Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

PriNc_ba

#37676 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

ja vazdan u frci.

uplatio sebi svedska preko 56 golova, duvnjak over i lijewski ispod 4,5 na cenera. 60 dobitak. a sad cu malo pregledati pa javim u zadnji tren vjerovatno :)
Ljakan

#37677 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Ljakan »

joj kad ga popuse veceras kockasti :lol:
zasluzili su ako nista zbog nas da dalje ne idu :D
duminjo

#37678 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Zadnja tri duplanja promasena, jedva se natjera da i ovo odigram. Treba nastavit niz :izet:

Poljska - Hrvatska X2
Sassari - Gravelines 1
Ajax - Feyenoord 1X
2.01
Reuf-Refko

#37679 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Reuf-Refko »

Dzontra Volta wrote:kladi li se iko preko bat-at-home, zanima me ima li odigrati SUPER TIP kao u normalnim kladionicama?
nikad nije bilo...al generalno su ima najlosije kvote. najbolja on line klada je bet365 s tim da su naplacivali isplate po 15e pa sam prestao s njima igrati...
shalla

#37680 Re: Kladionica - vol. 2

Post by shalla »

Reuf-Refko wrote:
Dzontra Volta wrote:kladi li se iko preko bat-at-home, zanima me ima li odigrati SUPER TIP kao u normalnim kladionicama?
najbolja on line klada je bet365 s tim da su naplacivali isplate po 15e pa sam prestao s njima igrati...
???
Meni nijednu isplatu ne naplacuju proviziju, ne kontam...

Sent from my HTC One
Reuf-Refko

#37681 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Reuf-Refko »

stornirtah danas 600km... :-) :lol: jos mi covjek na izlasku iz klade kaze vidjeces kad bude manje.... :lol:
Reuf-Refko

#37682 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Reuf-Refko »

shalla wrote:
Reuf-Refko wrote:
najbolja on line klada je bet365 s tim da su naplacivali isplate po 15e pa sam prestao s njima igrati...
???
Meni nijednu isplatu ne naplacuju proviziju, ne kontam...

Sent from my HTC One
hmm, mozda su skontali da su poceli gubit igrace pa prestali, ja ne igram s njima ima vec godina ako ne i vise. tad si mogao jednom u 30 dana imati free isplatu, svaka sljedeca se placala 15e s tim da su me handrili pa su i nakon 30 dana naplacivali, i tad sam prestao. preko kartice sam radio uplate isplate.
Reuf-Refko

#37683 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Reuf-Refko »

Dzontra Volta wrote:
Reuf-Refko wrote:
nikad nije bilo...al generalno su ima najlosije kvote. najbolja on line klada je bet365 s tim da su naplacivali isplate po 15e pa sam prestao s njima igrati...
ma uclanio sam se zbog bonusa..evo dobio sam 25 eura, malo mi je komlplikovano ovo igranje s bonusom, ali kad ga ispucam ugasiti racun....wwin zakon
mah standardno navlace preko bonusa...
PriNc_ba

#37684 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

s obzirom da su se poljaci dosta vise trosili sinoc od hrvata logicno je da su ovi odmorniji. ne znam zasto ali ja ocekujem bas mali broj golova ako nista onda jedne ekipe koji ce onda uticati na ukupni under... iskreno ne ocekujem u prvom poluvremenu vise od 20 golova. sa zbrojem golova je bas zeznuto pa bih ja to preskocio ali ko hoce bas da igra onda neka pokusa ispod 52. sumnjam da ce i jedni i drugi imati nesto puno kontri. ocekujem vise sedmeraca za hrvatsku. nilson je sinoc samo 3 puta prosao od cega je jednom uzeo sedmerac a 2 puta je zabio. tako da je i vori iskljucen po meni ovde za igrati jer ce zabiti ili 2 ili 3 gola i to je cista sreca po meni. ocekujem duvnjaka veceras da pokaze klasu. vidilo se sinoc da se cuvao dosta. u cistim situacijama za sut dodavao je na dizanju voriju i ostalim igracima tako da ga veceras ocekujem da ide over i on mi je prvi izbor. vidim bicanica forsiraju s underom a ekhdal je sinoc satrao poljake sa te pozicije pa mi je to malo suhveli. mada ocekujem malo golova pa u toj varijanti cupic i duvnjak uzimaju 60% suteva siguran sam pa onda i prodje mozda ali i bicanic mi je za izbjeci. s obzirom da jurkievic ide na kopljara po meni ja bih prije odigrao njega ispod nego lijewsko iako sam lijewskog stavio under 4,5 .

dakle po sigurnosti u par cu postavljati :)

duvnjak over 4,5
jurkievicz under 3,5
buntic under 2,5 (sumnjam da ce uzeti vise od 3 suta i igrati vise od 17-19 minuta tako da jedino ako bude 100% ili ako hrvatska nakanta poljake pa da dobije vecu minutazu)
cupic over 5,5 (ocekujem 2 njegove kontre a ostalo je na sedmercima :D )
liewski under 4,5
vori under 2,5
lucak under 2,5
strlek under 3,5
kopljar over 2,5
bicanic over 3,5
hrvatska poljska under 51,5

pa eto proberitie :D meni su iskreno u ozbiljnijem razmatranju jedino duvnjak, cupic, buntic, jurkiewicz i liewski :) pa proberem 2-3 po osjecaju :) valjda ne pogrijesim :) a nadam se da ce sve proci pa da niko nista pogresno ne uzme :)
PriNc_ba

