Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Usudio sam se i ja izabrati nekoliko ( tačnije 27 ) vozila koja su mi se svidjela u 2019.g. a koje sam uspio snimiti... vjerujem sigurno da će se par njih svidjeti Bitangi, Citroenu XM takođe, a ima nešto i ovih modernih za omladince, pa mislim da svako može pronaći favorita...
...
Pa eto kome nije mrsko može pogledati moj izbor:
amar1994 wrote: ↑11/12/2019 23:10
Bitango,je li moguce da Punto Van nema ABS,u 2 situacije kod naglog kocenja sam morao popustit kocnicu(dobije skije) ?
Bitango,je li moguce da Punto Van nema ABS,u 2 situacije kod naglog kocenja sam morao popustit kocnicu(dobije skije) ?
moguce je ,teretni auti imaju najmanje opreme ,da budu sto jeftiniji
moguce je ,teretni auti imaju najmanje opreme ,da budu sto jeftiniji
Nije coroola,nego celica st205..i nije na usisu nego na turbini,kad se odvrne saraf izgledalo kao da ima restriktor a kad sve vrate i stegnu rasiri se restriktor(prakticno ne postoji)
Genijalna ideja i neki je supak iznutra to odao,nikad nisu saznali ko je..
amar1994 wrote: ↑12/12/2019 12:41
Nije coroola,nego celica st205..i nije na usisu nego na turbini,kad se odvrne saraf izgledalo kao da ima restriktor a kad sve vrate i stegnu rasiri se restriktor(prakticno ne postoji)
Genijalna ideja i neki je supak iznutra to odao,nikad nisu saznali ko je..
Cuj genijalna ideja,....hahaha, varas i to genijalno...
Pa varanje nije posteno, zato su i kaznjeni.
Ali kao inzinjersko rješenje je genijalno. To je i predsjednik FIA rekao, da za 30 godina karijere nije vidio genijalnije rješenje u motorsportu.