Sve ti je to povezano... on će naći neku budalu koju će maltretirati, onda će se ona istresti na nekom levatu... jebeno kako god okrenešleet wrote:A nije control freak bez razloga, bit će da ga je neka prije dobro izjebala.ultima_palabra wrote:I da ima fetiš, šta sad?Vala ima i gorih stvari na svijetu, recimo taj drugi što je control freak...
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ultima_palabra
#3751 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- Svakodobro!
#3752 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nekom, su nečije mane slatko zadovoljstvo, ljepota i hrana - ako me razumešsherbett wrote:ja sam puna mana, puna, ...puna!
Glede teme: vjerovatno je bilo, i uobičajena možda situacija, al' meni je jedne situacija jako ružno bilo nakon kafe malo auto, malo igranja, i poljubaca - STOP - jednostavno nisam je mogao ljubiti i opustiti se, brate najela se nečeg s lukom, ajd ćevape bi mogao možda progutati, al ovo bijaše kuhani lukac grrrrr
- Svakodobro!
#3753 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma ja sam se s ovom još kasnije dopisivao, al' ne znam posle te noći jednostavno sam imao "previše obaveza" da se vidim s njom
a šteta vala, bila je simpatična, lijepa i nadarena 
-
sour cherry
#3754 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma nije ti se svidjela,kakav luk 
- Svakodobro!
#3755 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Možda me bilo strah drugog dana, možda joj je i odjeća tuknula na to isto, nezz jednostavno mi je to u glavi bio razlog zaista, da više ne lovim tusherbett wrote:e jesi i ti bezveze!Svakodobro! wrote:Ma ja sam se s ovom još kasnije dopisivao, al' ne znam posle te noći jednostavno sam imao "previše obaveza" da se vidim s njoma šteta vala, bila je simpatična, lijepa i nadarena
![]()
Pa ne može svaki dan da bazdi po luku..desi se!...![]()
trebao si da joj daš šansu!
@sour cherry Pa jeste mi se svidjela fizički, realno što nas 90% gleda na prvu, jelte. Ali, džaba ti "pretty look" ako upotrijebiš nedozvoljene supstance...
-
Walther
#3756 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dok samo googlas dobro jeKona__ wrote:Ja sam morala guglat STD
-
mefistofilis
#3758 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja sam sebe uhvatio kako na prvom sastanku ruzim curu zato sto slusa dinu merlina. a cura ono.. pjevala na njegovom nekom koncertu, uzor joj covjek... (kontam u sebi: debilu, sto ti to treba)
ali ionako od tog ne bi bilo nista pa mi nije bio prevelik crnjak
- dalalala
#3759 Re: Vasa najgora date iskustva :P
atorniji putnik wrote:ja sam sebe uhvatio kako na prvom sastanku ruzim curu zato sto slusa dinu merlina. a cura ono.. pjevala na njegovom nekom koncertu, uzor joj covjek... (kontam u sebi: debilu, sto ti to treba)
Dino Merlin joj uzor? Huhhhh nije ni čudo što si
-
mefistofilis
#3760 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma haj sto samdalalala wrote:atorniji putnik wrote:ja sam sebe uhvatio kako na prvom sastanku ruzim curu zato sto slusa dinu merlina. a cura ono.. pjevala na njegovom nekom koncertu, uzor joj covjek... (kontam u sebi: debilu, sto ti to treba)
Dino Merlin joj uzor? Huhhhh nije ni čudo što si
- dalalala
#3761 Re: Vasa najgora date iskustva :P
atorniji putnik wrote:ma haj sto samdalalala wrote:atorniji putnik wrote:ja sam sebe uhvatio kako na prvom sastanku ruzim curu zato sto slusa dinu merlina. a cura ono.. pjevala na njegovom nekom koncertu, uzor joj covjek... (kontam u sebi: debilu, sto ti to treba)
Dino Merlin joj uzor? Huhhhh nije ni čudo što sinego naruzih curu nigdje veze. fino mi je bi zao poslije
Nije do tebe, nisi ti kriv što je njoj Merlin uzor. Morao si je naružiti, što se mora, mora se
-
mefistofilis
#3762 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja gdje platim kafu 2 KM tu vise ne ulazimNot My Idea wrote:Pa u Sarajevu je kafa 2, 2.5 pa cak i 3 marke negdje, tako da nije tesko "nabesat" cenera.m@m@ wrote:nisu one popile kafu, nego nabesale cenera, mozda tip tad nije imao uza se pozvan je iznenada da im se pridruzi, nije nimalo cudno...a nije to bas ni razlog da mu se vise ne javi.
