Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote: ↑12/01/2020 19:43
E cuj uz pomoc VAR-a... Kako gigantski odgovor, a VAR isto srnaje za sve, milimetar i ovim i onim, ali jok, samo Liverpool se bori. Smijesno stare mi.
Gerro wrote: ↑12/01/2020 19:52
pa da, i ovo je dan kad je rodjeno milion novih navijaca Barcelone, a onaj poraz od prosle sezone 4-0 je dan kad ih je umrlo isto toliko....
Do prošle godine ljude je sramota bilo reći da navijaju za Liverpool.
Crvena Tifoza wrote: ↑12/01/2020 19:28
Znači Pep je bezveze trener, bez obzira na to što je hladno uzeo dvije uzastopne titule EPL, trofej za koji se evo Liverpool uz pomoć VARa, sudija i cijele medijske kampanje, napregn’o nebi li uzeo.
Ne pokusavaj se sa trolom raspravljati. Ev 2 sedmice taman fino bez njega bilo... cim je dosao, trolanje. Ne znam sto ga trajno ne banuju.
ma bio je smirio, dozirao trolanje, ali čim su ponovo omogućili registraciju odvrnuo je na najjače. ima on sigurno sad u šteku nekoliko acc, pa kad i popije trajni eto njega opet. resistance is futile
Djecko misli da su svi optereceni forumom i nogometom kao on. Neki imaju i pametnijih stvari ....
Ne znam za druge acc, ali ovim se istice....
Drzi ga moderacija, valjda da tema uvijek bude aktivna. Ili je trolanje ili prepirka bez svrhe..a kad nema nijednog, lik sam sa sobom prica...
Pa vise je Unitedu npr VAR pomogao nego Liverpoolu
Neki dan je izbacen podatak, VAR je najvise Villi "nanio stetu" pa onda 2-3 ekipe pa onda Liverpoolu
kako glup argument jebote zivot, ja cak i ne navijam za Liverpool ali zbog tako retardiranih komentara bas bih volio da osvoje svaku utakmicu do kraja sezone uz pomoc VARa
Ne pokusavaj se sa trolom raspravljati. Ev 2 sedmice taman fino bez njega bilo... cim je dosao, trolanje. Ne znam sto ga trajno ne banuju.
ma bio je smirio, dozirao trolanje, ali čim su ponovo omogućili registraciju odvrnuo je na najjače. ima on sigurno sad u šteku nekoliko acc, pa kad i popije trajni eto njega opet. resistance is futile
Djecko misli da su svi optereceni forumom i nogometom kao on. Neki imaju i pametnijih stvari ....
Ne znam za druge acc, ali ovim se istice....
Drzi ga moderacija, valjda da tema uvijek bude aktivna. Ili je trolanje ili prepirka bez svrhe..a kad nema nijednog, lik sam sa sobom prica...
lik je toliko unistio fudbalski podforum da ni ne dolazim vise, ni citati ni pisati. sto nije to nikakav gubitak, znam. no, kukati kako je trol i sta vec ne dok ga se na istoj stranici kvota i razgovara s njim kao da je normalan korisnik je ludilo. nije on kriv, vi ste krivi.
Ko dade za ovog Maguiera 80 miliona jbt. Lik je igrac od 15 miliona i to kad ima dobar dan jbt. Jos mu kapitensku traku dali. Kakav cirkus od smijesnog kluba