Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Raigor Stonehoof
#37551 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pretplatis se na Amazon Prime trial, uzmes bf v i bf 1, redeemas, otkazes amazon prime
ja to odradio
- typeOnegative
#37552 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni nije dalo , trazi njemacki broj za verifikaciju , a evo odbija mi transakciju i za ove keyeve s eneba .com .Ocito mi nije suđen ovaj BF 
- Raigor Stonehoof
#37553 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
typeOnegative wrote: ↑10/08/2021 19:15 Meni nije dalo , trazi njemacki broj za verifikaciju , a evo odbija mi transakciju i za ove keyeve s eneba .com .Ocito mi nije suđen ovaj BF![]()
Ja bez problema zavrsio prije par dana
-
febo_acm
#37554 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja dobii pogresan code za xbox, javio im se . Odmah uradili refund. Tako da sam ja zadovoljan.ferratilis wrote: ↑10/08/2021 18:44 To prodaju ovi sto su dobili kljuceve preko Amazon Twitch Prime (ili kao se vec zove). Od svih tih digitalnih "pijaca," Eneba je najpouzdanija, cak ti automatski refundiraju novac ako si uzeo kljuc za pogresnu regiju. Oni smecari sa G2A bi mogli naucit par stvari od Enebe, najvise mislim na podrsku.
- House
#37555 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

hvala gospodaru svjetova na PCSX2
- typeOnegative
#37556 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Si koristio VPN ?Raigor Stonehoof wrote: ↑10/08/2021 19:17typeOnegative wrote: ↑10/08/2021 19:15 Meni nije dalo , trazi njemacki broj za verifikaciju , a evo odbija mi transakciju i za ove keyeve s eneba .com .Ocito mi nije suđen ovaj BF![]()
Probaj na amazon.com nemoj .de
probavao već i .com i de. domenu , nema šanse . sve sam uradio i u prime gaming kad se logiram pise da aktiviram primegaming sa brojem telefona kojeg naravno nemam , ni američki ni njemački ???
Fkt ne znam gdje griješim , jesi ti uzeo kodove sa stranice sa slike ili ima neka druga šema ?

- Raigor Stonehoof
#37557 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam kreirao mahsuz account na amazon.com, aktivirao prime, povezao ga sa vec postojecim accountom na twitchu, i onda na toj stranici sa slike preuzeo kodove, i onda deaktivirao primetypeOnegative wrote: ↑10/08/2021 19:43Si koristio VPN ?Raigor Stonehoof wrote: ↑10/08/2021 19:17
Probaj na amazon.com nemoj .de
probavao već i .com i de. domenu , nema šanse . sve sam uradio i u prime gaming kad se logiram pise da aktiviram primegaming sa brojem telefona kojeg naravno nemam , ni američki ni njemački ???
Fkt ne znam gdje griješim , jesi ti uzeo kodove sa stranice sa slike ili ima neka druga šema ?
![]()
Bez vpn
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#37558 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nikako da odgovorim. KCD ide polako. istovremeno igram i FM2020, jer sam poželio, ali odličan je KCD.Tito_i_Partija wrote: ↑09/08/2021 03:08Treb'o si naplacivat', im'o bi dosad sigurno za novo auto.![]()
Kako ide KC? Mene je @Riddle pravo zaglibio u gamerski meth, t.j. Diablo 2, ne mogu nikako da se izvucem.![]()
Al' fakat je nevjerovatno koliko je igra dobra i posle 20 godina, igr'o sam raznorazne kopije al' cak i ove novije se ne mogu poredit' sa ovim remek-djelom. Nazalost je trojka prava karina i nadam se da ce se cetvrti dio vratit' na onaj pravi put.
igra koja te ne drži za ručicu i daje opcije na tanjiru kako ćeš ih riješiti. neke questove sam riješio na alternativni način uvidjevši da ima dosta detalja. primjer:
Spoiler
Show
lik u nekoj selendri traži da odnesem nekom svećeniku njegovu oporuku u kojoj razvlašćuje sina. nađeš svećenika i imaš dvije opcije, da mu daš oporuku ili da pitaš za sina.
nađeš sina, njemu se jebe za starog. ali možeš ga nagovoriti da se pomiri sa ocem.
nađeš sina, njemu se jebe za starog. ali možeš ga nagovoriti da se pomiri sa ocem.
