Dešavanja u Srbiji
-
RasAlGhul
#37601 Re: Dešavanja u Srbiji
@Radosni
Jesi živ, još malo tebra 2-2
- Young Erotica
#37602 Re: Dešavanja u Srbiji
Ajde cigani primite taj gol. 
-
RasAlGhul
#37603 Re: Dešavanja u Srbiji
Opet osamnaeste Srbin pobedio, u ovom slucaj musliman brat BenYoung Erotica wrote:Ajde cigani primite taj gol.
- Young Erotica
#37604 Re: Dešavanja u Srbiji
Ben je staro srpsko prezime poreklom iz Sumadije.RasAlGhul wrote:Opet osamnaeste Srbin pobedio, u ovom slucaj musliman brat BenYoung Erotica wrote:Ajde cigani primite taj gol.
-
RasAlGhul
#37605 Re: Dešavanja u Srbiji
Odoše, svaka čast za igrače, aravno za ovu stoku četničku sa tribina sve najgore!
- vatrogasac
#37606 Re: Dešavanja u Srbiji
Koliko upratih prosječnog Srbina više zanimaju Kiine gaće nego Kosovo. Više njoj daju kvadratnih cm po novinama. Očito su se pomirili sa onim što sleduje.Maraschino wrote: Nema od toga nista. Presevska dolina ce biti Albanska pri prvom slijedecem qrcenju u Srbiji. MZ neda razmjenu teritorije i cijelo Kosovo ce biti priznato.
Zasto bi davali sjever kada je on vec u Kosovu za nesto sto ce lako dobiti u nekoj bliskoj buducnosti.
Vucicu da je i selo na sjeveru samo da opravda ''eto i mi smo nesto dobili''.
Kristinu Kockar mrzelo je da ode do svlačionice na bazenu, pa je ogrnula peškir i skinula mokar kupaći kostim
-
radostan dan
#37607 Re: Dešavanja u Srbiji
najbitniju utakmicu u zadnjih 25 godina nisam gledao. nisam imao snage. iscimale me godine i đoković, ne mogu više...prvih 45 i jače minuta sam bio u lokalu ispod zgrade i to u bašti, sa likom koji veze nema fudbalom, a za susjednim stolovima miks polovnjača i studentica.RasAlGhul wrote:@Radosni
u lokalu tv koji nije u mom vidokrugu. rezultat sam pratio po ponašanju i mimici gazde lokala koji je šetao gore-dole, a to je inače stara grobarska zla pička kojoj još pamtim kako je slavio kad je bender iz bajerna zabio za 2-1 u beogradu prije skoro 30 godina.
znao sam da nije dobro, čim se smijulji....
e kad je ta pička meni prišla kao slučajno i rekla mi kiselo - kakve ste vi pičke...ukucah liveskore.
odmah platih ceh sve uredno, izvinuh se drugu.... i bježi koliko me noge nose što dalje od centra, lokala, ljudi, zgrada, zvukova.
šeto, šeto...vratio se u devedeset drugom.
naručio piće, zvao gazdi turu, i cerio mu se za šankom do 2 ujutro.
majke mi.
jutros do 5 gledao snimak i čitao po netu analize i izjave.
- stakasa
#37608 Re: Dešavanja u Srbiji
radostan dan wrote:najbitniju utakmicu u zadnjih 25 godina nisam gledao. nisam imao snage. iscimale me godine i đoković, ne mogu više...prvih 45 i jače minuta sam bio u lokalu ispod zgrade i to u bašti, sa likom koji veze nema fudbalom, a za susjednim stolovima miks polovnjača i studentica.RasAlGhul wrote:@Radosni
u lokalu tv koji nije u mom vidokrugu. rezultat sam pratio po ponašanju i mimici gazde lokala koji je šetao gore-dole, a to je inače stara grobarska zla pička kojoj još pamtim kako je slavio kad je bender iz bajerna zabio za 2-1 u beogradu prije skoro 30 godina.
znao sam da nije dobro, čim se smijulji....
e kad je ta pička meni prišla kao slučajno i rekla mi kiselo - kakve ste vi pičke...ukucah liveskore.
odmah platih ceh sve uredno, izvinuh se drugu.... i bježi koliko me noge nose što dalje od centra, lokala, ljudi, zgrada, zvukova.
šeto, šeto...vratio se u devedeset drugom.
naručio piće, zvao gazdi turu, i cerio mu se za šankom do 2 ujutro.
majke mi.![]()
jutros do 5 gledao snimak i čitao po netu analize i izjave.
-
radostan dan
#37609 Re: Dešavanja u Srbiji
Evo me pijem prvi espreso sa njim...prvo sto sam ga pitao - jesi mogo zanoćit crni kukavče, vid ti podocnjaka..

- stakasa
#37610 Re: Dešavanja u Srbiji
Pogledaj danas i svoje masnoce, dobro ti je prolazno vrijemeradostan dan wrote:Evo me pijem prvi espreso sa njim...prvo sto sam ga pitao - jesi mogo zanoćit crni kukavče, vid ti podocnjaka..![]()
![]()
-
Fudo387
#37611 Re: Dešavanja u Srbiji
Radosni, jeste li to lansirali onaj satelit, Morava ZX II?radostan dan wrote:Evo me pijem prvi espreso sa njim...prvo sto sam ga pitao - jesi mogo zanoćit crni kukavče, vid ti podocnjaka..![]()
![]()
-
radostan dan
#37612 Re: Dešavanja u Srbiji
Jesmo....red bul daje ti krila. 
