little

#37706 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

nek ubace u fifu da igrac popizdi na random i pogodi linijskog kopackom. :D
LSD

#37707 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Point. wrote:
Pa forum je valjda za razmjenu misljenja, to sto meni ide na zivce njegovo padanje, valjda mogu iznijeti na ovoj temi. Ne zivcira mene to sto ja njega mrzim (nemogu mrziti nekog koga i neznam jel), nego zato sto je dobar igrac i sto mu to ne treba uopste. Kao ni Ronaldu npr.
hajd dobro ...onda halali brate :thumbup:

Samo cu reci da je Neymar ove sezone maximalno reducirao svoju "padavicu"...ja se ne sjecam da glumio jednom ili dva puta.....poenta je: da ove sezone definitivno nije padavicar kakav je bio prije :!: i da je u velikoj mjeri iskorijenio te gadne navike (koje i ja mrzim vidjeti)....a vjeruj da ga tuku najviše od svih igraca, cak i od Messija više :!: ja bi na njegovom mjesto padao non-stop i tražio kartone, jer krkani nekad ne biraju sredstva kako ga zaustaviti (isto je to i Messi preživljavao, samo što je on jaci i čvršći, kompaktniji)....i on onakav žgoljav i žilav trpi mnoga sranja po sebi....eto sinoc su se nameračili oni indijanci iz Atletika da ga udese, pa ga Enrique na vrijeme izvuce iz igre.
LSD

#37708 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

https://www.facebook.com/video.php?v=642394699200011

Ter Stegen dijeli asistencije, kao svojevremeno Kahn za Elbera :shock: bezveze izmisliše ofsajd i poništiše gol Neymaru.
Ovo Bravo ne može ovako precizno dati.
sizifinho

#37709 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

LSD wrote:
Point. wrote:

Samo cu reci da je Neymar ove sezone maximalno reducirao svoju "padavicu"...ja se ne sjecam da glumio jednom ili dva puta.....poenta je: da ove sezone definitivno nije padavicar kakav je bio prije :!: i da je u velikoj mjeri iskorijenio te gadne navike (koje i ja mrzim vidjeti)....a vjeruj da ga tuku najviše od svih igraca, cak i od Messija više :!: ja bi na njegovom mjesto padao non-stop i tražio kartone, jer krkani nekad ne biraju sredstva kako ga zaustaviti (isto je to i Messi preživljavao, samo što je on jaci i čvršći, kompaktniji)....i on onakav žgoljav i žilav trpi mnoga sranja po sebi....eto sinoc su se nameračili oni indijanci iz Atletika da ga udese, pa ga Enrique na vrijeme izvuce iz igre.
A skontaj... Messi je isto s 21om godinom bio mršav, žgoljav. Tek je negdje s 23-24 dobio na masi i postao mali bilderčić :P :P
omar little

#37710 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

zubi sotona nesposobnjakovic ipak znao sta radi kad je inzistirao na malcu. :D inace sam misljenja da bravo nece biti prvi golman kad dodje novi trener ( :D ).
LSD

#37711 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Pa dobro, Zubi je i sam bio nekad veliki golman i morao je ubosti sa MATS-om (bar je to morao pogoditi u moru gluposti koje je napravio :D )...on ga je zapikao i doveo.
Ove godine Bravo brani samo Primeru (švabo brani Kup Kralja i LP), i to cisto radi veceg iskustva u toj ligi...od naredne godine sa zna ko je broj.1 na golu.

http://vimeo.com/117524325

Momak je cudo od golmana...nenormalna preciznost pasova sa obje noge, treci stoper + hladonkrvnost na golu.
omar little

#37712 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

super je malac. meni je onaj prsima protiv elchea najdrazi potez njegov cijele sezone.

nije zubi tolika rupa, rupa je koliko i onaj koji ga je postavio (samo da se rijesi laportinih ljudi), oni s kojima je radio i oni koji su upravljali kad je supak rosel otisao. no, nije to bitno vise. :)
Point.

#37713 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

LSD wrote:
Point. wrote:

:thumbup:
skenderija04

#37714 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

- Pique i Shakira objavljuju rodjenje drugog sina.

- Barsa i Fluminense u pregovorima za Gersona. 18 miliona Zovu ga Brazilski Pogba :roll: :roll: :roll:
pashasolidni

#37716 Re: FC Barcelona

Post by pashasolidni »

...gledam snimak i ne vjerujem!
cipelom na sudiju...alal ti vera Turchine...
suncica24

#37717 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

skenderija04 wrote:- Pique i Shakira objavljuju rodjenje drugog sina.
Sacha :sampanjac:
5 0 5

#37718 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Image
faraon_s_krilima

#37721 Re: FC Barcelona

Post by faraon_s_krilima »

a kakva je rasprava xavija i neymara na klupi bila? (drugi video)

je li ga xavi samo smirivao? nekako mu otresito neymar odgovara!
Saian

#37722 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

http://www.cuatro.com/deportes/futbol/b ... 30129.html

Jel ima ova gesta neko posebno znachenje tamo? Ili je samo chinjenica da se vratio poslije pozdravljanja sa suigracima da im malo otpleshe bila triger?

bilo kako bilo ovo je losh stil, al valjda ima aferima izmedju njega i Atletica, en in d hit of d moument podlegnemo nizhim pobudama, jebi ga, kad poraste skontace
skenderija04

#37723 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Xavi mu je rekao "bolje za tebe" kada se Neymar uskurcio radi izmjene i ponavljao " uvijek ja" :D
omar little

#37724 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

ljut nerko pravo sto ga izvadi.
skenderija04

#37725 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

omar little wrote:ljut nerko pravo sto ga izvadi.
Nije njemu zbog izmjene vec sto je njegova izmjena uvijek prva :D

Ali sta da radi? Nece Suareza izvaditi jer je jos uvijek labilan. Samo jos izmjene da ga sjebu. Neymar raste, napreduje puno brze od ocekivanog. E sad, mlad je, hoce sve od jednom.
Post Reply