FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

skenderija04

#37651 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:
skenderija04 wrote:
ultima_palabra wrote:Nije valjda da vjeruješ u to... da su to htjeli valjda ne bi svirali penal za Barcu 5 minuta prije kraja prve utakmice, da ne govorim o penalu i crvenom za Albu. Ono jučer je samo loše suđenje.
Kazem ti sta sam procitao.

Sudjenje je bilo ocajno, tacno.
Ali ako pogledas situaciju nije iskljuceno. Nikome ne treba nacionalisticka festa u trenutku u kome se nalazi zemlja, a koliko vidim veca glavobolja je mogucnost finala Barcelona-Espanyol. Citav vikend bi bila prilika za provokacije i haos.Jos kada dodas pojavu ove nove partije(Podemos) koja je u Barceloni nasla plodno tlo, i ciji je jedan od programskih ciljeva Referendum o Republici tj. da li Spanci zele kralja ili ne.
Idealna prilika da dobiju minute na tv i stampi.
Ok, ali Barcu će teško izbjeći, a navijači Espanyola su unitaristi... a oni bi dobili pola karata. Gore bi im bilo Barca-Athletic :D
Pa bi, ali igralo bi se na Calderonu, i sranje bi bilo samo na stadionu. Ako bi se finale igralo u Barceloni onda bi tu bila dva dana "propratnih aktivnosti" :D

Ali evo, krunski dokaz kako sudije tretiraju Barsu :D :D :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nLLJQVoDSVY [/youtube]
5 0 5

#37652 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

ultima_palabra wrote:
skenderija04 wrote:
ultima_palabra wrote:Nije valjda da vjeruješ u to... da su to htjeli valjda ne bi svirali penal za Barcu 5 minuta prije kraja prve utakmice, da ne govorim o penalu i crvenom za Albu. Ono jučer je samo loše suđenje.
Kazem ti sta sam procitao.

Sudjenje je bilo ocajno, tacno.
Ali ako pogledas situaciju nije iskljuceno. Nikome ne treba nacionalisticka festa u trenutku u kome se nalazi zemlja, a koliko vidim veca glavobolja je mogucnost finala Barcelona-Espanyol. Citav vikend bi bila prilika za provokacije i haos.Jos kada dodas pojavu ove nove partije(Podemos) koja je u Barceloni nasla plodno tlo, i ciji je jedan od programskih ciljeva Referendum o Republici tj. da li Spanci zele kralja ili ne.
Idealna prilika da dobiju minute na tv i stampi.
Ok, ali Barcu će teško izbjeći, a navijači Espanyola su unitaristi... a oni bi dobili pola karata. Gore bi im bilo Barca-Athletic :D
haha. upravu si. jos da im izadju u nacionalstickim dresovima kao pred referendum i zamotaju trofej svojim separatistickeim zastavama.
5 0 5

#37653 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote: Pa bi, ali igralo bi se na Calderonu, i sranje bi bilo samo na stadionu. Ako bi se finale igralo u Barceloni onda bi tu bila dva dana "propratnih aktivnosti" :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nLLJQVoDSVY [/youtube
mislis da ga je namjerno klepio?
skenderija04

#37654 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

5 0 5 wrote:
skenderija04 wrote: Pa bi, ali igralo bi se na Calderonu, i sranje bi bilo samo na stadionu. Ako bi se finale igralo u Barceloni onda bi tu bila dva dana "propratnih aktivnosti" :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nLLJQVoDSVY [/youtube
mislis da ga je namjerno klepio?
Naravno da nije.
todd_smith

#37655 Re: FC Barcelona

Post by todd_smith »

nasmijesniji detalj utakmice kada Alba naleti na ruku sudije i valja se okolo k`o da ga je neko nogom spuc`o u celo :lol:
ultima_palabra

#37656 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

todd_smith wrote:nasmijesniji detalj utakmice kada Alba naleti na ruku sudije i valja se okolo k`o da ga je neko nogom spuc`o u celo :lol:
Navika :D
Point.

