'ajd' priznaj da si zaljubljena u Sencija.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
dezurni_ucenik
#3751 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mene nije bilo mjesec dana,Katarina i dalje aktivna na ovoj temi.
-
dezurni_ucenik
#3752 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije rekao za 3:0,vec je to bila scena kad smo igrali protiv Srbije na Marakani.Gubimo 1:0 a Konjic cijelo vrijeme "Imamo sanse i dalje","Meni je pred ocima utakmica Manchester - Bayern,golovi Sheringema i Solskjera".A poenta je tad bila da je samo izvuci zivu glavu iz Beograda ,jebo rezultat.Erzsebet wrote:Sad si počela i da lažeš, u nedostatku svakog argumenta. Imaš li kakav video koji potvrđuje ovu tvoju glupost?KatarinaKosaca wrote:Samo da nije Konjić, molim teChuckie wrote:Kamo sreće da i za fudbalske komentare dovede nekog poznavaoca igre kao neku noć za MMA.Gubimo 3-0 (nekad neke godine sa nekim) kaže Konjić 10 minuta pred kraj, još mi imamo šansi da ovo preokrenemo u svoju korist
-
Chuckie
#3753 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nevjerovatno kako je onaj Konjić iritantan kao pojava, a kad progovori nema "ugasi" dugmeta. Strašno.
- luckylaka
#3754 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sada mi je vise jasno zasto vise vremena provodis u banovicima nego na forumu.Obracanje damama ti je na nivouErzsebet wrote:Sad si počela i da lažeš, u nedostatku svakog argumenta. Imaš li kakav video koji potvrđuje ovu tvoju glupost?KatarinaKosaca wrote:Samo da nije Konjić, molim teChuckie wrote:Kamo sreće da i za fudbalske komentare dovede nekog poznavaoca igre kao neku noć za MMA.Gubimo 3-0 (nekad neke godine sa nekim) kaže Konjić 10 minuta pred kraj, još mi imamo šansi da ovo preokrenemo u svoju korist
- luckylaka
#3755 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cuj mjesec ,pa dze si biaCVIKERASH wrote:Mene nije bilo mjesec dana,Katarina i dalje aktivna na ovoj temi.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3756 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Za sve koji pjene na moj nik ,provociraju i padaju u negativan trans, natpis sa groba Zrinskog i Frankopana
Quia caecus caecum duxit, ambo in foveam ceciderunt
- MMM1977
#3757 Re: Odg: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma dobar je Marjan, zna doduše biti i naporan ali zna znanje. Nego mi smiješno kad je počeo galamiti tokom ovog meča a ono ništa spektakularno se ne dešava. Stoga sam napisao ono za bajram.Kanotic wrote:A kad je Sabahudin Topalbećirević Baho prenosio i fudbal i košarku i boks, niste se bunili? Providno.MMM1977 wrote:Bilo bi dobro da face otkupi prenos bajram namaza a da ga komentira marijan
Sent from my HTC One using Tapatalk
Podsjetio me na:
https://www.youtube.com/watch?v=lpsVAxN ... ata_player
Sent from my HTC One using Tapatalk
- MMM1977
- Erzsebet
#3759 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A đe su te dame?luckylaka wrote: Sada mi je vise jasno zasto vise vremena provodis u banovicima nego na forumu.Obracanje damama ti je na nivou
- KatarinaKosaca
#3760 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Večeras odličan prilog o ženskom BIH nogometu, kao i reprezentativcima pojedinačno u njihovim klubovima. Nekad prije 19h bilo, vodio Šurković, jako lijepo
. Nije klasika kao sa ostalih tv kuća, originalno i dobro.
- Edin H.
#3761 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ondje je jedini, cini mi se Barbarez vidio o cemu se radi i nije se slijep pravio.CVIKERASH wrote:Erzsebet wrote: Nije rekao za 3:0,vec je to bila scena kad smo igrali protiv Srbije na Marakani.Gubimo 1:0 a Konjic cijelo vrijeme "Imamo sanse i dalje","Meni je pred ocima utakmica Manchester - Bayern,golovi Sheringema i Solskjera".A poenta je tad bila da je samo izvuci zivu glavu iz Beograda ,jebo rezultat.
- KatarinaKosaca
#3762 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma, nisam ja uopće o toj utakmici govorila.. nego im padne mrak na oči kad vide moj nikEdin H. wrote:Ondje je jedini, cini mi se Barbarez vidio o cemu se radi i nije se slijep pravio.