- ferratilis
- Qler
#37560 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Da vidimo na sta lici
- Tito_i_Partija
#37561 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To je stvarno super, al' ja ti u takvim situacijama cesto varam: odem na internet i pogledam najbolju soluciju. Imam ograniceno vrijeme za gaming i mrzi me kad dobijem neki ishod koji mi se ne svidja, jer onda moram da reload i da ponovim sve. Kad sam bio mladji, to nasamo otkrivanje igre mi je bilo bas odlicno, al' kako se stari, ne mogu vala vise.Chmoljo wrote: ↑10/08/2021 23:13
nikako da odgovorim. KCD ide polako. istovremeno igram i FM2020, jer sam poželio, ali odličan je KCD.
igra koja te ne drži za ručicu i daje opcije na tanjiru kako ćeš ih riješiti. neke questove sam riješio na alternativni način uvidjevši da ima dosta detalja. primjer:
ali ni u jednom trenutku ti igra ne sugeriše da bi moglo i na drugi način da se to riješi. jednostavno ili pretpostaviš ili nabasaš u dijalozima. stvarno su se trudili da igra bude realistična.SpoilerShowlik u nekoj selendri traži da odnesem nekom svećeniku njegovu oporuku u kojoj razvlašćuje sina. nađeš svećenika i imaš dvije opcije, da mu daš oporuku ili da pitaš za sina.
- Tito_i_Partija
- Rockefeller
- Averus
#37564 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja jok. Ja sto jednom odigram, tako i bude.Tito_i_Partija wrote: ↑11/08/2021 14:59
To je stvarno super, al' ja ti u takvim situacijama cesto varam: odem na internet i pogledam najbolju soluciju. Imam ograniceno vrijeme za gaming i mrzi me kad dobijem neki ishod koji mi se ne svidja, jer onda moram da reload i da ponovim sve. Kad sam bio mladji, to nasamo otkrivanje igre mi je bilo bas odlicno, al' kako se stari, ne mogu vala vise.![]()
Meni u Mass Effect 1 na pocetku umre lik kojeg, kasnije vidim, ljudi obozavaju, kao jedan od najdrazih iz serijala
Jebiga reko', nastavim
- ferratilis
#37565 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nekad je bolje promasit neke stvari, onda je vece zadovoljstvo kad ih otkrijes drugi put kad igras. A imas i osjecaj da je prica tvoja, ne nesto sto je developer zacrtao. Dark Souls je odlican primjer jer vecina igraca prvi put potpuno promasi Ash Lake, jedan od najljespih dijelova igre. Ali je zato nazaboravan osjecaj kad ga otkrijes prilikom igranja sa drugim likom. <3

@Tito_i_Partija Ja cu ipak pricekati par mjeseci da vidim kakvo ce biti stanje sa bugovima. A prica se da ce mozda izaci na game passu, u tom slucaju nema cekanja. Ali ovo sto su pokazali dosad izgleda kao recept za nezaboravan RPG.

@Tito_i_Partija Ja cu ipak pricekati par mjeseci da vidim kakvo ce biti stanje sa bugovima. A prica se da ce mozda izaci na game passu, u tom slucaju nema cekanja. Ali ovo sto su pokazali dosad izgleda kao recept za nezaboravan RPG.
- Tito_i_Partija
#37566 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni ovo fakat nekako osjecaj k'o kad su izasli BG1 i BG2. Prvi dio je super uvod u cijeli mit, al' drugi je bas ono epic, unapredjenje u svakom pogledu.
Nemam ni ja namjeru kupovat' ga odmah, cekacu malo da ispoliraju bugove, a dotad ce vjerovatno bit' i neko snizenje.
Nemam ni ja namjeru kupovat' ga odmah, cekacu malo da ispoliraju bugove, a dotad ce vjerovatno bit' i neko snizenje.
- Chmoljo
#37567 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
E pazi, ja ako bas zajebem, onda odem da ponovim, ako ne jebaji ga, jer i sam sam ogranicen vremenom i realno bitnijim stvarima u zivotu.Tito_i_Partija wrote: ↑11/08/2021 14:59To je stvarno super, al' ja ti u takvim situacijama cesto varam: odem na internet i pogledam najbolju soluciju. Imam ograniceno vrijeme za gaming i mrzi me kad dobijem neki ishod koji mi se ne svidja, jer onda moram da reload i da ponovim sve. Kad sam bio mladji, to nasamo otkrivanje igre mi je bilo bas odlicno, al' kako se stari, ne mogu vala vise.Chmoljo wrote: ↑10/08/2021 23:13
nikako da odgovorim. KCD ide polako. istovremeno igram i FM2020, jer sam poželio, ali odličan je KCD.
