tj. Vuciceva propagandna masinerija..
svi Siptari, ustase i muslimani, su oko jadni Srba..
jedino oni zrtve i nevini..
i onda ne znam sta im bi, pa pozovu Canka koji ih ubije u pojam..
Najvaznije oruzje za srpske junake:pici wrote:
Po ranijim nalazima ljekara u Haagu i u Beogradu, Stanišić pati od hronične bolesti organa za varenje.

TAKO JE, brate po krstu...Mišo_Kovač wrote:Pripadnici crkve koja je ne tako davno blagosiljala noževe i tenkove krvoloka, i čiji je ishlapjeli patrijarh blagosiljao Karadzica, Mladica, Arkana i druge zločince, nemaju nikakvo moralno pravo da govore o učešću katoličke crkve u drugom svjetskom ratu.
Tim više što je svetosavska bradata banda još uvijek žedna krvi nevinih nesrba, i što je idalje motor, srce i usta zločinačke ideologije prekodrinske bande.

@radostan, da meni neki Flamanac u mojoj zemlji kaze....radostan dan wrote:TAKO JE, brate po krstu...Mišo_Kovač wrote:Pripadnici crkve koja je ne tako davno blagosiljala noževe i tenkove krvoloka, i čiji je ishlapjeli patrijarh blagosiljao Karadzica, Mladica, Arkana i druge zločince, nemaju nikakvo moralno pravo da govore o učešću katoličke crkve u drugom svjetskom ratu.
Tim više što je svetosavska bradata banda još uvijek žedna krvi nevinih nesrba, i što je idalje motor, srce i usta zločinačke ideologije prekodrinske bande.
seln wrote:Najvaznije oruzje za srpske junake:pici wrote:
Po ranijim nalazima ljekara u Haagu i u Beogradu, Stanišić pati od hronične bolesti organa za varenje.
Kruševljanin Bratislav Živković, poznat kao komandant Četničkog pokreta u Srbiji, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je organizovao učestvovanje u ratu u inostranstvu, objavio je danas Radio Slobodna Evropa, pozivajući se na Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.
Lukavo. Ovo je ono da podijelimo krivicu što su nas prvo napali pa onda ubijali pa...Koliko znam ARBiH nije premještala kosti od Čačka do Šida.kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/904 ... njaka.html

Što prije, to bolje.Maraschino wrote:Nakon slijedece makljaze Srbija ce biti ko kockica.
Ovo se zove bolest. Nema srbiji lijeka.vatrogasac wrote:Lukavo. Ovo je ono da podijelimo krivicu što su nas prvo napali pa onda ubijali pa...Koliko znam ARBiH nije premještala kosti od Čačka do Šida.kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/904 ... njaka.html
Oni nas napadnu zbog zelene tarnsverzale, a na snimcima granica se vidi dobro šta je poenta.![]()
Point. wrote:Psihički oboljelo. Gadno brate.
Oboljeli nikad to ne priznaju.megaman4 wrote:Point. wrote:Psihički oboljelo. Gadno brate.
Oni to ne zele vidjeti.
swanfilter wrote:ZETRA - Zelena Transverzala. Dokle vise ...
Ma on je vec davno podpisao da predaje Kosovo,sad samo trazi nacin kako da objavi javno,pa ce ga onda lincovati.zavrzlama wrote:U kakvim politickim govnima se nalazi srbijanska politika je jucerasnja vuciceva izjava"idemo na referendum o kosovu"
Ovo super za BIH jer ce se srbija jos dugo mrcvariti sa Kosovom.