Običan mit i pamflet u komunističkom stilu, poput "zlatnih kašika".Banja Luka wrote:
dok su glasaci SDP-a najednom visem intelektualnom nivou i glasaju za napredak i bolji zivot i ako to izostane u stanju su kazniti one za koje su glasali
SDP
-
Mohamad Sissoko
#37651 Re: SDP
-
Banja Luka
#37652 Re: SDP
Nikakav to mit nije, to je tako. To su pokazali iovi izbori, SDP- glasaci su kaznili svoju stranku jer su prepoznali njene greske, dok Bakir osvaja izbore bezobzira na nacionalizam, lazi, Saje, crnce... Nista njegovim glasacima nije vazno, osim "da je nas". Glasaci SDP-a nisu na intelektualno visem nivou zato sto su oni nesto posebno, nego zato sto su glasaci SDA zatucani (ako nisi primijetio, ne pricam o glasacima drugih stranaka, nego samo o SDA).Mohamad Sissoko wrote:Običan mit i pamflet u komunističkom stilu, poput "zlatnih kašika".Banja Luka wrote:
dok su glasaci SDP-a najednom visem intelektualnom nivou i glasaju za napredak i bolji zivot i ako to izostane u stanju su kazniti one za koje su glasali
- Paranoid
#37653 Re: SDP
Haj'd ti meni polako pokaži naBanja Luka wrote:Nikakav to mit nije, to je tako. To su pokazali iovi izbori, SDP- glasaci su kaznili svoju stranku jer su prepoznali njene greske, dok Bakir osvaja izbore bezobzira na nacionalizam, lazi, Saje, crnce... Nista njegovim glasacima nije vazno, osim "da je nas". Glasaci SDP-a nisu na intelektualno visem nivou zato sto su oni nesto posebno, nego zato sto su glasaci SDA zatucani (ako nisi primijetio, ne pricam o glasacima drugih stranaka, nego samo o SDA).Mohamad Sissoko wrote:Običan mit i pamflet u komunističkom stilu, poput "zlatnih kašika".Banja Luka wrote:
Hajd sad...3 2 1
-
Banja Luka
#37654 Re: SDP
Evo najboljeg dokaza za intelektualnu zaostalost... Zao mi te je...Paranoid wrote:
Haj'd ti meni polako pokaži nakuda su te sve ovi esdeaovci dirali, ali obećaj da dok budeš odgovarao nećeš gledati u tatu...ok?
Evo, bolji dokaz za tu intelektualnu zaostalost ne treba.
Hajd sad...3 2 1
-
wolf07
#37655 Re: SDP
@Banja Luka
U cemu se konkretno vidio nacionalizam Bakira Izetbegovica????
Ta vasa komunisticka prica - nacionalne stranke su nas....., nema blage veze sa zivotom. Vi ste zadnji ostatci ostataka koji jos misle ubrati koji poen na toj prici. Hag privodi kraju svoj rad i tacno se ko je, koliko i kako skrivio tragediju u BiH. Nemojte ni pokusavati s tom pricom i uravnilovkom nekome soliti pamet.
Cercil je davnih dana rekao da demokratija nije dobar nacin uredjenja drzave, ali je najmanje los. Ta demokratija podrzumijeva da je glas - glas!!! Nema tu nikakvog "kvaliteta glasova", ima samo kvantitet i to treba prihvatiti kao manjkavost ovog nesavrsenog, ali najmanje loseg oblika uredjenja drzave. Tu tezu o "kvalitetu" glasa mozete jos samo naci u rigidnim totalitarnim drustvima gdje u stvari glas jedino i ima onaj ko je na vrhu, ostali glasovi ne postoje - jer nisu "kvalitetni".
U cemu se konkretno vidio nacionalizam Bakira Izetbegovica????
Ta vasa komunisticka prica - nacionalne stranke su nas....., nema blage veze sa zivotom. Vi ste zadnji ostatci ostataka koji jos misle ubrati koji poen na toj prici. Hag privodi kraju svoj rad i tacno se ko je, koliko i kako skrivio tragediju u BiH. Nemojte ni pokusavati s tom pricom i uravnilovkom nekome soliti pamet.