#37685 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

kontam posto su poljaci i hrvati najvise dohakali raji ovde tokom prvenstva, mozda nas pogledaju pa prodje sve ovo :D

i jos jedan sto sam probao na petaka

cupic over
bicanic ispod
strlek ispod

:)
phillie

#37686 Re: Kladionica - vol. 2

Post by phillie »

Duvnjak Kopljak Cupic over
Jurkievicz under
Hrv 1x

Sisato!
Nuken

#37687 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Nuken »

Image

SISATO I BERIĆETNO!!! :-D
shalla

#37688 Re: Kladionica - vol. 2

Post by shalla »

Cekam jos psg, united i sassari over 150 za 50 evrica, sta mislite kakve su mi sanse :(

Sent from my HTC One
iamseeme

#37689 Re: Kladionica - vol. 2

Post by iamseeme »

Što se mene tiče, ja bih vam preporučio večeras na Oklahomu vs. San Antonia.
U Novembru i Decembru je Oklahoma pobjeđivala San Antonio, a sa Durantom koji ima prosjek od skoro 40 poena u zadnjih 8 utakmica, ne vidim kako se može utakmica drugačije završiti. Od zadnjih 10 međusobnih susreta, 8 pobjeda je odnjela Oklahoma, dok je San Antonio u samo dvije pobjeđivao.
San Antoniu je upitan nastup Parkera, Thiago Splitter je van terena, a Mat Bonner će dobiti samo dio minuta, te će igrati sa zaštitnom maskom, dok ja drugoj strani izbiva Westbrook, ali mislim da sa ovakvom formom to neće biti neki faktor, kao što nije bio ni do sad.Kvota je 2.80.

Ako je isuviše malo na jedan par igrati, moja preporuka je da igrate Blake Griffin preko poene (23.5), jer od kako Chris Paul izbiva sa terena, Griffin je prisiljen da nosi ekipu, te u zadnjih 7 utakmica ima prosjek od 26.8 poena. Kvota na više poena je 1.85.

Ako ko posluša, sretno.
Nulasedamjedan

#37690 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Nulasedamjedan »

phillie wrote:
Nulasedamjedan wrote:Nije mi nikako logično ovo za hendikep kad završi neriješeno, da taj hendikep računa tek nakon produžetka :?
Valjda je logično da ga doda na kraju regularnog dijela, jer ovako ispada da mi je isto ko da sam igrao npr. kon.pobjednik, kao i bilo koji hendikep! Jel ovo ovako samo na bet365 ili na svim online kladionicama, da znam za ubuduće? :D
ps. još glupani vodili 6 razlike minut do kraja!
Razlika online i lokalnih kladionica je u tome sto online u ponudi nemaju iks (u glavnoj ponudi), dok lokalne imaju. Dakle na online kladionicama se racuna konacni postignuti rezultat pa onda uracunavaju hendikep.
Po meni tako je postenije (nevezano za tvoj slucaj), jer npr, lokalne kladionice racunaju zbroj koseva 48 minuta, isto tako racunaju i hendikep, a strijelce racunaju na 48minuta + produzeci. :-) a sve zbog onog iksa u glavnoj ponudi, jer ne nude 2-way nego 3-way bet. A koliko me je taj iks kostao, mamu im yebem.
Ma ok, ako je takvo pravilo šta mu ja mogu a i nisu neke pare bile :D
Iako, i dalje mi nema smisla da je 1+ ili 2+ za domaćina dobitno a 0 odnosno neriješeno nije :D al Bože moj, oni su ti koji određuju pravila a dobro je znati za ubuduće!
PriNc_ba

#37691 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

jebem ti cupicu pleme za taj prvi promaseni sedmerac. sad ce horvat satrati gol sa sedmeraca. nema lik fule ... ccc
jasko_ba

#37692 Re: Kladionica - vol. 2

Post by jasko_ba »

Forum otisao u qrac ponovo
Image
Image
prva cetvrtina 25 poena :mrgreen:
Sad bi trebalo lagano trpanje na Feniks - Indiana manje i Orlando - Atlanta preko
shalla

#37693 Re: Kladionica - vol. 2

Post by shalla »

shalla wrote:Cekam jos psg, united i sassari over 150 za 50 evrica, sta mislite kakve su mi sanse :(

Sent from my HTC One
Evo im qratz pariski, uzeh cashout 32 eura dok je bilo 1:1:mrgreen:

Sent from my HTC One
Nuken

#37694 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Nuken »

DA SE SJETIM NAJMILIH HRVATIMA I LIJEVSKOM.15 SEKUNDI DO KRAJA I ON POSTIŽE GOL KOJI NEMA NIKAKAV ZNAČAJ.JEBEM VAM SVE ŽENSKO NA DALEKO,I NA ŠIROKO
Image

Prinče :thumbup:

P.S Ako kome treba račun na Premieru,a neda mu se otvarati,ili ne može zbog godina,neka se javi meni u inbox.Dajem acc,šifru,mejl i šifru mejla.Kladionica :run:
Last edited by Nuken on 22/01/2014 23:19, edited 1 time in total.
-danTe-

#37695 Re: Kladionica - vol. 2

Post by -danTe- »

ako ti je lakse ja nisam nista uzeo, jebo ih otac pariski...

