Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

izbjeglica_iz_besmisla

#37526 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Vidim Anelovci se aktivirali cim smo ispali sa SP. :D

Ma mozete vi do sutra tu pricu prosipati, mi smo bez njega postigli najbolji rezultat u historiji.

Pametnom / dobronamjernom dosta.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#37527 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Chmoljo »

da je anel ovdje, niti bi bilo plasmana, niti bi bilo kohezije, a jedino bi portali profitirali svojim papanskim žutilom.

kada su zbog hiljadu puta bezazlenijih stvari hrvatski reprezentativci dobijali suspenzije ovdje su isti oni koji žale za punicinim debilkom govorili bravo, to je repka, to je potšovanje, to je red.

prvi bi bili da ispiraju usta i kada bi počele trzavice i kada bi bila narušena atmosfera u svlačionici.

poserem se ja na ovu reprezentaciju ako ona zavisi od jebenog anela.
dacha bosanac

#37528 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dacha bosanac »

Kao prvo, nisam nikakav anelovac nego pričam stvari koje sam, prateći sport, imao prilike da vidim. Rekao sam da je Anel balavac (barem za mene i moje godine) i da mi nije strano da igrači u takvim godinama prave brljotine. Veličina je vratiti takve na pravi put, ako je to moguće, ako postoji pokajanje, promjena. Ako fakat ne može, druga je priča.
Svojevremeno je i Branko Stanković skrajnuo Piksija do te mjere da je ovaj malte ne izgubio želju da igra u Zvezdi, pa je poslije postao njen najbolji igrač.
Ali hajde, neko misli da bolje zna i da je u pravu, i ja to poštujem, ali ne morate odmah psovati i napušavati nekoga ko ima drugačiji stav.
luckylaka

#37529 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 02/07/2026 19:50 Vidim Anelovci se aktivirali cim smo ispali sa SP. :D

Ma mozete vi do sutra tu pricu prosipati, mi smo bez njega postigli najbolji rezultat u historiji.

Pametnom / dobronamjernom dosta.
Mozes li me podsjetiti ko to pocinje pricu o Anelu i ko diskutuje o Anelu
mirota

#37530 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mirota »

jbt ko da Anel Sokrates, prosjecan igrac i nista vise
Groot

#37531 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Groot »

dacha bosanac wrote: 02/07/2026 20:22 Kao prvo, nisam nikakav anelovac nego pričam stvari koje sam, prateći sport, imao prilike da vidim. Rekao sam da je Anel balavac (barem za mene i moje godine) i da mi nije strano da igrači u takvim godinama prave brljotine. Veličina je vratiti takve na pravi put, ako je to moguće, ako postoji pokajanje, promjena. Ako fakat ne može, druga je priča.
Svojevremeno je i Branko Stanković skrajnuo Piksija do te mjere da je ovaj malte ne izgubio želju da igra u Zvezdi, pa je poslije postao njen najbolji igrač.
Ali hajde, neko misli da bolje zna i da je u pravu, i ja to poštujem, ali ne morate odmah psovati i napušavati nekoga ko ima drugačiji stav.
Ovo sto neki propagiraju zove se "nemati dodira sa realnoscu". Kladio bih se da bi ona postava jucer sa Anelom umjesto Radeljica funkcionisala besprijekorno jer je ovaj drugi kriv za oba gola - doduse mozda ne mozes kriviti covjeka ako nije na dovoljnom nivou za ovakvo takmicenje. Kamo srece da imamo jos 3 Muharemovica na klupi pa da mozemo ignorisati koga hocemo, medjutim nemamo taj luksuz i Anel je signuro poslije Muharemovica najbolji stoper kojeg imamo. Ako do kvalifikacija za Euro ne ispliva neko bolji ja bih pregrizao jezik i pozvao Ahmethodzica pa neka ga dok ne nadjemo boljeg.
studeni76

#37532 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by studeni76 »

Al lik ne želi i neće da igra za reprezentaciju! Sta je tu nejasno, ne može se natjerat.
Jebo vas Anel vise
Sara03

#37533 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Sara03 »

studeni76 wrote: 02/07/2026 20:53 Jebo vas Anel vise
Neka, nemoj. Oni samo hoće da j*** njegovu ženu, ništa više. 8-)
Pandakonda

#37534 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Pandakonda »

mist wrote: 02/07/2026 19:45 Nije ali je bitno da nisi jajara i papucar :wink:
Ko kaze da je Anel papucar? Gdje ti je bilo kakav kredibilan dokaz osim valjanja gluposti od strane njegovog oca koji kao tipican balkanac svaku prepirku sa djetetom svaljuje na zenu ili punicu :-) A nije proslo godinu dana od sukoba uredno se slika i izlazi sa tom istom snahom koju je optuzivao da mu je bacila crnu magiju na sina
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 02/07/2026 19:35 Evo miseva isplivali.

Jebo vas anel.

Mi se sa tim likom ne bismo nigdje plasirali, to je valjda svima jasno. Jedini razlog zasto smo otisli na svjetsko sa prosjecnom reprezentacijom jeste timski duh i privrzenost reprezentaciji.