- MOSALJOZE
#3763 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma Kata RUSIJAKatarinaKosaca wrote:Za sve koji pjene na moj nik ,provociraju i padaju u negativan trans, natpis sa groba Zrinskog i Frankopana![]()
Inače sad su 4 sata programa
-
dezurni_ucenik
#3764 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:Ma, nisam ja uopće o toj utakmici govorila.. nego im padne mrak na oči kad vide moj nikEdin H. wrote:Ondje je jedini, cini mi se Barbarez vidio o cemu se radi i nije se slijep pravio., pa više i ne znaju šta pišu
![]()
Ocigledno je da ti ne znas sta pises jer Konjic nikad nije rekao to za 3:0 sto si ti napisala.Malo sam bolje upucen u te stvari nego ti.
Ali ti zato bolje od mene znas koliko dnevno Senci ide u klonjaru,posto vidim da ne moze dan proci na ovoj temi da ga ti en branis.Zato sam ti i rekao : de priznaj da si zaljubljena u njega.
I da pjenim zbog tebe
- KatarinaKosaca
#3765 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa, davno sam priznala na ovoj temi da sam zaljubljena u Senada oduvjekCVIKERASH wrote:Ocigledno je da ti ne znas sta pises jer Konjic nikad nije rekao to za 3:0 sto si ti napisala.Malo sam bolje upucen u te stvari nego ti.
Ali ti zato bolje od mene znas koliko dnevno Senci ide u klonjaru,posto vidim da ne moze dan proci na ovoj temi da ga ti en branis.Zato sam ti i rekao : de priznaj da si zaljubljena u njega.
I da pjenim zbog tebe.Ti si mi definitivno jedna od najdrazih forumasica.
Ne znam ni to, od kada trebam tražiti dopuštenje na koje ću teme i sa kojom frekvencijom ući i forumati?
- Havatar
#3766 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta ima veze to sto slusas JK i branis Senada. Evo ja slusam Erogene zone i branim SenadaKatarinaKosaca wrote:Pa, davno sam priznala na ovoj temi da sam zaljubljena u Senada oduvjekCVIKERASH wrote:Ocigledno je da ti ne znas sta pises jer Konjic nikad nije rekao to za 3:0 sto si ti napisala.Malo sam bolje upucen u te stvari nego ti.
Kao i to da slušam JK. Ipak, još uvijek ostaje nejasno šta ti imaš od spoznaje i priznanja mog emotivnog stanja, kao i kakve to veze ima sa ovom temom.
Ne znam ni to, od kada trebam tražiti dopuštenje na koje ću teme i sa kojom frekvencijom ući i forumati?
-
Nero Histrion
#3767 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Havatar wrote:Sta ima veze to sto slusas JK i branis Senada. Evo ja slusam Erogene zone i branim SenadaKatarinaKosaca wrote:Pa, davno sam priznala na ovoj temi da sam zaljubljena u Senada oduvjekCVIKERASH wrote:Ocigledno je da ti ne znas sta pises jer Konjic nikad nije rekao to za 3:0 sto si ti napisala.Malo sam bolje upucen u te stvari nego ti.
Kao i to da slušam JK. Ipak, još uvijek ostaje nejasno šta ti imaš od spoznaje i priznanja mog emotivnog stanja, kao i kakve to veze ima sa ovom temom.
Dobra im ova emisija 10 u 10!
- KatarinaKosaca
#3768 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nemoj sad, kad si i ti fino priznao da si zaljubljen u Senada oduvjekNero Histrion wrote:Eh evo i Nero da se pridruzi
Kati i Havataru i izrazi svoju nedvojbenu sklonost ka utemeljitelju Face-a i jos da doda kako nikada ne slusa JK, al' mu je jasno sto je upravo ona bila gost u CD-u, a ne Ceca ( citaj "Arkanovica") .
Dobra im ova emisija 10 u 10!![]()
Zanimljiv mi je taj humorno- cinicni uklon. Milovic i Mrkonja dobro to rade.
Progam se bolji i bolji, počeli su ubacivati filmove, neku noć "Doživotnja kazna" sa Morganom Frimanom, klasika koja se uvijek može rado pogledati, i neki dan je bio predvečer film, ali nisam gledala.
Kojim danom i u koliko sati je ta emisija o kućnim ljubimcima?