#37657 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

ascari wrote:
Point. wrote:Koja picketina je ovaj Neymar. Neka ga je Gabi odalamio, jebo mamu svoju odvratnu.
Mexes vam udavi kapitena, a ti Neymara oslovljavas sa picketina. Interesantno :roll:
Mexes je isto tako picketina, kao i Neymar. Svako na svoj nacin. Sts je tu cudno? Neymar a i Alba se bacaju na svaki dodir da je to smijesno.
omar little

#37658 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

jesi ti gledao utakmicu sinoc? jesi li gledao ijednu utakmicu barce ove sezone? po ovome sto pises nisi ni preglede vidio, a kamoli tekmu. veze sa zivotom nema.
sizifinho

#37659 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

ma trola covjek, haha...
ili je ozbiljan, ali onda ga nosi subjektivnost :D
Treba jos jednom da mu prsljen slome,
ni tad ljudi ne bi vjerovali
Point.

#37660 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

5 0 5 wrote:
Point. wrote: Ma ne nije nikako. Inace je on poznat kako se nikako ne valja po terenu.
neymarinho nije poznat poznat po tome. one je bio poznat po tome. ove sezone je sazrio kao igrac. igra dosta odgovornije. garantjuem ti da neces naci ni jedan dajv iz ove sezone. covjek je postigao isti broj golova kao ronaldo (iz igre), a ima na terenu skoro 600 minuta manje.
Neznam brate sl ono na svjetskom je bilo pateticno. Tacno sam se doveo u situaciju da sam jedva cekao da ga neko polomi.
5 0 5

#37661 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

5 0 5

#37662 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Point. wrote: Neznam brate sl ono na svjetskom je bilo pateticno. Tacno sam se doveo u situaciju da sam jedva cekao da ga neko polomi.
odgovorili su ti drugi vec. eno ti snimak utakmice na prosloj stranici, pa pogledaj.
Point.

#37663 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

omar little wrote:jesi ti gledao utakmicu sinoc? jesi li gledao ijednu utakmicu barce ove sezone? po ovome sto pises nisi ni preglede vidio, a kamoli tekmu. veze sa zivotom nema.
Jesam gledao sam Barcu ove sezone. Mislim, normalno je da ce ga barcini navijaci pravdati ali da igra u Realu, jebali bi mu vi majku i govorili da je padavicar na kvadrat.
5 0 5

#37664 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Point. wrote: Jesam gledao sam Barcu ove sezone. Mislim, normalno je da ce ga barcini navijaci pravdati ali da igra u Realu, jebali bi mu vi majku i govorili da je padavicar na kvadrat.
pa daj nadji nam taj neki njegov pad iz ove sezone. pa cemo od tud poceti. vec sam ti rekao da se ne sjecam da ima i jedan, a ako ti znas, podijeli. niko ne optuzuje benzemu da lazira penale.
todd_smith

#37665 Re: FC Barcelona

Post by todd_smith »

5 0 5 wrote:
Point. wrote: Jesam gledao sam Barcu ove sezone. Mislim, normalno je da ce ga barcini navijaci pravdati ali da igra u Realu, jebali bi mu vi majku i govorili da je padavicar na kvadrat.
pa daj nadji nam taj neki njegov pad iz ove sezone. pa cemo od tud poceti. vec sam ti rekao da se ne sjecam da ima i jedan, a ako ti znas, podijeli. niko ne optuzuje benzemu da lazira penale.
optuzujete ronalda sto ih zabija :mrgreen:
omar little

#37666 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Point. wrote:
omar little wrote:jesi ti gledao utakmicu sinoc? jesi li gledao ijednu utakmicu barce ove sezone? po ovome sto pises nisi ni preglede vidio, a kamoli tekmu. veze sa zivotom nema.
Jesam gledao sam Barcu ove sezone. Mislim, normalno je da ce ga barcini navijaci pravdati ali da igra u Realu, jebali bi mu vi majku i govorili da je padavicar na kvadrat.
onda si ili corav ili veze sa zivotom nemas. covjek se klese u potpuno drugog igraca od prosle sezone. meni ne mozes prisivati nikakvu neobjektivnost kad je neymar u pitanju.
plitka ti je retorika skoro svaki put kad dodjes na ovu temu.
sizifinho

#37667 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

Image
Point.