Cercil je davnih dana rekao da demokratija nije dobar nacin uredjenja drzave, ali je najmanje los. Ta demokratija podrzumijeva da je glas - glas!!! Nema tu nikakvog "kvaliteta glasova", ima samo kvantitet i to treba prihvatiti kao manjkavost ovog nesavrsenog, ali najmanje loseg oblika uredjenja drzave. Tu tezu o "kvalitetu" glasa mozete jos samo naci u rigidnim totalitarnim drustvima gdje u stvari glas jedino i ima onaj ko je na vrhu, ostali glasovi ne postoje - jer nisu "kvalitetni".
-
rajvosa1
#37656 Re: SDP
vrijeđanje političkih protivnika, omalovažavanje glasača suparničkih stranaka...
- stochar
#37657 Re: SDP
ja bih samo da pozdravim sve forumaše koji su, nakon sto je Zlatko sklopio smrtonosnu koaliciju sa SDA kojom je iskopao grob SDP-u i socijaldemokratiji u ovoj zemlji (mrsko mi sad traziti, 1500 stranica, znaju oni), svakoga ko je najdobronamjernije taj potez kritikovao, ko je upozoravao, nazivali HDZ-ovcima, 'silajdžićevcima', sipali uvrede i ponasali se kao sto se ponasao uostalom i sam SDP.
p.s. mozete se vi sad praviti mutavi, glumiti da ste i vi upozoravali, folirat', ali valja ostat sam sa sobom...
p.s. mozete se vi sad praviti mutavi, glumiti da ste i vi upozoravali, folirat', ali valja ostat sam sa sobom...
- zateznistub
#37658 Re: SDP
...sva bol svijeta....stochar wrote:ja bih samo da pozdravim sve forumaše koji su, nakon sto je Zlatko sklopio smrtonosnu koaliciju sa SDA kojom je iskopao grob SDP-u i socijaldemokratiji u ovoj zemlji (mrsko mi sad traziti, 1500 stranica, znaju oni), svakoga ko je najdobronamjernije taj potez kritikovao, ko je upozoravao, nazivali HDZ-ovcima, 'silajdžićevcima', sipali uvrede i ponasali se kao sto se ponasao uostalom i sam SDP.
- sebija
#37659 Re: SDP
Aferim.Banja Luka wrote:SDA je stabilna jer njeni glasaci i ne glasaju za nju da im bude bolje, nego zato sto je na celu "kakav je takav je, samo nek je nas", dok su glasaci SDP-a najednom visem intelektualnom nivou i glasaju za napredak i bolji zivot i ako to izostane u stanju su kazniti one za koje su glasali (kao sto je to bilo 12.10.2014.). To se za simpatizere nacionalistickih stranaka ne moze reci (to je najbolje prepoznao Mile Dodik i od price o ekonomiji se okrenuo onoj stabilnijoj, tj. nacionalizmu). Nije covjeku bitan kvalitet nego kvantitet glasaca, svejedno je svaki listic jednak i sad kao nacionalista ima jako stabilno biracko tijelo.
Svaka ti čast. Rijedak primjer dobrog čovjeka na ovom forumu.Banja Luka wrote:Evo najboljeg dokaza za intelektualnu zaostalost... Zao mi te je...
- Paranoid
#37660 Re: SDP
Uzmite sobu.....sebija wrote:Aferim.Banja Luka wrote:SDA je stabilna jer njeni glasaci i ne glasaju za nju da im bude bolje, nego zato sto je na celu "kakav je takav je, samo nek je nas", dok su glasaci SDP-a najednom visem intelektualnom nivou i glasaju za napredak i bolji zivot i ako to izostane u stanju su kazniti one za koje su glasali (kao sto je to bilo 12.10.2014.). To se za simpatizere nacionalistickih stranaka ne moze reci (to je najbolje prepoznao Mile Dodik i od price o ekonomiji se okrenuo onoj stabilnijoj, tj. nacionalizmu). Nije covjeku bitan kvalitet nego kvantitet glasaca, svejedno je svaki listic jednak i sad kao nacionalista ima jako stabilno biracko tijelo.
Svaka ti čast. Rijedak primjer dobrog čovjeka na ovom forumu.Banja Luka wrote:Evo najboljeg dokaza za intelektualnu zaostalost... Zao mi te je...
-
wolf07
#37661 Re: SDP
...i ne zaboravite kondome! Da se slucajno ne bi razmnozavali!
- sebija
#37662 Re: SDP
Paranoid wrote:Uzmite sobu.....