- luckylaka
#3769 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
av,av je nedeljom u 11(bilo,mozda su promijenili)KatarinaKosaca wrote:Nemoj sad, kad si i ti fino priznao da si zaljubljen u Senada oduvjekNero Histrion wrote:Eh evo i Nero da se pridruzi
Kati i Havataru i izrazi svoju nedvojbenu sklonost ka utemeljitelju Face-a i jos da doda kako nikada ne slusa JK, al' mu je jasno sto je upravo ona bila gost u CD-u, a ne Ceca ( citaj "Arkanovica") .
Dobra im ova emisija 10 u 10!![]()
Zanimljiv mi je taj humorno- cinicni uklon. Milovic i Mrkonja dobro to rade.
I to si unaprijed priznao, a i @Havatar mi je sumnjiv glede toga
![]()
![]()
Progam se bolji i bolji, počeli su ubacivati filmove, neku noć "Doživotnja kazna" sa Morganom Frimanom, klasika koja se uvijek može rado pogledati, i neki dan je bio predvečer film, ali nisam gledala.
Kojim danom i u koliko sati je ta emisija o kućnim ljubimcima?
- It_is_a_Leclerc
#3770 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni humor te dvojice iz "10 u 10" je teški plićak.
Evo ideje za Face, ako čitaju ovu temu... Zašto ne biti prva televizija u BIH sa late showom, tipa Colbert Report, Daily show with Jon Stewart itd... Za one koji ne znaju, radi se o emisijama u kojima voditelji/komičari ismijavaju aktuelne vijesti, dovode aktuelne goste i s njima prave zezanciju...
Daleko bi gledanije bilo od ove dvojice što pričaju štošta, a teško da se ičemu tu ima nasmijati.
Evo ideje za Face, ako čitaju ovu temu... Zašto ne biti prva televizija u BIH sa late showom, tipa Colbert Report, Daily show with Jon Stewart itd... Za one koji ne znaju, radi se o emisijama u kojima voditelji/komičari ismijavaju aktuelne vijesti, dovode aktuelne goste i s njima prave zezanciju...
Daleko bi gledanije bilo od ove dvojice što pričaju štošta, a teško da se ičemu tu ima nasmijati.
- KatarinaKosaca
#3771 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odlična ideja. Mogu i ljudi sa smislom za imitacije učestvovati. Treba samo imati dobru kostimografiju..It_is_a_Leclerc wrote:Meni humor te dvojice iz "10 u 10" je teški plićak.
-
StupskaBitanga
#3772 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja na b92 gledam 24 minuta nedeljom i 
- Erzsebet
#3773 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Leclerc: Ako čitaju ovu temu...KatarinaKosaca wrote:Odlična ideja. Mogu i ljudi sa smislom za imitacije učestvovati. Treba samo imati dobru kostimografiju..It_is_a_Leclerc wrote:Meni humor te dvojice iz "10 u 10" je teški plićak.
Katarina: Odlična ideja
- Erzsebet
#3774 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Elem, biće uskoro baj baj seoske varalice sa fejsa... 
Radio Televizija BiH dobila je četverokanalni video server za snimanje i reprodukciju programa u standardnoj i visokoj rezoluciji, popularnom HD.
Ovo predstavlja prvi korak ka procesu digitalnog emitovanja programa sa ovakve vrste medija. Ovu vrijednu donaciju dobili smo od turske Agencije za saradnju i koordinaciju.
"Vrlo je značajana, utoliko što je jedna značajna agencija prepoznala interes BHRT-a i države BiH, da obezbijedi digitalnu platformu, kako bi se mogli priključiti evropskim zemljama", kazao je direktor BHRT-a Muhamed Bakarević.
- luckylaka
#3775 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Erzsebet wrote:Elem, biće uskoro baj baj seoske varalice sa fejsa...
Radio Televizija BiH dobila je četverokanalni video server za snimanje i reprodukciju programa u standardnoj i visokoj rezoluciji, popularnom HD.
Ovo predstavlja prvi korak ka procesu digitalnog emitovanja programa sa ovakve vrste medija. Ovu vrijednu donaciju dobili smo od turske Agencije za saradnju i koordinaciju.
"Vrlo je značajana, utoliko što je jedna značajna agencija prepoznala interes BHRT-a i države BiH, da obezbijedi digitalnu platformu, kako bi se mogli priključiti evropskim zemljama", kazao je direktor BHRT-a Muhamed Bakarević.