Nisu pausalne. Zna se kakva je politika ovih sto imaju kako ti kazes dvije stolice, kakva ovih bazdarenih. Ne treba ici u proslost, dovoljno je pogledati sta trenutno trazi ovaj bazdareni. I ti sad ovdje pricas da recimo ja i ti danas ne bi ovdje palamudili o tome da li je ispravno ukinuti vojsku jer bi u petak isao prijedlog za budzet BIH sa umanjenom stavkom za vojsku da je umjesto Zeljke Komsica sjedio bazdareni. To je samo petak, a gdje je ostalih 1000 radnih dana u mandatu.Hafis wrote:To su paušalne ocjene - ''razbijanje države''.motorola01 wrote:Najgore u svemu tome je sto ce im dati stolicu. Eh sad ja tebe pitam, da li bi ti dao stolicu takvim ljudima, ljudima koji su protiv tvoje drzave i rade sve da je razbiju? Znaci obrnimo situaciju. Molim iskren odgovor.Hafis wrote: A ovi baždareni upravo sad nameračili na stolicu u predsjedništvu, k'o da im je guzica ostala na njoj.
Po meni više rade na razbijanju države oni koji bi željeli zadržati obje stolice za sebe, i koji to rade upravo iz nepovjerenja i pretjeranog poistovjećavanja s državom. I šta onda očekuju zauzvrat? Aplauz?
Da skratim: tebi je sasvim prirodno stanje nametanja političke volje i ti to zoveš gradnjom države BiH, a svako osporavanje i revolt protiv takvog stanja ti nazivaš razbijanjem države.
Prvi restart ove države biti će vraćanja te simboličke stvari na ''svoje mjesto'', a onda se može govoriti o daljnjim koracima.
Ništa bolje ovom društvu neće biti kada ŽK-a zamijeni recimo Borjana Krišto.Neće porasti zaposlenost, niti će se podići standard. Ali, uklonit će se jedna nelogičnost, pa ako ništa, ako već patimo svi, daj da u toj krivnji za loš izbor političara budemo svi ravnopravni kao i u patnji.
Sta bi tek za toliko vremena uradili?
I da, nisi mi odgovorio na pitanje.