Lik je u svakom slucaju trebao platit a ako nije imao, nije se trebao ni pozivat..il u krajnju ruku-rec da je tanak s parama ali da je iduci put na njegov racun a ne usutit se ko zadnja hinja.
- Dr.medicine
#3763 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije moje iskustvo, al jeste definitivno njeno
SInoc krenem u grad, baterija total empty na "pametnom" lentafu. Uzmem onaj jednokratni mobitel (od 25 KM tipa haloo, hej etc.....nosim ga uvijek ako mi baterija crkne jer njihove su dugotrajne. Zbog posla moram biti dostupan).
Odem s društvom do grada, u neka doba mi se naravno prisha
, skoknem do CW, vracam se kad me neka žemska zaustavi. Tu pukne neku spiku, kad cvrci mobitel. Zove jaran da pita gdje sam. Završavam razgovor kad ona ono
u mobitel, i rece : "bolji mobitel ima moj dedo"
Cool, sponzoruša
Reko gdje smo stali, kaže ona nigdje
Reko to zbog mobitela.....kad upada frendica u razgovor :" Otkud se Vas dvoje poznajete? ".......dama nastavlja: "ma nemam pojma ko je", a frendica ce njoj na to: "pa pola godine si me molila da ti sredim pregled....." ( a ujedno da i mene sredi hanumi
)
Naime žemska ima u ponedeljak pregled kod mene. Baš me zanima hoce li doci

SInoc krenem u grad, baterija total empty na "pametnom" lentafu. Uzmem onaj jednokratni mobitel (od 25 KM tipa haloo, hej etc.....nosim ga uvijek ako mi baterija crkne jer njihove su dugotrajne. Zbog posla moram biti dostupan).
Odem s društvom do grada, u neka doba mi se naravno prisha
Cool, sponzoruša
Naime žemska ima u ponedeljak pregled kod mene. Baš me zanima hoce li doci
-
BJB
#3764 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da pogadjam ono sto svakoga zanima..Dr.medicine je zapravo ginekolog, jesam li pogodila?
Ako je sponzorusa kako se i predstavila, hoce.
- Dr.medicine
#3765 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jesam picHko mehanicar sto bi u narodu rekliBJB wrote:Da pogadjam ono sto svakoga zanima..Dr.medicine je zapravo ginekolog, jesam li pogodila?![]()
![]()
![]()
-
mefistofilis
#3766 Re: Vasa najgora date iskustva :P
samo da pitam jel to privatno ili si u nekoj od "onih drugih"Dr.medicine wrote:Jesam picHko mehanicar sto bi u narodu rekliBJB wrote:Da pogadjam ono sto svakoga zanima..Dr.medicine je zapravo ginekolog, jesam li pogodila?![]()
![]()
![]()
- Dr.medicine
#3767 Re: Vasa najgora date iskustva :P
onih drugi?
na GAKu sam
na GAKu sam
-
mefistofilis
#3768 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma ne znam kako da ih oslovim pa zato... valjda javne je li
- insomnia78
#3769 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ahahaha Doktore kralju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Ramzess Veliki
#3770 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Upravo ga imao ... spremio palačinke, bijelo vino i svijeće i nije dala. Pa ima li to smisla ... e drugi put ću je nagovoriti da ona pravi palačinke pa ja neću htjeti. 
- skafiskafsnjak
#3771 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a mozda je do palacinakaRamzess Veliki wrote:Upravo ga imao ... spremio palačinke, bijelo vino i svijeće i nije dala. Pa ima li to smisla ... e drugi put ću je nagovoriti da ona pravi palačinke pa ja neću htjeti.
- Dr.medicine
#3772 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ramzess Veliki wrote:Upravo ga imao ... spremio palačinke, bijelo vino i svijeće i nije dala. Pa ima li to smisla ... e drugi put ću je nagovoriti da ona pravi palačinke pa ja neću htjeti.
zato ba najbolje prvo dadne, da se djaba ne nadas cijelo vrijeme. ako dadne onda idu palacinci
- madesa
#3773 Re: Vasa najgora date iskustva :P
posalji je ti meni
-
BJB
#3774 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vidi se, a i rijecnik ti je takavDr.medicine wrote:Jesam picHko mehanicar sto bi u narodu rekliBJB wrote:Da pogadjam ono sto svakoga zanima..Dr.medicine je zapravo ginekolog, jesam li pogodila?![]()
![]()
![]()
- Mračajski proto
#3775 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Čuj ''riječnik''.