*Nađenopromaha wrote:http://den2014.ehf-euro.com/schedule-re ... 00F05_json
a ostale utakmice imas gore i izaberes ...
Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Nuken
#37501 Re: Kladionica - vol. 2
- stomaklija
#37502 Re: Kladionica - vol. 2
Bravo za tebe, pojačat uplatu a sto manje parova to boljePriNc_ba wrote:stomaklija wrote:![]()
dobarja sam isto tako nesto kontao s tim sto cu ja pokusati 2 juve a ne pm2 i skinuti penal na cityu a uloziti petaka.
- PriNc_ba
#37503 Re: Kladionica - vol. 2
ono kad 12 minuta prije kraja znas da si prosaoPriNc_ba wrote:pada mi na pamet samo da ce i francuzi biti slicni hrvatima... ali pod uslovom da bjelorusi budu isto cuvali rutenku za ruse![]()
onako malo brzinski ipak
rutenka under
abalo under
guigou under
karabatic under
over 55,5
sumnjam da ce biti puno sedmeraca a i mislim da ovu tekmu guigou nece sutirati osim ako jolia ne stane ili nekog drugog izvodjaca. vrlo malu minutazu imaju druga dva krila tako da idem na to da ce selektor uraditi nesto slicno kao goluza. karabatic je jeben jbgali sta je tu je
uglavnom ja ovo igram na 2 markice
p.s. ko hoce moze probati i kontru na svih 5nije na odmet hahahaha
-
lajk
#37504 Re: Kladionica - vol. 2
cestitke 
-
Elmir1x2
#37505 Re: Kladionica - vol. 2
Prince svaka cast ovo je sigurno radi mene cim sam kontrirao, pu jbt ne vjerujem kakve sam ja srece, odsad cu stalno kontrirat bar vi dobijajte
-
Nuken
#37506 Re: Kladionica - vol. 2
Prinče
De nabaci i koji prijedlg za Švede včrs
De nabaci i koji prijedlg za Švede včrs
- shalla
#37507 Re: Kladionica - vol. 2
Sta je ovo J?stomaklija wrote:
Sent from my HTC One
- PriNc_ba
#37508 Re: Kladionica - vol. 2
ako je neko imao u opticaju igrati npr samo golove poljske ispod ili over svedjana onda neka igra u bet liveu jer je granica bolja
a za under na svedjanima najbolji wwin
pa eto pratite i to ko se orijentisao samo na to 
ja cu jedan listic u premieru ispratiti ove kvote i 1x na svede... na 3 i po marke 70 dobitak.
a drugi listic mi je
jakobson over 3,5
nilson over 2,5
lijewski over 3,5
svedska 1
na petaka dobitak 42 markice
i jedan malo divlji
x i 3 ova igraca s vecim kvotama
na markicu 
@shalla to je penal da ce biti
ja cu jedan listic u premieru ispratiti ove kvote i 1x na svede... na 3 i po marke 70 dobitak.
a drugi listic mi je
jakobson over 3,5
nilson over 2,5
lijewski over 3,5
svedska 1
na petaka dobitak 42 markice
i jedan malo divlji
@shalla to je penal da ce biti
- PriNc_ba
#37509 Re: Kladionica - vol. 2
tagliavento sudi roma - juve 
u 3 derbija koja je sudio ove sezone je dao 3 crvena i dosudio 2 penala
sudio je 9 tekmi u ligi i ima prosjek 5 kartona po tekmi. na njegovim tekmama inace pada i puno kornera (nema veze sa sudijom, znam
ali to sam upratio ) tj 3 puta su korneri isli ispod i 6 puta preko.
inace dosta cudnih tekmi je sudio... tipa ona tekma napoli inter sa 6 golova i jednim promasenim penalom. sampdoria sasuolo 3-4...
na sva tri derbija je bilo 3+
west ham - city sudi chris foy
nemam vise snage tipkati
espanjol - real sudi clos gomez nekakav
eto... sretno ljudi

u 3 derbija koja je sudio ove sezone je dao 3 crvena i dosudio 2 penala
sudio je 9 tekmi u ligi i ima prosjek 5 kartona po tekmi. na njegovim tekmama inace pada i puno kornera (nema veze sa sudijom, znam
inace dosta cudnih tekmi je sudio... tipa ona tekma napoli inter sa 6 golova i jednim promasenim penalom. sampdoria sasuolo 3-4...
na sva tri derbija je bilo 3+
west ham - city sudi chris foy
espanjol - real sudi clos gomez nekakav
eto... sretno ljudi
-
Nuken
#37510 Re: Kladionica - vol. 2
Gdje nestadoše postovi od prije par minuta
??