ali ni u jednom trenutku ti igra ne sugeriše da bi moglo i na drugi način da se to riješi. jednostavno ili pretpostaviš ili nabasaš u dijalozima. stvarno su se trudili da igra bude realistična.SpoilerShowlik u nekoj selendri traži da odnesem nekom svećeniku njegovu oporuku u kojoj razvlašćuje sina. nađeš svećenika i imaš dvije opcije, da mu daš oporuku ili da pitaš za sina.
nađeš sina, njemu se jebe za starog. ali možeš ga nagovoriti da se pomiri sa ocem.![]()
Sinoc mi je zena rekla da varam. Trazim neku formaciju protiv mnogo jace ekipe u fm20, ja cetveroligas, tek doso iz pete lige, oni drugoligas, i slusam lika kako predlaze i po njegovim uputama postavljam igru
I haj sad ti zensku prvo objasni fudbal, pa onda objasni koncept igre
- Chmoljo
#37568 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Onaj peder? I ja sam ga se rijesio. Nikad se pokajo nisam.Averus wrote: ↑11/08/2021 16:49Ja jok. Ja sto jednom odigram, tako i bude.Tito_i_Partija wrote: ↑11/08/2021 14:59
To je stvarno super, al' ja ti u takvim situacijama cesto varam: odem na internet i pogledam najbolju soluciju. Imam ograniceno vrijeme za gaming i mrzi me kad dobijem neki ishod koji mi se ne svidja, jer onda moram da reload i da ponovim sve. Kad sam bio mladji, to nasamo otkrivanje igre mi je bilo bas odlicno, al' kako se stari, ne mogu vala vise.![]()
Meni u Mass Effect 1 na pocetku umre lik kojeg, kasnije vidim, ljudi obozavaju, kao jedan od najdrazih iz serijala
Jebiga reko', nastavim![]()
- Averus
#37569 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma nije nego onaj Wrex?
Kako sam zamrzio onu rasističku kučku Ashley što ga je ubila
Kako sam zamrzio onu rasističku kučku Ashley što ga je ubila
- Chmoljo
#37570 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
aaaaa, đeš Wrex bolan ne bio... aaaa sad se sjećam, mislim da sam isto reagovao...
al nije bilo ili, ili... kod mene Wrex preživio, a bio je ili, ili između Ashley i Kaydana... Wrex je fakat tito i puno si fulio bez njega, jbg
al nije bilo ili, ili... kod mene Wrex preživio, a bio je ili, ili između Ashley i Kaydana... Wrex je fakat tito i puno si fulio bez njega, jbg
- Averus
#37571 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znam jebiga, al' tad nisam znao u šta se upuštam, to je pri samom početku jedinice
I onda kad je prošlo dovoljno vremena, mrsko mi bilo krenuti ispočetka radi "jednog lika"
Možda nekad odigram ponovo ME serijal, pa ispravim učinjeno (but probably not)
- ferratilis
#37572 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovi Ameri su pukli skroz na skroz. Smeta ljudima sto su svi clanovi tima bijelci, kao mora se popunit diversity kvota. A niko ne prica o vjestinama i zaslugama. Eto zasto su AAA igre rinaka u zadnjih par godina (cast izuzecima)
- Tananarive
#37573 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa trebali bi da ubace kojeg repera i košarkašaferratilis wrote: ↑12/08/2021 09:50 Ovi Ameri su pukli skroz na skroz. Smeta ljudima sto su svi clanovi tima bijelci, kao mora se popunit diversity kvota. A niko ne prica o vjestinama i zaslugama. Eto zasto su AAA igre rinaka u zadnjih par godina (cast izuzecima)
-
adsubzero
#37574 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kod nas nacionalizam, tamo boja koze i spol. Isti smo mi svi i previse se bavimo budalastinamaferratilis wrote: ↑12/08/2021 09:50 Ovi Ameri su pukli skroz na skroz. Smeta ljudima sto su svi clanovi tima bijelci, kao mora se popunit diversity kvota. A niko ne prica o vjestinama i zaslugama. Eto zasto su AAA igre rinaka u zadnjih par godina (cast izuzecima)
- ferratilis
#37575 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo sto smo mi i nasi proizvodi nebitni u svijetu, a Amerika cijeloj planeti diktira kulturu, politiku, i nacin zivota (skoro cijeloj planeti)
Al razumijem te u potpunosti