Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#37601 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Budim se, otvaram rezultate, vidim 0-4 Bacim onu kesu, bacam onaj papir, ne mogu da vjerujem ba! Vako oci :shock: .
Svaka cast! :thumbup:
supercali

#37602 Re: Premijer liga BiH

Post by supercali »

Vrlo dobro za zelju a veoma lose ako hoce da se rijese misketa i kompanije sa cela kluba
north

#37603 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Mea_parvitas wrote:Lafo pitarima godra :D Vi ste bas losa ekipa i na prvom tezem ispitu idete dole. ABd odmah sutra a onda i protiv Radnika
:D ....Pa gdje si ti kad se kucaju saopštenja...kako baš da se sad javi, slučajno našlo se malo vremena....kakvi bezakrakteri od ljudi, javiti će se sad, i naravno opet će u rupu ubrzo....Ono priča o lošoj ekipi, a klub mu za koji navija od početka sezone iza te ekipe I imao priliku u derbiju da pokaže da je bolja, jednom se prešlo centat kako treba..Pih, kakva neobjektivnost :oops:
jeza u ledja

#37604 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:

0:12
:lol: :lol: bar pola metra Bilbija u ofsajdu i ona đukela nekako vidi tu penal.
Jao kakvo lose sudjenje, evo sad gledam. :shock:
Haj penali, nego ofsajd cisti i nista. :shock:

Ali crveni za Jakovljevica. :shock: U kojoj prici, u kom sportu je ono za crveni? Zadnji igrac jel? :lol: Kako je ba ono zadnji igrac, u petercu? :lol: Pa to pravilo penal+crveni koliko znam vise i ne vazi. Znaci direktan crveni frajeru dao bezveze. :zid:

Ucini mi se Jakupovic na pocetku ali ovo je neki drugi maestro.
jeza u ledja

#37605 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

north wrote:
Mea_parvitas wrote:Lafo pitarima godra :D Vi ste bas losa ekipa i na prvom tezem ispitu idete dole. ABd odmah sutra a onda i protiv Radnika
:D ....Pa gdje si ti kad se kucaju saopštenja...kako baš da se sad javi, slučajno našlo se malo vremena....kakvi bezakrakteri od ljudi, javiti će se sad, i naravno opet će u rupu ubrzo....Ono priča o lošoj ekipi, a klub mu za koji navija od početka sezone iza te ekipe I imao priliku u derbiju da pokaže da je bolja, jednom se prešlo centat kako treba..Pih, kakva neobjektivnost :oops:
Nemoj tako, on je samo zelio nesto da nam saopsti. :D
luckylaka

#37606 Re: Premijer liga BiH

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:
luckylaka wrote:Bordo navijaci imaju danas produzeno spavanje pa ih nema na forumu :D
Onkologu, hitno :)
Ti nisi bordo ti si realni navijac :D
Mea_parvitas

#37607 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

north wrote:
De ba smiri se, samo ne mogu suplje price, lafo drago... Da sam se htio javiti, javio bih se, ali posto znam kakvi sve neljudi obitavaju na forumima, koji ismijavaju nesto tek onako da bi ismijavali ne kontajuci sustinu procesa, onda tada forum i ne citam, tj te teme gdje forumasi kontaju da su smijesni i da nesto provaljuju, pa se jedni drugima smiju na sale. Kada udjem nakon pobjede, onda tu citamo cestitke nekakve, pa eto oni su sada blize vrhu, blq bla. Ispred ste samo zato jer nas kolju sudije od pocetka sezone a vas ne, jednostavno, a u situacijama gdje mi nismo imali ni malo srece, vi ste je itekako imali i upisivali ste bodove u zadnjim minutama nafakaski dok smo mo iste gubili u zadnjim minutama... ekipa vam je k i to ce se i pokazati...
north

#37608 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

:lol: ...Pa ti nisi dobar sekunde :-) .....Kome je ba drago, pa ja sam samo rekao svaka cast na utakmici, a I ostali koliko upratih, ali to ne znači da mi7nam je drago i da ću sad u grad da slavim :D ......Aha, znači sudije su razlog :D ....
Tomahawk11
Globalni moderator

#37609 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:A cvrčak kmeci li kmeci o pitarima,suđenju,savezu,nevremenu.... :izet:
Ne kontam onu pricu, ali nikako.
Pa po tome bi mi trebali svima da bjezimo bar 10 bodova :?
leškarenje

#37610 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:
leškarenje wrote:A cvrčak kmeci li kmeci o pitarima,suđenju,savezu,nevremenu.... :izet:
Ne kontam onu pricu, ali nikako.
Pa po tome bi mi trebali svima da bjezimo bar 10 bodova :?
Ma slab nam taj pitarski lobi u savezu,ali ovaj u sudijskoj organizaciji se još drži :thumbup: :D pokušavaju na sve načine da ih sjebu ali se drže,a ovo sa saopstenjima je nisko sa naše strane :lol:
lakilaka

#37611 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

ovi pitari se raskokodakali kao da su oni dobili 4:0.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#37612 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

ma vidi ti Zelje i lokomotive
svaka cast :thumbup:
maida95

#37613 Re: Premijer liga BiH

Post by maida95 »

plain vanilla wrote:ma vidi ti Zelje i lokomotive
šuti bona, ne godi nama ovo baš :mrgreen: :mrgreen:
plain vanilla