- ganjeta
#37511 Re: Kladionica - vol. 2
Sreća pa upratih post za trpanje
.
- ganjeta
#37513 Re: Kladionica - vol. 2
Sacramento Kings - New Orleans Pelicans over
- PriNc_ba
#37514 Re: Kladionica - vol. 2
jos 3 nba s ovim. valjda prodje.PriNc_ba wrote:jedva fkt. dok sam pregledao sve granice da vidim ima li gdje sta isplativije. dok se malo protabirilo s igracima, pozicijama i ostalo i dok istipkah. jedva. krenuo i jos makar 2 rusa pa da se ima vise opcija ko je htio samo 2-3 odigrati ali ne stigoh fkt. realno ja igropula ne bih igrao danas... dok su ova dvojica izvjesna da ce jedan under a jedan u over. jer jednog hrvati ce uspjeti da ustopaju. dobra bi bila kombinacija npr hrvatska hendikep 1 ili rusija under 25 sa atmanom i gorbokom under. a druge dvije su kombinacije rusija over 24 sa gorbok over atman under i obratno njih dvojica. jer sumnjam da ce obojica u over.
hajd sretno s prvom tekmom pa ako bude dobro islo znat cu trebam li ove kasnije ista i gledati
mada za veceras treba iskoristiti poklon po meni na francuzima over 55 i jakobson over 3,5... ali o tome kasnije
p.s. malo mi je falilo da dodam i vorija over jebem li ga usta. danas ce satrati gol ustopaju li jednog od dvojke kopljar-duvnjak
valjda je neko uzeo.
dosta dobar dan ako izzuzmemo hrvate nenormalne. spomenem mamu svedjanima i golmanu poljske. sutra poljska i hrvatska
steta samo sto nilson ne zabi gol jos jedan. tj zabio je al svirao sudija sedmerac jebem ga usta ... bas steta. cekao bih veceras jos 6 nba (tesko da bi proslo ali opet...) za milju i 200. nadam se da cu pasti makar jos jedan
-
betontennis
#37515 Re: Kladionica - vol. 2
Evo analize za veceras
Simona Halep- Domenika Cibulkova tip2
Dvije igracice koje su na ovom AO pokazale mnogo. Narocito me je impresionirala Domenika. Ona je tip igracice koju ide i sve pogadja ili je obratno i nema je na mapi, nema sredine. A ovde u australiji je bas ide. Lijepo je vidjeti da je gladna poena hoce jednostavno svaki poen za sebe to je demonstrirala i protiv sharapove narocito u trecem setu kada je Mariji prespustila samo jedan gem.Simona Halep ima sjajnu sezonu iza sebe osvojila je nekoliko turnira i pokazala klasu, no na grand slamovima je nije bilo u zavrsnicama ali evo ovde u australije je postigla svoj najbolji rezultat. Izuzetno opasna igracica iz defanzive i njoj ce odgovarati agresivna igra cibulkove, kad igrate protiv Simone imate osjecaj da igrate protiv zida sigurno ce vratiti dvije,tri lopte vise u odnosu na ostale igracice i to vas tjera na veci rizik a samim tim i vise gresaka.Cibulkovo sjajno pogadja na ovogodisnjem AO ima dubinu u svojim udarcima i dosta je sigurna.Puna je samopouzdanja.U medjusobnim duelima je 2-1 za cibulkovu. Ja sam se ovdje odlucio za Cibulkovu kvota je oko 2.4 a vrijedi probati i rezultat 2-0 za cibulkovu @4.00
Viktoria Azarenka-Agnjeska Radwanska
Nema dileme ovo ce biti jednostran mec. Azarenka igra sjajno,voli ovaj turnir pobjednica je posljednja dva izdanja. Radwanska standardno samo vraca lopticu i nada se tudjoj gresci i ovde je dosla do 1/4 finala zahvaljujuci brojnim neiznudjenim greskama Muguruze i Pavlychenkove. Veceras nece biti gresaka Azarenke u to sam ubjeden i Radwanska nema sta traziti ovdje zato Tip1 Hendikep najveci koji imate 1 2-0 u setovima.