-
radostan dan
#37613 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako si drogašu masni, morel se spavat?Young Erotica wrote:Ajde cigani primite taj gol.
edit:
još đoković danas da dobije, i da vas turci razvale, da ugođaj bude kompletiran.
edit:
i to domagoj vida da vam ga zakrka u devedesetprvom, pa nek pati koga smeta...
- Young Erotica
#37614 Re: Dešavanja u Srbiji
Lagano kao i uvek, pun grad cigana sinoć kao da ste osvojili.radostan dan wrote:Kako si drogašu masni, morel se spavat?Young Erotica wrote:Ajde cigani primite taj gol.![]()
![]()
![]()
edit:
još đoković danas da dobije, i da vas turci razvale, da ugođaj bude kompletiran.
edit:
15 godina rejva, droge i partizana

- CSKA
#37615 Re: Dešavanja u Srbiji
Urbana legenda sa te utakmice je da je Biljana spavala sa Bekamom 
- Young Erotica
#37616 Re: Dešavanja u Srbiji
Nisam tada bio svestan kakvu ekipu gledam uzivo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#37617 Re: Dešavanja u Srbiji
vatrogasac wrote:Koliko upratih prosječnog Srbina više zanimaju Kiine gaće nego Kosovo. Više njoj daju kvadratnih cm po novinama. Očito su se pomirili sa onim što sleduje.Maraschino wrote: Nema od toga nista. Presevska dolina ce biti Albanska pri prvom slijedecem qrcenju u Srbiji. MZ neda razmjenu teritorije i cijelo Kosovo ce biti priznato.
Zasto bi davali sjever kada je on vec u Kosovu za nesto sto ce lako dobiti u nekoj bliskoj buducnosti.
Vucicu da je i selo na sjeveru samo da opravda ''eto i mi smo nesto dobili''.
Kristinu Kockar mrzelo je da ode do svlačionice na bazenu, pa je ogrnula peškir i skinula mokar kupaći kostim
uhhhh sHo bi ja ovo
- Young Erotica
#37618 Re: Dešavanja u Srbiji
[/quote]Young Erotica wrote:radostan dan wrote:[quote="Young Erotica] i da vas turci razvale, da ugođaj bude kompletiran.
edit:
Steta sto zabraniše gostovanja, da se jurimo jataganima kao nekada
-
radostan dan
#37619 Re: Dešavanja u Srbiji
a u stvari bešiktašu odogovara i 0-0...
e pa onda se nadam da će domagoj vida da skrivi čist penal u devedesettrećem, a sudija ga ne svira.
e pa onda se nadam da će domagoj vida da skrivi čist penal u devedesettrećem, a sudija ga ne svira.
-
RasAlGhul
#37620 Re: Dešavanja u Srbiji
Nemoj ba tako, gdje će ti dušaradostan dan wrote:a u stvari bešiktašu odogovara i 0-0...
-
radostan dan
#37621 Re: Dešavanja u Srbiji
samo nek plodi, lova kaplje...barsa, mančččstrrr i ajaks, nadam se.
tv prava, reklame, kurci-palci. pa ako bog da i sledeće godine isto da nas trpaju. i eto nas na obje noge, za treću sezonu.
tv prava, reklame, kurci-palci. pa ako bog da i sledeće godine isto da nas trpaju. i eto nas na obje noge, za treću sezonu.
-
RasAlGhul
#37622 Re: Dešavanja u Srbiji
Da vas ko pitare ne zadesi Atalanta kad Mesi dođeradostan dan wrote:samo nek plodi, lova kaplje...barsa, mančččstrrr i ajaks, nadam se.
-
radostan dan
#37623 Re: Dešavanja u Srbiji
ma jok...to se ovi nesretnici i neskromnici nadaju da će da igraju nešto sa evropom...jok, ništa to. samo lova, da se dugovi vraćaju, da se malo navijači kultivišu, da šljam otpadne, da se to postavi na zdrave noge, da to liči na nešto, i da ima kontinuitet.
ne mora lš, ali mora evropa, stalno.
to dal će da zatrudnimo...koga to interesuje u narednih 3 godine.
iskreno.
ne mora lš, ali mora evropa, stalno.
to dal će da zatrudnimo...koga to interesuje u narednih 3 godine.
iskreno.
-
radostan dan
#37624 Re: Dešavanja u Srbiji
i pitanje, kad igraju grobari protiv braće nam?
da idem u onaj lokal od sinoć....
da idem u onaj lokal od sinoć....
- Maraschino
#37625 Re: Dešavanja u Srbiji
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/M ... BiH/495287Mihajlović: ''Bratoljub'' nije u funkciji krivicom FBiH
Tuko, iz Tuzle si a ne znas da FBiH sa tim nema veze ali eto da plavusa sta kaze.