Po meni je ovo još jedan dokaz da nam je ovosezonska liga ipak manje kvalitetna u odnosu na neke prethodne sezone, bez obzira na skraćenje...
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#37676 Re: Premijer liga BiH
Po meni je ovo još jedan dokaz da nam je ovosezonska liga ipak manje kvalitetna u odnosu na neke prethodne sezone, bez obzira na skraćenje...
-
sumirprimus
#37677 Re: Premijer liga BiH
Stim da je teren bio i vise nego sramotan i da ono samo kod nas moze proc bogte kako se smjelo odigrat po onoj kaljuzi.mogo je neko karijeru zavrsit.
- jeza u ledja
#37678 Re: Premijer liga BiH
Mislis vise?cyprus wrote:za pobjedu Željezničara...
Vise golova, vise pobjeda u gostima nego bilo kad, vise cak i gledalaca.
A vise i utakmica. Evo sad bi mi vec spavali zimski san.
- cyprus
#37679 Re: Premijer liga BiH
Može biti da je zanimljivija, ali kvalitetnija (jača) nije... Zrinjski je i dalje u ubjedljivom vodstvu, iako je jasno da niti igračkim kadrom, niti igrama na terenu ne djeluju naročito spektakularno... To je bilo jasno i prije ove utakmice, a sad je definitivno...jeza u ledja wrote:Mislis vise?cyprus wrote:za pobjedu Željezničara...
Po meni je ovo još jedan dokaz da nam je ovosezonska liga ipak manje kvalitetna u odnosu na neke prethodne sezone, bez obzira na skraćenje...![]()
Vise golova, vise pobjeda u gostima nego bilo kad, vise cak i gledalaca.![]()
A vise i utakmica. Evo sad bi mi vec spavali zimski san.
-
sumirprimus
#37680 Re: Premijer liga BiH
izjednacilo se druze,,poceli i ostali igrat lopte,nije vise jedna svie ekipe u igri,svi igraju,a dosli i tv prenosi..nema vise isjecak u novinama pokralo nas,oni nas na terenu mi njih na pumpi 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#37681 Re: Premijer liga BiH
Meni volja za praćenjem odavno nije bila na nižem nivou... Jebe me što puno više gledam ino fudbal, a onda dođem na naše stadione i bude mi muka

-
sumirprimus
#37682 Re: Premijer liga BiH
i onda kaze nismo vilajet... mene prvo sto je sjebalo na ino stadionima..
nocna a nema sjenki...a nocna hej

ostalo nije vrijedno spmena,pih..ljudi nemaju blata.nemaju BLATA!
nocna a nema sjenki...a nocna hej
ostalo nije vrijedno spmena,pih..ljudi nemaju blata.nemaju BLATA!
-
kudrilo
#37683 Re: Premijer liga BiH
Zato ja trenutno sa ino fudbalom ne vodim veliku ljubav niti imam želju da vodim. Ponekad nešto pročitam, nisam baš sad da veze nemam ko gdje igra i sl, mogu nešto saznati, a i ne moram. Eventualno ako naletim dok neki naš igra, pa da gledam, inače ono da kažem "eh igra čelzi-united, odoh gledat" nikad. Što se mene tiče, mogu svi poispadati. Zgadilo mi se to odavno, previše su pare popile dušu takvih liga, a i ne kladim se, pa ne vidim zašto bi mi bilo drago ako Arsenal uzme Norviča.
Samo domaća liga i repka (iako sam i tu dosta "splasnuo", ova tekma protiv Grka me malo probudila)
Samo domaća liga i repka (iako sam i tu dosta "splasnuo", ova tekma protiv Grka me malo probudila)
-
LSD
#37684 Re: Premijer liga BiH
http://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljez ... /161126056
jedina svijetla tačka u klubu.
Ćelo efekatOd imenovanja Petrovića na mjesto šefa stručnog štaba Željezničar je u 14 utakmica u svim takmičenjima upisao devet pobjeda, četiri remija i jedan poraz, a sve to uz gol-razliku 32:9. Za ekipu u kojoj je gorio požar kad je dolazio i u vrijeme kada se čelnici kluba gađaju saopćenjima, Slavko Petrović radi izuzetan posao.
-
sumirprimus
#37685 Re: Premijer liga BiH
blago tebi... ja ni sa zenom vise ljubav ne vodim,,,samo rat ,kamol s fudbalom

-
sumirprimus
#37686 Re: Premijer liga BiH
dobar vam je i tuce..a realno siti ga ste...LSD wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljez ... /161126056
Ćelo efekatOd imenovanja Petrovića na mjesto šefa stručnog štaba Željezničar je u 14 utakmica u svim takmičenjima upisao devet pobjeda, četiri remija i jedan poraz, a sve to uz gol-razliku 32:9. Za ekipu u kojoj je gorio požar kad je dolazio i u vrijeme kada se čelnici kluba gađaju saopćenjima, Slavko Petrović radi izuzetan posao.jedina svijetla tačka u klubu.
bolje da ga nama posaljete,star je a i spor...a i ima velku platu..
