Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kudrilo wrote:Isti su ga tjerali i prije "napada" na Nikolića kao i što ga tjeraju sad Tako da, strane su iste, sve je ostalo isto, samo što su ovi malo jače zapeli i tempirali pred tekmu.
Ja nesto ne znam da ga iko sad tjera. Osim cvrcka vaseg, al on je poseban slucaj
A dokle ide to jednomlje, lik upravo predsjednika najvaznijeg klupskog organa nazva guznom muhom...
kudrilo wrote:Koliko se piše o Želji, rekao bi čovjek da brinete o klubu
Novi si ili ti je novi nick, vrati se malo vise unazad, kad se slično dešavalo u tvom komšiluku da vidiš šta je onanisanje i naslađivanje....tako da mojne lažnog moralisanja, niti su jedni niti drugi zlatni kad se bilo šta loše dešava u suprotnom taboru..a činjenica od koje mnogi bježe je da nema konkretnog napretka ni kod jednih ni kod drugih samo rasporede vremenske periode kad je kod jednih veće blamiranje i veći cirkus nego kod drugih
i onanisanja i prskanja i tako godinam i godinama....u krug
A šta bi vi,vazda se habalo kad je kod ovog drugog nešto loše....ne znam šta vi očekujete,nako solidarisanje a svi jedva čekaju da komsiji crkne krava. Daj ba
leškarenje wrote:A šta bi vi,vazda se habalo kad je kod ovog drugog nešto loše....ne znam šta vi očekujete,nako solidarisanje a svi jedva čekaju da komsiji crkne krava. Daj ba
hahahaha ako si meni odvorio onda jos jednom dobro procitaj oba posta gore....ja sam samo ptvrdio da se uvijek onanisalo kad komsiji crkne krava ali jebi ga sta cu kad je tebi to pretesko skontati
leškarenje wrote:A šta bi vi,vazda se habalo kad je kod ovog drugog nešto loše....ne znam šta vi očekujete,nako solidarisanje a svi jedva čekaju da komsiji crkne krava. Daj ba
hahahaha ako si meni odvorio onda jos jednom dobro procitaj oba posta gore....ja sam samo ptvrdio da se uvijek onanisalo kad komsiji crkne krava ali jebi ga sta cu kad je tebi to pretesko skontati
Ja sam vas skonto kao da vam smeta ta priča
U zivotu jebo ljude koji znaju podjebavati a ne znaju primati podjebavanja......sad smo mi na redu ali ne brini iskrsnut ce nesto kod vas svaki cas