Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

drug_profi

#37576 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Sergej je tu gdje jeste ponajvise radi svog osjecaja pripadnosti i duznosti prema domovini. Takve ljude neke sitne duse i njihovi komentari ne mogu otjerati. Samo kukavice i placenici odustaju od reprezentacije kad im neko povrijedi osjecaje.

Sergej ce otici, uvjeren sam, kad sam shvati da ne moze vise nista ponuditi. Nije on trener kojeg pajserom odvajas.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#37577 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izvrsni direktor »

Haris033 wrote: 03/07/2026 22:21 Neki Q se desio u reprezentaciji prije utakmice sa Švajcarskom, a prenio se i na tekmu protiv USA.
Provjeren info iz NSBiH.
Džeko otišao privatnim avionom sa svjetskog, kao i jos neki igrači..
Niko od njih nije želio doček u Sarajevo..

Valjda u narednim danima saznamo šta se dešavalo između igrača, selektora i ostalih.. 🤔
Jel ti puna dusa sto si uspio smislit pljuvacinu? Jel ti bilo tesko zbog pozitive koja je trajala tri mjeseca? Ono, koji ti je qrac?
sanchopansa1

#37578 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sanchopansa1 »

DaysleepeR wrote: 02/07/2026 11:37 Anel je izdao i tu povjerenje više ne postoji.
Jednako kao kad te djevojka prevari.
I dalje je ona lijepa i zgodna i žao joj je i sve, ali tebi se malo gadi i ništa joj nikad više nećeš vjerovati i samo ćeš sebi zagorčati život ako joj oprostiš i primiš je nazad.
Usrao je Anel i nema tu povratka.
Anel je ljudina i nikoga on nije izdao.

Počeli su mu razni “navijači” vrijeđati ženu, nazivali je kurvom i nema šta ne, nakon poroda, bez bilo kakavog razloga i povoda, još dok je igrao i uredno se odazivao, te nakon prve povrede, još više su ga napadali, ženu posebno, i čovjek fino odjebao sve.

I ja bi isto uradio, samo što bih ja vjerovatno bio još poganiji.
sanchopansa1

#37579 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sanchopansa1 »

drug_profi wrote: 03/07/2026 22:23 Sergej je tu gdje jeste ponajvise radi svog osjecaja pripadnosti i duznosti prema domovini. Takve ljude neke sitne duse i njihovi komentari ne mogu otjerati. Samo kukavice i placenici odustaju od reprezentacije kad im neko povrijedi osjecaje.

Sergej ce otici, uvjeren sam, kad sam shvati da ne moze vise nista ponuditi. Nije on trener kojeg pajserom odvajas.
Otjerali su Anela, otjeraće i Sergeja. Te sitne duše su najglasnije.

Pa pogledaj samo ovaj forum i pljuvačine. Još je ovaj forum level pro u odnosu na FB i ostale slične deponije, pa opet imamo to što imamo.
Edin H.

#37580 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Haris033 wrote: 03/07/2026 22:21 Neki Q se desio u reprezentaciji prije utakmice sa Švajcarskom, a prenio se i na tekmu protiv USA.
Provjeren info iz NSBiH.

Valjda u narednim danima saznamo šta se dešavalo između igrača, selektora i ostalih.. 🤔
Sumnjam da može biti bilo šta drugo biti osim onog nezadovoljstva što ga je Sergej izveo protiv Katra, pa poslije nisu mogli naćinzajednički jezik.
izbjeglica_iz_besmisla

#37581 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Provjeren info iz NSBiH.

Ili reci tacno sta je bilo, ili odleprsaj u skokovima sa svojim "provjerenim" informacijama.

Ovoj zemlji bas ne fali dusmana.
luckylaka

#37582 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Javice se neki novi Lulic,Begovic,Zukanovic,Ibricic...da objasne kako u reprezentaciji nesto ne stima
Dosadno mii

#37583 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dosadno mii »

sanchopansa1 wrote: 03/07/2026 22:03 Ja bih na mjestu Barbareza podnio ostavku i to neopozivu, odmah po slijetanju, dakle press na aerodromu i ostavka.

Čitam po forumima, a i po FB grupama kako mi pišu da ide, da je nikakav, sve sami “stručnjaci”,…

Nismo mi narod za Barbareza.

