Demokratska fronta Željko Komšić

bunk

#37551 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Evo jos ova na temu s300 i s400 da zakljucim odo na panoniku umocit noge :D
Image
:lol: :lol:
p.s.
koliko se sjecam sletili su u jedno od Velikih jezera..
drug_profi

#37552 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Bakir me neodoljivo podsjeća na Grunfa.
Po izjavama, metodama, djelima... pa i likom pomalo...
bunk

#37553 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

A celnici " BH bloka" na Jeremiju i debelog Sefa :lol:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#37554 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

Sastanak sda kriznog staba, problem: dosao red na nas da objavimo clanak kako bi izazvali razlog za medjunacionalnu mrznju.
Zakljucak: zovi onog zeljka neka i on sta posalje u klix, hoce da bude koalicija s nama.
On je istakao kako svi granični i pogranični problemi sa Republikom Hrvatskom moraju biti tretirani zajedno.

"To podrazumijeva i most Komarna - Pelješac, probleme eksploatacije akumulacije Buško jezero, problem skladištenja nuklearnog otpada u Trgovskoj gori, istakao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.
Komsic zove centralu sda: -valjal sefovi, uspio sam ubacit i svadju sa dodikom oko mosta i nacionalnog interesa, ali i svadju sa hdz oko buskog jezera. Javio sam dodiku vec sutra da izjavi kako nece protiv odluke skupsine RS po pitanju mosta.

Centrala: - Good boy
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#37555 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

izvrsni direktor wrote:Sastanak sda kriznog staba, problem: dosao red na nas da objavimo clanak kako bi izazvali razlog za medjunacionalnu mrznju.
Zakljucak: zovi onog zeljka neka i on sta posalje u klix, hoce da bude koalicija s nama.
On je istakao kako svi granični i pogranični problemi sa Republikom Hrvatskom moraju biti tretirani zajedno.

"To podrazumijeva i most Komarna - Pelješac, probleme eksploatacije akumulacije Buško jezero, problem skladištenja nuklearnog otpada u Trgovskoj gori, istakao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.
Komsic zove centralu sda: -valjal sefovi, uspio sam ubacit i svadju sa dodikom oko mosta i nacionalnog interesa, ali i svadju sa hdz oko buskog jezera. Javio sam dodiku vec sutra da izjavi kako nece protiv odluke skupsine RS po pitanju mosta.

zena izjavi ovo:
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2105143

a ti objavis takav post.

mislim, covjece, preozbiljno si shvatio svoj zadatak. nije vrijeme da sada takve postove pises.
izvrsni direktor

#37556 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

malakh wrote:
izvrsni direktor wrote:Sastanak sda kriznog staba, problem: dosao red na nas da objavimo clanak kako bi izazvali razlog za medjunacionalnu mrznju.

zena izjavi ovo:
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2105143

a ti objavis takav post.

mislim, covjece, preozbiljno si shvatio svoj zadatak. nije vrijeme da sada takve postove pises.
Good boyyyy

Ovo je njegova izjava vezana za nuklearni otpad, nema veze sa kolindom. A ni mostom ali et, on dodao
baglama

#37557 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by baglama »

bunk wrote:A celnici " BH bloka" na Jeremiju i debelog Sefa :lol:
Nemojte mi srati po Alan Fordu.
Ovi nasi danasnji seljacici na vlasti se mogu porediti samo sa govnima koja teku niz kanalizaciju.
Ne znam koliko vam je godina ali je sramota stavljati njih u istu recenicu sa gospodinom Bajramovicem,jer su se svi u osvit rata gnusali tog gospodina.
(sto i ja mogu srat cim napisem vise od 2 recenice.)
drug_profi

#37558 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

baglama wrote:
Ovi nasi danasnji seljacici na vlasti se mogu porediti samo sa govnima koja teku niz kanalizaciju.
Ne znam koliko vam je godina ali je sramota stavljati njih u istu recenicu sa gospodinom Bajramovicem,jer su se svi u osvit rata gnusali tog gospodina.
ja tebe nisam ništa skonto, a ni ko je Bajramović. Mislim moj rahmetli tetak se prezivao Bajramović, ali ne kontam kakve veze on ima sa Alan Fordom.
UKratko meni je 52, i volim sve sto vole mladi. Skupljam salvete i navijam za Sarajvo.
baglama

#37559 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by baglama »

drug_profi wrote:
baglama wrote:
ja tebe nisam ništa skonto, a ni ko je Bajramović. Mislim moj rahmetli tetak se prezivao Bajramović, ali ne kontam kakve veze on ima sa Alan Fordom.
UKratko meni je 52, i volim sve sto vole mladi. Skupljam salvete i navijam za Sarajvo.
Ili lazes godine ili prezime a Ako ne znas ko je Sejdo(Bajramovic) Blagoje ga tebi.
Haj de ne guglas kasno je to je onaj delegat sto su ga Srbi na Kosovu 12 posto izabrali Kosovarima u predsjednistvo SFRJ pred raspad.
Blagoje je tebi Ako ima imalo istine u tvom postu.
Last edited by baglama on 31/07/2019 02:31, edited 1 time in total.
drug_profi

#37560 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

baglama wrote:
drug_profi wrote:
baglama wrote: Ovi nasi danasnji seljacici na vlasti se mogu porediti samo sa govnima koja teku niz kanalizaciju.
Ili lazes godine ili prezime a Ako ne znas ko je Sejdo(Bajramovic) Blagoje ga tebi.
Aaa taj Bajramović. Pa kaži Sejdo, svi ga znaju po imenu.