Mislite da bi toga bilo da se tolerisalo svakakvo ponasanje likovima poput Anela ili Krunica?

How yes no.
Znaci nije bilo timskog duha dok je Anel bio tu? :lol: Pa je li se Anel posvađao sa ekipom ili sa savezom? Je li to dovoljan samo plasman ili moras pomjerati granicu? U ovom momentu Muharemović je jedini štoper koji je kvalitetom ispred Anela. I ako gledamo da budemo konkurentni na velikoj sceni uvijek moras imati dobar broj kvalitetnih igraca. U momentu dok sam pisao post forumas ispod mi je ukrao misao da nije isto imati Radeljica, Hadzikadunica, Mujakica itd. i Anela. Sigurno bi kvalitetnije odigrao utakmicu od ovih. Do prije par godina se forum kleo u njega i svi su ga vidjeli kao budućeg kapitena a sad eto kao odjednom ne valja ništa :-)

To što Barba i Spaha vole Bosnu ne znaci da ne mogu napraviti pogresku koju su napravili sa Anelom jer momak sa razlogom nije htio da rizikuje povredu koja mu se radi identicne situacije desila godinu dana prije. I nije tacno da je zatvorio vrata za repku:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/hoce- ... /260601128

Treba mu dati priliku za Euro kvalifikacije jer kao sto rekoh u ovom momentu jedino je Muharemovic bolji stoper od njega
Sara03

#37535 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Sara03 »

Džaba pjenite za njim, neće dobiti priliku.
mist

#37536 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mist »

Sad je i babo kriv oh nooooo :lol:
kiligonzales

#37537 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kiligonzales »

SELEKTORU, STRUCNOM STABU, IGRACIMA SVIMA GOLEMA HVALA NA SVEMU.

PRVOBITNI PLAN JE BIO OTICI NA EP, A OTISLI SMO NA SP.

USRECILI SU NAS SVE I PODARILI NAM PAR LIJEPIH MJESECI OTRIJEZNJENJA OD POLITIKE I SVIH TESKIH TEMA.
kiligonzales

#37538 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kiligonzales »

Pandakonda wrote: 02/07/2026 21:03
mist wrote: 02/07/2026 19:45 Nije ali je bitno da nisi jajara i papucar :wink:
Ko kaze da je Anel papucar? Gdje ti je bilo kakav kredibilan dokaz osim valjanja gluposti od strane njegovog oca koji kao tipican balkanac svaku prepirku sa djetetom svaljuje na zenu ili punicu :-) A nije proslo godinu dana od sukoba uredno se slika i izlazi sa tom istom snahom koju je optuzivao da mu je bacila crnu magiju na sina
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 02/07/2026 19:35 Evo miseva isplivali.

Jebo vas anel.

Mi se sa tim likom ne bismo nigdje plasirali, to je valjda svima jasno. Jedini razlog zasto smo otisli na svjetsko sa prosjecnom reprezentacijom jeste timski duh i privrzenost reprezentaciji.

Mislite da bi toga bilo da se tolerisalo svakakvo ponasanje likovima poput Anela ili Krunica?

How yes no.
Znaci nije bilo timskog duha dok je Anel bio tu? :lol: Pa je li se Anel posvađao sa ekipom ili sa savezom? Je li to dovoljan samo plasman ili moras pomjerati granicu? U ovom momentu Muharemović je jedini štoper koji je kvalitetom ispred Anela. I ako gledamo da budemo konkurentni na velikoj sceni uvijek moras imati dobar broj kvalitetnih igraca. U momentu dok sam pisao post forumas ispod mi je ukrao misao da nije isto imati Radeljica, Hadzikadunica, Mujakica itd. i Anela. Sigurno bi kvalitetnije odigrao utakmicu od ovih. Do prije par godina se forum kleo u njega i svi su ga vidjeli kao budućeg kapitena a sad eto kao odjednom ne valja ništa :-)

To što Barba i Spaha vole Bosnu ne znaci da ne mogu napraviti pogresku koju su napravili sa Anelom jer momak sa razlogom nije htio da rizikuje povredu koja mu se radi identicne situacije desila godinu dana prije. I nije tacno da je zatvorio vrata za repku:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/hoce- ... /260601128

Treba mu dati priliku za Euro kvalifikacije jer kao sto rekoh u ovom momentu jedino je Muharemovic bolji stoper od njega
Kakav Anel Hadzikadunic i Barisic su za njega stoperi, a Muharemovic i Katic stopercine. Jedina je šteta sto Barbarez nije poveo Gazibegovica i Karica jer ovoj ekipi očajno trebaju bekovi koji bi malo relaksirali Dedica i Kolasinca.

Sto se tice veznog reda, zao mi je povrede Hajradinovica, nepozivanja Huseinbasica i neforsiranja Hadziahmetovica, ako se vec oporavio od povrede.

Treba pored skautinga Evrope odraditi dobar domaći skauting jer uvijek i medju igračima bh premier lige moze iskočiti koji Berberovic, Sanel Jahic, Samir Muratović ili neki igrac poput Memica koji ce svaku minutu ukazanog povjerenja opravdati makar u mečevima sa slabim protivnicima...
Post Reply