Sergej odlazi i ne osvrći se! Zbog sebe, a ne što ne ne valjaš!
Pa i to je dio posla
Haris033

#37584 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Haris033 »

izvrsni direktor wrote: 03/07/2026 22:26
Provjeren info iz NSBiH.

Jel ti puna dusa sto si uspio smislit pljuvacinu? Jel ti bilo tesko zbog pozitive koja je trajala tri mjeseca? Ono, koji ti je qrac?
E nek si mi rekao!
Nego, sta ima u EA, AC FBiH?!
Kada će tunel Prenj? Gdje su milijarde KM?
Ti mi našao nešto pričati, botino sa više profila i koji si juče došao u Sa?!

I odakle ti pravo da meni pričaš o pozitivi? Kao ti patriota?!
Wtf!
Pa, eto.. Vidjet ces u narednim danima da nije bilo bas med i cvijeće u našem timu.. Kao meni drago!?
Jbt, koliko živaca prosuo za sve utakmice 🇧🇦 od nastanka. I sad ono meni o patriotizmu i da ja “pljujem”!? 🤮

❤️🇧🇦❤️
Dosadno mii

#37585 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dosadno mii »

sanchopansa1 wrote: 03/07/2026 22:32
drug_profi wrote: 03/07/2026 22:23 Sergej je tu gdje jeste ponajvise radi svog osjecaja pripadnosti i duznosti prema domovini. Takve ljude neke sitne duse i njihovi komentari ne mogu otjerati. Samo kukavice i placenici odustaju od reprezentacije kad im neko povrijedi osjecaje.

Pa pogledaj samo ovaj forum i pljuvačine. Još je ovaj forum level pro u odnosu na FB i ostale slične deponije, pa opet imamo to što imamo.
Pa na fb ne smijes postaviti stan da izdajes da te ne napadnu i kunu
Dosadno mii

#37586 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dosadno mii »

Haris033 wrote: 03/07/2026 22:50
Provjeren info iz NSBiH.

E nek si mi rekao!

Wtf!
Pa, eto.. Vidjet ces u narednim danima da nije bilo bas med i cvijeće u našem timu.. Kao meni drago!?
Jbt, koliko živaca prosuo za sve utakmice 🇧🇦 od nastanka. I sad ono meni o patriotizmu i da ja “pljujem”!? 🤮

❤️🇧🇦❤️
Pa i da nije sto moraju iznosit u javnost?
Nek prebole i nastave dalje
DonieBrasco

#37587 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonieBrasco »

Zna li se hoce li ove godine poceti radovi na Bilinom Polju ?

P.S. Jug - Grbavice dokle je ?
Logovan

#37588 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

DonieBrasco wrote: 03/07/2026 22:53 Zna li se hoce li ove godine poceti radovi na Bilinom Polju ?

Ma Boga pitaj hoće li :lol: :lol: A jug ima posla jako puno, završeno sitno nešto
tramvajtrojka

#37589 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by tramvajtrojka »

Provjeren info iz NSBiH.

E nek si mi rekao!

Wtf!

❤️🇧🇦❤️
Jes trebaju momci koji apsolutno ne zive u BiH da dodju na docek u Sarajevo, sta bi rekao za nekog naseg da je kao mbape uslikan na Ibizi dok su trajale pripreme :lol:
izbjeglica_iz_besmisla

#37590 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Skoro je sigurno da nije bilo med i mlijeko, da provede covjek mjesec dana na moru s najboljim jaranima pokacio bi se oko necega.

Ali ove mahalske "provjerene" informacije su cisto zlo.

Ako si patriota i zelis dobro ovoj zemlji, onda fino napisi tacno sta je bilo pa da znamo. Pa ce se to vec potvrditi ako je tacno.

Bez toga - ovo je samo dusmanski post.
Haris033

#37591 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Haris033 »

tramvajtrojka wrote: 03/07/2026 23:05

E nek si mi rekao!

Wtf!

❤️🇧🇦❤️
Jes trebaju momci koji apsolutno ne zive u BiH da dodju na docek u Sarajevo, sta bi rekao za nekog naseg da je kao mbape uslikan na Ibizi dok su trajale pripreme :lol:
Nek si se javio i sa drugog profila!
Očekujem i SoWhat! neki, itd..