Image
hodža

#37696 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hodža »

Joj foruma :-?

Cekam Barsu hendikep :-o :lol:
MOSALJOZE

#37697 Re: Kladionica - vol. 2

Post by MOSALJOZE »

Nuken wrote:
P.S Ako kome treba račun na Premieru,a neda mu se otvarati,ili ne može zbog godina,neka se javi meni u inbox.Dajem acc,šifru,mejl i šifru mejla.Kladionica :run:
Imal šta para :mrgreen:
Nuken

#37698 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Nuken »

MOSALJOZE wrote:
Nuken wrote:
Pa diVi slike iznad 0.00 hahahah

Što sam se kladio,kladio.Odlazim u kladioničarsku peMziju.Nema ovo više smisla igrati.
shalla

#37699 Re: Kladionica - vol. 2

Post by shalla »

MOSALJOZE wrote:
Nuken wrote:
Pa vidis gore prtscr, 0,00 :(

Sent from my HTC One
PriNc_ba

#37700 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

PriNc_ba wrote:s obzirom da su se poljaci dosta vise trosili sinoc od hrvata logicno je da su ovi odmorniji. ne znam zasto ali ja ocekujem bas mali broj golova ako nista onda jedne ekipe koji ce onda uticati na ukupni under... iskreno ne ocekujem u prvom poluvremenu vise od 20 golova. sa zbrojem golova je bas zeznuto pa bih ja to preskocio ali ko hoce bas da igra onda neka pokusa ispod 52. sumnjam da ce i jedni i drugi imati nesto puno kontri. ocekujem vise sedmeraca za hrvatsku. nilson je sinoc samo 3 puta prosao od cega je jednom uzeo sedmerac a 2 puta je zabio. tako da je i vori iskljucen po meni ovde za igrati jer ce zabiti ili 2 ili 3 gola i to je cista sreca po meni. ocekujem duvnjaka veceras da pokaze klasu. vidilo se sinoc da se cuvao dosta. u cistim situacijama za sut dodavao je na dizanju voriju i ostalim igracima tako da ga veceras ocekujem da ide over i on mi je prvi izbor. vidim bicanica forsiraju s underom a ekhdal je sinoc satrao poljake sa te pozicije pa mi je to malo suhveli. mada ocekujem malo golova pa u toj varijanti cupic i duvnjak uzimaju 60% suteva siguran sam pa onda i prodje mozda ali i bicanic mi je za izbjeci. s obzirom da jurkievic ide na kopljara po meni ja bih prije odigrao njega ispod nego lijewsko iako sam lijewskog stavio under 4,5 .

dakle po sigurnosti u par cu postavljati :)

duvnjak over 4,5
jurkievicz under 3,5
buntic under 2,5
(sumnjam da ce uzeti vise od 3 suta i igrati vise od 17-19 minuta tako da jedino ako bude 100% ili ako hrvatska nakanta poljake pa da dobije vecu minutazu)
cupic over 5,5 (ocekujem 2 njegove kontre a ostalo je na sedmercima :D ) kreten lik fuli sedmerac prvi i to ga je i odvelo u under. kasnije jos nije ni igrao i eto...
liewski under 4,5 - majmun poljski ! 29 sekundi prije kraja bezveze opuca dok su hrvati jos i slavili i uveli trecu postavu zadnjih pola minute i ode u over totalno nepotrebno.
vori under 2,5
lucak under 2,5

strlek under 3,5 - uzrok naravno cupic i nista vise. jer kad cupic ne igra strlek i horvat satiru ako im se otvori imalo prostora
kopljar over 2,5
bicanic over 3,5

hrvatska poljska under 51,5 - ocekivan promasaj :D

pa eto proberitie :D meni su iskreno u ozbiljnijem razmatranju jedino duvnjak, cupic, buntic, jurkiewicz i liewski :) pa proberem 2-3 po osjecaju :) valjda ne pogrijesim :) a nadam se da ce sve proci pa da niko nista pogresno ne uzme :)
dosta solidno sve ispade. da je cupic pogodio prvi sedmerac prosli bi svi hrvati glat kako sam prognozirao. samo bi ovaj majmun liewski bio upitan da li bi presao ovako kako je presao u zadnjem nepotrebnom napadu... bas steta. obori me taj kreten samo za 60. a jos mi je jurkievic bio mnogo sigurniji al dzaba... kad si proklet... morali su me dotuci do kraja poljaci i hrvati i to onako najbolnije u zadnjem napadu :(
Post Reply