Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Neymar ubija ove sezone poslije Messija, drugi igrac Barce.
Iniesta i Suarez totalni odron ...ako za Andresa možemo ustvrditi da ga je svašta nešto stiglo (zasicenje, umor, kurcobolja, godine, kilometraža, pa i gubitak dijeteta) - šta onda tek reci za strašno pojacanje od 80 miliona Suareza, koji u dresu Barce izgleda kao amaterski fudbaler.
Nije to više ni do tog da se nije adaptirao. Igra on, ima potez...jedan po utakmici
Mislim da je to do tog što ne može da grize.
skenderija04 wrote:Kad jedva cekas da zavrsi..
Gabi drugi zuti u tunelu, prigovor/psovka.
Steta za ono oduševljenje i slavlje faula nad Messijem. Prije pola godine su bili fino docekani i ljepse ispraceni u puno vaznijoj utakmici od ove.
Ali ok, idemo dalje.
Barcelona izgleda svjeze i nikada januar nije bio bolji. Plan je prosao prvu prepreku.
Gledaj sad kad Gabija i Ardu suspenduju za Derbi Madrileno.
Iniesta i Suarez totalni odron ...ako za Andresa možemo ustvrditi da ga je svašta nešto stiglo (zasicenje, umor, kurcobolja, godine, kilometraža, pa i gubitak dijeteta) - šta onda tek reci za strašno pojacanje od 80 miliona Suareza, koji u dresu Barce izgleda kao amaterski fudbaler.
suarez je dobar igrac. u tandemu sa neymarom i messijem daje doprinos barceloni.
suarez je dobar igrac. u tandemu sa neymarom i messijem daje doprinos barceloni.
za 80 miliona su se mogla dovesti tri dobra igrača koja će doprinjeti igri barcelne
Skenderbeže, niko nije pratio utakmice Liverpoola ko ja (a da nije navijač Liverpoola), baš zbog njega. Krvoločnost je bila dio njegove igre, odbrana ga se bojala, utrčavao je krvnički u prostor a loptu je gledao ko komad mesa - parafraziram.
Ovdje ne vidim to.
Neymar je bio bzvz u prvoj godini, ali je pokazivao da je do straha. Nije išao u driblinge, samo je gledao gdje je Messi. Plus je Neymar dijete, došlo iz fildžan lige (takoreći)
Suarez je formiran igrač, došao iz mesar-lige... zar nije fer da ga kritikujemo? Moramo... možda se popravi
Skenderbeže, niko nije pratio utakmice Liverpoola ko ja (a da nije navijač Liverpoola), baš zbog njega. Krvoločnost je bila dio njegove igre, odbrana ga se bojala, utrčavao je krvnički u prostor a loptu je gledao ko komad mesa - parafraziram.
Ovdje ne vidim to.
Neymar je bio bzvz u prvoj godini, ali je pokazivao da je do straha. Nije išao u driblinge, samo je gledao gdje je Messi. Plus je Neymar dijete, došlo iz fildžan lige (takoreći)
Suarez je formiran igrač, došao iz mesar-lige... zar nije fer da ga kritikujemo? Moramo... možda se popravi
Samo strpljenja @sizifinho
Polako, tek su 4 utakmice zaredom da igra u sredini, do tada je lutao. Treba vremena da pokumi mehanizme ekipe. Ovaj zlata vrijedi. Uvijek ima igraca na sebi, otvara prostor sto Ney za sada koristi sjajno. Ja inace svim novajlijama prvu godinu gledam kroz prste
omar little wrote:na kraju ce fakat ispasti da ljudi koji su primarno bili protiv njegovog dolaska imaju strpljanja i razumijevanja i ne pljuju ga za razliku od fanova.
pa imam pravo kritikovati nekog na osnovu validnih argumenata. Nisam rekao da ga sad treba prodati. Nisam rekao da je LOŠ igrač. Rekao sam da za sad nije opravdao pare, ni svoje ime. Da je nevidljiv. Da nije kao stari Suarez.
To što je on meni drag ga ne stavlja na listu nedodirljivih. I Iniesta mi je drag, pa se neću pravit slijepac na njegovo (ne)izdanje.
Svašta