- jeza u ledja
#37687 Re: Premijer liga BiH
Pa polako. Ne moze odjednom da ispliva kvalitet. Ovo sad je bilo ispljevljivanje onih sa dna kace, pa barem ne moramo gledati toliko Travnika i Drini (Drina?). No nijedna ekipa nece isplivati znacajno sve dok ne ulete neke bas ozbiljne pare. Pod tim mislim na desetine miliona u 2-3 godine. Mi smo bili blizu, ali eto stalo se. Plus jos znacajna ulaganja u stadione. Posto drzava tih para nema - bez privatnog novca ne moze.cyprus wrote:
Može biti da je zanimljivija, ali kvalitetnija (jača) nije... Zrinjski je i dalje u ubjedljivom vodstvu, iako je jasno da niti igračkim kadrom, niti igrama na terenu ne djeluju naročito spektakularno... To je bilo jasno i prije ove utakmice, a sad je definitivno...
A NIKO ne zeli da ulijece u tu pricu i da se otvori za ulaganja jer ih strah da nece propasti. Bolje ovako, pa dok se boje ne rastope, jel.
-
kudrilo
#37688 Re: Premijer liga BiH
Svako kolo ima bar dvije dobre tekme.
Prije si morao sačekati dva kola da vidiš dobru tekmu.
Prije si morao sačekati dva kola da vidiš dobru tekmu.
-
LSD
#37689 Re: Premijer liga BiH
Tuce odigra dobro svaku petu utakmicu, pa ti sad vidisumirprimus wrote:dobar vam je i tuce..a realno siti ga ste...LSD wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljez ... /161126056
Ćelo efekatOd imenovanja Petrovića na mjesto šefa stručnog štaba Željezničar je u 14 utakmica u svim takmičenjima upisao devet pobjeda, četiri remija i jedan poraz, a sve to uz gol-razliku 32:9. Za ekipu u kojoj je gorio požar kad je dolazio i u vrijeme kada se čelnici kluba gađaju saopćenjima, Slavko Petrović radi izuzetan posao.jedina svijetla tačka u klubu.
bolje da ga nama posaljete,star je a i spor...a i ima velku platu..
Pri tome ne poricem da je danas bio dobar
-
sumirprimus
#37690 Re: Premijer liga BiH
bolje ikkav nego nikakav,a i ordaga mozda ide...
ko ce ako ztuce nece...
ko ce ako ztuce nece...
-
LSD
#37691 Re: Premijer liga BiH
Zamjena Ordaga - Tuce odmah i svima dobro... evo rukasumirprimus wrote:bolje ikkav nego nikakav,a i ordaga mozda ide...
ko ce ako ztuce nece...
-
sumirprimus
#37692 Re: Premijer liga BiH
ispod supka...LSD wrote:Zamjena Ordaga - Tuce odmah i svima dobro... evo rukasumirprimus wrote:bolje ikkav nego nikakav,a i ordaga mozda ide...
ko ce ako ztuce nece...
salu na stranu,,,vi nemate para, nema ni sarajevo nema niko ovde da otkupljuje ugovore...
dovlace se slobodni igraci...dokaz slabosti lige i nemoci klubova... u bigr pikcr,nazalost. ovde para nema jer da ima bilo bi bar postenih terena...
ordagu snimaju vec par utakmica i jverovatno ide..al ovo nije forumska rekla kazala...
- leškarenje
#37693 Re: Premijer liga BiH
Željezničar je ubilježio visoku pobjedu 4:0, a Kaplan je to prokomentarisao ovako:
"Mislim da današnja pobjeda Želje predstavlja majorizaciju jednog konstitutivnog naroda i zamolio bih ih da to više ne rade, nema smisla. Miriše mi na to da bi sutra mogli Plenković i Petrov bahnut u Mostar da zaustave uzurpaciju legitimnog hrvatskog prava na pobjedu".
- jeza u ledja
#37694 Re: Premijer liga BiH
Svijet da davi u parama, mislim fudbalski. Naravno da ima para, pogotovo za nase uslove, samo ih treba znat navuc. A mi umjesto da sami donosimo te pare jos trazimo od poreznih obveznika da nam pomazu.
Sramota je blaga rijec za to.
Sramota je blaga rijec za to.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#37695 Re: Premijer liga BiH
Kako je bolan nebio dominirao Zrinjski kad je bio onaj sumnjivi start nad Lendricem u sesnaestercu, pa onda ponisten gol Lendricu radi ofsajda a Zrinjski nije opucao postene lopte prema goluF&N wrote:Realno Zrinjski je potcijenio Zeljeznicare. Zeljeznicar je opet imao srece i znanja da postigne 2 gola u najgre moguce vrijeme za Zrinjski i da ih sprci u pojam. Do prvog gola Zeljeznicara, dominirao je Zrinjski ako se moze to reci.