#37614 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

maida95 wrote:
plain vanilla wrote:ma vidi ti Zelje i lokomotive
šuti bona, ne godi nama ovo baš :mrgreen: :mrgreen:
bjezi bona, ubili Zrinjski u gostima, to se mora cestitati

da je nama ne ispast iz lige :mrgreen: :kiss:
Tomahawk11
Globalni moderator

#37615 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Gledaj ti Tuzlanki sto se nakon pobjede javljaju :D
plain vanilla

#37616 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:Gledaj ti Tuzlanki sto se nakon pobjede javljaju :D
ne zezaj, ja se uvijek javim poslije utakmice :evil: :D
jeza u ledja

#37617 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

lakilaka wrote:ovi pitari se raskokodakali kao da su oni dobili 4:0.
Mi smo ovdje stalno i komentarisemo rezultate. Za razliku od nas, ti si prethodni zadnji post na ovoj temi napisao 1.10. Mea_Parvitas 5.11, a Melbourne_Australia 3.10.
Ko se raskokodokao? :lol: Zaboravio sam da neki forumasi uopste postoje. :D

Nema problema, ako vam se ne pise ovdje u redu. Al nemojte biti licemjeri. :wink:

Ljudi vam cestitaju i drago im je jer Zrinjski posustaje. Da je bilo ko u pitanju bilo bi mu drago jer ce liga biti zanimljivija. Ali ne, treba neko objasnjenje. :roll:
maida95

#37618 Re: Premijer liga BiH

Post by maida95 »

ma jes' to vanilla, ali bi nam više godilo da su izgubili danas :oops: :mrgreen:

ja se vala javila i nakon remija prošlo kolo :mrgreen: :mrgreen:
LSD

#37619 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Onaj osjecaj kad i pored ovakve pobjede ne napredujemo na tabeli :roll:

Ah ta vragolasta Krupa, nalet je bilo :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#37620 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:
Tomahawk11 wrote:Gledaj ti Tuzlanki sto se nakon pobjede javljaju :D
ne zezaj, ja se uvijek javim poslije utakmice :evil: :D
Moram malo :D
Vidis da je finoca, dobio Zeljo, samo pojedine komsije bi da nam prigovore sto nam godra zbog rezultata, ostali vjerovatno u shoku :D
To sumira pustila zena, jos se nije vratio iz Zenice :-) napice se, u kanalu gdje zavrsiti i jos batine kuci kad dodje dobiti :lol: :lol: :mrgreen:
kudrilo

#37621 Re: Premijer liga BiH

Post by kudrilo »

Pojeo Slavko Zrinjski ko but svinjski!
LSD

#37622 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

kudrilo wrote:Pojeo Slavko Zrinjski ko but svinjski!
Image
Mea_parvitas

#37623 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Pa vidis da skoro nikako i ne pisem, i kad dobijamo i kad gubimo, previse se glupa prica vodi a i sama tema je neaktivna i nekvalitetna jer djeca i provokatori uglavnom obitavaju...
Tomahawk11
Globalni moderator

#37624 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

jeza u ledja wrote: Mi smo ovdje stalno i komentarisemo rezultate. Za razliku od nas, ti si prethodni zadnji post na ovoj temi napisao 1.10. Mea_Parvitas 5.11, a Melbourne_Australia 3.10.
Ko se raskokodokao? :lol: Zaboravio sam da neki forumasi uopste postoje. :D

Nema problema, ako vam se ne pise ovdje u redu. Al nemojte biti licemjeri. :wink:

Ljudi vam cestitaju i drago im je jer Zrinjski posustaje. Da je bilo ko u pitanju bilo bi mu drago jer ce liga biti zanimljivija. Ali ne, treba neko objasnjenje. :roll:
Stipu ba.
On i jos onaj jedan (na teniskoj temi zna isto provocirati) - svaki, ali svaki post im je u cilju da isprovociraju i vape za odgovorom na to.
Samo ignorisati i to je najbolji ogovor :thumbup:
Kad ono ne zna nista do provokacije napisati, kako covjek s njim da komunicira :?
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#37625 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

Realno Zrinjski je potcijenio Zeljeznicare. Zeljeznicar je opet imao srece i znanja da postigne 2 gola u najgre moguce vrijeme za Zrinjski i da ih sprci u pojam. Do prvog gola Zeljeznicara, dominirao je Zrinjski ako se moze to reci.
Kasnije bezglavo srljanje Zrinjskog u napadu i crveni karton koji nije trebao biti jer po pravilu, ako se ne varam a evo nek me neko ispravi, kada su ovako ovi bezazleni faulovi u 16 metara daje se penal i zuti karton jer ne mogu se davati 2 sankcije i iksljucenje i penal. Tako da s te strane je poguran Zeljeznicar ali oet neznatno jer i da nije bilo tog crvenog na 3:0 po onakvom terenu ni Barselona se ne bi vratila.

Ugl odlicno je ovo sve za sviju nas. Zrinjski aBd sutra na -4. 8-)
Locked