A lažem jašta radi, doktor kaže da sam ko da imam 47.
Banksy

#37561 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

IZETBEGOVIĆ OTKRIO KOMPROMISNI PRIJEDLOG: "Ponudio sam Dodiku redukovani plan za NATO"!

Spremni smo i za to da se kaže: "Nema članstva u NATO bez novoga konsenzusa", nećemo nikoga siliti... rekao je Izetbegović

:bih:
izvrsni direktor

#37562 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Pitam se stabi izetbegovic uradio da nije bilo komsica da ga iznutra iz koalicije kontrolise i brani interesebih.
Imam osjecaj da bi bakir pristao da nema clanstva u nato do daljnjeg...
bunk

#37563 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Mozda da puste trenerku i ns da pronadju najmanji zajednicki imenioc sa dodom :lol:
Dzaba krecite.
Sta je koncenzus?
Referendum na teritoriji Drzave.
Rezultat unaprijed poznat..
Prpa.ba

#37564 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Nema ni referenduma bez konsenzusa o referendumu, hajmo ispocetka. :mrgreen:
bunk

#37565 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Uglavnom nema nazad.
izvrsni direktor

#37566 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

bunk wrote:Uglavnom nema nazad.
Tipicni sda glasac. Sta god mu bakir servira on to prihvati i brani. A zna koristit internet. Sad zamislite koliko sbojom glavom razmisljaju nepismeni. A puno ih je ubih. Baza sda glasova
kluz franjo

#37567 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Zna li se možda ko će ispred DF/GS biti kandidovan za ministra odbrane BiH da za tronožac-koaliciju sprovede ovo "redukovano i neambiciozno" pristupanje BiH NATO savezu?
Suljagić ili Podžić?
I jedan i drugi imaju dobre kvalifikacije za taj posao.
Bosanski_kralj

#37568 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bosanski_kralj »

Komšiću spasi nas ove Bakirove izdaje. :bih:
drug_profi

#37569 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

bunk wrote:Mozda da puste trenerku i ns da pronadju najmanji zajednicki imenioc sa dodom :lol:
Dzaba krecite.
Sta je koncenzus?
Vidim da poznajes sve finese odlucivanja.
Referendum je anketa koja obavezuje parlament da postupi po njoj.
Onda se u parlamentu odluka potvrđuje u predstavnickom domu, zatim to aminuje dom naroda.... kad ono .... jbg.
ultima_palabra

#37570 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

bunk wrote:Mozda da puste trenerku i ns da pronadju najmanji zajednicki imenioc sa dodom :lol:
Dzaba krecite.
Sta je koncenzus?
A Mile ne zna izracunati rezultat...
ultima_palabra

#37571 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

izvrsni direktor wrote:Pitam se stabi izetbegovic uradio da nije bilo komsica da ga iznutra iz koalicije kontrolise i brani interesebih.
Imam osjecaj da bi bakir pristao da nema clanstva u nato do daljnjeg...
Ne znam, Senade...
asker

#37572 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by asker »

drug_profi wrote:
Dzaba krecite.
Sta je koncenzus?
Vidim da poznajes sve finese odlucivanja.
Referendum je anketa koja obavezuje parlament da postupi po njoj.
Onda se u parlamentu odluka potvrđuje u predstavnickom domu, zatim to aminuje dom naroda.... kad ono .... jbg.
Mozda je bolje ko Sabina, nema konsenzusa oko NATO-a, ne treba trositi energiju i budimo dobre komsije.

Kako ste smijesni :-) :lol:
drug_profi

#37573 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

A moze se napraviti i situacija koja blokira sve procese, sto u principu odgovara Dodikovim ciljevima i Čovićevim težnjama da se dejtonska BiH pokaže kao nefunkcionalna tvorevina koju niko ne želi.
Jel tako?
Roccohljup

#37574 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Roccohljup »

mašala...pojačao se DF klub u TK :D:D:D:D
Bijedić: Bit ću u Klubu DF-a
Enver Bijedić je zastupnik u Parlamentu BiH. Rekao je da je već pokrenuo proceduru da se vodi kao nezavisni zastupnik, a istaknuo je kako će djelovati u okviru Kluba DF-a u Parlamentu BiH.
drug_profi

#37575 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Pa hoće čovjek da preuzme odgovornost.
Post Reply