sehohari wrote: ↑23/10/2024 21:29
dixi5 wrote: ↑23/10/2024 11:34
BarbaDue wrote: ↑23/10/2024 11:00
Jedan prosječan član ili glasač Njihove stranke!
Kakve veze ima glasc nase stranke sa komentarom? Iran je istok, a europa a posebno Bosna i Hercegovina nema apsolutno nikakve poveznice sa istokom. Ne dijelimo iste vrijednosti, standarde, poglede na zivot...etc.
Prema tome, apsolutno, neka rade sta god zele na istoku i oni i izrahell.
Normalnog bosanca i hercegovca interesuje sta mu radi komsija u mahali i moze li kako poboljsati zajednicu, a ne fucking iran

i ostale licemjerne tzv islamske zemlje.
Kakav životinjski pogled na svijet, da ne govorimo o nepoznavanju vlastite historije.
Selam brate,
ovom prilikom te zelim informisati da je moja historija Bosna i Hercegovina. Nikakvi zapadni ili istocni mongoli ne ulaze u tu historiju. Ono sto ulazi su razni interesi tih zapadno istocnih sfera. Sto prije shvatis da ti je bitnij komsija Avdo, Marko ili Milos, od nekog Abbasa zivot ce biti bolji tebi, tvojoj djeci, a u konacnici nama kao drustvu u cjelini.
Nazalost, ako ne budes mogao shvatiti gore napisano, ja ti ne mogu pomoci.
BarbaDue wrote: ↑24/10/2024 00:10
Nema tu ni trunke solidarnosti i empatije.
Apsolutno se moram sloziti s tobom. Nemam ni trunka empatije prema zapadu, sjeveru, jugu, ili istoku. Jedina moja empatija je prema Bosni i Hercegovinu i svakom njenom drzavljaninu. Sve ostalo gledam kroz interes moje drzave kako bi joj bilo bolje, naprednije i svijetlije u buducnosti.
Ne idntificiram se ni sa zapadom, ni sa istokom, gledam samo mogucu korist za drustvo u cjelini. Kao podjedinci me apsolutno ne zanimaju, niti jedan.