Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cyprus

#37676 Re: Premijer liga BiH

Post by cyprus »

:thumbup: za pobjedu Željezničara...

Po meni je ovo još jedan dokaz da nam je ovosezonska liga ipak manje kvalitetna u odnosu na neke prethodne sezone, bez obzira na skraćenje...
sumirprimus

#37677 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Stim da je teren bio i vise nego sramotan i da ono samo kod nas moze proc bogte kako se smjelo odigrat po onoj kaljuzi.mogo je neko karijeru zavrsit.
jeza u ledja

#37678 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

cyprus wrote::thumbup: za pobjedu Željezničara...

Po meni je ovo još jedan dokaz da nam je ovosezonska liga ipak manje kvalitetna u odnosu na neke prethodne sezone, bez obzira na skraćenje...
Mislis vise? :shock:

Vise golova, vise pobjeda u gostima nego bilo kad, vise cak i gledalaca. :skoljka:

A vise i utakmica. Evo sad bi mi vec spavali zimski san.
cyprus

#37679 Re: Premijer liga BiH

Post by cyprus »

jeza u ledja wrote:
cyprus wrote::thumbup: za pobjedu Željezničara...

Mislis vise? :shock:

Vise golova, vise pobjeda u gostima nego bilo kad, vise cak i gledalaca. :skoljka:

A vise i utakmica. Evo sad bi mi vec spavali zimski san.
Može biti da je zanimljivija, ali kvalitetnija (jača) nije... Zrinjski je i dalje u ubjedljivom vodstvu, iako je jasno da niti igračkim kadrom, niti igrama na terenu ne djeluju naročito spektakularno... To je bilo jasno i prije ove utakmice, a sad je definitivno...
sumirprimus

#37680 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

izjednacilo se druze,,poceli i ostali igrat lopte,nije vise jedna svie ekipe u igri,svi igraju,a dosli i tv prenosi..nema vise isjecak u novinama pokralo nas,oni nas na terenu mi njih na pumpi :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#37681 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

Meni volja za praćenjem odavno nije bila na nižem nivou... Jebe me što puno više gledam ino fudbal, a onda dođem na naše stadione i bude mi muka :sad: :mrgreen:
sumirprimus

#37682 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

i onda kaze nismo vilajet... mene prvo sto je sjebalo na ino stadionima..
nocna a nema sjenki...a nocna hej :lol: :lol:
ostalo nije vrijedno spmena,pih..ljudi nemaju blata.nemaju BLATA! :lol:
kudrilo

#37683 Re: Premijer liga BiH

Post by kudrilo »

Zato ja trenutno sa ino fudbalom ne vodim veliku ljubav niti imam želju da vodim. Ponekad nešto pročitam, nisam baš sad da veze nemam ko gdje igra i sl, mogu nešto saznati, a i ne moram. Eventualno ako naletim dok neki naš igra, pa da gledam, inače ono da kažem "eh igra čelzi-united, odoh gledat" nikad. Što se mene tiče, mogu svi poispadati. Zgadilo mi se to odavno, previše su pare popile dušu takvih liga, a i ne kladim se, pa ne vidim zašto bi mi bilo drago ako Arsenal uzme Norviča.

Samo domaća liga i repka (iako sam i tu dosta "splasnuo", ova tekma protiv Grka me malo probudila) :D
LSD

#37684 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

http://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljez ... /161126056
Od imenovanja Petrovića na mjesto šefa stručnog štaba Željezničar je u 14 utakmica u svim takmičenjima upisao devet pobjeda, četiri remija i jedan poraz, a sve to uz gol-razliku 32:9. Za ekipu u kojoj je gorio požar kad je dolazio i u vrijeme kada se čelnici kluba gađaju saopćenjima, Slavko Petrović radi izuzetan posao.
Ćelo efekat :thumbup: jedina svijetla tačka u klubu.
sumirprimus

#37685 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

blago tebi... ja ni sa zenom vise ljubav ne vodim,,,samo rat ,kamol s fudbalom :evil: :lol:
sumirprimus

