p.s.
koliko se sjecam sletili su u jedno od Velikih jezera..

Komsic zove centralu sda: -valjal sefovi, uspio sam ubacit i svadju sa dodikom oko mosta i nacionalnog interesa, ali i svadju sa hdz oko buskog jezera. Javio sam dodiku vec sutra da izjavi kako nece protiv odluke skupsine RS po pitanju mosta.On je istakao kako svi granični i pogranični problemi sa Republikom Hrvatskom moraju biti tretirani zajedno.
"To podrazumijeva i most Komarna - Pelješac, probleme eksploatacije akumulacije Buško jezero, problem skladištenja nuklearnog otpada u Trgovskoj gori, istakao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.
zena izjavi ovo:izvrsni direktor wrote:Sastanak sda kriznog staba, problem: dosao red na nas da objavimo clanak kako bi izazvali razlog za medjunacionalnu mrznju.
Zakljucak: zovi onog zeljka neka i on sta posalje u klix, hoce da bude koalicija s nama.
Komsic zove centralu sda: -valjal sefovi, uspio sam ubacit i svadju sa dodikom oko mosta i nacionalnog interesa, ali i svadju sa hdz oko buskog jezera. Javio sam dodiku vec sutra da izjavi kako nece protiv odluke skupsine RS po pitanju mosta.On je istakao kako svi granični i pogranični problemi sa Republikom Hrvatskom moraju biti tretirani zajedno.
"To podrazumijeva i most Komarna - Pelješac, probleme eksploatacije akumulacije Buško jezero, problem skladištenja nuklearnog otpada u Trgovskoj gori, istakao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.
Centrala: - Good boy
Good boyyyymalakh wrote:zena izjavi ovo:izvrsni direktor wrote:Sastanak sda kriznog staba, problem: dosao red na nas da objavimo clanak kako bi izazvali razlog za medjunacionalnu mrznju.
Zakljucak: zovi onog zeljka neka i on sta posalje u klix, hoce da bude koalicija s nama.
Centrala: - Good boy
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2105143
a ti objavis takav post.
mislim, covjece, preozbiljno si shvatio svoj zadatak. nije vrijeme da sada takve postove pises.
Nemojte mi srati po Alan Fordu.bunk wrote:A celnici " BH bloka" na Jeremiju i debelog Sefa
ja tebe nisam ništa skonto, a ni ko je Bajramović. Mislim moj rahmetli tetak se prezivao Bajramović, ali ne kontam kakve veze on ima sa Alan Fordom.baglama wrote:Nemojte mi srati po Alan Fordu.bunk wrote:A celnici " BH bloka" na Jeremiju i debelog Sefa
Ovi nasi danasnji seljacici na vlasti se mogu porediti samo sa govnima koja teku niz kanalizaciju.
Ne znam koliko vam je godina ali je sramota stavljati njih u istu recenicu sa gospodinom Bajramovicem,jer su se svi u osvit rata gnusali tog gospodina.
(sto i ja mogu srat cim napisem vise od 2 recenice.)
Ili lazes godine ili prezime a Ako ne znas ko je Sejdo(Bajramovic) Blagoje ga tebi.drug_profi wrote:ja tebe nisam ništa skonto, a ni ko je Bajramović. Mislim moj rahmetli tetak se prezivao Bajramović, ali ne kontam kakve veze on ima sa Alan Fordom.baglama wrote:Nemojte mi srati po Alan Fordu.bunk wrote:A celnici " BH bloka" na Jeremiju i debelog Sefa
Ovi nasi danasnji seljacici na vlasti se mogu porediti samo sa govnima koja teku niz kanalizaciju.
Ne znam koliko vam je godina ali je sramota stavljati njih u istu recenicu sa gospodinom Bajramovicem,jer su se svi u osvit rata gnusali tog gospodina.
UKratko meni je 52, i volim sve sto vole mladi. Skupljam salvete i navijam za Sarajvo.
Aaa taj Bajramović. Pa kaži Sejdo, svi ga znaju po imenu.baglama wrote:Ili lazes godine ili prezime a Ako ne znas ko je Sejdo(Bajramovic) Blagoje ga tebi.drug_profi wrote:ja tebe nisam ništa skonto, a ni ko je Bajramović. Mislim moj rahmetli tetak se prezivao Bajramović, ali ne kontam kakve veze on ima sa Alan Fordom.baglama wrote: Ovi nasi danasnji seljacici na vlasti se mogu porediti samo sa govnima koja teku niz kanalizaciju.
UKratko meni je 52, i volim sve sto vole mladi. Skupljam salvete i navijam za Sarajvo.
IZETBEGOVIĆ OTKRIO KOMPROMISNI PRIJEDLOG: "Ponudio sam Dodiku redukovani plan za NATO"!
Spremni smo i za to da se kaže: "Nema članstva u NATO bez novoga konsenzusa", nećemo nikoga siliti... rekao je Izetbegović
Tipicni sda glasac. Sta god mu bakir servira on to prihvati i brani. A zna koristit internet. Sad zamislite koliko sbojom glavom razmisljaju nepismeni. A puno ih je ubih. Baza sda glasovabunk wrote:Uglavnom nema nazad.
Vidim da poznajes sve finese odlucivanja.bunk wrote:Mozda da puste trenerku i ns da pronadju najmanji zajednicki imenioc sa dodom![]()
Dzaba krecite.
Sta je koncenzus?
Referendum na teritoriji Drzave.
Rezultat unaprijed poznat..
A Mile ne zna izracunati rezultat...bunk wrote:Mozda da puste trenerku i ns da pronadju najmanji zajednicki imenioc sa dodom![]()
Dzaba krecite.
Sta je koncenzus?
Ne znam, Senade...izvrsni direktor wrote:Pitam se stabi izetbegovic uradio da nije bilo komsica da ga iznutra iz koalicije kontrolise i brani interesebih.
Imam osjecaj da bi bakir pristao da nema clanstva u nato do daljnjeg...
Mozda je bolje ko Sabina, nema konsenzusa oko NATO-a, ne treba trositi energiju i budimo dobre komsije.drug_profi wrote:Vidim da poznajes sve finese odlucivanja.bunk wrote:Mozda da puste trenerku i ns da pronadju najmanji zajednicki imenioc sa dodom![]()
Dzaba krecite.
Sta je koncenzus?
Referendum je anketa koja obavezuje parlament da postupi po njoj.
Onda se u parlamentu odluka potvrđuje u predstavnickom domu, zatim to aminuje dom naroda.... kad ono .... jbg.
Bijedić: Bit ću u Klubu DF-a
Enver Bijedić je zastupnik u Parlamentu BiH. Rekao je da je već pokrenuo proceduru da se vodi kao nezavisni zastupnik, a istaknuo je kako će djelovati u okviru Kluba DF-a u Parlamentu BiH.