Kasnije bezglavo srljanje Zrinjskog u napadu i crveni karton koji nije trebao biti jer po pravilu, ako se ne varam a evo nek me neko ispravi, kada su ovako ovi bezazleni faulovi u 16 metara daje se penal i zuti karton jer ne mogu se davati 2 sankcije i iksljucenje i penal. Tako da s te strane je poguran Zeljeznicar ali oet neznatno jer i da nije bilo tog crvenog na 3:0 po onakvom terenu ni Barselona se ne bi vratila.
Ugl odlicno je ovo sve za sviju nas. Zrinjski aBd sutra na -4.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#37696 Re: Premijer liga BiH
Jebo mater ovo samo procita samo jedan dio i odmah se nakaci. Recenica se cita do kraja.hrasno38 wrote:Kako je bolan nebio dominirao Zrinjski kad je bio onaj sumnjivi start nad Lendricem u sesnaestercu, pa onda ponisten gol Lendricu radi ofsajda a Zrinjski nije opucao postene lopte prema goluF&N wrote:Realno Zrinjski je potcijenio Zeljeznicare. Zeljeznicar je opet imao srece i znanja da postigne 2 gola u najgre moguce vrijeme za Zrinjski i da ih sprci u pojam. Do prvog gola Zeljeznicara, dominirao je Zrinjski ako se moze to reci.
Kasnije bezglavo srljanje Zrinjskog u napadu i crveni karton koji nije trebao biti jer po pravilu, ako se ne varam a evo nek me neko ispravi, kada su ovako ovi bezazleni faulovi u 16 metara daje se penal i zuti karton jer ne mogu se davati 2 sankcije i iksljucenje i penal. Tako da s te strane je poguran Zeljeznicar ali oet neznatno jer i da nije bilo tog crvenog na 3:0 po onakvom terenu ni Barselona se ne bi vratila.
Ugl odlicno je ovo sve za sviju nas. Zrinjski aBd sutra na -4.![]()
Jesi li ti slucajno pogledao statistiku ove utakmice
![]()
![]()
![]()
Jeste isti svi ko papagaji.
Do gola niste bili nista konkretniji od zrinjskog i ako pogledate utakmicu opet vidjecete da je zrinjski imao i vise loptu i nekih situacija oko vaseg sesnesterca koje su istini za volju bile jalove i zato samo napisao ovo uvecano koje vi ocigledno preskacete da procitate.
Last edited by F&N on 26/11/2016 23:38, edited 1 time in total.
-
kudrilo
#37697 Re: Premijer liga BiH
Evo Zrinjski opet fuli penal
- leškarenje
#37698 Re: Premijer liga BiH
Ovaj put nije fulio,odbranio golman.....jel to danas fulio?
Samo su kone seljačka ekipa u picku materinu,pa nije bilo odluke sudije da nisu mahali,naguravali se...ko nekad Čelik
Samo su kone seljačka ekipa u picku materinu,pa nije bilo odluke sudije da nisu mahali,naguravali se...ko nekad Čelik
- hrasno38
#37699 Re: Premijer liga BiH
Ti stvarno nisi dobar pa to sam ti i napisao DO PENALA ZRINJSKI NIJE IMAO POSTENE SANSE OSIM ONOG UDARCA GLAVOM SA OTPRILIKE JEDANESTERCA!!! Imas snimak utakmice pa broj ko je vise upucivao loptu prema golu.F&N wrote:Jebo mater ovo samo procita samo jedan dio i odmah se nakaci. Recenica se cita do kraja.hrasno38 wrote:Kako je bolan nebio dominirao Zrinjski kad je bio onaj sumnjivi start nad Lendricem u sesnaestercu, pa onda ponisten gol Lendricu radi ofsajda a Zrinjski nije opucao postene lopte prema goluF&N wrote:Realno Zrinjski je potcijenio Zeljeznicare. Zeljeznicar je opet imao srece i znanja da postigne 2 gola u najgre moguce vrijeme za Zrinjski i da ih sprci u pojam. Do prvog gola Zeljeznicara, dominirao je Zrinjski ako se moze to reci.
Ugl odlicno je ovo sve za sviju nas. Zrinjski aBd sutra na -4.![]()
Jesi li ti slucajno pogledao statistiku ove utakmice
![]()
![]()
![]()
Jeste isti svi ko papagaji.
Do gola niste bili nista konkretniji od zrinjskog i ako pogledate utakmicu opet vidjecete da je zrinjski imao i vise loptu i nekih situacija oko vaseg sesnesterca koje su istini za volju bile jalove i zato samo napisao ovo uvecano koje vi ocigledno preskacete da procitate.
- hrasno38
#37700 Re: Premijer liga BiH
A inace igraci Sarajeva ne progovore citavu utakmcu.......gradske balerina prave......leškarenje wrote:Ovaj put nije fulio,odbranio golman.....jel to danas fulio?