Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vicious
#37551 Re: Utakmice.
Kakvo pomracenje uma Drobarova, sta je ono onako
-
last mohicans
#37552 Re: Utakmice.
Eh, moj Fergi, 2x te ista ekipa dere. Klocino jedna. Neka ste vi labudali 14 dana, a prijateljske ko jebe. Derite levata Mirvica kad je levat.
- Logovan
#37553 Re: Utakmice.
E ne znam sta bi rekao...
- ruud
#37554 Re: Utakmice.
kad ide sda s vlasti nek' ide i duda hairli
-
last mohicans
#37555 Re: Utakmice.
Koji antifudbal, sta je ovo, braco mila.
Jesu li oni uopce u trenaznom procesu? Ovo je da sjedneš i da plačeš. Koja nemoć i anemija. Šta je radio 14 dana,pitam se. Ne mogu da vjerujem i nemam riječi. Za kakve stvari smo mi tjerali trenere. Klocina nas bruka i nabija negativne rekorde. Koji govor tijela kod Fergija. On je očajan i ni sam ne vjeruje u ovu ekipu.
-
Anquilla
#37556 Re: Utakmice.
Ako Feđa ima živaca ovo sve izdržati, svaka čast.
Lakše se je od navijača sakriti nego od novinara, jer nema sportskog portala koji ne postavi članak o FKS bar jednom dnevno.
Lakše se je od navijača sakriti nego od novinara, jer nema sportskog portala koji ne postavi članak o FKS bar jednom dnevno.
- Dinostula
#37557 Re: Utakmice.
Husrefa otjeramo nakon jednog poraza na Kosevu a bili prvi na tabeli.Ovog levata cemo trpiti dok ne sjebe jos 10 kola.last mohicans wrote: ↑30/09/2022 16:48 Koji antifudbal, sta je ovo, braco mila.Jesu li oni uopce u trenaznom procesu? Ovo je da sjedneš i da plačeš. Koja nemoć i anemija. Šta je radio 14 dana,pitam se. Ne mogu da vjerujem i nemam riječi. Za kakve stvari smo mi tjerali trenere. Klocina nas bruka i nabija negativne rekorde. Koji govor tijela kod Fergija. On je očajan i ni sam ne vjeruje u ovu ekipu.
- Logovan
#37558 Re: Utakmice.
Treniraju li igrači uopšte?
Koji se, da izvinite, kurac dešava?
Koji se, da izvinite, kurac dešava?
-
last mohicans
#37559 Re: Utakmice.
Uzas, ja fakat ne mogu da svarim ovu nemoc. Kako vrijeme odmiče mi smo sve gori, a trebalo bi biti obratno. A dosadan sam sa ponavljanjem jednog te istog. Zašto nismo odigrali neke prijateljske? Mi vapimo za ritmom,uigranošću, a na terenu djelujemo kao da je prva ili druga pripremna utakmica. Teške noge,lopta se odbija kao od stabla, nabijamo, pravimo nebulozne greške i nismo u stanju onoliki gol pogoditi..Djelovao mi je kao da mu je dosta, mogao bi i ponuditi ostavku. Opet,nije ni sam u cijeloj priči, ima ćelavca, Kodru i tog Obuću koji je izgleda samo šlag na ovoj patnji, a vidim da je u Safet Zajko redovan sa djecom i svojom školom fudbala. Toliko se hudnici istroše, zasjedaju, analiziraju utakmice i protivnike da mogu i privatne škole fudbala voditi. Hajmo i mi doci do Mirvica, vjerujem da ekipa od par forumaša ne bi lošije vodila klub. Sa Sablićem zaista jesmo izgledali loše i anemično, ali on je imao skoro raspad kluba u najavi sa finansijskim problemima. Zašta nama pojedinci dobivaju masne pare. Ako gospon Mirvic to želi, da ga neko dere, nemam problem. Ali treba nam se nešto objasniti i provući da se barem ni toj Evropi ne nadamo.
-
elk
#37560 Re: Utakmice.
Bice 2 trenerske smjene do izbora izgleda
Pa onda i bakiru se "zahvaliti" u nedjelju
Pa onda i bakiru se "zahvaliti" u nedjelju
- Logovan
#37561 Re: Utakmice.
Trebala je biti prijateljska prosle sedmice za vikend, ali je odgodise, a nema ni objave zasto je odgodise.
Ovo je gore nego sa Sablicem, a bolje igrace imamo sada. A dobro smo krenuli u sezonu i onda....