Hajde, pls, :run:
last mohicans

#37592 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by last mohicans »

Momci su emotivno i fizički prazni. Potrajalo je ovo nekih mjesec i po, previse napetosti, umora, fanova, svega. Momci su zaslužili odmor, neka idu svojim putem sa porodicima. Čekaju ih transferi i klubovi. Iz sveg srca im hvala i selektoru. Me :kiselavoda: ni srce ko Trebević.
DonieBrasco

#37593 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonieBrasco »

Logovan wrote: 03/07/2026 22:58
DonieBrasco wrote: 03/07/2026 22:53 Zna li se hoce li ove godine poceti radovi na Bilinom Polju ?

Ma Boga pitaj hoće li :lol: :lol: A jug ima posla jako puno, završeno sitno nešto
Ako nista sad se zaradilo para pa ne daj Boze da se nesto ulozi u infrastrukturu.
palermo

#37594 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Edin H. wrote: 03/07/2026 22:36
Provjeren info iz NSBiH.

Sumnjam da može biti bilo šta drugo biti osim onog nezadovoljstva što ga je Sergej izveo protiv Katra, pa poslije nisu mogli naćinzajednički jezik.
Vjerovatno Mithat uletio....nema sta drugo biti
DaysleepeR

#37595 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DaysleepeR »

Ne izmisljajte, razisli se momci kucama da odmore malo, brzo ce pripreme svima.

Pogledajte ovo

https://www.facebook.com/share/r/1BcARj ... tid=wwXIfr
sanchopansa1

#37596 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sanchopansa1 »

Dosadno mii wrote: 03/07/2026 22:51
sanchopansa1 wrote: 03/07/2026 22:32

Pa na fb ne smijes postaviti stan da izdajes da te ne napadnu i kunu
Pa to nažalost govori o nama. Na kraju, razumijem momka u potpunosti. Porodica je broj 1, uvijek i u svako doba, i nema te ljubavi ni prema državi, a ni patriotizma, niti bilo čega sličnog tome, a da je veće od porodice.

Na kraju krajeva, da se nastavio odazivati u reprezentaciju, a da trpi te bljuvotine od ljudi koji su, ili koji će šute biti na tribinama, pred kojima će igrati i ginuti, pa onda opet prekosutra čitati kako mu je žena ovakava ili onakva, a samo iz razloga što su ti što pišu obični djevci koji ne mogu naći sebi ništa i nikoga, pa iz ljubomore pljuju, nema smisla nikakvog.

Ovako je jasno rekao i pokazao da ima crvene linije preko kojih ne prelazi i svaka mu čast na tome.
kiligonzales

#37597 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kiligonzales »

Logovan wrote: 02/07/2026 23:07
kiligonzales wrote: 02/07/2026 21:21 PRVOBITNI PLAN JE BIO OTICI NA EP, A OTISLI SMO NA SP.
Što znači da se plan nije ispunio :roll:
ovo iskustvo je prekucalo plan :lol:
izbjeglica_iz_besmisla

#37598 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

DaysleepeR wrote: 04/07/2026 00:14 Ne izmisljajte, razisli se momci kucama da odmore malo, brzo ce pripreme svima.

Pogledajte ovo

https://www.facebook.com/share/r/1BcARj ... tid=wwXIfr
Vjerovatno obojica pizde zbog ovolike hajke. Al mislim da za zivota nista slicno nece dozivjeti ❤️

:bih:
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 04/07/2026 00:53, edited 1 time in total.
kiligonzales

#37599 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kiligonzales »

Od mene selektoru i igracima veliko hvala, pa i VICI :D

Sklonili su nam iz fokusa Dodika, Covica, Baketa, Trojku i sve ostale politicke smecare :lol:
luckylaka

#37600 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Ko nije bio ne zna sta je propustio,znaci jednom u zivotu to dozivis.Inace imam osjecaj da od prvog dana na turniru igraci nisu bili previse nalozeni,da li zbog cirkusa cijelo vrijeme dok su bili ovdje,da li zbog vremenske razlike velikih temperatura nesto ih je sputalo.Licno da li sam zadovoljan,ne ni rezultatom ni igrom ni zalaganjem ALI kada vidim da tu igra dijete godiste moga malca koji se na tribinama trese od treme onda im sve oprastam.Meni je najbitnije da je svijet cuo da postoji BiH Reprezentacija,da imaju najvecu podrsku navijaca ,da smo svijetu pokazali da nismo divljaci sa balkana.Idemo dalje next
We are coming to Europe. ABD
Post Reply