#37668 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

omar little wrote:
Point. wrote:
onda si ili corav ili veze sa zivotom nemas. covjek se klese u potpuno drugog igraca od prosle sezone. meni ne mozes prisivati nikakvu neobjektivnost kad je neymar u pitanju.
plitka ti je retorika skoro svaki put kad dodjes na ovu temu.
Eto nek ti imas. Drzi se filmova zivota ti. Kao objektivnost ti vrlina ovdje a imas avatar barcinog igraca. Interesantno da juce bas na Neymara popizdise. Dusa draga nema sta.
TheHound

#37669 Re: FC Barcelona

Post by TheHound »

Point. wrote: Eto nek ti imas. Drzi se filmova zivota ti. Kao objektivnost ti vrlina ovdje a imas avatar barcinog igraca. Interesantno da juce bas na Neymara popizdise. Dusa draga nema sta.
I ti bi popizdio na nekog ko te driblinzima pravi budalom pred tvojim navijacima, a pored toga ti utrpao dva komada :D
I Messi je sinoc padao vise puta nego Neymar zbog istih udaraca, hocemo li sad i njega nazvati glumcem/padavicarem/...?
Point.

#37670 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Messi nikad nije bio padavicar. Za razliku od Neymara, Albe i Busquetsa.
LSD

#37671 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Point je stari patološki hejter Neymara, tako da ne treba puno ulaziti u raspravu sa njim :wink: ....sjetimo se da je molio Boga mu Zuniga slomi kičmu na SP i kad je bio nezadovoljan rezultatima nalaza (samo napuknuce pršljena)....neki je psiho-poremecaj u pitanju, jer ta mržnja nije normalna prema nekome koji mu ništa nije uradio u životu
skenderija04

#37672 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Atletico je uvijek bio ovakav, nista novo. Sad je to ekipa koja je navikla da pobjedjuje pa ih je sinoc malo ponijelo :D

Nista specijalno, ali start Maria 5 minuta do kraja kada je sve bilo gotovo je bio nepotreban. I one izjave,...Cani prijeti Neymaru i sl.

Izgubio si ovaj put, drugi put ces mozda pobijediti i zdravo. Osim toga nista specijalno da bi se istaklo
Tomahawk11
Globalni moderator

#37673 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Treba utoke podijeliti ovima iz Atletica, cisto da budu ubjedljiviji ako ne uspiju fizicki nasrtaji :mrgreen: :mrgreen:
5 0 5

#37674 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

todd_smith wrote: optuzujete ronalda sto ih zabija :mrgreen:
dobro buraz. rekao si sta si imao za reci. kada ronaldo (ili neymar) isfoliraju faul, to se vidi. ako ti je stream bio los, ili si ustao do frizidera da uzmes pivu, pa nisi vidio, obicno se moze naci gomila videa i slika koje to mogu dokazati. evo, po treci te put pitam, ako je neymarinho toliki padavicar onda ti nece biti tesko da nadjes samo JEDAN takav video od avgusta 2014. do danas. ti znas o cemu pricas. znamo i mi. nadji video pa cemo dalje o neymarinhu. ako nema, onda je prica gotova, ne?
mbenz

#37675 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

LJUDI, ja predlazem da ne dajemo "medijskog" prostora kojekakvim provokatorima iz fasistickog dijela Madrida i da ignorisanjem nastavimo razmjenjivaci misljenja o voljenoj Barceloni i ne porediti Neymara sa letacem u tudje kaznene prostore mr. Shooooooooo .Tako da tema ne prerasta u kojekakva prepucavanja pogotovo o optuzbama koja su neosnovana jer su neymara ubili sinoc po nogama. pozz
Post Reply