#37686 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

LSD wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljez ... /161126056
Od imenovanja Petrovića na mjesto šefa stručnog štaba Željezničar je u 14 utakmica u svim takmičenjima upisao devet pobjeda, četiri remija i jedan poraz, a sve to uz gol-razliku 32:9. Za ekipu u kojoj je gorio požar kad je dolazio i u vrijeme kada se čelnici kluba gađaju saopćenjima, Slavko Petrović radi izuzetan posao.
dobar vam je i tuce..a realno siti ga ste...

bolje da ga nama posaljete,star je a i spor...a i ima velku platu..
jeza u ledja

#37687 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

cyprus wrote:
Može biti da je zanimljivija, ali kvalitetnija (jača) nije... Zrinjski je i dalje u ubjedljivom vodstvu, iako je jasno da niti igračkim kadrom, niti igrama na terenu ne djeluju naročito spektakularno... To je bilo jasno i prije ove utakmice, a sad je definitivno...
Pa polako. Ne moze odjednom da ispliva kvalitet. Ovo sad je bilo ispljevljivanje onih sa dna kace, pa barem ne moramo gledati toliko Travnika i Drini (Drina?). No nijedna ekipa nece isplivati znacajno sve dok ne ulete neke bas ozbiljne pare. Pod tim mislim na desetine miliona u 2-3 godine. Mi smo bili blizu, ali eto stalo se. Plus jos znacajna ulaganja u stadione. Posto drzava tih para nema - bez privatnog novca ne moze.
A NIKO ne zeli da ulijece u tu pricu i da se otvori za ulaganja jer ih strah da nece propasti. Bolje ovako, pa dok se boje ne rastope, jel.
kudrilo

#37688 Re: Premijer liga BiH

Post by kudrilo »

Svako kolo ima bar dvije dobre tekme.

Prije si morao sačekati dva kola da vidiš dobru tekmu.
LSD

#37689 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

sumirprimus wrote:
LSD wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljez ... /161126056
dobar vam je i tuce..a realno siti ga ste...

bolje da ga nama posaljete,star je a i spor...a i ima velku platu..
Tuce odigra dobro svaku petu utakmicu, pa ti sad vidi :mrgreen:
Pri tome ne poricem da je danas bio dobar :thumbup:
sumirprimus

#37690 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

bolje ikkav nego nikakav,a i ordaga mozda ide...
ko ce ako ztuce nece... :D
LSD

#37691 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

sumirprimus wrote:bolje ikkav nego nikakav,a i ordaga mozda ide...
Zamjena Ordaga - Tuce odmah i svima dobro... evo ruka :mrgreen:
sumirprimus

#37692 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

LSD wrote:
sumirprimus wrote:bolje ikkav nego nikakav,a i ordaga mozda ide...
Zamjena Ordaga - Tuce odmah i svima dobro... evo ruka :mrgreen:
ispod supka... :lol:
salu na stranu,,,vi nemate para, nema ni sarajevo nema niko ovde da otkupljuje ugovore...
dovlace se slobodni igraci...dokaz slabosti lige i nemoci klubova... u bigr pikcr,nazalost. ovde para nema jer da ima bilo bi bar postenih terena...
ordagu snimaju vec par utakmica i jverovatno ide..al ovo nije forumska rekla kazala...
leškarenje

#37693 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

:D Lud je ovaj Kaplan :izet:

Željezničar je ubilježio visoku pobjedu 4:0, a Kaplan je to prokomentarisao ovako:

"Mislim da današnja pobjeda Želje predstavlja majorizaciju jednog konstitutivnog naroda i zamolio bih ih da to više ne rade, nema smisla. Miriše mi na to da bi sutra mogli Plenković i Petrov bahnut u Mostar da zaustave uzurpaciju legitimnog hrvatskog prava na pobjedu".
jeza u ledja

#37694 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Svijet da davi u parama, mislim fudbalski. Naravno da ima para, pogotovo za nase uslove, samo ih treba znat navuc. A mi umjesto da sami donosimo te pare jos trazimo od poreznih obveznika da nam pomazu. :lol:
Sramota je blaga rijec za to.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#37695 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

F&N wrote:Realno Zrinjski je potcijenio Zeljeznicare. Zeljeznicar je opet imao srece i znanja da postigne 2 gola u najgre moguce vrijeme za Zrinjski i da ih sprci u pojam. Do prvog gola Zeljeznicara, dominirao je Zrinjski ako se moze to reci.
Kasnije bezglavo srljanje Zrinjskog u napadu i crveni karton koji nije trebao biti jer po pravilu, ako se ne varam a evo nek me neko ispravi, kada su ovako ovi bezazleni faulovi u 16 metara daje se penal i zuti karton jer ne mogu se davati 2 sankcije i iksljucenje i penal. Tako da s te strane je poguran Zeljeznicar ali oet neznatno jer i da nije bilo tog crvenog na 3:0 po onakvom terenu ni Barselona se ne bi vratila.

