DF oštro HDZ-u: "Legitimno predstavljanje" je izmišljotina ismijana u EU
KOmsicev komentar: eto de mi ti Senade reci sta bi uradio, ja ne znam.sporazum izetbegovica i covica wrote:obezbijediti izbor legitimnih predstavnika naroda
DF oštro HDZ-u: "Legitimno predstavljanje" je izmišljotina ismijana u EU
KOmsicev komentar: eto de mi ti Senade reci sta bi uradio, ja ne znam.sporazum izetbegovica i covica wrote:obezbijediti izbor legitimnih predstavnika naroda
Glup lik, nema druge. Od njega su gluplji samo oni sto mu daju glas.izvrsni direktor wrote:DF oštro HDZ-u: "Legitimno predstavljanje" je izmišljotina ismijana u EUKOmsicev komentar: eto de mi ti Senade reci sta bi uradio, ja ne znam.sporazum izetbegovica i covica wrote:obezbijediti izbor legitimnih predstavnika naroda
Ustili se fasisticki SDA profili na fb. Danas tisina. Jedino je stranica Pamti Bosnjace objavila:GandalfSivi wrote:Od Bakirove pudlice nisam vise ni ocekivao, ali gdje nam je prvi doberman u zastiti bosnjackih interesa? Suljagic nesto usutio na twitteru...
Al zato pišu....Sara Grahic,Merima Malkić,Vildana Hajdarpšić..Nadjite ih na FBKikibombona wrote:Ustili se fasisticki SDA profili na fb. Danas tisina. Jedino je stranica Pamti Bosnjace objavila:GandalfSivi wrote:Od Bakirove pudlice nisam vise ni ocekivao, ali gdje nam je prvi doberman u zastiti bosnjackih interesa? Suljagic nesto usutio na twitteru...
'Ako zele opstati, Bosnjaci moraju nauciti da slijede svoga lidera'.
...
Zeljko, psihopata Suljagic, Slucajni prolaznik - niko nista.
Ali to nije Fašizam da se briše sa FB ,ali ako neko napiše da je to Fašizam taj bude brisan.drug_profi wrote:JA otrovnih objava. Ono je fakat širenje mržnje prema neistomišljenicima.
I to je SDA demokratija.
a onda:Dodik s partnerima iz RS: Ništa od ANP-a, NATO integracije će se koordinisati sa Srbijom
Komšić: Mi smo sporazum shvatili da ako ide ANP, onda je i mandatar OK
Cuj 'mi smo shvatili...'...izvrsni direktor wrote:prvo:a onda:Dodik s partnerima iz RS: Ništa od ANP-a, NATO integracije će se koordinisati sa SrbijomKomšić: Mi smo sporazum shvatili da ako ide ANP, onda je i mandatar OK
BašKikibombona wrote:, ali zasto bilo ko glasa za DF?
I mene ovo interesujeAmiĐa_Idriz wrote:BašKikibombona wrote:, ali zasto bilo ko glasa za DF?
"zajebaje hrvate"cvrčak_na_hedonizmu wrote:Glasaju zato sto ne prate politiku i desavanja u sustini. Negdje cuo da je ovaj ublehas "puko" Pickoustog po prstima, gledao ga na TV-u i vidio da je "nas" a Zeljko i procitao da se, fol, bori za BiH, a ne vole SDA, taman za stotinjak hiljada glasova. Taman da uhljebe dio uhljeba.
Zanimljiva je sutnja pojedinih forumasa, bas me zanima objasnjenje zadnjih desavanja.
Ps. Bosnjo je fukara, prodo' bi drzavu da se uhljebi kao portir u opstini, na odredjeno.
Zlatni ljiljan ka'e,na stranu što ga vjerovatno ne bi ni vidio da se ne zove Željko,imam komšiju ljiljana,sa 17 otišao u rat,ne znam kolika primanja imaju nosioci ali ovaj radi,nijedna bauštela mu nije mrska,zna keramikom,vjerovatno nakon tri ranjavanja ima i problema sa zdravljem ali radi,bori se,školuje djecu,nije zasjeo u uhljebsko fotelju a šta su radili da ga prevedu u "svoje"cvrčak_na_hedonizmu wrote:Glasaju zato sto ne prate politiku i desavanja u sustini. Negdje cuo da je ovaj ublehas "puko" Pickoustog po prstima, gledao ga na TV-u i vidio da je "nas" a Zeljko i procitao da se, fol, bori za BiH, a ne vole SDA, taman za stotinjak hiljada glasova. Taman da uhljebe dio uhljeba.
Zanimljiva je sutnja pojedinih forumasa, bas me zanima objasnjenje zadnjih desavanja.
Ps. Bosnjo je fukara, prodo' bi drzavu da se uhljebi kao portir u opstini, na odredjeno.
Ustao u 12, ko da je njemu do shvatanja... ako ide ide, ako ne ide ide plata.criticos wrote:Komšić: Mi smo sporazum shvatili da ako ide ANP onda je i mandatar OK
Tko će se kladiti da je pogrešno shvatio![]()
![]()
Da zaključimo njegov današnji politički osvrt prije izjave Dodika
Kakva plata, nedostojno spominjanja.ultima_palabra wrote:Ustao u 12, ko da je njemu do shvatanja... ako ide ide, ako ne ide ide plata.criticos wrote:Komšić: Mi smo sporazum shvatili da ako ide ANP onda je i mandatar OK
Tko će se kladiti da je pogrešno shvatio![]()
![]()
Ali Džaba 3 koaliciaj s SDA on opet ostaje član PredsjendištvaHolms wrote:Najgori lik i prevarant ikad. Prekucao je i Lagumdziju.
Ma nije bolan.Stara latinska kaze " U sto vira za sto lira"putokaz1 wrote:Ali Džaba 3 koaliciaj s SDA on opet ostaje član PredsjendištvaHolms wrote:Najgori lik i prevarant ikad. Prekucao je i Lagumdziju.
I što je još čudnije njegov 1 ako prođe u neko vijeće ili GV SARAJEVO BITI ĆE dodatna ruka SDA