Ovo je gore nego sa Sablicem, a bolje igrace imamo sada. A dobro smo krenuli u sezonu i onda....
-
last mohicans
#37562 Re: Utakmice.
Bravo Fergi, majstore.

To je to "novo" Sarajevo. Puna podrška gospodinu pametnjakoviću kome je drugo ime Ja,Ja...

To je to "novo" Sarajevo. Puna podrška gospodinu pametnjakoviću kome je drugo ime Ja,Ja...
-
Anquilla
#37563 Re: Utakmice.
Tako je, odmori, i to odmah poslije reprezentativne pauze, samo su igrači kriviTrebam prvo vidjeti, odmoriti glavu i onda razmišljati o Borcu. Trebaju igrači koji dobiju šansu moraju malo više pokazati.
-
last mohicans
#37564 Re: Utakmice.
Koja debilna izjava. Samo se pitam u šta sprcaše reprezentativnu pauzu. Umjesto da smo uigraniji i bolji,mi gori. Kolo po kolo, bodovi izmiču i prca nas svako ko stigne. Zadnjih 9 kola jedna pobjeda, 4 nerješene i 4 izgubljene. Od mogućih 27/7
Last edited by last mohicans on 30/09/2022 18:06, edited 2 times in total.
- Dinostula
#37565 Re: Utakmice.
Na pocetku smo imali vise srece nego pameti.Borca uzeli na osnovu golmanskih greski i one greske kad Varesanovic uze loptu na sredini.Jedino sto smo Slogu dobili i onda patnja vec protiv Posusja.Realno 2 dobre tekme ove sezone Sloga i Leotar.
- Pitarrr82
#37566 Re: Utakmice.
U 15 dana kao da treninga nisu imali, ne znam dokle više ovog sramoćenja i bacanja novca...
- Logovan
#37567 Re: Utakmice.
Većina golova su nečije greške.
Bez zajebancije, onaj početak je daleko bolji od ovog. Ne bih se složio da je to do sreće. Jesi ti postigao neke golove sretno, ali je bilo energije, želje, igralo se, dešavalo se nešto na terenu. Primiš gol, jebi ga nema veze, nastaviš igrati dalje i pobijediš. A vidi sad. Primiš gol i nestaneš sa terena. Primiš gol i ne možeš više prići šesnaestercu.
Rekao bih da smo imali više dobrih utakmica. Nije po meni baš Sloga i Leotar. Tu je i Borac, pa su tu i Široki i Sloboda, iako smo kiksali. Protiv Posušja si isto ganjao gol, nisi bio mrtav na terenu.
- Dinostula
#37568 Re: Utakmice.
Ako ovaj nas Dudelange ne moze uzeti 7 dobova iz naredne 3 tekme ja bi ga nogirao i dati sezonu Uscuplicu.Jer ce nas ovaj zaviti u crno, nema sanse da on moze evropu izboriti. 
-
Piaty
#37569 Re: Utakmice.
Ma nije ova utakmica nikakav šok. Ovo je normalno, kako bih rekao - uobičajeno, očekivano.
Ja sam od prve utakmice sa Tuzlom pao u depresiju da sam zbog toga na neki način zamrzio ovakvo novo Sarajevo. Od tada ja utakmice nisam pogledo, trebao bih biti debil/magarac/konj/govedo da nakon onoga kažem da je to samo loš dan, da se to samo dešava, da će biti bolje i slična sranja jer ono što se tada desilo je dno dna i užas toliki da vidiš jasno da to nije nikakva slučajnost.
Ti se nerviraš i vidiš igrača Sarajeva nakon utakmice kako se smije. Ma evo ti kurac.
Najbolje je kada nije bilo ovih prokletih para, kada si igrali momci iz Sarajeva na čelu sa Husrefom. Ja sam posebno senzibilan prema tome pa mi je teško pao i odlazak Mujakića i onda pretpostavka da dolazi neki kurac polovnjački iz Srbije kao zamjena...ma mrš više.
Zapamtite: dok god u Sarajevo dolazi većinom slobodni igrači, a ne za lovu, od ovoga nema ništa.
Ja sam od prve utakmice sa Tuzlom pao u depresiju da sam zbog toga na neki način zamrzio ovakvo novo Sarajevo. Od tada ja utakmice nisam pogledo, trebao bih biti debil/magarac/konj/govedo da nakon onoga kažem da je to samo loš dan, da se to samo dešava, da će biti bolje i slična sranja jer ono što se tada desilo je dno dna i užas toliki da vidiš jasno da to nije nikakva slučajnost.