Ugl odlicno je ovo sve za sviju nas. Zrinjski aBd sutra na -4. 8-)
Kako je bolan nebio dominirao Zrinjski kad je bio onaj sumnjivi start nad Lendricem u sesnaestercu, pa onda ponisten gol Lendricu radi ofsajda a Zrinjski nije opucao postene lopte prema golu :? :? Jesi li ti slucajno pogledao statistiku ove utakmice :? :lol: :lol: :lol:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#37696 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

hrasno38 wrote:
F&N wrote:Realno Zrinjski je potcijenio Zeljeznicare. Zeljeznicar je opet imao srece i znanja da postigne 2 gola u najgre moguce vrijeme za Zrinjski i da ih sprci u pojam. Do prvog gola Zeljeznicara, dominirao je Zrinjski ako se moze to reci.
Kasnije bezglavo srljanje Zrinjskog u napadu i crveni karton koji nije trebao biti jer po pravilu, ako se ne varam a evo nek me neko ispravi, kada su ovako ovi bezazleni faulovi u 16 metara daje se penal i zuti karton jer ne mogu se davati 2 sankcije i iksljucenje i penal. Tako da s te strane je poguran Zeljeznicar ali oet neznatno jer i da nije bilo tog crvenog na 3:0 po onakvom terenu ni Barselona se ne bi vratila.

Kako je bolan nebio dominirao Zrinjski kad je bio onaj sumnjivi start nad Lendricem u sesnaestercu, pa onda ponisten gol Lendricu radi ofsajda a Zrinjski nije opucao postene lopte prema golu :? :? Jesi li ti slucajno pogledao statistiku ove utakmice :? :lol: :lol: :lol:
Jebo mater ovo samo procita samo jedan dio i odmah se nakaci. Recenica se cita do kraja.
Jeste isti svi ko papagaji.
Do gola niste bili nista konkretniji od zrinjskog i ako pogledate utakmicu opet vidjecete da je zrinjski imao i vise loptu i nekih situacija oko vaseg sesnesterca koje su istini za volju bile jalove i zato samo napisao ovo uvecano koje vi ocigledno preskacete da procitate.
Last edited by F&N on 26/11/2016 23:38, edited 1 time in total.
kudrilo

#37697 Re: Premijer liga BiH

Post by kudrilo »

Evo Zrinjski opet fuli penal
leškarenje

#37698 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Ovaj put nije fulio,odbranio golman.....jel to danas fulio?

Samo su kone seljačka ekipa u picku materinu,pa nije bilo odluke sudije da nisu mahali,naguravali se...ko nekad Čelik :run:
hrasno38

#37699 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

F&N wrote:
hrasno38 wrote:

Jebo mater ovo samo procita samo jedan dio i odmah se nakaci. Recenica se cita do kraja.
Jeste isti svi ko papagaji.
Do gola niste bili nista konkretniji od zrinjskog i ako pogledate utakmicu opet vidjecete da je zrinjski imao i vise loptu i nekih situacija oko vaseg sesnesterca koje su istini za volju bile jalove i zato samo napisao ovo uvecano koje vi ocigledno preskacete da procitate.
Ti stvarno nisi dobar pa to sam ti i napisao DO PENALA ZRINJSKI NIJE IMAO POSTENE SANSE OSIM ONOG UDARCA GLAVOM SA OTPRILIKE JEDANESTERCA!!! Imas snimak utakmice pa broj ko je vise upucivao loptu prema golu.
hrasno38

#37700 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Ovaj put nije fulio,odbranio golman.....jel to danas fulio?

Samo su kone seljačka ekipa u picku materinu,pa nije bilo odluke sudije da nisu mahali,naguravali se...ko nekad Čelik :run:
A inace igraci Sarajeva ne progovore citavu utakmcu.......gradske balerina prave......
Locked