Simona Halep- Domenika Cibulkova tip2
Dvije igracice koje su na ovom AO pokazale mnogo. Narocito me je impresionirala Domenika. Ona je tip igracice koju ide i sve pogadja ili je obratno i nema je na mapi, nema sredine. A ovde u australiji je bas ide. Lijepo je vidjeti da je gladna poena hoce jednostavno svaki poen za sebe to je demonstrirala i protiv sharapove narocito u trecem setu kada je Mariji prespustila samo jedan gem.Simona Halep ima sjajnu sezonu iza sebe osvojila je nekoliko turnira i pokazala klasu, no na grand slamovima je nije bilo u zavrsnicama ali evo ovde u australije je postigla svoj najbolji rezultat. Izuzetno opasna igracica iz defanzive i njoj ce odgovarati agresivna igra cibulkove, kad igrate protiv Simone imate osjecaj da igrate protiv zida sigurno ce vratiti dvije,tri lopte vise u odnosu na ostale igracice i to vas tjera na veci rizik a samim tim i vise gresaka.Cibulkovo sjajno pogadja na ovogodisnjem AO ima dubinu u svojim udarcima i dosta je sigurna.Puna je samopouzdanja.U medjusobnim duelima je 2-1 za cibulkovu. Ja sam se ovdje odlucio za Cibulkovu kvota je oko 2.4 a vrijedi probati i rezultat 2-0 za cibulkovu @4.00
Viktoria Azarenka-Agnjeska Radwanska
Nema dileme ovo ce biti jednostran mec. Azarenka igra sjajno,voli ovaj turnir pobjednica je posljednja dva izdanja. Radwanska standardno samo vraca lopticu i nada se tudjoj gresci i ovde je dosla do 1/4 finala zahvaljujuci brojnim neiznudjenim greskama Muguruze i Pavlychenkove. Veceras nece biti gresaka Azarenke u to sam ubjeden i Radwanska nema sta traziti ovdje zato Tip1 Hendikep najveci koji imate 1 2-0 u setovima.
-
ejex
#37516 Re: Kladionica - vol. 2
G. Davis (Orlando) -16,5+ MANJE 1,85
Ovo je za mene jedan od vecih panjeva u NBA ligi na njegovoj poziciji, veceras Orlando ide u goste Brooklynu i njega ocekuju Garnett ili Blair, obojica izuzetno dobra obrambena igraca i ja zaista ne vidim nacina na koji ce on ovdje prebaciti ovu granicu, igram ga manje stvarno svaki put, znaci svako kolo kad je u ponudi ga igram i prolazi redovito, prema tome danas bi pogotovo trebao proci jer igraju vani i ima za sebe dvojicu strasnih obrambenih igraca
Sretno
Ovo je za mene jedan od vecih panjeva u NBA ligi na njegovoj poziciji, veceras Orlando ide u goste Brooklynu i njega ocekuju Garnett ili Blair, obojica izuzetno dobra obrambena igraca i ja zaista ne vidim nacina na koji ce on ovdje prebaciti ovu granicu, igram ga manje stvarno svaki put, znaci svako kolo kad je u ponudi ga igram i prolazi redovito, prema tome danas bi pogotovo trebao proci jer igraju vani i ima za sebe dvojicu strasnih obrambenih igraca
Sretno
-
betontennis
#37517 Re: Kladionica - vol. 2
Muskarci
Federer-Murray Tip 1
Siguran sam bio da ce se Federer pripremiti maksimalno za ovu sezonu i da ce ponovo moci parirati Rafi,Noletu i Andiju.