Ti se nerviraš i vidiš igrača Sarajeva nakon utakmice kako se smije. Ma evo ti kurac.
Najbolje je kada nije bilo ovih prokletih para, kada si igrali momci iz Sarajeva na čelu sa Husrefom. Ja sam posebno senzibilan prema tome pa mi je teško pao i odlazak Mujakića i onda pretpostavka da dolazi neki kurac polovnjački iz Srbije kao zamjena...ma mrš više.
Zapamtite: dok god u Sarajevo dolazi većinom slobodni igrači, a ne za lovu, od ovoga nema ništa.
- Logovan
#37570 Re: Utakmice.
A u druge klubove izgleda ne dolaze slobodni igrači.
Ko kupuje igrače?
-
sencobih
#37571 Re: Utakmice.
U sve timove dolaze samo slobodni igrači, samo što mi dajemo veće plate, pa mislimo da su naši slobodni bolji od drugih slobodnih. Tuga i žalost , nisam očekivao pobjedu ali nisam ni poraz. Valjda će nam se vratiti negdje 
-
svi u napad
#37572 Re: Utakmice.
Sramota. ne mogu shvatiti da je gazda takav mazohista pa sve ovo trpi. Halo bolan 15 dana bez prijateljske tekme. Igraci koji su kod nas bili i nista nisu pokazali u drugim ekipama igraju. danas dobijes gol od naseg djeteta kojeg si otjerao. Dovedes Vrsajevica i dajes ogromnu lovu a neki omladinac koji bi bar 2-3 tekme jeo travu da se pokaze ne moze prismrdit timu. Pogledaj strumfove. Koguzi za kifle nemaju ali vise od pola tima vlastiti igraci koji vole svoj klub. Sta igra Dzafic? Suljic primi loptu pa u mjstu dribla i vrti se oko svoje ose. Halo bolan tako se ne igra ni na male sa djecom. Nigdje akcije. Glavna stvar udari dugu loptu na krilo pa ako prodje prodje. Ljudi u prvom poluvremenu najvise se trudi i pritisce Ahmo najstariji u ekipi. Ne znam sta da kazem vise jebem ti ligu i fudbal ovakav. Pa ljudi mi navijamo za Saraj´vo najveci klub u BiH i mi to znamo al igraci i direktori to ne znaju. Halo bolan pa doveli ste ponovo Celu koji nas je zavio u crno vec jednom i on opet iste stvari radi. Vjerujte ako ne pobjedimo Borac bit ce borba za opstanak Evropu zaboravite. To vam ozbiljno govorim. Pa jebote nakon treceg kola prodas jedinog odbrambenog igraca. Halo kriminalci uradite nesto ili idite iz ponosa ovog grada. Glupane skupi sve igrace i u karantin mjesec dana, 3 treninga dnevno i nikom da im pridje. Ni jednom igracu se ne smije isplatiti plata mjesec dana i tek nakon 3 uzastopne pobjede to uraditi. Celavu grdobu otjerati i zabraniti mu prilaz Kosevu na 1 km. Hajmo gazda u akciju dosta sranja vise. Stavite djecu da igraju ako ne mozete meda jer svakako ne mozemo u Evropu. Uh kako bi vas tukao jade jadne.
-
last mohicans
#37573 Re: Utakmice.
Osaburajte, sad ce neki status na IG gdje se pecaju foloweri
.Vratit ce se negdje
Da ponovim, jedna pobjeda u zadnjih devet kola, 4 izgubljene i 4 nerješene. Razni treneri su nas vodili. Nađite može li se i jedan pohvaliti ovim rekordima. Dodaj još najveći poraz poslije rata i umjesto da im danas jebeš mater, sto bi Ćiro rekao, ti opet imaš jad i čemer. Pa ni platu da im odbiju, mozda bi se malo trzli. Dvije sedmice sprcati a ne podici ekipu ni mentalno, ni fizički, niti podici nivo igre. Naprotiv, mi smo još više pali. Fergi ne moze dici ekipu i ovo sad sve tone dublje i dublje, dokle ce vidjet cemo.
-
sencobih
#37574 Re: Utakmice.
Mislio sam da nakon Ješića ne može gore
-
mond
#37575 Re: Utakmice.
Sabura, ide lakši raspored, možda bude i koja pobjeda