Vrijeđanje je odlika intelektualno ili karakterno impotentnih.wolf07 wrote:...i ne zaboravite kondome! Da se slucajno ne bi razmnozavali!
-
putokaz1
#37664 Re: SDP
Kako to da Zlatko Lagumdžija nije prošao u državni parlament ,zar nije br 1 na kompezacijskoj?
- crvenebrigade
#37665 Re: SDP
Nije, prvi na kompenzacijskoj listi je onaj Sasa Magazinovic.putokaz1 wrote:Kako to da Zlatko Lagumdžija nije prošao u državni parlament ,zar nije br 1 na kompezacijskoj?
To je tzv. "mladi lav" koji je u toku mandata mislio samo o sebi i svojim najblizim. Nepotisticki i sramotno je uhljebio sestru u SDP-u, a zeta kao savjetnika, naravno, bez ikakvih uslova u jednom federalnom ministarstvu.
Sasa Magazinovic je imao najmanje platu kao poslanik u PS BIH u iznosu od bezobraznih 8 hiljada KM.
I takav da bude, zivi i ponasa se kao istinski socijaldemokrata?!?
Last edited by crvenebrigade on 19/10/2014 20:39, edited 1 time in total.
-
Mohamad Sissoko
#37666 Re: SDP
a sdrpovac o mrtvima sve najgoresebija wrote:Paranoid wrote:Uzmite sobu.....Vrijeđanje je odlika intelektualno ili karakterno impotentnih.wolf07 wrote:...i ne zaboravite kondome! Da se slucajno ne bi razmnozavali!
-
bella_ciao
#37667 Re: SDP
Slazem se. Posebno kad ono ti rece da su svi osim tvojih glupi.sebija wrote:Paranoid wrote:Uzmite sobu.....Vrijeđanje je odlika intelektualno ili karakterno impotentnih.wolf07 wrote:...i ne zaboravite kondome! Da se slucajno ne bi razmnozavali!
- sebija
#37668 Re: SDP
Izvinjavam se, ali ta dva vaša posta su potpuno nerazumljiva i nemoguća za komentarisati.
SubhanAllah.
SubhanAllah.
- sebija
#37670 Re: SDP
Pokušaj upotrebe lirike u komentarima već daje bolje znake.smjesko071 wrote:Sebija, uveli cvijete...
-
bella_ciao
#37671 Re: SDP
sebija wrote:Izvinjavam se, ali ta dva vaša posta su potpuno nerazumljiva i nemoguća za komentarisati.
SubhanAllah.
Rece ti da je vrijedjane odlika intelektualno ili karakterno impotentnih, je ti rece da se slazem pritom se sjetih tvojih izjava i uvreda. Kontas? Da ti spelujem i nacrtam?
- sebija
#37672 Re: SDP
Zakašnjela reakcija nije najbolji znak, ali si svejedno simpatičan dečko.bella_ciao wrote:Rece ti da je vrijedjane odlika intelektualno ili karakterno impotentnih, je ti rece da se slazem pritom se sjetih tvojih izjava i uvreda. Kontas? Da ti spelujem i nacrtam?
Neka vam je ugodna noć.
-
bella_ciao
#37674 Re: SDP
Nemoj sad da bjezis, kad si mogo/mogla cijeli dan na temi na temi da visis neka te i sad. Kad god gubis ide bjezanija. Tipicno SDPovskisebija wrote:Zakašnjela reakcija nije najbolji znak, ali si svejedno simpatičan dečko.bella_ciao wrote:Rece ti da je vrijedjane odlika intelektualno ili karakterno impotentnih, je ti rece da se slazem pritom se sjetih tvojih izjava i uvreda. Kontas? Da ti spelujem i nacrtam?
Neka vam je ugodna noć.
-
putokaz1
#37675 Re: SDP
Znači,Zlaja je bio siguran da će proć iz KS+BPK
Bio sam i ja
Nije daleko od praga sdp je 4-i čini mi se tu ispod df-sda-sbb a vjerovatno ide df-2,sbb i sda po 1
Ja budale čojka ne stavit sebe na br. 1 kompezacije
Bio sam i ja
Nije daleko od praga sdp je 4-i čini mi se tu ispod df-sda-sbb a vjerovatno ide df-2,sbb i sda po 1
Ja budale čojka ne stavit sebe na br. 1 kompezacije