I nisam se prevario, Fedex je domonstrirao silu protiv Tsonge i totalno razbijo njegovu igru nije dao francuzu da igra njegovu igru i lagano slavio 3-0. Murray je protiv laganih protivnika dosao do 1/4 jedini protivnik vrijedan pomena bio je Feliciano Lopez i nakon gutavog prvog seta 7-6 slavio lagano u preostala dva. Sumnjam da je Murray u top formi, tek se vratio poslije operacije i sigurno je da cemu trebati malo vremena da dostigne onaj top nivo. Federer izgleda sjajno i ako ponovi mec protiv Tsonge nema sumnje ko ce ovdje izaci kao pobjednik.Federer pobjedjuje Murraya 1.85
Nadal-Dimitrov
Rafa je moj najdrazi igrac, a misljenja sam da je bugarin Dimitrov buduci igrac broj jedan.Vrijeme ce pokazati. Ovde u australiji u ovom trenutku mislim da Dimitrov nema sta traziti jednostavno jos je psihicki nestabilan i to ce odluciti ovde pobjednika.Dimitrovu je ovo najveci uspjeh i sigurno je da ce mu ovo biti dobro iskustvo i da ce slijedece godine ovde doci kao kandidat za osvajanje AO, no ove godine je za to rano.Mozda bugarin moze do seta al na male pare 2.49 je kvota i to bi bio sjajan oprostaj od ovogodisnjeg AO
Sretno
Federer-Murray Tip 1
Siguran sam bio da ce se Federer pripremiti maksimalno za ovu sezonu i da ce ponovo moci parirati Rafi,Noletu i Andiju.
I nisam se prevario, Fedex je domonstrirao silu protiv Tsonge i totalno razbijo njegovu igru nije dao francuzu da igra njegovu igru i lagano slavio 3-0. Murray je protiv laganih protivnika dosao do 1/4 jedini protivnik vrijedan pomena bio je Feliciano Lopez i nakon gutavog prvog seta 7-6 slavio lagano u preostala dva. Sumnjam da je Murray u top formi, tek se vratio poslije operacije i sigurno je da cemu trebati malo vremena da dostigne onaj top nivo. Federer izgleda sjajno i ako ponovi mec protiv Tsonge nema sumnje ko ce ovdje izaci kao pobjednik.Federer pobjedjuje Murraya 1.85
Nadal-Dimitrov
Rafa je moj najdrazi igrac, a misljenja sam da je bugarin Dimitrov buduci igrac broj jedan.Vrijeme ce pokazati. Ovde u australiji u ovom trenutku mislim da Dimitrov nema sta traziti jednostavno jos je psihicki nestabilan i to ce odluciti ovde pobjednika.Dimitrovu je ovo najveci uspjeh i sigurno je da ce mu ovo biti dobro iskustvo i da ce slijedece godine ovde doci kao kandidat za osvajanje AO, no ove godine je za to rano.Mozda bugarin moze do seta al na male pare 2.49 je kvota i to bi bio sjajan oprostaj od ovogodisnjeg AO
Sretno
- -danTe-
#37518 Re: Kladionica - vol. 2
Nema ga na wwin-u...ejex wrote:G. Davis (Orlando) -16,5+ MANJE 1,85
Sretno
Ja cu ovu utakmicu probati Afflalo i i Pierce ispod i Johnson preko
- MOSALJOZE
#37519 Re: Kladionica - vol. 2
Da ste sinoć ostali budni,pa ispratili Miami-Atalanta kad je granica bila 212 sad bi lagano uzivali,odmor do ponedeljka 
-
betontennis
#37520 Re: Kladionica - vol. 2
Ma nema odmora dok traje obnovaMOSALJOZE wrote:Da ste sinoć ostali budni,pa ispratili Miami-Atalanta kad je granica bila 212 sad bi lagano uzivali,odmor do ponedeljka
- CP3
#37521 Re: Kladionica - vol. 2
NBA za vcrs...jel jasko ista stavio ??? sta se trpa? 
- hrastov žižak
#37522 Re: Kladionica - vol. 2
trebalo bi uz oover kingsa i pelikana i entoni dejvis i durant over.
- -danTe-
#37523 Re: Kladionica - vol. 2
Drugi za pratiti Davis preko, Cousins ispod, Lilliard preko
dosta za veceras
dosta za veceras
-
betontennis
#37524 Re: Kladionica - vol. 2
Cibulkova jedva 6-3,6-0 nadam se da ste ispratili
- CP3
#37525 Re: Kladionica - vol. 2
Ja sam ispratio...svaka castbetontennis wrote:Cibulkova jedva 6-3,6-0 nadam se da ste ispratili
http://prntscr.com/2lf6xa